|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
16.10.2008 11:11:40   
ključek
zdej je bila polna luna, ne??? no, a je še katera opazila, da to vpliva na otroka??? ker na našo nejo zgleda ful vpliva, je bila zdle 2 dni čist razštelana, čist en drug ritem je imela....upam, da se zdej to "normalizira".................vsaj do naslednje polne lune...............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
16.10.2008 11:18:19   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

zdej je bila polna luna, ne??? no, a je še katera opazila, da to vpliva na otroka??? ker na našo nejo zgleda ful vpliva, je bila zdle 2 dni čist razštelana, čist en drug ritem je imela....upam, da se zdej to "normalizira".................vsaj do naslednje polne lune...............user posted image

Pri nas se je tudi poznalo. Sem glih tuhtala kaj ga je tolk dajalo - potem pa mi je vštekalo, da polna luna. Kr danes pa pridno panča in počiva. Edino ponoči ni spal kot ponavadi. Se je zbudil že po 4 urah, drugače pa skor vsako noč spi vsaj ene 6 uric.

Upam, da ne bojo kompliciral s kapljicami - mi2 morva še naročit. Bova kr dvoje, da ne bomo vsakič tolk poštnine plačeval.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
16.10.2008 11:23:30   
ključek
maruškaŠ, vidm na nicku, da imate kar razliko med fantoma. kako ga starejši sprejema?? je pa verjetno fajn, k je tok večji,da ti lahko tudi pomaga, ne??

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
16.10.2008 11:29:40   
arabela*
dobro jutrouser posted image user posted image

Ma katera recept,kako se bolj zgodaj naučit vstajatuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
16.10.2008 11:30:35   
ključek
user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image  Lea2007           -R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža     
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 

user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)

user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)

user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)

user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image  *zoe*          
    - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena

user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image  onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.490 g)
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image  
user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g)
user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  
Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image   coko                 - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)

user posted image   lana luna              -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image user posted image

user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej
(54 cm, 3.860 g) 

user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image   

user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image    
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  tinka      - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)
user posted image  Lara Croft   -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image        

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
16.10.2008 12:12:33   
maruškaŠ

maruškaŠ, vidm na nicku, da imate kar razliko med fantoma. kako ga starejši sprejema?? je pa verjetno fajn, k je tok večji,da ti lahko tudi pomaga, ne??

Fulo dobr ga sprejema. Tko ponosno, zaščitniško. Pa tut pomaga zlo rad - v bistvu ga nisva silila - ampak velikokrat sam skoči k Eneju, če zajoka in ga poskuša mal pozibat, pa pobožat in ga umirit. Pa obiskom vedno pove, da morjo umit roke, pa da ga ne smejo po glavici prijemat, ker ima še mehak  vrh glave, ... user posted image   Sam morva bit pa tut pazljiva, da ga še vedno dost crkljava, da mu poveva, da je priden fant, da ga imava rada, da si vzameva čas in ga eden pospremi spat zvečer in pokrije. Pa da ga vprašava kako je bilo v šoli, kontrolirava naloge in mu pomagava, da z njim delava dodatne vaje - to z nalogo in vajami večinoma odpade name, ker je moj v službi. Na mojega pa odpadejo roditeljski, govorilne, gasilci, rokometne tekme ... Sej kr gre, sam organizirat se je treba.

Pa če greva skupaj na sprehod hoče vedno vozit voziček - to mu je pa fuuuul v ponos user posted image . No meni pa pomaga, ker mi recimo odpre in drži vrata ipd...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
16.10.2008 12:30:53   
taja1235

Živjo,

dns smo pa našo Pupiko prvič kopali je tok uzivala cist nc jokala pa z nogcami je brcala kt da plava ;)
Smo jo pa tudi stehtali in se je od takrat k sva sle iz porodnisnice zredila 570 g. Patronazna mi je rekla da je u redu
sam mene tole mau skrbi da je premal....

LARA CROFT KAJ JE TEBI REKLA PATRONAZNA, A DA SE JE PREMAL ZREDILA, DA MORS SE KAJ DODAJAT? DAJ MI PLEASE NAPISI KAJ TI JE REKLA, SM CIST IZ SEBE. HVALA. MOJA BO PA CEZ DVA DNI STARA 1 MESEC.
NE VEM AL NEJ GREM PO DODATNO MLEKO AL KAJ..JE PA RES DA MI ZASPI TAKOJ KO POJE. IN NC NE JOKA.

Pr nas je pa nekam oblacnotko da ne vem če bomo šli kaj vn...pa se kopali smo se tko da bomo kar lepo notri da se ne bo nasa bejbi prehladila.

Pozdravček vsem mamicam user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
16.10.2008 13:14:28   
tinka25
Lpuser posted image

Mi so ravno kar prišli domov od zdravnika. Naš Aljaž ima anginouser posted image .Zdravnica je rekla da more dobit veliko čaja.Vročino ima pa od 38 pa do 39,5 niha med tema dvema ciframa.A mislite da mu lahko s svečko zbijam vročino?Pa takšen grd kašel ma  nevem kaj mu naj dam proti kašlu.Nosek pa s fiziološko čistima. No zdaj pa grem ko se bo počasi zbudil. LEP DAN ŽELIM

Tinka25

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
16.10.2008 13:24:48   
simat
taja mi smo bili danes prvič pri zdravniku in se je zredila od odpustne teže 700g pa jo moram vsake 14 dni vozit vagat k pediatru, ker kao se je premal je treba okrog 1000 g. jaz sem se ful sekirala zato ker se naša ni redila tako hitro, pa sem potem ugotovila, da sem jaz ko sem bila dojenček vagala pri 11 mesecih 6,5 kg, pa sem tudi zrasla. pač eni se bolj počasi, pa je tudi dobro.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
16.10.2008 13:29:09   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

dobro jutrouser posted image user posted image

Ma katera recept,kako se bolj zgodaj naučit vstajatuser posted image user posted image

Pa povrh še naspan bit-jest bi tud tak receptuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
16.10.2008 13:29:56   
taja1235

ja sej vem..sam vseen me skrbi bom pa jutri zjutraj klicala pediatrinjo pa jo bom prosila ce lahko pridem vagat da vidm kok bo pa tam vaga pokazala...

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
16.10.2008 13:44:25   
petra1978
zdej je bila polna luna, ne??? no, a je še katera opazila, da to vpliva na otroka??? ker na našo nejo zgleda ful vpliva, je bila zdle 2 dni čist razštelana, čist en drug ritem je imela....upam, da se zdej to "normalizira".................vsaj do naslednje polne lune...............

Tudi mi smo imeli včeraj grozno noč in grozen dan. Pa sem tudi pomislila, da zaradi lune.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
16.10.2008 13:52:55   
ključek
kolikokrat lahko daš fiziološko otročku????????

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
16.10.2008 14:26:27   
*bubi*

bubi, jaz nejo dojim, kot si predlagala, pa sploh ni kakšnega učinka po tabletih..............user posted image user posted image user posted image ........cca. 20-30 ml dobi, več ne.................potem se itak začne dreti kot jesihar in trmasto vztrajava vsaka na svojem koncu.....jaz ji rinem bradavico v usta, ona se pa dere..............tudi po 10 minut..............potem ji grem pa flaško naredit..............user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  škoda. Jaz sem te tablete probala pri Bubiju in se mi je zdelo, da je v prvem trenutku bilo malo učinka. Ampak daleč premalo, zato sem opustila, se mi je zdelo brezveze par mesecev to jest.

Zdaj nisem niti poskusila.

Sicer pa je pri nas enako - komaj jo prepričam, da vsaj zagrabi, potem pa tudi nekaj takega spije - okoli 30 mL. Ampak sem že zdavnaj sprijaznena s tem, da pač dobi flaško.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
16.10.2008 14:36:54   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: tinka25

Lpuser posted image

Mi so ravno kar prišli domov od zdravnika. Naš Aljaž ima anginouser posted image .Zdravnica je rekla da more dobit veliko čaja.Vročino ima pa od 38 pa do 39,5 niha med tema dvema ciframa.A mislite da mu lahko s svečko zbijam vročino?Pa takšen grd kašel ma  nevem kaj mu naj dam proti kašlu.Nosek pa s fiziološko čistima. No zdaj pa grem ko se bo počasi zbudil. LEP DAN ŽELIM

tinka user posted image  in user posted image  za Aljaža.

Vročina se zbija, če pride nad 38,5. Zenkrat so res svečke najboljše. Ni pediatrinja nič rekla glede tega?
proti kašlju pa takemu malemu ne moreš nič kaj dat. Mogoče bi lahko slezov čaj skuhala. Bebivalov otroški čaj ima npr. tudi korenino sleza not in piše, da je proti krčem in proti kašlju.
Kašelj se pojavi tudi pri suhem zraku, morda bi lahko malo vlažila.

kolikokrat lahko daš fiziološko otročku????????

Ni problematična. Lahko tudi pri vsakem previjanju daš kako kapljico v vsako nosnico. Še boljše pa je namočit s fiziološko in potem iz noska ven "posesat" oz. počistit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu tinka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
16.10.2008 14:47:42   
ključek
Mi so ravno kar prišli domov od zdravnika. Naš Aljaž ima angino

user posted image user posted image user posted image user posted image .......naj se čim prej pozdravi...............

(odgovor članu tinka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
16.10.2008 15:38:19   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

babe,imate še vedno 1 pleničke??
Mi imamo že pamperske 2

Mi imamo tudi že 2, sicer pa uporabljamo Fixis ali pa pamerske

Jst sem zadnjič kupla tiste od 3 do 6 kg... ma so ji prevelikeeeeee......bom mogla kr še en paket tamalih kupit.... če ji ne zamenjam takoj plenice, ko se usračka, gre vse ven.... user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
16.10.2008 16:49:45   
tinka25
Mi gremo za vikend k babici na počitnice tk da se zdaj med vikendom ne bom kaj oglasla se pa definitivno slišimo v nedeljo.Lepo se mejte pa hvala za lepe želje user posted image

Tinka25

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
16.10.2008 17:51:32   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

LARA CROFT KAJ JE TEBI REKLA PATRONAZNA, A DA SE JE PREMAL ZREDILA, DA MORS SE KAJ DODAJAT? DAJ MI PLEASE NAPISI KAJ TI JE REKLA, SM CIST IZ SEBE. HVALA. MOJA BO PA CEZ DVA DNI STARA 1 MESEC.
NE VEM AL NEJ GREM PO DODATNO MLEKO AL KAJ..JE PA RES DA MI ZASPI TAKOJ KO POJE. IN NC NE JOKA.

Ne... meni je rekla, da se še preveč redi..... da naj ne dodajam.... punca pa se je drla in drla, ki na joški ni dovolj dobila.... Pa je šla gor komaj 600g - od odpustne teže...Na porodno pa je prišla, ko je imela 19 dni.

Če spi in nič ne joče, pol ne rabiš dodajat... user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
16.10.2008 17:52:57   
Lara Croft

Ma pri nas je blo vse po starem...... tudi name luna in vreme nikoli nista imela vpliva.. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
16.10.2008 18:11:42   
Lara Croft
Imam pa ful srečo glede spanja in tudi glede krčev.... Lara je šla včeraj spat ob 21h... ob 23 sem jo dvignila, da se bo malo zbudila in še kej pojedla.... najprej sem ji plenico menjala, ma ona se ni pustila motit.... se sploh ni zbudila..... pol joško je sicer zagrabla, ma ni kej dost jedla.... jo je bolj nazaj uspavalo.... No kaj sem tela, sem jo dala nazaj spat. Pa je spala lepo do 5h.... sicer je pol rabla 2 uri, da je pojedla in še to zato, ker jo ful "matram" na joški.... ob 7 je spet zaspala.... Smo vsi spali do 9.30.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Samo pol je bla pa skori cel dan budna..... ene dvakrat je zaspala po pol urce...... no, zdej je končno zakomirala.... upam, da bom imela ene dve urci zase.... user posted image

Okrog 21h jo bom skopala..... komaj čakam....

Zdej me pa neki zanima.... a ste že kdaj čist same kopale.... jaz sem sama.... patronažna pa je ful poudarjala, da nej kopamo v dvoje.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1121
16.10.2008 18:13:08   
Lara Croft
Amor real.... mi2 bi šle lahko na kufje en dan, veš.... Bi jst prišla v Koper... A, kaj praviš? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1122
16.10.2008 18:30:20   
arabela*
čav babike.
Jaz pa sem spet takoooooooooo utrujena.Se še keri to dogaja??Tako me noge bolijo,da niti stat ne morem na njih več.
Mi mogoče kak vitamin manjka??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1123
16.10.2008 20:23:29   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čav babike.
Jaz pa sem spet takoooooooooo utrujena.Se še keri to dogaja??Tako me noge bolijo,da niti stat ne morem na njih več.
Mi mogoče kak vitamin manjka??user posted image

Ma morda imaš nizek hemoglobin.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
16.10.2008 20:24:18   
meta21
Lara, najbrž sem že prepozna ampak jaz sem ga ene dvakrat al trikrat sama kopala. Najprej ga dam nekam na varno, da se mi ne skotali na tla in grem vse pripravit-brisačo, pleničke, cotike in banjo z vodo. Potem grem po malega, ga skopam in oblečem, pospravim pa ko mi uspe. Tud naslednji dan sem že vodo iz banjice zlivala.

Saraya, jaz se isto počutim. Po mojem je novi ritem malo za nami prišel. Mene peče pod lopaticami in v križu, noge me bolijo ... Malo sem tud sama kriva, ker ne znam počivat ampak vsak fraj trenutek izkoristim za pospravljanje, likanje, pranje... Nič se ne znamo pazit...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?