|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
17.10.2008 16:42:41   
gigi1
Kje je naša Miš?

Nč, jst pokam. Se pišemo.
pa pa

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.10.2008 16:43:09 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
17.10.2008 16:43:00   
Goldy
Lara Light - malo pomešam včasih, a ti si bila zdej na 1. UZ ali že na drugem? Jaz imam 30.10. prvi Uz in takrat se naj bi že srčki videli, ne?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
17.10.2008 16:43:31   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Kaj se pa meni tile smeškoti urivajo.Pa saj ga sploh kliknila nisem.Joj tole moje računalouser posted image

Sem pa mislila, da se svoji štajerščini smejiš user posted image  user posted image  user posted image

ja pa bi se res lahkouser posted image user posted image user posted image .to bo Zarja lahko povedala,kolk je kaj štajerke v meni.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
17.10.2008 16:43:38   
gloria
.....pupike živjo....user posted image ...ceu teden me ni bilo na obisk sem pa z mislimi skoz z vami....
Lara čestitke....tako lepo si napisalauser posted image
Gigi za tebe pa še posebi držim pesti.....dejmo puncauser posted image user posted image user posted image

....ostale pa prejmite enga velikega lupčka od mene.....Nik ma še krče in mam tko mal časa da do rr sploh ne pridem....upam da se mu kmalu nehajo revčku....
....držim pesti za debele pluske....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
17.10.2008 16:44:53   
jazzz27
žiži...moj je reku, da me bo za dva-tri dni kar na glavo obrnuuser posted image user posted image user posted image ...joj ti dedci!!!!

pikovitek....hitro usta umit....nikol se kaj tazga ne reče....vidiš kot jaz, sem sedela v ambulanti in sem si mislila..."pa še nikol nisem nikogar na parkingu ruknila" in evo ga user posted image , ko sem rinla nazaj sem enmu stricu luč zadelauser posted image ...en dan pred punkcijo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
17.10.2008 16:45:08   
pikovit
Žiži ajduser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
17.10.2008 16:47:00   
pikovit
Gloria lepo te je videti.Upam,da se tile krčki umirijo čimprej in da boste vsi skupaj lepo zadihali.Uživajte.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
17.10.2008 16:48:05   
Hope2

Mene pa toto grlo boliuser posted image user posted image user posted image .Ne ampak me res.Pa ravno včeraj sem se hvalila,da pa letos še nisem nič pokasirauser posted image la.Prehitro,prehitro sem se pohvalila.user posted image

Kaj pa bi še drugega pričakovala, preveč klepetaš, saj vidiš, da si še včeraj dež priklicalauser posted image user posted image user posted image .

Zarja zelo mi je žal, da si danes podoživela tako žalosten danuser posted image user posted image . Tudi jaz bi ti svetovala, da nadaljuješ z vsemi tabletami in čez 3 dni narediš ponovno test, potem pa boš videla ali prenehat z estrofenom ali ne. Ali pa če zaviješ na krvni test, ta ti bo takoj pokazal, na čem si.

Pridelki pa so danes bili fenomenalniuser posted image user posted image user posted image , bravo za vse kokoškeuser posted image user posted image user posted image

Haha vidim kolk vas heca desni bokuser posted image , vas firbec ha? No po desni strani bi naj šla glavna žila, v kateri krvi je velik kisika in zato je na tej strani večja prekrvavitev in boljša možnost vgnezditve. Potem ko si pa že visoko noseči, pa moraš ravno zaradi te žile ležat na levem boku, saj lahko teža otročka pritiska na to žilo in zapre dovod kisika. Nosečki j epotem lahko slabo, malemu pa se tudi ne godi fajnuser posted image .  Tak, to je vsa umetnostuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
17.10.2008 17:02:02   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
Grem vseen ležatuser posted image user posted image user posted image ...joj kaki izgovoriuser posted image user posted image user posted image ...kar pripravi se Kruce Fiks (ko bo tvoja ženka takole)user posted image user posted image . Jaz sem tudi jemala Klomifen, pa sploh ne vem, če je bilo kaj efekta od njega...a vaju je kaj na ultrazvoke naročil? (da bi videl, če sploh reagira tvoja žena)?

Ah kaki!!!! On prav: zdaj 4 mesece probajta tako, takrat se pa vidmo, oziroma sem še raje če se ne!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bi raje videl da mi vmes sporočite da ste noseči........user posted image

Ja, pa sem pozabil povedat, da midva sicer že imava eno srce, ki je sedaj staro 11  let.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
17.10.2008 17:03:23   
zarja1

Kaj se pa meni tile smeškoti urivajo.Pa saj ga sploh kliknila nisem.Joj tole moje računalouser posted image

Sem pa mislila, da se svoji štajerščini smejiš user posted image  user posted image  user posted image

ja pa bi se res lahkouser posted image user posted image user posted image .to bo Zarja lahko povedala,kolk je kaj štajerke v meni.

Ahoj...to glih ni naše no. Mariborščina je prepoznavna po besedi TOTI!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
17.10.2008 17:03:52   
bambi75
Zarjica  user posted image . Res sem bila prepričana vate. Ti se sedaj kar izjoči, ko boš pripravljena pa po ostale pingvinčke. No samo 2 zaenkrat.

Miska73 user posted image  za stopko.

WP ti imaš pa super folikelčke user posted image  user posted image  zate.

Kalina user posted image  za 11 otročičkov.

Jazzz user posted image  za user posted image  user posted image . Navijam pa tudi za zamrznjenčke.

Lara čestitke še enkrat za tvoji user posted image  user posted image  in res si tako lepo napisala, daše jaz user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
17.10.2008 17:15:58   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Ahoj...to glih ni naše no. Mariborščina je prepoznavna po besedi TOTI!!!!!!!

pa našega ČUJ tudi ne pozabit user posted image  in seveda, v štajerščini 2. stopnje moraš znat pravilno uporabljat TE PA

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
17.10.2008 17:17:16   
pikovit
Zarči ahoj ni bil mišjen po štsjerščino,toti pa jauser posted image .Kako si,kaj bolje?

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
17.10.2008 17:19:21   
pikovit
Čuj Ledenka kak si kaj?Toti grlo me pa res fajn boli.Zdej me je pa še trest začelo.A si šla kaj v Zaro pogledat?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
17.10.2008 17:30:33   
ledenka
pikovitka, reče se TOTO grlo user posted image  (srednji spol). v Zaro nisem šla, njihovi kroji mi tudi sicer niso pretirano ok (prevelika rit in prsi), bom pa šla v naslednji rundi - za plačo tega meseca sem porabila dovolj user posted image  

krucefiks, naj se tvoja žena kar naroči malo pred O, pa večer pred pregledom seksajta, da bo naredil še PCT (kako se tvoji plavalčki obnašajo v njej). to je običajno, ko se jemlje klomifen, ker sicer ne moreš vedet, a deluje ali ne. zagotovo ne bo nič narobe, ker je večina punc imela ta pregled, ko so bile na klomifenu pri Reškotu.

zdaj grem pa res kavčkat, sem kar utrujena user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 17.10.2008 17:31:33 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
17.10.2008 17:46:58   
mismis
user posted image        user posted image        user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Petek, 17.10.
womanpolice - UZ
Jazzz27 - ET
Miška73 - UZ + stopka

Nedelja, 19.10.
Lana08- ET 
Anci Banci - UZ
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Miška73 - punkcija
womanpolice - UZ

Ponedeljek, 20.10
anna1 - UZ
Kalina - ET

Sreda, 22.10

mateja_goljev - UZ
Lučka25 - UZ

Četrtek, 23.10
netka34 - UZ

Petek, 24.10.
Tina1 - UZ

Ponedeljek, 27.10.
pika.po - UZ

Ponedeljek, 03.11.
Sapi - UZ

user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 20.10.
mojsonček - UZ

Sreda, 22.10.
Shuka - pregled
Stijan - UZ

Četrtek, 23.10.
 Bozza - UZ

Petek, 24.10.
Jadrnica - pregled + morfologija
Mandreja - UZ
Nokes - morfologija

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled
Dajamaja - UZ  

Sreda, 29.10.
Kicsi - pregled

Četrtek, 30.10.
Goldy - pregled

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled

Ponedeljek, 27.11.
Dakec - pregled

OBJEMČKOMETER
    user posted image              Ozone          user posted image                
user posted image              GITA14   user posted image          
    user posted image                Obayifo   user posted image       
user posted image             Pika74    user posted image
user posted image       bbpikica   user posted image
user posted image       Nikita***    user posted image
user posted image     Reni70     user posted image

user posted image      user posted image    T R E P E T A L K E    user posted image     user posted image
(beri TESTI)

Gospodarica greje  user posted image test 19.10.2008
Zarja greje   user posted image user posted image test 20.10.2008
Sabsa greje   user posted image test 21.10.2008
zup2 greje   user posted image user posted image test 23.10.2008
Kajsica greje    user posted image user posted image test 27.10.2008
Paddy greje    user posted image test 27.10.2008
Jazzz27 greje    user posted image user posted image test 31.10.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, ET 11.10.)
  • DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Paddy (2.ICSI, MB, ET 12.10.)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • gospodarica (2. IVF, dr. Reš)
  • Serendipity (1.ICSI, MB, dr. Gavrić, 17.11. špikanje)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • moni29 (MB) 
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič) 
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy (3. IVF, dr. Reš)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nove boje)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, predvidena akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

Hope2user posted image user posted image , sayuri 
user posted image user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted image user posted image , Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Animeuser posted image user posted image , Mijavčekuser posted image user posted image , Špelka12 user posted image , Koninauser posted image user posted image user posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image user posted image , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30 user posted image , Orto2user posted image ,  Hedvigauser posted image user posted image user posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image + turistuser posted image , Rožica29 user posted image , Jadrnicauser posted image user posted image , Sonček85user posted image ,  Dobrovoljčica user posted image , Ledenkauser posted image , Bozza user posted image , LaraLight user posted image , Mlinček user posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiks user posted image , Stijanuser posted image , Dajamaja user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
     user posted image  NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image    

user posted image                    mojsonček (PO)

user posted image                 martin6 (LJ)      

user posted image                   Mandreja (LJ)    

user posted image               Kicsi  (LJ)    

user posted image               Goldy  (LJ)

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
17.10.2008 18:04:02   
Abra
Gigi, ti si imela pol klomifenski test. Merodajen FSH je 2-4 dan cikla, brez klomifena in če si imela 4. dan 10, si še super. No, ok, do 6 je rezultat baje super, pol je pa dober user posted image

Jazz user posted image user posted image super!! Lepo ju grej user posted image

Ledenka, obleke so pa res katastrofalne, kajne? Če so že vzorci, so res za none, al pa še za njih ne.. Jaz sem bla tudi v Italiji, ni blo nč bolje. Kupila nič!

Zarja, spet maš novo oblekco user posted image spet si luštna in upam, da bolje?

Lara, Reš je bil ziher ful vesel user posted image jaz se spomnim vseh njegovih izrazov od takrat ko je slabo kazalo, pa ko je srček bil ... sej jaz sem tudi vesela, ko mi pri delu kaj fajn rata, sploh če se dolgo trudim.
Tvoja G je pa pomojem malo mimo udarla, ko je rekla, da se lahko združita v enojačna user posted image lahko bi imela enojajčna, če bi se en prijel in ta delil ... npr. pri blastocistah 5. dan je pa že jasno, kako se deli. Pri tebi bi lahko bilo še kako presenečenje, zdaj ne več user posted image
Kako je lepo, ko se sanje uresničijo user posted image tko lepo si napisala user posted image

Dajamaja, pritisk si večkrat merim. Aparat sem pa kupla tak, ki ga priporoča združenje srčnih bolnikov, al neki tazga. Imam pa takega kot prej. Nazadnje ni blo sestre moje G, ki mi ga navadno meri ročno (da posluša) zadnjič jo je ena študentka nadomeščala, ta mi je pa zmerila z avtomatskim ... si mislim, da je tisti narobe kazal user posted image
Sej imaš prav, da boš kar Reša počakala, si pa lahko še misliš, da mu že srček utripa. Ker zdaj je pa že dovolj star user posted image zdaj bo samo še rastel.

Jazz, za desni bok nam je Hope povedala, ker so njej tko naročili. Na sredi nosečnosti se je pa dobro "preseliti"user posted image na levi bok, zaradi boljših pretokov. Če zaostaja v rasti, ponavadi to priporočajo. (zdaj vidim, da je že Hope razložila user posted image )

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
17.10.2008 18:31:10   
gospodarica
žal vam moram sporočit,da je moje upanje (zadnja dva dni sem res potiho upala da bo) resnično šlo po gobe.
moj rjavi izcedek se je spremenil v rdeče barveuser posted image
sam vse skupaj mi je tako čudno....nimam nobenih krčev kot vedno ko dobim M, krvi je malo(ponavadi se mi ful vlije,tokrat za pol,mogoče eno čajno žličko)joške imam še zmeraj boleče in napihnjene kot balon in okoli bradavic so se mi pojavile  neke bele pikice....
ne vem a mi je sploh še potrebno delat test,če je situacija tako nanesla?user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
17.10.2008 18:31:50   
zarja1

Čuj Ledenka kak si kaj?TotO grlo me pa res fUL boli.ZdAj me je pa še PAJTLAT začelo.

NEKAK TAK BI SE TO ČULO

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 17.10.2008 18:38:30 >

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
17.10.2008 18:33:05   
zarja1
Ajsi ti si naša, štajerka??????????

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
17.10.2008 18:36:12   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

žal vam moram sporočit,da je moje upanje (zadnja dva dni sem res potiho upala da bo) resnično šlo po gobe.
moj rjavi izcedek se je spremenil v rdeče barveuser posted image
sam vse skupaj mi je tako čudno....nimam nobenih krčev kot vedno ko dobim M, krvi je malo(ponavadi se mi ful vlije,tokrat za pol,mogoče eno čajno žličko)joške imam še zmeraj boleče in napihnjene kot balon in okoli bradavic so se mi pojavile  neke bele pikice....
ne vem a mi je sploh še potrebno delat test,če je situacija tako nanesla?user posted image

jaz sem ga prvič vseeno delala, zihr je zihr (pr men na žalost ni blo, zate pa držim pesti, da bo, sej smo že bral, da se tut to dogaja)

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
17.10.2008 18:37:14   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja, spet maš novo oblekco user posted image spet si luštna in upam, da bolje?

ja Abra malo sem se morala preoblečt. Sem precej bolje. Ste mi tolk pomagale, da vam verjetno nikdar ne bom mogla povrnit. Pa moj zlati možek, pa prijateljice, pa moj dragi ati, pa bratec....res sem ugotovila, da me obkrožajo sami dobri, zares dobri ljudje.
Me je včeraj ena rr-jevka spraševala kak lahko tolk časa preživim na RR? Milsim srčice jaz brez vas si niti dneva več ne znam predstavljat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
17.10.2008 18:45:57   
Abra
Gospodarica, ti jutri kar naredi test. Še vedno je lahko eno ali drugo... user posted image user posted image user posted image si povečala dozo prometriuma?

Zarja ta forum je v takih trenutkih največ vreden, vmes se imamo pa še fajn. In ko je razlog za veselje, pa še toliko bolj user posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
17.10.2008 18:50:29   
sapi
lara to si pa tolk lepo napisala ... mi kar solze tečejo, da ne bo pomote od vsega lepega ...
gospodarica ti kat test delaj saj nikoli ne veš ... boš vsaj sigurna ... držim pesti user posted image  ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
17.10.2008 18:56:26   
zarja1
Gospodarica so me dans srčice poučile, da je pred 14. dnevom bolje delati Seratec test kot CB, baje pokaže tud manjšo vrednost hcg-ja. Držim pesti zate.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?