|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
15.10.2008 13:55:59   
Lara Croft
babe,sem zasledila,da ene dajete vaše malčke spat ponoči na trebušček.

Ja, naša bejba je skoz na trebuhu... sploh ne zaspi na boku.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
15.10.2008 13:59:47   
Lara Croft
Jaz sem pa danes Laro prvič kopala... no je patronažna dežurala zraven... Ma prow v redu mi je šlo.... user posted image Je bla ful lačna.... ma, ku sem jo dala v vodo, je kr pozabla... user posted image

Danes je bla patronažna zadnjič tle.... mi je šla že kr na živce s tisto njeno tehtnico... user posted image user posted image Ji manjkajo štiri dni do enega meseca in je od odpustne teže šla gor cca 600g.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
15.10.2008 14:00:20   
Lara Croft
BABETINE..... ME ZANIMA, KDAJ SE SPET DOBIMO?

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1053
15.10.2008 14:10:58   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

BABETINE..... ME ZANIMA, KDAJ SE SPET DOBIMO?

user posted image user posted image

res bi se lahkouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1054
15.10.2008 14:14:02   
Lara Croft
res bi se lahko

No, dve sva že.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
15.10.2008 14:20:37   
arabela*
babe,imate še vedno 1 pleničke??
Mi imamo že pamperske 2user posted image

Ampak nam vseeno ob strani vse ven vreže,ko se pokaka,obvezno.Malečka ima  tako prebavo,da je jojuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 15.10.2008 14:21:04 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1056
15.10.2008 14:23:02   
arabela*
mi pa se skoraj vsak dan kopamo.Mi je najlažje to prakticirat,pa še mala full uživa v vodiuser posted image .Samo škoda da imamo tak malo stanovanje,da moramo tisto banjo polno vode v kuhno nosit,pa pol vse spet nazajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
15.10.2008 15:04:48   
*bubi*
Mi imamo že pamperske 2

Bubika tudi. No, enkica ji je še tudi prav. Meni pa niti slučajno ne bi šle na rit user posted image user posted image user posted image

Saraya, dobra si, če počepe z malo v naročju delaš user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
15.10.2008 15:25:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

jaz tud včasih.. ko sma sama pa mu duda iz ust padeuser posted image ..pa jo morama nekak pobrat (sicer ima 2 v uporabi -ena je vedno za rezervo) ampak, če vzamema drugo tud tista pol po hitrem postopku leti po stanovanju...pol pa ostanema brezuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
15.10.2008 15:29:26   
gold fish
..... midva pa greva 2 rundo ven.... si bomo kostanje pekli...

A pride katera?user posted image

Aja, glede srečanja..... kje bi se ve to dobile?   Zdaj bi bil Štajer na vrstiuser posted image .... sem takoj zravenuser posted image

Bubi - baje jutri dobim odločbo...dinarčke pa po 15 dnevnem pritožbenem rokuuser posted image ...torej bodo 16 dan po odločbi € nakazani  (pri nas 125)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
15.10.2008 15:30:02   
maruškaŠ

Ja, naša bejba je skoz na trebuhu... sploh ne zaspi na boku.... user posted image

Našega smo tut začel na trebuh dajat pri slabem mesecu - ko sem bila prepričana, da lahko glavico premakne iz ene strani na drugo. Na trebuhu ful boljše spi, sploh zaradi krčev.

Neposredna povezava do sporočila: 1061
15.10.2008 15:30:09   
arabela*
joj,ta naš jedec.zdaj je popila 130,pol sem ji dala še nekaj zraven,pa še kar nekaj iščeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1062
15.10.2008 15:32:11   
arabela*

[/quote]

saj samo polovične,da neboš misla,da praveuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
15.10.2008 15:36:39   
arabela*
joj,to naše dete.Zdaj mi je opet celo porcijo prek rame vrgla.Bo počasi cela kuhna bela,ne več rjavauser posted image

Pa ko je tako ležala prek rame in vmes malo zadremala,pa naenkrat slišim krohotanje,pa smeh,cele pol minutke trajalo.Zgleda da je kaj sanjala,pa se zravn smejala ko norauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
15.10.2008 16:03:16   
emi*
yo!

Malo pauze imam,zdaj sem jo dala malo na bok spat po dooooolgem času.user posted image Očitno je bla full utrujena,ker jo drugače na boku full moti.Ponoči pa obvezno spi na trebuščku,je vsaj mir pa spi po 6 ur zaporedoma,če jo dam na hrbet samo skače.user posted image

Kaj ve katera kolko je treba odšteti na mesec za vrtec,me samo zanima informativno,zaenkrat??user posted image user posted image

Ja jaz bi tudi že enkrat prišla na to srečanje,odvisnop kam!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
15.10.2008 19:41:52   
ključek
kolegica jih je dobila v ponedeljek ta teden brez vnaprejšnjega plačila...... plačilo po povzetju.... preverjeno

jz sm jih pa dons naročila in sm mogla poslat vrednostno pismo.............

Neposredna povezava do sporočila: 1066
15.10.2008 19:43:46   
arabela*
spet tako zatišjeuser posted image

evo mene iz šole.Očka bil pridna kindra,malečka nič jokala.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
15.10.2008 20:47:33   
meta21
jaz sem tudi pred par dnevi prešaltala sicer na nukovi iz S na M, ker je pil tistih svojih 80-100 včasih tudi od 30-45 min ...zdaj je pa OK....

moj pa tak vleče iz dude, da bi kvečjemu na dudo z manjšo luknjo prešaltala kot na tako z dvemauser posted image . Ni čudno, da me po dobrem mesecu še vedno bradavice bolijo pa komaj da dojimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1068
15.10.2008 20:50:32   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kak imate user posted image oblečene,še vedno v dvojne rokaveuser posted image

pa kaj pomeni,če ima user posted image tilnik vroč,da je otroku prevročeuser posted image

Jaz mu dajem bodi in majčko oboje z dolgimi rokavi pa žabice.

Jaz bi bolj rekla hrbet kot tilnik.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
15.10.2008 20:58:42   
meta21

Mi imamo že pamperske 2user posted image

Ampak nam vseeno ob strani vse ven vreže,ko se pokaka,obvezno.Malečka ima  tako prebavo,da je jojuser posted image

Jap,pri nas je isto. sem mislila da je to zato, ker sem prehitro šla na 2. velikost. kar naprej ga moram preoblačit, ker nafila hlačnice do gležnjev včasih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
15.10.2008 21:02:26   
meta21

Pa ni blo govora,da je to nevarno?? Al sem jaz spet kaj zbrkalauser posted image

Nam so v MŠ rekli, da je po statistiki blo največ smrti v zibki, ko so otroci spali na trebuščku in to zato odsvetujejo. Jaz ga spat ne dajem na trebuh podnevi pa kar dosti kravce paseuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
15.10.2008 21:04:03   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Oj
se že spet dolgo nisem nič tukaj oglasila.
Mi smo dobro.
Me pa nekaj zanima.
Kdaj se razvije ta trebušna zaklopka,da ni treba več podirat kupčkov?Mene to čist zmatra,zlasti ponoči,ko čakam, da Tit podre kupček-men se pa tolk spiiiiii.
In kako je s tem obračanjem na hrbet.Kdaj se začnejo obračati?In kako je potem to, če ti na hrbtu slučajno podre kupček-a ni nevarno,da se zaduši?
Kolk imate ve čez dan vaše bejbije na trebuhu in na hrbtu?
Ok, zdej pa grem,mogoče mi uspe še kaj za nazaj prebrat zdaj ko je Tit mal zaspal.Pa še nohtke mu moram postrič.
Lepo se cartajte in uživajte še danes v sončku.

Mene tud to zanima!

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
15.10.2008 21:05:41   
meta21

Jaz sem pa danes Laro prvič kopala... no je patronažna dežurala zraven... Ma prow v redu mi je šlo.... user posted image Je bla ful lačna.... ma, ku sem jo dala v vodo, je kr pozabla... user posted image

Danes je bla patronažna zadnjič tle.... mi je šla že kr na živce s tisto njeno tehtnico... user posted image user posted image Ji manjkajo štiri dni do enega meseca in je od odpustne teže šla gor cca 600g.

To pa pri nas ne bo šlo. Sem kmalu po porodu opustila vsako misel na to, da bi karkoli počela z njim ko je lačen. Se dere ko jesihar. Dobro, da sploh hoče jest ko je lačenuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1073
15.10.2008 21:09:59   
meta21
si bomo kostanje pekli...

A pride katera?

Joj, jaz kostanj letos tak pogrešam pa ga ne upam jest, ker pol bo vetrovno v pleničkiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1074
15.10.2008 21:11:17   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
Aja, glede srečanja..... kje bi se ve to dobile?   Zdaj bi bil Štajer na vrstiuser posted image .... sem takoj zravenuser posted image

Ma na pol poti cca je fer, da se dobimo.. ja, ljubljančanke so priviligirane, kaj čmo.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?