|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
17.10.2008 18:58:29   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Gospodarica so me dans srčice poučile, da je pred 14. dnevom bolje delati Seratec test kot CB, baje pokaže tud manjšo vrednost hcg-ja. Držim pesti zate.user posted image user posted image user posted image

ali pa Viola (mueller), je tudi narejen, da pokaže kake 3 dni pred 'izostankom'

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
17.10.2008 19:06:21   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

Gospodarica so me dans srčice poučile, da je pred 14. dnevom bolje delati Seratec test kot CB, baje pokaže tud manjšo vrednost hcg-ja. Držim pesti zate.user posted image user posted image user posted image

ali pa Viola (mueller), je tudi narejen, da pokaže kake 3 dni pred 'izostankom'

Pri nas je to malo drugače.... delamo test 14 dni po et, kar je 18-20 dni po ovulaciji in takrat mora bit že več kot 40 hcg v urinu. Ne gledamo, kdaj naj bi prišla M, ampak koliko dni po punkciji smo. Zarodki so pri transferju stari 3-5dni in to ni enako, kot če seksaš in delaš test čez 14 dni.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
17.10.2008 19:08:56   
zarja1
za nedeljo, 19.10.
Lana08 čimveč srčkov, ki naj se trdno primejouser posted image

Miška73 - ti boš itak prava kokoška, naj se lepo oplodijouser posted image

Anci Banci, Gigi, Mlinčka, womanpolice naj bo vse polno veselih folklčkov      user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
17.10.2008 19:13:31   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pri nas je to malo drugače.... delamo test 14 dni po et, kar je 18-20 dni po ovulaciji in takrat mora bit že več kot 40 hcg v urinu. Ne gledamo, kdaj naj bi prišla M, ampak koliko dni po punkciji smo. Zarodki so pri transferju stari 3-5dni in to ni enako, kot če seksaš in delaš test čez 14 dni.

vem, da je drugače.. samo test je narejen tako, da pokaže že nizke vrednosti bhcgja, ne glede na štetje dnevov

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
17.10.2008 19:16:25   
womanpolice
jazzyka       bravo za    in za bodoče pingvinčke.

ANČI BANČI... Ne, za nedeljo še nimam 100 % stopke, ampak glede na današnjo velikost foliklov, obstaja verjetnost, d abodo v nedeljo že dovolj veliki, in da bi padla stopka.

DAJAMAJA... Ja, sej se neb sekirala, če bi bil starejši avto. Pa bolj sm bila jezna zaradi neumne babe.... ampak bi v primeru + vse pozabila...user posted image

BAMBI75... Ja, imam dobro napoved, ampak problem pri nama je v tem, da ima moj tko slabo spermo (mal kvalitetnih spermijev in slabi plavalci), da je ni dovolj, da bi porabili za vse moje celice (prejšnjič pridelala 9 celic; materiala pa je bilo samo za 3). V tem je problem. Ampak glavno je, da je ena ali upam da dve pravi...

PUNCE, hvala za čestitke za moje folikle... morm priznat, da sm tud kr sama seb mal ploskala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in ZARJA1.. Tko lep post si nalimala... hvala za navijanje. Jst še vedno zate navijam, da to danes neb blo resnično, in bi pri drugem testu bil user posted image (ker bi naj bil CB 99%... in srčno upam, da je v tvojem primeru se zgodil ta 1%, zato držim pesti do konca!)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
17.10.2008 19:17:47   
womanpolice
aja, ANČI BANČI.. Sm v LJ GK  (in ne pri Rešu)... tko da se bomo v nedeljo videle... no, upam... jst bom tista z največjimi podočnjaki (kot sm že napisala) saj bom direkt iz nočne...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
17.10.2008 19:18:56   
womanpolice
pa kaj mi to nagaja....

JAZZZika... čestitke za user posted image user posted image in pridno jih čuvaj...

Neposredna povezava do sporočila: 3907
17.10.2008 19:20:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice
in ZARJA1.. Tko lep post si nalimala... hvala za navijanje. Jst še vedno zate navijam, da to danes neb blo resnično, in bi pri drugem testu bil user posted image (ker bi naj bil CB 99%... in srčno upam, da je v tvojem primeru se zgodil ta 1%, zato držim pesti do konca!)

draga pridem jaz kak mesec za tvojim pluskom hitro za tabo.......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3908
17.10.2008 19:27:48   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

vem, da je drugače.. samo test je narejen tako, da pokaže že nizke vrednosti bhcgja, ne glede na štetje dnevov

če v tem času vrednost hcg ni 40, potem nosečnosti ni, ker vemo, kdaj je do oploditve prišlo. Pri IUI je malo bolj podobno spontani zanositvi, le da veš, kdaj natančno je bila ovulacija, kdaj pride do oploditve pa ne veš. Pri IVF/ICSI je pa to znano in manjše vrednosti hormona v tem času ne napovedujejo uspešne nosečnosti. Zato je CB med najbolj zanesljivimi, ker pokaže plus, ko je v urinu vsaj 40 hcg, kar se šteje za nosečnost.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
17.10.2008 19:28:41   
womanpolice
Iz tvojih ust v Božja ušesa...user posted image  user posted image  user posted image ZARJA... Uspelo nama bo, tko kot vsem ostalim!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
17.10.2008 19:29:44   
Abra
A sem malo tečna s temi razlagami user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
17.10.2008 19:30:59   
zarja1

A sem malo tečna s temi razlagami user posted image

ne, si hecna.......fajn da vemo kaj je bolj ziher in kaj je znak da bo v prihodnje vse ok.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 17.10.2008 19:31:28 >

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
17.10.2008 19:33:37   
ledenka

Ajsi ti si naša, štajerka??????????

sveda sn štajerka, čuj, direkt iz totega Maribore, z desnega brega user posted image  (samo že 16 let živim v LJ ali drugje po svetu user posted image )

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
17.10.2008 19:35:06   
ledenka

za nedeljo, 19.10.
Lana08 čimveč srčkov, ki naj se trdno primejouser posted image

Miška73 - ti boš itak prava kokoška, naj se lepo oplodijouser posted image

Anci Banci, Gigi, Mlinčka, womanpolice naj bo vse polno veselih folklčkov      user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
user posted image  

tule spodaj se bom pa kar podpisala user posted image user posted image user posted image  imate tokrat dvodnevno navijanje, ker bomo še v soboto za vas navijale - sicer vas je pa dostiiii user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
17.10.2008 19:35:36   
Abra

ne, si hecna.......fajn da vemo kaj je bolj ziher in kaj je znak da bo v prihodnje vse ok.user posted image user posted image user posted image

ja, sem včasih tko rada realna user posted image se mi zdi, da k nam ne pašejo nasveti, ki so drugače na želimo si novega člana user posted image tuki smo (žal) malo bolj informirane user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
17.10.2008 19:36:30   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sveda sn štajerka, čuj, direkt iz totega Maribore, z desnega brega user posted image  (samo že 16 let živim v LJ ali drugje po svetu user posted image )

daj nehaj, res? Saj sem vedla, da je nekaj na tebi.........Saj vijolice smo res povsod, k koreninam pa se vseeno radi vračamo, ne?

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
17.10.2008 19:36:44   
womanpolice
Punce, jst mam tko fenomenalno taščo... Včer sm vam napisala, da mi je dala polovico k zelo lepemu vijoličnemu puloverju (Mišek73 in Kajšica sta ga pohvalili...), danes pa mi je dala še polovico h krilnemu kostimu, ki je tko lep, da dol padeš. Je iz materiala, ki se ne mečka, je zelo lahek in se počutiš kot, da na sebi ne bi imel ničesar. Je temno sive barve s črnimi črtami in daje videz svile (ampak ni svila). Krilo je narejeno z visokim pasom (takšno kot se zdaj nosijo) in se mi tko lepo prilega (je tudi elastan) po telesu, da mi je res tko ulit, kot bi bil zame narejen. Full je lep. In sedaj vem kaj bom oblekla za podelitev diplome (ko bom izvedela kdaj jo imam).

Sm pa mojmu rekla, da mora biti podelitev čimprej, saj če bomo ugledali user posted image (če bo kaj blastocist), se bom še redila in mi ne bo prav... No, ampak ker je res tko ZELO LEP kostim, bom imela potem motivacijo za hujšanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
17.10.2008 19:38:08   
womanpolice
ABRA... Kako lahko rečeš, da si tečna? A verjameš, da si RR sploh ne moremo predstavljati brez tebe? Ena je res lepo napisala in se popolnoma strinjam, da nam user posted image vlivate upanje in optimizem, da bo nam nekega dne tudi uspelo in prav lepo vas je imeti ob sebi v teh naših bojih. Upam, da nas ne zapustite...

Neposredna povezava do sporočila: 3918
17.10.2008 19:38:13   
zarja1

ja, sem včasih tko rada realna user posted image se mi zdi, da k nam ne pašejo nasveti, ki so drugače na želimo si novega člana user posted image tuki smo (žal) malo bolj informirane user posted image

ja to res drži, jaz sem bla najprej tam, pa sta me na srečo in veselje sem usmerili Roda in lubek Cati......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
17.10.2008 19:38:37   
ledenka

ampak običajno je tako, da če ima M za prit, pride ene 14-16 dni po punkciji (razen pri estrofemu). tako da 14 dni po ET je precej jasno, tudi če je bil ET na 2. dan

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
17.10.2008 19:40:41   
zarja1

ampak običajno je tako, da če ima M za prit, pride ene 14-16 dni po punkciji (razen pri estrofemu). tako da 14 dni po ET je precej jasno, tudi če je bil ET na 2. dan

samo po moje tud pri estrofemu mora že v tistem času pokazat tako mero hormona, kljub da še user posted image  ni.

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
17.10.2008 19:41:16   
ledenka

daj nehaj, res? Saj sem vedla, da je nekaj na tebi.........Saj vijolice smo res povsod, k koreninam pa se vseeno radi vračamo, ne?

seveda, sej so moji starši še vedno v MB (oz. okolici sedaj), tako da grem v štajerski konec kar redno. čeprav se v MB že dolgo ne počutim več doma... imam pa naslednji teden obletnico valete, na to bom pa šla user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
17.10.2008 19:43:21   
ledenka

samo po moje tud pri estrofemu mora že v tistem času pokazat tako mero hormona, kljub da še user posted image  ni.

raje računaj 16 dni po O oziroma po dnevu 0 pri tebi, torej ene 12 dni po ET. mogoče je res še malce prezgodaj, ne pozabi, da se hormon podvaja na 2 dni. in na začetku je to počasi, potem pa hitro narašča.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
17.10.2008 19:44:20   
sapi
WP mene še sedaj fascinirajo velikosti tvojih foliklčkov user posted image  pa me zanima kdaj si začela jesti jajčka v enormnih količinah, saj tudi, če niso od jajčk tako velika važno, da jaz verjamem v to user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
17.10.2008 19:44:44   
obayifo

a nej to razumem, da se naj spokam tja? sem ne pašem.... sori, če bi mela možnost it na ivf/icsi bi že davno šla, pa je žal nimamo vsi, zato ostanemo malo bolj 'tupi'. kolkr pa spremljam 'želimo si....' pa tut tja ne pašem, tko da najbolj, da se držim zase... al kaj?user posted image  sem pa vesela zate, da si bolj informirana (kljub temu, da sem sama že ful noči 'študirala internet' na to temo)
ne mi zamert, mal sm užaljena, mal sm pa sesuta, ker sem danes (16.dan) začela kar nekej krvavet.....
še vedno pa upam, da se bo za naju dovolj hitro našel darovalec, da bom tudi jaz uspela prit na ivf (me že malo leta in fsh bašejo)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?