womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lučka saj ti pa še malo pa se jima boš pridružla. Se je porihtala? Moja zarja. Tudi jaz mislim, a se bom kmalu pridružila in zagotovo tudi ti. Skratka vse bomo postale najsrečnejše mamice našim izbrancem. Moja je to rundo zelo močna, se bom res ščistila. počasi se bo umiril, tako da bom lahko počasi začela pripravljati posteljico za moje otročke. Lara, kako lepo je bilo prebrati tvojo zgodbico. Take zgodbe dajo meni vedno nov zagon. Samo, da je s tvojima vse v najlepšem redu. Zdaj pa kar še naprej nasmešek na obrazu in pozitivnih misli naprej. Arneja, ti imaš vedno polno lepih besed, ki jih nameniš za tolažbo. Si naša pozitivka in motivatorka. Shuka, kako si kaj danes? Jaz se še sedaj malo nasmejim najini dogodivščini na kavi. Mismis, uživaj zopet v objemu svojega dragega. ledenka, praviš da si bla v šopingu za nosečniška oblačila. Upam, da bo naslednjič več uspeha in bodo barve bolj živahne. pikovit, upam da se ti porihta cista. Sem imela enake težave kot ti pred 12 leti, pa se mi je cista prav lepo počila in se po ni nič poznalo da bi bila kje tam notri. moja cista je bila velika za skoraj pest velika. Samo mene so zaradi bolečin obdržali v bolnišnici in me tam spremljli tudi do , ki je prišla kmalu po sprejemu v bolnišnico. Po M so mi naredili UZ, je bilo vse O.K. potem pa se imela terapijo 6m s KT, da so se jajčniki lahko lepo umirili. To tudi ponavadi priporočajo, ko je kaka taka štala kot pri tebi. jazzz, nisi edina, ki jo skrbi, če bodo otroci ven pali. res kar misliš, da če so jih ravno notri dali pa res kar n moreš telovadit naokoli. gloria, naj Nik veselo raste in naj se mu krči nehajo, da ne bo tak revček. Hope, hvala ker si nam končno obrazložila čudež tega ležanja na desnem boku. Zdaj bo pa končno konec ugibanj in razmišljanj. Kruce Fiks, potem pa naj kar bo tako, da bosta Reša naslednjič potrebovala, ko mu bosta sporočila, da je tvoja draga . gospodarica, naredi test za vsak slučaj, da boš pomirjena. Pa en za bolši dan. Abra, veš realnost ni slaba. Včasih bi kakšna jislila, pakaj tako govori, ako bolj podrobno pogledaš, da je to res in da pač ne mečeš peska v oči. Ti kar ostani taka, bomo me čist zadovoljne. obi, ne bit žalostna in jezna. saj ni bilo tako mišljeno. Abra je pač taka, da pove kaj misli, pa to ne leti nate osebno, ampak je samo povedala svoje mnenje. za boljši dan in da naj se ti krvavitev umiri, ker vem da ni prijetno, če jo dobiš an 16 dan ciklusa. Si pa naša, nič bat. baci, kot ti j rekla želvica. Krvavitve op postoku so lahko včasih res čudne. Sem jaz živi priemr. Ampak se da vse porihtat, nič se obremenjevat. WP, potem pa grem jaz kar lepo večejo delat, bom jajčka jedla. Zvečer pa še pivo spila z dragim in ni vrag, da bo delovalo. So mi pa všeč 10 korakov, ki si nim jih napisala. želvica, kako si mi ti? LUČKA... Sm si jih sposodila z druge teme na forumu, ampak če lahko vsaj malo pomaga tud nam, zakaj pa ne... men so tud full všeč.. grem še mal pokukat in kej si sposodit... za vse nas... Ja, jajčka pa le jej in pivo pij... jst si ga bom tud zdele privoščila enga brezalkoholnega (iskreno tud piva ne maram), jajčk pa ne morm več dans (mi že iz r... vn gledajo), bom se pa jutr pomatrala in pojedla vsaj dve...
|