|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
16.10.2008 20:33:07   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Malo sem tud sama kriva, ker ne znam počivat ampak vsak fraj trenutek izkoristim za pospravljanje, likanje, pranje... Nič se ne znamo pazit...

evo,pri meni je čist istouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
16.10.2008 20:35:37   
Lara Croft
Meta, nisi prepozna.... čez dobre pol ure jo bom šla skopat... user posted image user posted image

Ma punce, dejte počivat, no.... Meta ti si bolj pomembna, ku čisto stanovanje, veš.... Mi nismo posesali že.... hm, sej ne vem... user posted image user posted image user posted image Ma briga me... Prah se pa tudi po določenem času neha nabirat... samo tikat ne smeš pa je čist OK... user posted image user posted image user posted image Šipe bojo  čiste še dve leti, ker smo aprila menjali okna..... user posted image user posted image user posted image Za kosilo je šel možek po dve pici... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
16.10.2008 20:38:13   
meta21
saraya, najboljš da bojkotirava vsa gospodinjska dela pa sam še dojenčka hraniva pa crkljava-previja in kopa naj ga pa kar atiuser posted image user posted image user posted image , potem ko bo odgospodinjil svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če neham fantazirat, bo pa najbrž res dobro kakšen vitaminček pojest. Ampak a ni tak, da vitamin C krče povzroča pri dojenčkih?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
16.10.2008 20:54:09   
Lara Croft
Kaj ste že zečele hodit na aerobiko, fitnes al migat pač? Jst sem zdej skori en mesec po porodu in bi že kr začela s kako vadbo... mi fuul manjka...

Kaj pa sex? A ste vse čakale do pregleda?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
16.10.2008 20:57:34   
meta21
Lara, žal ne morem. Saj nimamo ne vem kako pospravljeno-mamo celo labradorko v hiši, kar pomeni cel kup dlak, ki jih je treba redno sesat al pa vsaj pometat, ampak skuhat pa oprat pa je treba. Kuham, perem in likam tudi za mojega fotra, ki živi v isti hiši. Saj mi moj veliko pomaga ampak mora tud okrog hiše kaj naredit.
Je pa res, da sem tud taka smotka, da ne morem sedet dokler vem, da moram še kaj naredit. Kar živčna sem...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
16.10.2008 21:00:06   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kaj ste že zečele hodit na aerobiko, fitnes al migat pač? Jst sem zdej skori en mesec po porodu in bi že kr začela s kako vadbo... mi fuul manjka...

Najbrž je dobro, da vsaj 6 tednov počakaš z vadbo, da se ti vsi organi nazaj na svoje mesto postavijo.
Seks, hm? Mi kar čakamo na prvi pregled. No, saj čisto vsemu se pa nikol nismo odpovedaliuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
16.10.2008 21:01:23   
Lara Croft
Je pa res, da sem tud taka smotka, da ne morem sedet dokler vem, da moram še kaj naredit. Kar živčna sem...

Samo, da ti ne bo žal en dan..... user posted image user posted image Če se boš čist skurla, kaj bo pa pol?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
16.10.2008 21:03:01   
Lara Croft
Najbrž je dobro, da vsaj 6 tednov počakaš z vadbo, da se ti vsi organi nazaj na svoje mesto postavijo.

No, še dva tedna bom počakala....

Seks, hm? Mi kar čakamo na prvi pregled. No, saj čisto vsemu se pa nikol nismo odpovedali

Yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
16.10.2008 21:06:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Dobro jutro babike!!!

Mi smo pa danes malo boljše spali kot včerajuser posted image . Če bi bila še ena taka noč, polo bi bla jaz že čist user posted image . Nas še tudi krčeki mantrajo, zdaj smo probali še malo čaja, mogoče bo bolje.
Moram vam pa povedat, ker vidim, da je kar govora o koroških kapljicah. Naš Gal je imel po njih drisko. Prvi dan, ko ssem mu jih dala je imel drisko, pa včeraj spet. Včeraj jih je dobil malo več, ampak ne več, kot piše v navodilih, pa je revček tak driskal, da ne vem ali so bli hujši krčeki al driska.

..kak si mu jih pa dajala?   ...kako veš, da je driska...., če tako imajo čisto tekočo zadevo?..... pa če je dojen....pač ful kakauser posted image  ..tak si jaz mislim.......me res zanima

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
16.10.2008 21:07:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Kravice moja pase skoraj pr vsakem previjanju.......

neja znori, ko jo dam na trebuh...............se tok dere, da je joj..............user posted image user posted image user posted image

...naš večinoma tudi...razen izjemoma na igralni blazini....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
16.10.2008 21:50:21   
Lara Croft
Sm skopala lariko.... ma kok je uživala.... ko sem ji hrbet masirala pa tudi...take prisrčne glasove je spuščala user posted image user posted image

zdej pa že 1 kupčka čakam in tipkam z enim prstom - leve roke....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
16.10.2008 22:22:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

bubi, jaz nejo dojim, kot si predlagala, pa sploh ni kakšnega učinka po tabletih..............user posted image user posted image user posted image ........cca. 20-30 ml dobi, več ne.................potem se itak začne dreti kot jesihar in trmasto vztrajava vsaka na svojem koncu.....jaz ji rinem bradavico v usta, ona se pa dere..............tudi po 10 minut..............potem ji grem pa flaško naredit..............user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  škoda. Jaz sem te tablete probala pri Bubiju in se mi je zdelo, da je v prvem trenutku bilo malo učinka. Ampak daleč premalo, zato sem opustila, se mi je zdelo brezveze par mesecev to jest.

Zdaj nisem niti poskusila.

Sicer pa je pri nas enako - komaj jo prepričam, da vsaj zagrabi, potem pa tudi nekaj takega spije - okoli 30 mL. Ampak sem že zdavnaj sprijaznena s tem, da pač dobi flaško.

.... kaj pa naj jaz rečem....naš pa niti prav zagrabit več nočeuser posted image .......pa se ne sekiram več.....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
16.10.2008 22:23:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

tinka user posted image  in user posted image  za Aljaža.

...se kar podpišem.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
16.10.2008 22:32:08   
gold fish

Lara, najbrž sem že prepozna ampak jaz sem ga ene dvakrat al trikrat sama kopala. Najprej ga dam nekam na varno, da se mi ne skotali na tla in grem vse pripravit-brisačo, pleničke, cotike in banjo z vodo. Potem grem po malega, ga skopam in oblečem, pospravim pa ko mi uspe. Tud naslednji dan sem že vodo iz banjice zlivala.

Saraya, jaz se isto počutim. Po mojem je novi ritem malo za nami prišel. Mene peče pod lopaticami in v križu, noge me bolijo ... Malo sem tud sama kriva, ker ne znam počivat ampak vsak fraj trenutek izkoristim za pospravljanje, likanje, pranje... Nič se ne znamo pazit...

...se pod oboje kar podpišem....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
16.10.2008 22:33:24   
ZmajTolovaj

Saraya, jaz se isto počutim. Po mojem je novi ritem malo za nami prišel. Mene peče pod lopaticami in v križu, noge me bolijo ... Malo sem tud sama kriva, ker ne znam počivat ampak vsak fraj trenutek izkoristim za pospravljanje, likanje, pranje... Nič se ne znamo pazit...

A dej dej, sej smo dons vidl, kok ti pucaš ...
user posted image user posted image user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
16.10.2008 22:34:11   
gold fish

...prvo še nič....user posted image

...drugo...ja..čakala...samo pol po pregledu  .....user posted image user posted image .....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1141
16.10.2008 22:48:55   
gold fish
....no sem že mislila, da imam monologeuser posted image ...pa  je prišel zmajtolovaj ...

Mi smo imeli danes 2 posvetovalnico..... naš pikec ima 4495g (na prvi 3515g) in 54 cm (52)...... smo bili pohvaljeni.... je vse OK...
Dobili smo PLIVIT D3 namesto AD3 - je rekel pediater da morajo kao najprej dat AD3, ki so na vodni osnovi (user posted image ), če pa kdo pojamra, da ne odgovarjajo ....pa dobi D3user posted image ...no bomo videli jutri.....

Mleko ima še vedno APTAMIL PREMATIL - je rekel, da če mu odgovarja in se normalno redi ni problema (je drugače kao za nedonošenčke in tiste z nizko porodno težo).... Bo ta mesec še kao na tej formuli, potem bomo pa videli.... Baje, da po Aptamil 1 user posted image  ful bruhajo... je kao premočanuser posted image , pa ga ponavadi starši malo razredčijo....

Po kakem času bi se pokazalo ali sprejema mleko normalno ali ne?  Mogoče bi mu vseeno probala dati Aptamil 1... imam eno škatlo doma...user posted image    Ma ne vem.....    Baje, da so vse več ali manj iste.....

Bubi - mogoče ti veš kaka je razlika med Prematil in 1 -Imunoforties....

....šibam zdaj spat.....

aja, jutri je naš pikec star 2 meseca.....

Pozdravček, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1142
16.10.2008 23:25:33   
arabela*
čerka bejbikeuser posted image

mi imamo kar pestro,nevem al je kaj v zraku al kaj.Sem tavečjo mogla po riti dat,ko je tečna ko user posted image  danes.
Moj user posted image  pa je neko virozo prineso,je bruhal in javkal da ga trebuh boli.groza....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1143
16.10.2008 23:41:46   
gold fish
.... še nisem šibala spat...user posted image ...pol mi bo pa žal.....

...sem hotla slikice pripopat....pa ne znam...se mi ne da poglabljatuser posted image ...

a te glitery.com...ne morem dat v albumuser posted image ..... pa kak to shranem recimo kot avatar...

....  rajši grem.... pa če se kateri da na kratko napisatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
16.10.2008 23:48:08   
arabela*

za taprvo še ni časa,ko pa bo, pa fitnes

glede user posted image ,mi nismo čakali na pregled(ga imam komaj drug teden)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1145
17.10.2008 0:03:32   
arabela*

enako.Pri meni pa še tavečja šmrkljica naredi cel direndaj pri bajti,tak da je ponavadi več dela z njo,ko z user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
17.10.2008 0:04:57   
arabela*
user posted image pridno napredujetauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
17.10.2008 7:53:20   
gold fish
Dobro jutro,

...evo danes od mene user posted image user posted image user posted image user posted image  .....

...sem bila že pridna....sem plačala položnice, malo pokukala na rr, .....   ker pa user posted image  še spi .....grem nazaj k njemu ajatuser posted image    (ker je tak na veliki postelji)...

...pol pa pride soseda na kavico in bova malo čvekali...

...se javim....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
17.10.2008 8:22:42   
arabela*
jutro še od meneuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1149
17.10.2008 8:23:39   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Bubi - mogoče ti veš kaka je razlika med Prematil in 1 -Imunoforties....

....šibam zdaj spat.....

aja, jutri je naš pikec star 2 meseca.....

najprej user posted image user posted image user posted image  za 2 meseca user posted image

Če imaš slučajno obe škatli doma, primerjaj sestavo. Jaz sem gledala Bebo H.A. pre in 1: edina razlika je v ogljikovih hidratih - pre ima samo laktozo, enkica pa še ene bolj kompleksne in je zato bolj nasitna.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?