|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
17.10.2008 19:45:36   
želvica99
Zarjica sem s tabo žalostna, ampak imaš res toliko lepih zarodkov, da bodo nekateri sigurno zmagovalci. Pa še tko dobra punca si, tko da bo to darilce sigurno enkrat prišlo v tvoje rokeuser posted image

Ostale trepetalke (Sabsa, gospodarica, zup) držite se pogumno do +user posted image

Mojsonček naj se solzice v smeh spremenijo, ko boš spremljala svojo pogumno pikico v razvojuuser posted image

Lučka bravo za akcijo, Gigi za folikelčke, Lara tebi pa čestitke za dve pikici.

Abra si moram, ko se vrnem vzet čas in ti poslat zs okoli akupuktureuser posted image Kako kaj napreduje tvoj trebušček? Sem te spremljala pri tvojih bojih z izcedki in si prav herojsko tole speljala.

Baci nekaj mesecev (ponavad 2) po neuspelem postopku so baje pogoste vmesne krvavitve, tud sama sem jih imelauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
17.10.2008 19:47:47   
Abra
WP, sem mislila zato, ker kar naprej pametujem user posted image

Ledenka, sej sem to sem približno napisala ... govorili smo, kdaj mora bit test pozitiven in ne kdaj pride M. 14 dni po punkciji mora bit test pozitiven user posted image ko ga pa delamo v postopkih, ga navadno delamo ok 18. dne in takrat ga mora CB zaznat, ker mora bit že več kot 40 hcg v urinu. Prometrium (brez estrofema) pa lahko M tudi malo zavleče in pritečnari ravno na dan testa...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
17.10.2008 19:48:29   
zarja1
Ajsi user posted image .......ta moj vlak je že odpeljal. Sem se skulirala, pol dneva z ihto bajto pucalauser posted image , vrgla ven user posted image vse slabe misli iz sistema. V ponedeljek se grem pa za novo rundo menituser posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
17.10.2008 19:48:31   
womanpolice
Sapi... z jajčki in pivom sm začela takoj, ko sm se začela špikati z Menopurjem oz. dva dni prej (torej 11 dni pred današnjim 1. UZ)... Jst mislim,d a nekaj mora biti na tem... Jedla sm jih vsak tretji dan po 3 naenkrat, in eno pivo pol litrsko 

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
17.10.2008 19:49:32   
womanpolice
aja pivo vsak dan seveda user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3930
17.10.2008 19:50:17   
womanpolice
SAPI s čim se špikaš? Menopur? in kteri dan imaš?

Neposredna povezava do sporočila: 3931
17.10.2008 19:51:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo
a nej to razumem, da se naj spokam tja? sem ne pašem.... sori, če bi mela možnost it na ivf/icsi bi že davno šla, pa je žal nimamo vsi, zato ostanemo malo bolj 'tupi'. kolkr pa spremljam 'želimo si....' pa tut tja ne pašem, tko da najbolj, da se držim zase... al kaj?user posted image  sem pa vesela zate, da si bolj informirana (kljub temu, da sem sama že ful noči 'študirala internet' na to temo)
ne mi zamert, mal sm užaljena, mal sm pa sesuta, ker sem danes (16.dan) začela kar nekej krvavet.....
še vedno pa upam, da se bo za naju dovolj hitro našel darovalec, da bom tudi jaz uspela prit na ivf (me že malo leta in fsh bašejo)

HALOOOOOOO Obi, ti si naša, me te ne damo. A si smešna!!!!!!!! Abra je želela le povedat, da se tu res bolj na realnih tleh držimo, skupaj trpimo in ne živimo v zmoti, ampak delamo na uresničitvi naših sanj. Lubica..user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
17.10.2008 19:53:02   
obayifo
pa še za malo bolj konkreten info: viola: 'Test pokaže, če ste noseči, takoj ko se v vašem urinu pokaže koncentracija hormona hCG, ki presega 12 IU/L.'

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
17.10.2008 19:53:39   
ledenka
obi draga user posted image   ti želim, da zate posije sonček, in to čim prej. seveda spadaš sem, zato smo tu, da vprašamo, ker vse pa res ne vemo vsega. in s skupnimi močmi in primerjanjem postopkov v vseh centrih smo dosti bolj informirane, kot bi bile sicer, če bi bile vsaka sama zase in odvisne samo od informacij, ki jih dobimo pri naših G in sestrah.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3934
17.10.2008 19:55:47   
zarja1
Želvica kako si ti kaj?

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
17.10.2008 19:58:57   
womanpolice
Tale misel mi je bila všeč, pa sm si jo malce sposodila iz drugega foruma...

Nauči se pričakovti in ne dvomiti.Dvom prekine tok moči.
Nikoli ne razmišljajte o najslabšem.Pričakujte torej vedno najboljše.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
17.10.2008 19:59:57   
womanpolice
pa še tole sm si sposodila... je lepo napisano...

Metoda desetih korakov:

1.korak: ˝Prenehajte se kritizirati. Imejmo se radi takšne, kot smo. Četudi storimo kdaj napako. ... Napake so zato, da se iz njih naučimo, kar se naučiti moramo.˝

2.korak: ˝Nehajte se plašiti. Zaupajmo, da je vse dobro in da se bo vedno vse dobro končalo. Pa naj se zgodi karkoli.˝

3.korak: ˝Bodite prijazni in blagi in potrpežljivi s sabo.˝

4. korak: ˝Bodite prijazni do svojega uma. Torej se odločite za pozitivno mišljenje. Vizualizirajte in meditirajte.˝

5. korak: ˝Pohvalite se. Za majhne in večje reči. Za majhne spremembe in prve korake. Bodite radostni ker ste zmogli. In hvaležni, da vam je uspelo.˝

6. korak: ˝Stojte si ob strani. Ne skrijte se v svojo žalost in ne pestujte obupa. Obrnite se na bližnje, na prijatelje. Boste videli kako odleže.˝

7. korak:˝Ljubite svoje negativnosti. Smeh je pol zdravja, je znan pregovor. Smejte se tudi na svoj račun. ˝

8. korak: ˝Skrbite za svoje telo. ... Kdor se nauči poslušati svoje telo, bo najbolje vedel, kaj mu ustreza. ... In veliko gibanja na svežem zraku. ˝  (ne glede na vreme)

9. korak: ˝Delajte z ogledalom.˝  ... Z ogledalom smo lahko to kar smo. Z ogledalom se lahko pogovarjamo brez zavor. ˝Najlepše ogledalo so oči drugega. ... Ogledalo je vedno pri roki. Ozrimo se vanj!˝

10. zadnji korak: ˝Ljubite se v sedanjem trenutku. ... Kajti kar je bilo, ne moremo več spremeniti. Kaj še pride, ne vemo, in na tisto zdaj ne moremo odločilno vplivati. Ta trenutek pa je lahko tak,  kot želim. ... Smo gospodarji sedanjosti, saj lahko izbiramo in se odločamo. Življenje je naše!˝

Neposredna povezava do sporočila: 3937
17.10.2008 20:01:12   
womanpolice
MISMIS bi mi rekla... "wp kr dobr si tole preberi in začni delat na tem"  Sej že delam... res... delam, delam, delam...user posted image  user posted image user posted image user posted image Sej res, kje pa si? dans menda ne sprehajaš svoje velike "zverince", ko je tkole deževno... ali pač?

Neposredna povezava do sporočila: 3938
17.10.2008 20:03:17   
Abra
Zarči, test bi zdaj že pokazal, če bi do nosečnosti prišlo, ker so bli tvoji zarodki stari 5 dni, vgnezdit bi se morali dan po et.. in do zdaj bi že pokazalo. M boš dobila 2-3 dni po tistem, ko nehaš jemat estrofem.

Obi, joj, pa sej te nisem hotla užalit. Sem napisala, da tuki na žalost malo več vemo, zaradi vsega, kar smo že dali čez. Kaj sem pa takega napisala? To, da je pri tebi podobno kot pri spontani zanositvi? Saj IUI je neki med sponatano in IVF. realna sem v tem smislu, ko je čas za poz. test je čas in ni več kaj čakat še nekaj dni in si delat lažne upe, drugo pa je, če se je test delal prezgodaj. Pa ne bom govorila, kaj sem sama že dala čez, ker to nima smisla in se tudi nočem spominjat, ker izkušnje niso lepe, sem pa študirala precej več, kot samo internet ...
Poglej, kaj zdravniki štejejo pod nosečnost - nad 40, 14 dni po ovulaciji. In če je 18. dni pod 20, je žal nosečnost propada. Smo tu že videli preveč takih zgodb.

Želvica, ti kar user posted image trebušček je pa že trebuh user posted image vsak dan večji

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
17.10.2008 20:04:02   
zarja1
Mismisu se je dans vrnil Mismisek...po moje sta kruser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3940
17.10.2008 20:04:06   
womanpolice
pa sm še našla knjige, ki bi naj pozitivno vplivale na nas... uf, dans pa si sam sposojam od drugih (upam, da ne zamerijo)...

Naša mini pozit.knjižnica
  • Norman V.Peale: Moč pozitivnega mišljenja
  •     -ll-              : Zmorem,če to verjamem
  •     -ll-              : Živeti vse življenje
  •     -ll-              : Pozitivna načela življenja
  • Louise L.Hay: Življenje je tvoje
  •     -ll-          : Moč je v tebi
  •     -ll-          : Telo je tvoje
  •     -ll-          : Meditacije
  •     -ll-          : Življenje!:pot ljubezni
  •     -ll-          : Nikoli ni prepozno
  •     -ll-          : Zmorem!
  • Martin Kojc : Učbenik življenja
  •     -ll-        : Pot k sreči
  •     -ll-        : Razsvetljeni človek
  • Donald Neale Walsch: Pogovori z Bogom
  • Antoine de Saint-Exupery : Mali princ

Neposredna povezava do sporočila: 3941
17.10.2008 20:05:34   
womanpolice
aja? no to pa naj kr zrihtata v miru... Men je dans moj reku: " Sej dans še lahko user posted image , ane?" Pa sm rekla, "seveda, muci, do stopke še lahko..." Hm, ko bi videle kak so mu krila zrastla... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3942
17.10.2008 20:08:09   
Abra
WP, te je lepo brat spet dobre volje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3943
17.10.2008 20:09:18   
womanpolice
še nekaj...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tragedija se lahko spreobrne v najboljše, kar se nam lahko zgodi, če jo sprejmemo tako, da se v njej razvijamo.

Zelo pomembno je, da se z jezo spopademo, takoj ko se pojavi.
˝Jezo je mogoče obravnavati na več načinov. Eden od najboljših je odprt pogovor s človekom, ki vas je razjezil, in sprostitev prikritih čustev. Lahko rečete: ˝Jezen sem nate, ker_____________.˝ Ko čutimo, da bi na koga najraje kričali, pomeni, da se je jeza kopičila že dolgo časa. Pogosto pride do tega zato, ker se nam zdi, da se s človekom, ki nas jezi, ne moremo pogovoriti. ˝

To lahko storite tudi z ogledalom:
-˝Jezen sem nate, ker________.˝
-˝Užaljen sem, ker si _________.˝
-˝Tako se bojim, ker si_________.˝

˝Odpuščanje je dejanje osvobajanja samega sebe, saj boste vi tisti, ki boste imeli korist id njega.˝ Vaja:
˝Okej, situacija je mimo. V preteklosti je. Ne odobravam tvojega delovanja, a vseeno razumem, da si ravnal, kolikor dobro si mogel, glede na razumevanje in vedenje, ki si ga tedaj imel. Opravil sem s tem. Osvobajam te in ti dovoljujem oditi. Svoboden si in jaz sem svoboden.˝

˝Lahko kričimo v blazino, lahko brcamo blaazine naokrog, lahko tolčemo po postelji ali boksarski vreči. Lahko vpijemo v svojem avtomobilu, potem ko močno zatesnimo okna. Lahko igramo tenis ali se odpravimo na igrišče golfa ter samo odbijamo žogice. Lahko telovadimo, plavamo ali večkrat tečemo okoli bloka. Lahko svoje občutke napišemo ali narišemo z levico, če smo desničarji, in obratno - ustvarjalni proces je naravno sproščanje čustev.

Mogoče ste bili jezani večji del svojega življenja. Jezni ste torej iz navade, kot temu rečem. Nekaj se zgodi in razjezite se. Zgodi se nekaj drugega in že spet se razjezite. Ponovno se zgodi in kar naprej se jezite, vendar onstran tega ne sežete. Jeza iz navade je otročja - vedno hočete, da je po vaše. Pomagalo bi vam, da bi se vprašali:
-˝Zakaj si nenehno izbiram jezo?˝
-˝Kaj počnem, da kar naprej ustvarjam situacije, ki me jezijo?˝
-˝Je to edini možni način odziva na življenje?˝
-˝Si tega želim?˝
-˝Koga še vedno kaznujem? Ali ljubim?˝
-˝Zakaj si želim biti v tem stanju?˝
-˝Kaj verjamem, da mi povzroča vse te frustracije?˝
-˝Kaj oddajam, kar sproža v drugih potrebo, da bi me razjezili?˝

Vprašajte se: ˝Kdo si? Kaj hočeš? Kaj te osrečuje? Kaj lahko storim, da te osrečim?˝

Čas je, da ravnate drugače. V sebi ustvarite nov prostor za ljubeče, optimistične in radostne vzorce.

Neposredna povezava do sporočila: 3944
17.10.2008 20:09:34   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Lučka saj ti pa še malo pa se jima boš pridružla. Se je user posted image  porihtala?

Moja zarja. user posted image
Tudi jaz mislim, a se bom kmalu pridružila user posted image  in zagotovo tudi ti. Skratka vse bomo postale najsrečnejše mamice našim izbrancem.

Moja user posted image  je to rundo zelo močna, se bom res ščistila. počasi se bo umiril, tako da bom lahko počasi začela pripravljati posteljico za moje otročke.user posted image

Lara, kako lepo je bilo prebrati tvojo zgodbico. Take zgodbe dajo meni vedno nov zagon. Samo, da je s tvojima user posted image  user posted image  vse v najlepšem redu. Zdaj pa kar še naprej nasmešek na obrazu in pozitivnih misli naprej.

Arneja, ti imaš vedno polno lepih besed, ki jih nameniš za tolažbo. Si naša pozitivka in motivatorka. user posted image

Shuka, kako si kaj danes? Jaz se še sedaj malo nasmejim najini dogodivščini na kavi. user posted image

Mismis, uživaj zopet v objemu svojega dragega.

ledenka, praviš da si bla v šopingu za nosečniška oblačila. Upam, da bo naslednjič več uspeha in bodo barve bolj živahne.

pikovit, upam da se ti porihta cista. Sem imela enake težave kot ti pred 12 leti, pa se mi je cista prav lepo počila in se po user posted image  ni nič poznalo da bi bila kje tam notri. moja cista je bila velika za skoraj pest velika. Samo mene  so zaradi bolečin obdržali v bolnišnici in me tam spremljli tudi do user posted image , ki je prišla kmalu po sprejemu v bolnišnico. Po M so mi naredili UZ, je bilo vse O.K. potem pa se imela terapijo 6m s KT, da so se jajčniki lahko lepo umirili. To tudi ponavadi priporočajo, ko je kaka taka štala kot pri tebi. 

jazzz, nisi edina, ki jo skrbi, če bodo otroci ven pali. res kar misliš, da če so jih ravno notri dali pa res kar n moreš telovadit naokoli.user posted image

gloria, naj Nik veselo raste in naj se mu krči nehajo, da ne bo tak revček.

Hope, hvala ker si nam končno obrazložila čudež tega ležanja na desnem boku. user posted image  Zdaj bo pa končno konec ugibanj in razmišljanj.

Kruce Fiks, potem pa naj kar bo tako, da bosta Reša naslednjič potrebovala, ko mu bosta sporočila, da je tvoja draga user posted image . user posted image

gospodarica, naredi test za vsak slučaj, da boš pomirjena. Pa en user posted image  za bolši dan.

Abra, veš realnost ni slaba. Včasih bi kakšna jislila, pakaj tako govori, ako bolj podrobno pogledaš, da je to res in da pač ne mečeš peska v oči. Ti kar ostani taka, bomo me čist zadovoljne.user posted image

obi, ne bit žalostna in jezna. saj ni bilo tako mišljeno. Abra je pač taka, da pove kaj misli, pa to ne leti nate osebno, ampak je samo povedala svoje mnenje. user posted image  za boljši dan in da naj se ti krvavitev umiri, ker vem da ni prijetno, če jo dobiš an 16 dan ciklusa. Si pa naša, nič bat.

baci, kot ti j rekla želvica. Krvavitve op postoku so lahko včasih res čudne. Sem jaz živi priemr. Ampak se da vse porihtat, nič se obremenjevat.

WP, potem pa grem jaz kar lepo večejo delat, bom jajčka jedla. user posted image  Zvečer pa še pivo spila z dragim in ni vrag, da bo delovalo. user posted image
So mi pa všeč  10 korakov, ki si nim jih napisala.

želvica, kako si mi ti?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
17.10.2008 20:10:14   
obayifo
ma sej brez veze.... šlo je sam zato, ker sem vam hotla povedat, da majo tut ta test za zgodje ugotavljanje, k pr nizkih vrednostih pokaže... in ker sem prepisala, kot piše 'tri dni pred izostankom' sem pač izpadla tupa, čeprav vem veliko in si srčno želim bit v ivf/icsi postopku, pa žal nimam šans in zame ste vse ve 'srečnice'

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
17.10.2008 20:10:28   
womanpolice
ABRA sej tud se jst počutim bolj pozitivno, optimistično, veselo...  

Neposredna povezava do sporočila: 3947
17.10.2008 20:12:03   
sapi
WP jaz sem še čisto na začetku ... danes začnem s špikami suprafacta ... ampak se že bojno pripravljam na vse mogoče ...

Povejte punce koliko časa lahko jemljem različne vitaminčke ... a do punkcije ali je bolje že sedaj prenehat ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

Neposredna povezava do sporočila: 3948
17.10.2008 20:12:04   
obayifo
ne mi zamert... ampak dons mam res en tak slab dan... drgač sm po duši 'dobrovoljka' da je ni

Abra nč ne zamerm, sori, k mam tak dan, da se mi ne sme 'na žulj stopit'

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
17.10.2008 20:13:00   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Lučka saj ti pa še malo pa se jima boš pridružla. Se je user posted image  porihtala?

Moja zarja. user posted image
Tudi jaz mislim, a se bom kmalu pridružila user posted image  in zagotovo tudi ti. Skratka vse bomo postale najsrečnejše mamice našim izbrancem.

Moja user posted image  je to rundo zelo močna, se bom res ščistila. počasi se bo umiril, tako da bom lahko počasi začela pripravljati posteljico za moje otročke.user posted image

Lara, kako lepo je bilo prebrati tvojo zgodbico. Take zgodbe dajo meni vedno nov zagon. Samo, da je s tvojima user posted image  user posted image  vse v najlepšem redu. Zdaj pa kar še naprej nasmešek na obrazu in pozitivnih misli naprej.

Arneja, ti imaš vedno polno lepih besed, ki jih nameniš za tolažbo. Si naša pozitivka in motivatorka. user posted image

Shuka, kako si kaj danes? Jaz se še sedaj malo nasmejim najini dogodivščini na kavi. user posted image

Mismis, uživaj zopet v objemu svojega dragega.

ledenka, praviš da si bla v šopingu za nosečniška oblačila. Upam, da bo naslednjič več uspeha in bodo barve bolj živahne.

pikovit, upam da se ti porihta cista. Sem imela enake težave kot ti pred 12 leti, pa se mi je cista prav lepo počila in se po user posted image  ni nič poznalo da bi bila kje tam notri. moja cista je bila velika za skoraj pest velika. Samo mene  so zaradi bolečin obdržali v bolnišnici in me tam spremljli tudi do user posted image , ki je prišla kmalu po sprejemu v bolnišnico. Po M so mi naredili UZ, je bilo vse O.K. potem pa se imela terapijo 6m s KT, da so se jajčniki lahko lepo umirili. To tudi ponavadi priporočajo, ko je kaka taka štala kot pri tebi. 

jazzz, nisi edina, ki jo skrbi, če bodo otroci ven pali. res kar misliš, da če so jih ravno notri dali pa res kar n moreš telovadit naokoli.user posted image

gloria, naj Nik veselo raste in naj se mu krči nehajo, da ne bo tak revček.

Hope, hvala ker si nam končno obrazložila čudež tega ležanja na desnem boku. user posted image  Zdaj bo pa končno konec ugibanj in razmišljanj.

Kruce Fiks, potem pa naj kar bo tako, da bosta Reša naslednjič potrebovala, ko mu bosta sporočila, da je tvoja draga user posted image . user posted image

gospodarica, naredi test za vsak slučaj, da boš pomirjena. Pa en user posted image  za bolši dan.

Abra, veš realnost ni slaba. Včasih bi kakšna jislila, pakaj tako govori, ako bolj podrobno pogledaš, da je to res in da pač ne mečeš peska v oči. Ti kar ostani taka, bomo me čist zadovoljne.user posted image

obi, ne bit žalostna in jezna. saj ni bilo tako mišljeno. Abra je pač taka, da pove kaj misli, pa to ne leti nate osebno, ampak je samo povedala svoje mnenje. user posted image  za boljši dan in da naj se ti krvavitev umiri, ker vem da ni prijetno, če jo dobiš an 16 dan ciklusa. Si pa naša, nič bat.

baci, kot ti j rekla želvica. Krvavitve op postoku so lahko včasih res čudne. Sem jaz živi priemr. Ampak se da vse porihtat, nič se obremenjevat.

WP, potem pa grem jaz kar lepo večejo delat, bom jajčka jedla. user posted image  Zvečer pa še pivo spila z dragim in ni vrag, da bo delovalo. user posted image
So mi pa všeč  10 korakov, ki si nim jih napisala.

želvica, kako si mi ti?

LUČKA... Sm si jih sposodila z druge teme na forumu, ampak če lahko vsaj malo pomaga  tud nam, zakaj pa ne... men so tud full všeč.. grem še mal pokukat in kej si sposodit... za vse nas...

Ja, jajčka pa le jej in pivo pij... jst si ga bom tud zdele privoščila enga brezalkoholnega (iskreno tud piva ne maram), jajčk pa ne morm več dans (mi že iz r... vn gledajo), bom se pa jutr pomatrala in pojedla vsaj dve...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?