|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
17.10.2008 9:37:47   
gigi1
Dobro jutro user posted image

Wp naj bo vse črno in čim večji, da bo kmalu stopka user posted image

Miška73 danes bo pa zih stopka padla user posted image

Jazzzyka mislim nate in na tvoje pikice. Lepo ju sprejmi in naj še par pingvinčkov ostane za v skrinjo, da bodo pikice imele še bratce in sestrice user posted image

Kajši kako si mi ti?

Mlinček user posted image  kolk si ti en topel možakar. mi je prav v čast, da sem te spoznala.

Krucefiks nič se ne obremenjujta s user posted image . Upam, da približno vesta kdaj je O in takrat ustvarjajta vsak 2 dan. Za plavalčke ni dobro vsak dan, ker zgubljajo na kvaliteti in kvantiteti. Pred obdobjem O bodita pa npr en teden vzdržna, pol bo pa še bolj pasalo. In odmislita, da to delata z namenom. Kakšna igrica tud prav pride user posted image

Pikovitka ne se bat punkcije ciste. Nič hudega ni. Manj boš obremenjena s tem, več je možnosti, da sama izgine. Ponovno ti pišem, če si spregledala moj post. Privošči si limfno drenažo (ročno!), ker res preverjeno pomaga. Tukaj je LINK, ker je zelo pomembno, da ti jo naredi strokovnjak.

Bambika z Bownovo sem nehala dober teden nazaj. Sva se dogovorili, da ko začnem z menopurjem neham. Moram pa rečt, da jo kar pogrešam. Mi je res tako dobro dela.

Netka a kar med user posted image  sta se počla? Lubica mal si preveč živčna zarad hormonov. Tvojga je pa verjetno luna mal trkala. Jaz sem se pred tem postopkom odločila, da pazim na svoje misli, ko sem na hormonih. Takoj, ko ugotovim, da me nosijo se pomirim in rečem mojmu, da me spet kegljajo...pa mi je sinoči rekel, da je prav ponosen name, ker sem veliko manj smotana kot prvič user posted image  user posted image  user posted image . Samo pozorna moraš biti na to in je življenje takoj lažje.

WP to kar sem Netki napisala velja tudi zate.

Mijavček upam, da pridete čim prej domov.
Gospodarica greje  user posted image test 19.10.2008 - upam, da je pri tebi vse dobro. A si lulala?user posted image user posted image user posted image
Zarja greje  user posted image user posted image test 20.10.2008 - dejmo, dejmo user posted image user posted image user posted image
Sabsa greje   user posted image test 21.10.2008 - jutri user posted image user posted image user posted image
zup2 greje   user posted image user posted image test 23.10.2008 - veš, da navijamo user posted image user posted image user posted image
Kajsica greje    user posted image user posted image test 27.10.2008 - da pričakaš dragega z bušijem user posted image user posted image user posted image
Paddy greje    user posted image test 27.10.2008 - še malo pa bo user posted image user posted image user posted image

Navijam user posted image  user posted image  user posted image

Mojsonček nate in pikico pa extra mislim.

Pupe drage naj bo tale deževen dan vseeno lep

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
17.10.2008 9:39:32   
sabsa
anci banci drži se! saj bo kmalu mimo tudi to pikanje. Vem, kako se počutiš, tudi meni ptori koncu ni več šlo.

gospodarica držim pesti, da bo test pokazal +. Ti si danes 12. dan, ne? Potem bi lahko že danes lulala, boš vsaj vedela pri čem si. Upanje ostaja do konca. Velja?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
17.10.2008 9:41:06   
gigi1
Gospodarica žal mi je, da te izcedki tako hecajo. Upam na najboljše. Životinjsko carstvo za srečo jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
17.10.2008 9:46:16   
dajamaja
Drage moje, danes prvič po dooolgem času me dol ne meče. Nekaj strani sem preletela, da si vsaj za silo not pridem.

Lara iskrene čestitke za 2 srčka. Upam, da grem za tabo, z 1 seveda.

Pikovitek kaj te je pa zdaj to doletelo? Cista!? ****ti, od kod se je vzela. Naj se pobere takoj!!! Zdrži!!!!

Abra, kako si ti in telovadka!?

Pa navijam za danes:

WP in Miška uspešen UZ, Jazz pa uz.

Bom poskusila še ostalo ujet user posted image   
Se pa vsem zahvaljujem za navijanje v torek in ker je tako dobro delo, se seveda priporočam še za v naprej user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
17.10.2008 9:58:20   
zarja1
Halo moje srčice.....test je padel že zgodaj zgodaj zjutraj. Ena sama velika žalost. Do zdaj pa sma le user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem, ki ste navijale......

Horny Teddy

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
17.10.2008 10:02:28   
ledenka
zarjica user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
17.10.2008 10:04:29   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

womanpolice - UZ
Jazzz27 - ET
Miška73 - UZ
user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držite se pupe

Kje pa je moja zaspanka?

Ej, ne mi zdej jokat, lohk, da je še prezgodaj saj si ga naredila 4 dni prej, še je upanje srce moje, dej se pomiri prosim user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
17.10.2008 10:04:33   
nokes
user posted image ja, pikice, ste se le prebudile, čeprav je dan za izpod kovtra kukat user posted image !!!

za vse, ki vas firbca, kako se počutim:
pikica je pridna, sam tale turist ga svira, po moje ga mal na levo vleče, pa me binca v levi jajčnikuser posted image user posted image , zdaj že nekaj dni čutim predvsem proti večeru kar konkretno premikanje, pred tem nisem bila ziher al je prebava al gibi, pa tiste, ki me poznate, veste, da sem tudi "malo" oblazinjena user posted image user posted image , potem pa čutiš vse skup kasneje. no, zdaj ni več dvoma! pregled imam naslednji teden v petek, morfo, pa če se bo takrat videl spol, vam seveda ne povem, pač pa napišem.

drugač se samo čudim vsako jutro, da mi trebuh tako vidno raste, moj je čist raznežen, bi kar nekaj božal, pa čakal, da dobi brciko v dlan, ga moram kulirat. no sem že v 20 tednu, tak da bejbe, gre ful hitro, ko nimaš skrbi in si lahko mobilen. so pa to najlepši tedni, proti koncu je spet pi.darija, kako bo pa to zgledalo, pa si sploh ne predstavljam. malo berem "dvojčke", jih je kar nekaj šlo rodit, CR seveda, pa nekaj novih, tudi IVFjevk, ki pa niso sodelovale tukaj, se je prijavilo, pa Hedi je tam že prava đomba user posted image user posted image user posted image . kaj še? hormoni me malo bašejo, sem kar cmerava postala, in se ob vsaki novički o novem plusku, črtici in srčku zjočem, da ne govorim o grdih novicah, ki me potrejo, da me telo kar fizično zaboli.

tak da punce moje drage (in 3 najsuperejši navijači, kar jih je bilo kdajkoli na kakšnem forumu, mlinček, kruce fix in pogrešani folikel), enkrat (in to kmalu!) boste doživljale enake stvari, pisale podobne izkušnje in jokale ob lepih novičkah, ki se bodo zgodile vašim soborkam. jaz to vem in ker ste najbolj pogumne, najbolj ljubeče in nesebične, vas berem vsaki dan, mislim na vas in vas tesno, tesno objemam. (in smrkam zravenuser posted image .)

< Sporočilo je popravil nokes -- 17.10.2008 10:09:01 >

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
17.10.2008 10:05:11   
gigi1
Zarjica draga user posted image user posted image user posted image . Morda je bilo pa le prezgodaj. Počakaj še kakšen dan in ponovi test pliiiz.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
17.10.2008 10:05:16   
bbpikica

Halo moje srčice.....test je padel že zgodaj zgodaj zjutraj. Ena sama velika žalost. Do zdaj pa sma le user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne no zarjicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
17.10.2008 10:06:20   
nokes

zarji, neeeee!!! če ni rdečke, še je nekaj upanja! počakaj, prosim, pa še enkrat naredi test čez dan ali 2. user posted image

nokes

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
17.10.2008 10:07:58   
gigi1
Nokica draga user posted image . Hvala ti za te besede user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
17.10.2008 10:11:22   
sapi
zarja nič še ni izgubljeno saj M še nimaš user posted image .. kaj pa če bi šla na krvnega ....

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
17.10.2008 10:11:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarjica draga user posted image user posted image user posted image . Morda je bilo pa le prezgodaj. Počakaj še kakšen dan in ponovi test pliiiz.

Ne Gigi je bil tak očiten minus, da sploh ni dvoma......Tud, če sem pričakovala oz. se pripravljala na tak možen rezultat me je preveč potolklo. Sploh še nisem nehala user posted image , kot da sploh ne morem nehat.....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
17.10.2008 10:12:55   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

zarja nič še ni izgubljeno saj M še nimaš user posted image .. kaj pa če bi šla na krvnega ....

saj zdaj ko bom nehala jemat estrofen bo zasijalauser posted image  v vsej svoji veličini....

Horny Teddy

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
17.10.2008 10:14:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Kje pa je moja zaspanka?

Ej, ne mi zdej jokat, lohk, da je še prezgodaj saj si ga naredila 4 dni prej, še je upanje srce moje, dej se pomiri prosim user posted image

Joj dragi zlati Shukec.......tolk  te mam rada, sam lubica ni dvoma......

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
17.10.2008 10:15:40   
Abra
Kak grd dan je zunaj.
Zarja user posted image user posted image user posted image user posted image sem se prav bala, kake take novice, ker se nisi še nič oglasila. Poglej na dobro stran, še vedno te čakajo pingvinčki. Kar pojdi čimprej ponje in boš na ta minus hitro pozabila user posted image
Gospodarica, če jemlješ 2 prometriuma na dan, si kar na tri povečaj, na 8 ur. To sem jaz naredila, ko so se mi začeli izcedki. Rezultat poznaš user posted image
Dajamaja, hvala, mi2 sva dobro. Pritisk nizek, cuker mi pa tut ne nagaja user posted image kako pa vi2? Boš šla vmes kaj do svojega G al boš kar na Reškota čakala. Je spet dolga, kajne? Zdaj ziher že user posted image utripa.user posted image
Lara, sem prebrala tvoj včerajšnji post. Se mi je Reš prav zasmilil. Vsepovsod ga šinfajo, da mu gre samo za denar, on se pa res razdaja. Saj bi lahko popoldansko ambulanto komu drugemu predal, pa mi hočemo njega in on je tam vedno za nas. Jaz tut nisem dobila slikce, tudi ni meril velikosti user posted image takrat je rekel, da v je tem obdobju važno samo to, da utripa. Na slikco sem se pa spomnila, ko sem bla že zunaj user posted image itak sem bla čist šokirana, ker me je že po prvem uz odslovil. Sem mislila, da me pri njemu čaka še en uz. Slikco boš pa tko pri svoji G dobila. Itak je pa ne boš nikoli pozabla. Jaz je sploh ne gledam, imam v spominu čist vse uz. Za vse vem, kako je zgledala user posted image
Noki, turist se pa še kar skriva user posted image na morfologiji se bo že vse lepo vidlo, če ne bo ravno spal v kaki čudni pozi user posted image
Gigi, kako si? Skulirana, če prav razumem user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
17.10.2008 10:18:26   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Kje pa je moja zaspanka?

Joj dragi zlati Shukec.......tolk  te mam rada, sam lubica ni dvoma......
user posted image

Ampak lubica sej veš kakšno je pravilo, dokler se ne ulije so še možnosti.  user posted image

Navijam za te možnosti user posted image , mogoče je pa test pokvarjen(ko bi le bil)user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
17.10.2008 10:21:47   
miska73
Evo, sem nazaj iz LJ.
Pintarjeva je bila danes zelo zadovoljna z mojimi foliklčki.
Tko, da zvečer pade stopka.
V nedeljo me pa čaka puncija.

Danes sem spoznala WP.
Sva udarle pravi ženski čvek in če se ne bi meni mudilo, bi lahko komot čvekale celo dopoldne.
V nedeljo pa se spet vidim tako z WP kot z žiži in mlinčko.

Je pa imela WP danes taki pridelek za vikat.
Tko, da zna pri njej že v nedeljo stopka pasti.
Bo kaj več sama povedala, ko pride do compa.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
17.10.2008 10:25:04   
sabsa
Zarjica user posted image user posted image user posted image . Pa tako sem verjela, da boš ti naša naslednja nosečka. Prav privoščila sem ti, ker si že toliko dala skozi. Drži se!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
17.10.2008 10:26:39   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

krucifiksuser posted image , kaj mora človk narest, da je prvi tu gor?user posted image user posted image

no, jutro kruce fix, arneja in lučka! kaj zarja danes lula????? reeees? no, zarja, povej!!! mi čakamo in navijamo!

Heh, brez jutranje kave nisem sposoben pripeljati do službe....
Dokler sem kadil, sem jo na balkonu spil,od takrat dalje pa pred monitorjem in zadnje čase med vami....user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
17.10.2008 10:29:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja user posted image user posted image user posted image user posted image sem se prav bala, kake take novice, ker se nisi še nič oglasila. Poglej na dobro stran, še vedno te čakajo pingvinčki. Kar pojdi čimprej ponje in boš na ta minus hitro pozabila user posted image

ja Abra 6 jih še imava, sam zdaj mi skoz hodi po glavi KAJ ČE NIKOL NE RATA????????

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
17.10.2008 10:33:46   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

ja Abra 6 jih še imava, sam zdaj mi skoz hodi po glavi KAJ ČE NIKOL NE RATA????????
Ne tko razmišljat user posted image , seveda bo ratalo!!!!!user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
17.10.2008 10:35:53   
pikovit
Dajči lepo te je brat.Pridi večkratuser posted image
Noki kako si lepo napisala,zdej je pa še meni solzica pritekla.
Žiži sem včeraj preletela in videla.Sem pa že sama o tem razmišljala.Samo nisem vedela,za ketero se odločit.Ročno al škornji.Bom poklicala.Thx.Lav ju.
Shuka en lep pozdrav.
Mišek bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
17.10.2008 10:39:45   
womanpolice
ZARJA1 user posted image user posted image  ZELO MI JE ŽAL; PRI TEBI PA SM RES MISLILA, DA BO +... pA NASLEDNJIČ!

MIŠEK73 Veseli me, da sva se spoznali. Ja PUNCE, midva sva pa res obe taki čveki...

PUNCE.... imam eno slabo in eno dobro novico...
Slaba je ta, da sem butnila svoj avto. Kaj je bilo? Ena medicinka je nepravilno parkirala svoj avto in zaparkirala cca. 6 vozil. ker se mi je mudilo, sm mislila, da bo šlo mimo; sm pa nasedla na njeno vzvratno ogledalo, pri čemer je na mojem lepem velikem avtu nastala vdolbina. Prišli policaji... Jo poiskali, ji dali plačilni nalog za nepravilno parkiranje; ona pa mi je rekla, da sm si sama kriva, da kaj pa rinem, če vidim da ne gre. TKo, sm bila jezna, da sm kr pihala od jeze in baba mi sploh ni hotla nč za nastalo škodo dat. Jst bi bla tolk fer, pa bi v takem primeru (če bi zaradi mojega napačno parkiranega vozila nekdo poškodoval svoj avto), mu dala vsaj tretjino stroškov. Ampak to sm jst... Mi je rekla še "srečno, in fajn zrihtajte in nasvidenje" sm bla tko jezna, da ji nism nč rekla nazaj... In sedaj imam poškodovan avto.... KRIZAAAAAAAAAAAAA....

PA DOBRA NOVICA... Po devetih dneh Menopurja (dolg postopek) - in  1. UZ po jemanju menopurja imam tkole:
DESNO: 17 17 17 17 12
LEVO: 18 16 18 16
ENDOMETRIJ: 13

HA? JAJČKA IN PIVO SE ZELO OBRESTUJEJO KAJNE?user posted image user posted image user posted image

Ja, tko da zna v nedeljo že stopka pasti... in v torek mogoče že .... ZELOOOOOOOOOOO BOLEČAAAA PUNKCIJA....

PUNCE, DOBRO STE NAVIJALE

ZDAJ pa moram v miru kapučinči spit, katerega mi je skuhala Kajšica.-. Ki vas prav lepo pozdravlja... sm pri njej in vam pišem z njenega računalnika...

p.s. Njen muc danes ni tako zelo sovražno nastrojen proti meni...mmmmmmmmmm

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?