|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
29.9.2008 18:52:37   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Hvala, sulfinija,

sem že nazaj, še nove papirje si vse priskrbim, in pri M že lahko začnem z novim postopkom- bomo videli,kako bo šlo, morda še ta mesecuser posted image

citrončica zdej pa ima da rata!!!!

Ja, Pika,
obema!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 501
29.9.2008 20:29:04   
Anonimen
Jaz stiskam in stiskam pestke za vse nas po vrsti, ki čakamo user posted image !

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
30.9.2008 16:55:46   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Jaz stiskam in stiskam pestke za vse nas po vrsti, ki čakamo user posted image !

user posted image user posted image user posted image

seveda,tudi jaz za vse!!!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 503
30.9.2008 21:42:23   
Špelka
Čao!

Mogoče se me še spomnite - vsaj nekatere!

Smo se končno preselili in imam zopet internet!

Vidim, da ste nekatere spet v postopkih - Pika, neni, kalina, citrončica! Naj le vsem rata! Mislim na vas in seveda so tudi moje pestke stisnjene za vas! user posted image user posted image user posted image

Moja draga Kaja se približuje 11. mesecu s svetlobno hitrostjo. Tudi sicer je po vseh štirih že prava mala formulca! Mami tekmuje z njo (seveda tudi na vseh štirih), pa jo komaj dohaja!user posted image

Kako kaj mamice - Koala, Anitka, Lana? A imate tudi ve že čist črna kolena? user posted image

Pa seveda čestitkee tudi novopečeni mamici Tii! user posted image user posted image user posted image

Zadnje čase vsak dan pogledam sem gor, če je Neža že rodila - a katera ve? Tako zelo ji privoščim to malo bitjece in vso srečo, ki pride zraven.... user posted image

No, tolk zaenkrat - grem nekaj slikic moje nagajivke dat v album, pa si jih lahko ogledate!

Lepo spančajte!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 504
1.10.2008 8:38:32   
lana38
Špelka jaz hodim kar po 2 nogah za Timom.user posted image  On pa na vseh 4 prešiba celo stanovanje.
Končno smo tudi dočakali, da je Tim zdrav. Se je vleklo kar 3 tedne. Na koncu sva celo AB jemala. No, zdaj je OK in upam, da bo kar nekaj časa.
LP

lana38

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 505
1.10.2008 14:06:39   
koala
Špelka, seveda se te spomnim in imaš čuudovito princesko.
Moja kolena pa so še OK, ker se še moj gospodič ni odločil plazit, je pa kot vrtavka.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 506
1.10.2008 17:47:41   
lana38
V albumu Tim7 imate nekaj novih slikic.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 507
1.10.2008 20:34:54   
citrončica
O,špelka, kako hitro gre čas....

vaši sončki pa tako lepo rastejouser posted image ...super!!!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 508
2.10.2008 9:05:12   
Špelka
Oj, Lana, sej jaz sem drugač večino časa tud še vedno dvonožnik, včasih se pa le podam raziskovat z njene perspektive. user posted image  Drugač je pa Tim tudi že pravi korenjak! Koala - uživaj še ta čas, ko je mali nagajivček pri miru!
Citrončica - ja, čas leti res neverjetno hitro! 1, 2, 3 in tukaj gor bo spet vse polno user posted image  - močno upam, da tudi ti! user posted image

LP, Špelka  

P.S.: Sem Kaji zdej pokazala Tima, se naglas smeji in nanj kaže s prstom! user posted image  Ne vem, ne vem - če ni to neka ljubav.... user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 2.10.2008 9:07:32 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 509
2.10.2008 18:01:29   
emaa
Mijavček je rodila kopiram njen SMS:
V veliko veselje in srečo sta najino družino povečala za 100% Ema (1810g, 43cm, 10:03) in Tristan (2160g, 44cm, 10:04) že nadvse živahna, lepa in zdrava...
Ponosna mami in očka

Čestitke

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 510
2.10.2008 18:24:03   
pika74
Čestitke Mijavček za parček !!!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 511
2.10.2008 21:02:13   
Anonimen
Čestitke, novopečena mamica Mijavček! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
3.10.2008 10:30:15   
lana38
Mijavček, čestitam!user posted image user posted image user posted image

Špelka, morda pa bosta res Kaja in Tim par. Pustimo se presenetiti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
3.10.2008 11:12:09   
koala
Mjavček čestiiiiiiiitke!!!!!!!!!! III kak lepo, parček.

Špelka, saj ni primiru, no, ko spi jeuser posted image . Plazi sicer ne, se gre pa specialca, sier v rikver pa vseeno.

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 514
3.10.2008 14:49:51   
tinkamiška
Čestitke Mijavček!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 515
4.10.2008 17:17:56   
citrončica
Mijavček,
čestitke za parček!!user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 516
4.10.2008 18:50:07   
Špelka
mijavček - čestitke za dolgo pričakovano dvojno srečo!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 517
7.10.2008 9:04:03   
GoYa
Mijavček, tudi od nas iskrene čestitke za parček.

Ema, koliko prej pa je rodila?

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 518
7.10.2008 9:15:51   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Mijavček, tudi od nas iskrene čestitke za parček.

Ema, koliko prej pa je rodila?

Vem, da je imela 5.11. rok.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 519
7.10.2008 11:32:03   
emaa
Al je bila 36 1/7 ali pa 36 4/7, ne vem več, ampak kar v redu, pa še glede na to,d a so rekli, da je šla rodit zato, ker slabo rasteta (važno, da res ni prišlo, da kakega zastoja rasti) in sta majhna, pa sta težja od mojih dveh, ki sta bila rojena točno 36 tednov. No sej zdej nista več drobižka, sta kar ornk deca.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 520
7.10.2008 22:42:46   
soncek.djukelica
dober večer,

Tia in Mijavček iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image
Parček ima skoraj identično težo mojim dvema! In tudi po tednih se ujema mojim! In kot Emamair rekla, sta tudi moji res aktivni! In res je luštno z njima!
Emamair, sedaj si postala TV zvezda!user posted image

Pika in citrončica, vama želim vso srečo tega sveta!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 521
8.10.2008 10:15:30   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Emamair, sedaj si postala TV zvezda!user posted image

Kaj sem zgrešila in kje lahko to vidim??????????

Nisem vedela

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 522
8.10.2008 11:07:24   
Anitka
Oj po dolgem časuuser posted image user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za mala Emo in Tristanauser posted image user posted image in mladi družinici želim veliko veselih, zdravih in srečnih trenutkov.

Oddajo z Emamair sem si pa tudi jaz ogledalauser posted image user posted image user posted image user posted image Punca super ste bili.

Špelka veš da se te še spomnimouser posted image user posted image Mi še črnih kolen nimamouser posted image user posted image user posted image , je pa mami zelo nenaspana, ker se naš gospodič kar pogosto ponoči doji, čez dan ima pa kratke runde spanja.

Vse ki ste v postopku - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj več pa morda kasneje, ker imam alarm v spalnici...user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 523
8.10.2008 11:26:08   
emaa
na Tedniku sem bila, ker nismo dobili vrtca, 25.9. je bila oddaja, mama z dvojčki. drugače so me pa v ponedeljek klicali, da smo dobili vrtec v Lj. Jupi

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 524
8.10.2008 11:28:18   
Sulfinija
Ojla!

Da se vam še jaz na hitro javim...Pa je prišla danes zjutraj moja user posted image ,prvi cikel klomifena nama žal ni poratalo bo pa drugi cikel.

Smo že kar daleč z prenovo kuhinje in jedilnice moj tiker kaže,da bo hitro nova kuhinja.Iz najhujšega dela smo ven.Torej vse nared elektičarja bila zelo pridna vse poštimala v nulo,včeraj je bil še na delu zidar super naredil in pleskar je gulil dol strope so vse dol padali,danes pride da pokita,....Sedaj pa imam že keamičarja,ki bo polagal talne in nekaj stenskih ploščic že.Drugi teden pa parketar pride lakirat in brusit parket,nao pleskar do konca narest in v soboto dostava kuhinje in jeidlnice juhu.Nato šibamo na nečakijin rojstni dan v ponedeljek pa montaža kuhinje,aparatov,nato v torek pa montaža jedilnice,nato pa pospravljenje in zlaganje stvari nazaj.V nedeljo pa kosilo v novi kuhinji za taščico in familijo od mojega dragega.

Komaj pa čakam tudi veseli december sma že z možem rezervirala počitnice kar za pet dni v Gradu Otočec upam da se boma imela nepozabno lepo.

Vsem,ki ste v postopkih želim en velik srečno,posebno Citrončici.

Vsem,ki ste v kratkem povile svoje user posted image  čestitke še od mene.

Koala in Anitka uživajta z sončki.Anitka upam,da bo kaka slikica od krsta in imejte se skrajno lepo.

Sayuri,sonček djukelica vse dvojne mamice veliko lepih trenutkov z vašimi dvojinimi user posted image user posted image .

Šibam sedaj me likalnik kliče in gora cunj...

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.