|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
15.10.2008 21:18:59   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

si bomo kostanje pekli...

A pride katera?

Joj, jaz kostanj letos tak pogrešam pa ga ne upam jest, ker pol bo vetrovno v pleničkiuser posted image

Jst ga pa bom.... mi ga je ena frendica prinesla malo.... glih za eno al dve plošči.... čst zadosti.... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
15.10.2008 21:22:08   
meta21
Uh, šele zdaj vidim, da sem naklofala 7 postov zaporedoma. Lara, kako že narediš tisto, da citiraš in odgovarjaš različnim v enem postu?

Mi smo bili pa danes na prvem pregledu in se je Lovro zredil za 1140g (3610-4750) in zrasel za 6 cm (52-58). Dolžino je 2x preverilauser posted image . Malo bojo najbrž težave s tavelikimi nohtki na nogi, ker rastejo v kožo in malo nenavadnega luleka ima naš korenjak (kožica je malo drugače zraščena)-nič pretresljivega drugače smo bili pa pohvaljeni. Super pediatrinjo imamo tukaj v Grosuplju!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
15.10.2008 21:24:04   
meta21
Jst ga pa bom.... mi ga je ena frendica prinesla malo.... glih za eno al dve plošči.... čst zadosti....

Jaz sem zadnjič enkrat par fižolov v usta vtaknila, ko je bil ravno sveže kuhan in domač pa se to mojemu sineku nekak ni dopadlouser posted image . Predvidevam, da bi imel kostanj podoben učinek.

Neposredna povezava do sporočila: 1078
15.10.2008 21:47:34   
Lara Croft
Uh, šele zdaj vidim, da sem naklofala 7 postov zaporedoma. Lara, kako že narediš tisto, da citiraš in odgovarjaš različnim v enem postu?

Vedno moraš pazit, da so quoti pravilno postavljeni.... tisti zadnji ima sleš ( / ).....

Meni je najbolj enostavno tako:

Prvega ponavadi direktno citiram....

Če v istem postu odgovarjam še komu pa označim, kar želim citirat in kliknem "odgovori".... ker pa se, ko to narediš, odpre novo okno, v tem novem oknu texst  spet označim in kopiram in ga prilepim v tisto prejšnje, to pa zato, da dobim tudi te quote.... in tako naprej...

Lahko kopiraš besedilo in quote postavljaš naknadno.... kot ti je bolj enostavno....

Mi pa rata cela zmeda, če najprej označim del teksta in namesto "odgovori" kliknem "citiraj"...

V predogledu vidiš, če je vse tko, kot bi rada....

Upam, da sem dost razumljivo napisala user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
15.10.2008 22:11:18   
KAHLO
Oj babnce!!

Evo jaz sem tud danes naročila te kapljice GOLDI ŠE ENKRAT HVALA ZA INFO, tudi jaz sem mogla oddati vrednostno pismo k Me to you.....zgleda da je res veliko povpraševanje za temi kapljicami......jaz sem zdaj vso upanje vložila v njih......user posted image

Danes mamo prav naporen dan, pipika je spala do 4 zjutraj pa pol še do 7...pol pa je blo konec luštnega, tud na skret nisem mogla zjutraj kaj šele svoj kofe spit, user posted image user posted image še dobro da je moj mel danes očetovskega, tako da je vsaj južna bla skuhana, meni se je pa čist spigalo, tako da sva spokala šila in kopita in odrinila v tivoli na šetnjo pa še nekaj opravkov na pošti sem imela, pupa je bla čist pridna v vozičku, valda jo je blo treba enkrat nahranit, skupaj je spala dve uri, no pol smo pa šli domov in evo do zdaj ni zatisnila očke, zdaj je še sam jokal.....pa ne verjamem da bi jo kakšni krči ali pa prdeci mučli, k je bla minutko tiho, pa spet en ueeeeee.....pa spet dve minuti ti pa me gledala pa spet en ueeeeeeeeeeee, zgledalo je k da je tečna sama sebiuser posted image no zdaj upam da bo mir, sploh je ne upam it pol ob polnoči previjat, da ne bom kje še celo noč z njo budna.

Naša se zadne cajte kr sama obrne na hrbet......me je tud skoraj fršlog k sem prvič vidla, zdaj sem ugotovila da ji ugaja, je pa res da jo večkrat kontroliram, na boku pa noče več bit?!?!?tud če jo podložim z brisačami, piha k kak jež pol pa se do konca razkajfa....no na trebuhu je ne upam pustiti.....

Meni se tudi letos takoooooooooooo lušta kostanj, pa ne mislim niti enega v usta dat, mi ni vredno da bi kalila še nekaj tega malega miru k ga mam, bog že itakuser posted image pazim da nič kaj takega ne jem da napenja, pa se vseeno spakuhe pr prduckanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgače pa je v tivoliju okrog čolnarne tlko vozičkaric da kr glava boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se da marsikaj zanimivega zvedet.

Kravice moja pase skoraj pr vsakem previjanju.......drgače pa včasih tud malo potelovadimo...........

jjoooooooooooooooooooooo že spet krikiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1080
15.10.2008 22:16:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

kolegica jih je dobila v ponedeljek ta teden brez vnaprejšnjega plačila...... plačilo po povzetju.... preverjeno

jz sm jih pa dons naročila in sm mogla poslat vrednostno pismo.............

na kateri enoti pa?  vuzenica in dravograd nista tega prakticirala

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
15.10.2008 22:36:34   
amor real
Glede teh kapljic, jaz sem jih preko telefona naročila v lekarni Deteljica v Tržiču in so mi jih poslali po povzetju, sem mislila, da so to te "čudežne" kapljiceuser posted image  Zdaj pa vidim, da obstajajo te od koroških lekarnuser posted image  Je morda katera imela tudi te iz lekarne Deteljicauser posted image  So boljše od koroških lekarnuser posted image

Drugače bom kar še te naročila, pa da vidim kako bo, ker smo kar bogi s temi krči in napenjanjem, če tega ne bi bilo bi bil naš Tomaž idealen otrok user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
15.10.2008 23:11:59   
arabela*
naša revica pa je od joka kar zaspala.je ob sedmih pojedla svojo porcijo,pol je še visela na zizi,pol še čaj pila.Je bil malo mir,pol pa se drla ko en jesihar,da sem ji še eno flašo mleka mogla dat za popit,ki ga je imela za zajtrk.zdaj pa bi morala spet jest,pa revica spi in noče ust odpretuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
16.10.2008 0:30:39   
arabela*

lahko nočuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
16.10.2008 7:42:47   
tinka25
DOBRO JUTROuser posted image

Midva sva se danes zbudila ob sedmih.Zadnji teden imamo bolj slabe noči ker je revček zbolel.Danes imama pregled pri zdravniku pa bomo vidli kaj bo.Zdaj boma cel teden sama doma ker je šel oči Nemčijo.Bom js malo nazaj prebrala da bom na tekočem pa pol kaj komentiram.user posted image

Tinka25

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
16.10.2008 7:48:56   
tinka25
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kak imate user posted image oblečene,še vedno v dvojne rokaveuser posted image

pa kaj pomeni,če ima user posted image tilnik vroč,da je otroku prevročeuser posted image

naš ja... spodaj ima bodi, preko pa mako majčko al pa kako drugo majčko......, če pa grem ven mu dam pa še tanko jopco preko.....

...če je tilnik vroč, malo vlažen...ja mu je vroče..

Midva imama v hiši body pa majčko.Za zunaj mu  pa dam še kak flisek al pa tanko jaknico.

Tinka25

Neposredna povezava do sporočila: 1086
16.10.2008 7:56:48   
tinka25
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

babe,imate še vedno 1 pleničke??
Mi imamo že pamperske 2

Bubika tudi. No, enkica ji je še tudi prav. Meni pa niti slučajno ne bi šle na rit user posted image user posted image user posted image

Saraya, dobra si, če počepe z malo v naročju delaš user posted image  
Mi imamo že pamperske 2

Mi imamo za enkrat še kr prveuser posted image

Tinka25

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
16.10.2008 8:04:08   
tinka25

A pride katera?

Joj, jaz kostanj letos tak pogrešam pa ga ne upam jest, ker pol bo vetrovno v pleničkiuser posted image

Js si ga tudi sploh ne upam jest. So meli zadnič naši kostanjev piknik sma se mogla z Aljažijem umaknit da se ne bi mamici kaj preveč zluštalo.user posted image

Tinka25

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
16.10.2008 8:06:58   
tinka25
No zdaj sem pa malo pokomentirala zdaj grem pa kavico skuhat ko pride mama malo pomagatzaj ko sma sama. Bo zdaj vsak dan zjutraj prišla zvečer pa šla.Se še kasneje kaj slišimouser posted image

Tinka25

(odgovor članu tinka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
16.10.2008 8:43:56   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Glede teh kapljic, jaz sem jih preko telefona naročila v lekarni Deteljica v Tržiču in so mi jih poslali po povzetju, sem mislila, da so to te "čudežne" kapljiceuser posted image  Zdaj pa vidim, da obstajajo te od koroških lekarnuser posted image  Je morda katera imela tudi te iz lekarne Deteljicauser posted image  So boljše od koroških lekarnuser posted image

Drugače bom kar še te naročila, pa da vidim kako bo, ker smo kar bogi s temi krči in napenjanjem, če tega ne bi bilo bi bil naš Tomaž idealen otrok user posted image

Jaz imam kapljice iz Tržiča in so nam približno ok, vendar je res učinek kratkotrajen. Še dobro, da nimamo prevelikih težav s krčki - kdaj pa kdaj nas malo pomuči. Predvsem mi gre na živce napenjanje.

No, če boš še koroške probala, mi javi ali so boljše, ok?

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
16.10.2008 8:46:12   
*zoe*

Mi imamo že pamperske 2

Mi imamo tudi že 2, sicer pa uporabljamo Fixis ali pa pamerske

(odgovor članu tinka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
16.10.2008 8:49:28   
*zoe*
Danes smo kar uredu spali celo noč user posted image , se je mami vsaj malo naspala.

Včeraj smo nabavljali cunjice, ker nimam nobene št.56. Sem pred porodom nakupila le št.62 user posted image , nisem mislila, da bo tako hitro zuanj.
Do sedaj je nosil 50, pa jo je že prerasel user posted image  Hitro rasemo in se redimo (iz 2500 na 4000 g v 7 tednih).

Drugače pa meni čas ful hitro mineva. Sploh ne sledim več.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
16.10.2008 8:52:19   
*zoe*
Aha, a sem že na monologih user posted image  user posted image  user posted image

Nič, potem pa vam vsaj kavo skuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
16.10.2008 8:55:09   
*zoe*
Aja še to - kaj naredite, če se user posted image  prav napenja v postelji. Moj je danes zjutraj prav grozen user posted image , že cel čas od kar je pojedel se napenja v postelji ko user posted image  Mi je prav zoprno, ker se skoz zbuja. Kupček je podrl, pa kapljice sem mu tud dala, zdej ga pa ful napenja. Drugače spi, sam tole je pa ubitačno. Pa sem ga dvignila v naročje, pa ni nič bolje.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
16.10.2008 9:13:28   
*bubi*
Kaj ve katera kolko je treba odšteti na mesec za vrtec,me samo zanima informativno,zaenkrat??

Na spletni strani svoje občine probaj poiskat tabelo plačil. Je cena ful odvisna od vaših dohodkov, tako da na splošno se ne da rečt.

Polna cena jasli pa je 440€ mesečno (to je za MB), ampak tega nihče ne plača.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
16.10.2008 9:28:42   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: tinka25

A pride katera?

Js si ga tudi sploh ne upam jest. So meli zadnič naši kostanjev piknik sma se mogla z Aljažijem umaknit da se ne bi mamici kaj preveč zluštalo.user posted image

kostanja raje ne bom ... itak ga zadnje čase zvečer tako zvija, da je joj user posted image user posted image user posted image ... pa vedno najprej začnem tuhtat, če sm js kaj takega pojedla ...

(odgovor članu tinka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
16.10.2008 10:17:01   
petra1978
Dobro jutro babike!!!

Mi smo pa danes malo boljše spali kot včerajuser posted image . Če bi bila še ena taka noč, polo bi bla jaz že čist user posted image . Nas še tudi krčeki mantrajo, zdaj smo probali še malo čaja, mogoče bo bolje.
Moram vam pa povedat, ker vidim, da je kar govora o koroških kapljicah. Naš Gal je imel po njih drisko. Prvi dan, ko ssem mu jih dala je imel drisko, pa včeraj spet. Včeraj jih je dobil malo več, ampak ne več, kot piše v navodilih, pa je revček tak driskal, da ne vem ali so bli hujši krčeki al driska.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
16.10.2008 11:01:13   
ključek
bubi, jaz nejo dojim, kot si predlagala, pa sploh ni kakšnega učinka po tabletih..............user posted image user posted image user posted image ........cca. 20-30 ml dobi, več ne.................potem se itak začne dreti kot jesihar in trmasto vztrajava vsaka na svojem koncu.....jaz ji rinem bradavico v usta, ona se pa dere..............tudi po 10 minut..............potem ji grem pa flaško naredit..............user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.10.2008 11:03:46 >

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
16.10.2008 11:05:15   
ključek
na kateri enoti pa? vuzenica in dravograd nista tega prakticirala

lekarna dravograd..........

so mi razložili, da je folk ogromno naročeval kapljice, potem jih pa sploh niso šli iskati na pošto in so dobili pošiljke zavrnjene.............

Neposredna povezava do sporočila: 1099
16.10.2008 11:06:04   
ključek
Kravice moja pase skoraj pr vsakem previjanju.......

neja znori, ko jo dam na trebuh...............se tok dere, da je joj..............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?