womanpolice
|
SAPI... A verjameš, da sm tud jst bla full presenečena.... KO je govorila številke, sm se prav čudila, ravno zaradi tega, ker v prvem postopku sm pa imela full težave, ker niso in niso hotli rastit na levi strani. In v 1. postopku sm imela na 1. UZ nekje 7,9,10... Potem pa ko sm puncam tle gor pojamrala, so mi pa rekle: "Halo, pa kaj mi ves čas trobimo....? Jajca in pivo!!!!!!!!!!!" pa sm jih poslušala in po že nekje 3. al 4. UZ ko niso bile dovolj velike sm dva dni jedla jajca (3 na dan) in spila dva piva in na naslednjem UZ so čudežno bila dovolj velika... Očitn nekaj mora biti na tem... - jajca, pivo. Čeprav so se mi jajca tko obrnila, da zdajle do nedelje bom še kakšno pojedla (verjetno jutri 2, ker danes ne morem- sem jih včeraj), pa kakšno pivo spila, da bi res potem v nedeljo stopka padla... Ja, avto.. je že pri kleparju... kak mi ga je škoda, ker ni tolk star (decembra bo 4 leta) PIKOVIT... Ja, ja... smo lepo znesli jajčka.... Upam, da bo moj kaj več kvalitete "našprical" in da bi ratali vsaj 2 blastociti (nazadnje 1 blastocista, 2 moruli - od mojih 9 celic) KAJŠICA... Se je Tigi že kaj umiril....? GIGI, MLINČKA, MIŠEK73 v nedeljo se pa vidimo, ane? No, jst bom tista z največjimi podočnjaki, saj bom direkt iz nočne (jutri delam od 22 do 7.00 ure, vendar moram prej v službo (okoli 18.00 ure), da spišem zadeve, preden uidem na bolniški stalež. Uf, v nedeljo bomo pa 4 čveke na kupu... dež bo v nedeljo, dež....
|