|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
17.10.2008 15:53:21   
lara light
Dajamajči hvala za čestitke, navijam za tvojega!!!!!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
17.10.2008 16:08:29   
jazzz27
punčare zakaj naj bi se ležalo na desni strani?

Hvala za lepe želje....jazzzika ma vas rad!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
17.10.2008 16:08:48   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Reš mi je rekel za aspirin 100...v lekarni pa sem dobila aspirin protect 100, a je to isto?

Aspirin 100 protect se razgradi in absorbira v črevesju, ponavadi ga predpišejo želodčnim bolnikom, saj tako le tega obvarujejo nevšečnostiuser posted image .......

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
17.10.2008 16:10:13   
sonček33
jazzz mislim, da zato,  da ni prevelikega pritiska na srce. Torej gre bolj za čas, ko si že vsaj na sredini nosečnosti. Popravite me, če se motim

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
17.10.2008 16:17:33   
lara light
Gigika, upam, da me kmalu ujamešuser posted image

Ajsi, no vsaj nekaj...bom pogledala k majčicam in se morda vpisalauser posted image

Sonček, meni je tvoja razlaga prav všeč...jaz sem ležala na desnem največ kot je šlo...spala tudi v glavnem...prve dni!user posted image

Jazz, kot pravi kruce fixuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
17.10.2008 16:20:23   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Reš mi je rekel za aspirin 100...v lekarni pa sem dobila aspirin protect 100, a je to isto?

Aspirin 100 protect se razgradi in absorbira v črevesju, ponavadi ga predpišejo želodčnim bolnikom, saj tako le tega obvarujejo nevšečnostiuser posted image .......

sonček33 in kruce fiks....hvala za odgovor. Sicer je rekel, da je dober za prekrvavitev maternice. Samo nisem bila sigurna ali je isto aspirin 100 ali je tudi on mislil protect...jaz mislim, da je to to!
Grem vseen ležatuser posted image user posted image user posted image ...joj kaki izgovoriuser posted image user posted image user posted image ...kar pripravi se Kruce Fiks (ko bo tvoja ženka takole)user posted image user posted image . Jaz sem tudi jemala Klomifen, pa sploh ne vem, če je bilo kaj efekta od njega...a vaju je kaj na ultrazvoke naročil? (da bi videl, če sploh reagira tvoja žena)?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
17.10.2008 16:21:40   
gigi1

To pa nikoli nobeni od nas ni bilo čisto jasno user posted image  user posted image  user posted image . Ampak...što se mora nije težko user posted image  user posted image  user posted image

Mi je pa edina logična razlaga ta, ki jo je Sonček napisala user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
17.10.2008 16:24:26   
gigi1
Jazzzy aspirin 100 baje sploh ne prodajajo več. Sedaj je ta 100 protect, ki naj bi bil boljši zaradi tistega, kar je napisal Krucefix.

Larči user posted image  hvala. Če te še tako lovim, te nikoli ne bom mogla čisto ujeti user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
17.10.2008 16:24:55   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ampak...što se mora nije težko user posted image  user posted image  user posted image

ja saj jaz sem to tud že napisala, pa me noben ne razumeuser posted image user posted image user posted image user posted image

gigi kak si?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
17.10.2008 16:27:11   
gigi1
Jazzzy hvala dobro, mal zaspano user posted image . Ti pa čist u luft a ne user posted image ?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
17.10.2008 16:28:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Punce, minila so dolga leta, ko sem si potihem želela štručke, potem leta, ko sem bolj naglas povedala, da si želim, potem leta, ko sva se trudila, potem operacija, 2 IVF-a, kalvarije v najinem odnosu, kalvarije sprejet dejstva in vse česar sem se najbolj bala, me je nekako našlo...danes sem veliko močnejša osebnost, lažje se spoprijemam z življenjem, ga veliko bolj cenim in nasploh se mi zdi, da sem boljši človek. Že spomladi sem prišla do spoznanja, da je vse v redu z mano. Da moram biti srečna, da živim tu, kjer mi lahko pomagajo. Da imam ob sebi človeka, ki me ljubi, ki ga ljubim. Da čeprav mogoče nikoli ne bo otročka, bova znala živeti polno življenje. To spoznanje me je najbolj pomirilo.
Želim si, da bi lahko to mojo veliko srečo delila prav z vsako od vas.... in srčno upam, da vse, ki vas še ni doletela, ta kmalu potrka na vaša vrata!user posted image

pa skor sem prej nehala user posted image , zdaj pa to.....Larči ljubko bitjece moje želim ti vso srečo sveta....user posted image

Pišuka Lara jaz tudi jokamuser posted image  sem čisto brez besed ostala.In še kar se kremžim.A boš ostala z nami do konca?Smrk,smrk,smrk

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
17.10.2008 16:28:27   
gigi1
Jazzy Kdo te ne razume? Omladinci? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
17.10.2008 16:29:37   
jazzz27
user posted image user posted image niti ne...me še vse boli od punkcije...trebuh imam velik kot nosečnica v tretjem mesecu....ampak je Reško rekel, da je to povsem normalno in da bo še nekaj časa takouser posted image user posted image user posted image  DDDD, I HOPE!!

Kaj te je tako uspavalo, si bila zgodnja danes?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
17.10.2008 16:29:44   
pikovit

Dvauser posted image user posted image  sta vstavljena k mamici!! user posted image user posted image

že držim pesti za borce!!!!!user posted image user posted image

Evo jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in naj bo to to!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
17.10.2008 16:31:52   
jazzz27

Jazzy Kdo te ne razume? Omladinci? user posted image  user posted image  user posted image

ja saj veš kako je...sedaj so vsi sitni ko bi jaz mal lenarilauser posted image user posted image user posted image . Me je kar strah it lulat, da ne bom otročke ven zlulala!! Veš kakšen grozen občutek je to...pa še s ponim mehurjem naj bi prišel na transfer!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
17.10.2008 16:33:05   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dvauser posted image user posted image  sta vstavljena k mamici!! user posted image user posted image

že držim pesti za borce!!!!!user posted image user posted image

Evo jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in naj bo to to!!!!

pikovitek...hvalauser posted image user posted image user posted image ..kako ste pri vas? si bila še kaj na pregledu za ciste?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
17.10.2008 16:33:46   
gigi1
Jazzzy res je. Jajčniki so povečani zaradi stimulacije in rabijo nekaj časa, da se spravijo v normalo. Počasi bodo pa tud pikice zahtevale svoj prostor, črevesje se bo širilo in kar pričakuj, da boš čez čas še bolj napihnjena user posted image  user posted image  user posted image

Upam pa, da bolečine od punkcije kmalu izginejo.

pikovitek moj helou user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
17.10.2008 16:35:14   
pikovit
Ajsi super za šopinguser posted image vsaj nekajuser posted image A v Zaro-center si šla kaj pogledat?Je pa katastrofa z telimi cunjamiuser posted image  in modo.

Zarči kolk maš lepo novo oblekcouser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
17.10.2008 16:36:02   
pikovit
Žiži ahojuser posted image kak kaj?Zdej se moram naučit malo po štajersko govorit in zavijatuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
17.10.2008 16:37:13   
pikovit

pikovitek...hvalauser posted image user posted image user posted image ..kako ste pri vas? si bila še kaj na pregledu za ciste?

Ne moram sedaj počakat M.In če ne poči grem na punkcijouser posted image Kera beda ej.Nikol koncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
17.10.2008 16:38:42   
gigi1

ja saj veš kako je...sedaj so vsi sitni ko bi jaz mal lenarilauser posted image user posted image user posted image . Me je kar strah it lulat, da ne bom otročke ven zlulala!! Veš kakšen grozen občutek je to...pa še s ponim mehurjem naj bi prišel na transfer!user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   po Etju sem ležala v sobici in spraševala kolk časa moram še ležat. Pa mi je sestra rekla, da nič in naj kar spokam. Jaz pa ko tele...."Pa ne bojo otroc vn padli?" Se je tolk režala.
Nič bat v glavnem nič ne bo hudega, če greš lulat user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
17.10.2008 16:39:16   
pikovit
Mene pa toto grlo boliuser posted image user posted image user posted image .Ne ampak me res.Pa ravno včeraj sem se hvalila,da pa letos še nisem nič pokasirauser posted image la.Prehitro,prehitro sem se pohvalila.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
17.10.2008 16:40:51   
pikovit
Kaj se pa meni tile smeškoti urivajo.Pa saj ga sploh kliknila nisem.Joj tole moje računalouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
17.10.2008 16:40:57   
gigi1
Pikovitek žajbelj grgrat. Res pomaga.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
17.10.2008 16:41:49   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Kaj se pa meni tile smeškoti urivajo.Pa saj ga sploh kliknila nisem.Joj tole moje računalouser posted image

Sem pa mislila, da se svoji štajerščini smejiš user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?