pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light Punce, minila so dolga leta, ko sem si potihem želela štručke, potem leta, ko sem bolj naglas povedala, da si želim, potem leta, ko sva se trudila, potem operacija, 2 IVF-a, kalvarije v najinem odnosu, kalvarije sprejet dejstva in vse česar sem se najbolj bala, me je nekako našlo...danes sem veliko močnejša osebnost, lažje se spoprijemam z življenjem, ga veliko bolj cenim in nasploh se mi zdi, da sem boljši človek. Že spomladi sem prišla do spoznanja, da je vse v redu z mano. Da moram biti srečna, da živim tu, kjer mi lahko pomagajo. Da imam ob sebi človeka, ki me ljubi, ki ga ljubim. Da čeprav mogoče nikoli ne bo otročka, bova znala živeti polno življenje. To spoznanje me je najbolj pomirilo. Želim si, da bi lahko to mojo veliko srečo delila prav z vsako od vas.... in srčno upam, da vse, ki vas še ni doletela, ta kmalu potrka na vaša vrata! pa skor sem prej nehala , zdaj pa to.....Larči ljubko bitjece moje želim ti vso srečo sveta.... Pišuka Lara jaz tudi jokam sem čisto brez besed ostala.In še kar se kremžim.A boš ostala z nami do konca?Smrk,smrk,smrk
|