nokes
|
ja, pikice, ste se le prebudile, čeprav je dan za izpod kovtra kukat !!! za vse, ki vas firbca, kako se počutim: pikica je pridna, sam tale turist ga svira, po moje ga mal na levo vleče, pa me binca v levi jajčnik , zdaj že nekaj dni čutim predvsem proti večeru kar konkretno premikanje, pred tem nisem bila ziher al je prebava al gibi, pa tiste, ki me poznate, veste, da sem tudi "malo" oblazinjena , potem pa čutiš vse skup kasneje. no, zdaj ni več dvoma! pregled imam naslednji teden v petek, morfo, pa če se bo takrat videl spol, vam seveda ne povem, pač pa napišem. drugač se samo čudim vsako jutro, da mi trebuh tako vidno raste, moj je čist raznežen, bi kar nekaj božal, pa čakal, da dobi brciko v dlan, ga moram kulirat. no sem že v 20 tednu, tak da bejbe, gre ful hitro, ko nimaš skrbi in si lahko mobilen. so pa to najlepši tedni, proti koncu je spet pi.darija, kako bo pa to zgledalo, pa si sploh ne predstavljam. malo berem "dvojčke", jih je kar nekaj šlo rodit, CR seveda, pa nekaj novih, tudi IVFjevk, ki pa niso sodelovale tukaj, se je prijavilo, pa Hedi je tam že prava đomba . kaj še? hormoni me malo bašejo, sem kar cmerava postala, in se ob vsaki novički o novem plusku, črtici in srčku zjočem, da ne govorim o grdih novicah, ki me potrejo, da me telo kar fizično zaboli. tak da punce moje drage (in 3 najsuperejši navijači, kar jih je bilo kdajkoli na kakšnem forumu, mlinček, kruce fix in pogrešani folikel), enkrat (in to kmalu!) boste doživljale enake stvari, pisale podobne izkušnje in jokale ob lepih novičkah, ki se bodo zgodile vašim soborkam. jaz to vem in ker ste najbolj pogumne, najbolj ljubeče in nesebične, vas berem vsaki dan, mislim na vas in vas tesno, tesno objemam. (in smrkam zraven .)
< Sporočilo je popravil nokes -- 17.10.2008 10:09:01 >