Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 13:55:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
babe,sem zasledila,da ene dajete vaše malčke spat ponoči na trebušček. Ja, naša bejba je skoz na trebuhu... sploh ne zaspi na boku....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 13:59:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz sem pa danes Laro prvič kopala... no je patronažna dežurala zraven... Ma prow v redu mi je šlo.... Je bla ful lačna.... ma, ku sem jo dala v vodo, je kr pozabla... Danes je bla patronažna zadnjič tle.... mi je šla že kr na živce s tisto njeno tehtnico... Ji manjkajo štiri dni do enega meseca in je od odpustne teže šla gor cca 600g.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 14:00:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
BABETINE..... ME ZANIMA, KDAJ SE SPET DOBIMO?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 14:10:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft BABETINE..... ME ZANIMA, KDAJ SE SPET DOBIMO? res bi se lahko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 14:14:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
res bi se lahko No, dve sva že....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 14:20:37
|
|
|
|
arabela*
|
babe,imate še vedno 1 pleničke?? Mi imamo že pamperske 2 Ampak nam vseeno ob strani vse ven vreže,ko se pokaka,obvezno.Malečka ima tako prebavo,da je joj
< Sporočilo je popravil Saraya -- 15.10.2008 14:21:04 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 14:23:02
|
|
|
|
arabela*
|
mi pa se skoraj vsak dan kopamo.Mi je najlažje to prakticirat,pa še mala full uživa v vodi .Samo škoda da imamo tak malo stanovanje,da moramo tisto banjo polno vode v kuhno nosit,pa pol vse spet nazaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 15:04:48
|
|
|
|
*bubi*
|
babe,imate še vedno 1 pleničke?? Mi imamo že pamperske 2 Bubika tudi. No, enkica ji je še tudi prav. Meni pa niti slučajno ne bi šle na rit Saraya, dobra si, če počepe z malo v naročju delaš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 15:25:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saraya, dobra si, če počepe z malo v naročju delaš jaz tud včasih.. ko sma sama pa mu duda iz ust pade ..pa jo morama nekak pobrat (sicer ima 2 v uporabi -ena je vedno za rezervo) ampak, če vzamema drugo tud tista pol po hitrem postopku leti po stanovanju...pol pa ostanema brez
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 15:29:26
|
|
|
|
gold fish
|
..... midva pa greva 2 rundo ven.... si bomo kostanje pekli... A pride katera? Aja, glede srečanja..... kje bi se ve to dobile? Zdaj bi bil Štajer na vrsti .... sem takoj zraven Bubi - baje jutri dobim odločbo...dinarčke pa po 15 dnevnem pritožbenem roku ...torej bodo 16 dan po odločbi € nakazani (pri nas 125)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 15:30:02
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft babe,sem zasledila,da ene dajete vaše malčke spat ponoči na trebušček. Ja, naša bejba je skoz na trebuhu... sploh ne zaspi na boku.... Našega smo tut začel na trebuh dajat pri slabem mesecu - ko sem bila prepričana, da lahko glavico premakne iz ene strani na drugo. Na trebuhu ful boljše spi, sploh zaradi krčev.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 15:30:09
|
|
|
|
arabela*
|
joj,ta naš jedec.zdaj je popila 130,pol sem ji dala še nekaj zraven,pa še kar nekaj išče
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 15:32:11
|
|
|
|
arabela*
|
Saraya, dobra si, če počepe z malo v naročju delaš [/quote] saj samo polovične,da neboš misla,da prave
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 15:36:39
|
|
|
|
arabela*
|
joj,to naše dete.Zdaj mi je opet celo porcijo prek rame vrgla.Bo počasi cela kuhna bela,ne več rjava Pa ko je tako ležala prek rame in vmes malo zadremala,pa naenkrat slišim krohotanje,pa smeh,cele pol minutke trajalo.Zgleda da je kaj sanjala,pa se zravn smejala ko nora
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 16:03:16
|
|
|
|
emi*
|
yo! Malo pauze imam,zdaj sem jo dala malo na bok spat po dooooolgem času. Očitno je bla full utrujena,ker jo drugače na boku full moti.Ponoči pa obvezno spi na trebuščku,je vsaj mir pa spi po 6 ur zaporedoma,če jo dam na hrbet samo skače. Kaj ve katera kolko je treba odšteti na mesec za vrtec,me samo zanima informativno,zaenkrat?? Ja jaz bi tudi že enkrat prišla na to srečanje,odvisnop kam!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 19:41:52
|
|
|
|
ključek
|
kolegica jih je dobila v ponedeljek ta teden brez vnaprejšnjega plačila...... plačilo po povzetju.... preverjeno jz sm jih pa dons naročila in sm mogla poslat vrednostno pismo.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 19:43:46
|
|
|
|
arabela*
|
spet tako zatišje evo mene iz šole.Očka bil pridna kindra,malečka nič jokala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 20:47:33
|
|
|
|
meta21
|
jaz sem tudi pred par dnevi prešaltala sicer na nukovi iz S na M, ker je pil tistih svojih 80-100 včasih tudi od 30-45 min ...zdaj je pa OK.... moj pa tak vleče iz dude, da bi kvečjemu na dudo z manjšo luknjo prešaltala kot na tako z dvema . Ni čudno, da me po dobrem mesecu še vedno bradavice bolijo pa komaj da dojim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 20:50:32
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak imate oblečene,še vedno v dvojne rokave pa kaj pomeni,če ima tilnik vroč,da je otroku prevroče Jaz mu dajem bodi in majčko oboje z dolgimi rokavi pa žabice. Jaz bi bolj rekla hrbet kot tilnik.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 20:58:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,imate še vedno 1 pleničke?? Mi imamo že pamperske 2 Ampak nam vseeno ob strani vse ven vreže,ko se pokaka,obvezno.Malečka ima tako prebavo,da je joj Jap,pri nas je isto. sem mislila da je to zato, ker sem prehitro šla na 2. velikost. kar naprej ga moram preoblačit, ker nafila hlačnice do gležnjev včasih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 21:02:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,sem zasledila,da ene dajete vaše malčke spat ponoči na trebušček. Pa ni blo govora,da je to nevarno?? Al sem jaz spet kaj zbrkala Nam so v MŠ rekli, da je po statistiki blo največ smrti v zibki, ko so otroci spali na trebuščku in to zato odsvetujejo. Jaz ga spat ne dajem na trebuh podnevi pa kar dosti kravce pase
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 21:04:03
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Oj se že spet dolgo nisem nič tukaj oglasila. Mi smo dobro. Me pa nekaj zanima. Kdaj se razvije ta trebušna zaklopka,da ni treba več podirat kupčkov?Mene to čist zmatra,zlasti ponoči,ko čakam, da Tit podre kupček-men se pa tolk spiiiiii. In kako je s tem obračanjem na hrbet.Kdaj se začnejo obračati?In kako je potem to, če ti na hrbtu slučajno podre kupček-a ni nevarno,da se zaduši? Kolk imate ve čez dan vaše bejbije na trebuhu in na hrbtu? Ok, zdej pa grem,mogoče mi uspe še kaj za nazaj prebrat zdaj ko je Tit mal zaspal.Pa še nohtke mu moram postrič. Lepo se cartajte in uživajte še danes v sončku. Mene tud to zanima!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 21:05:41
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz sem pa danes Laro prvič kopala... no je patronažna dežurala zraven... Ma prow v redu mi je šlo.... Je bla ful lačna.... ma, ku sem jo dala v vodo, je kr pozabla... Danes je bla patronažna zadnjič tle.... mi je šla že kr na živce s tisto njeno tehtnico... Ji manjkajo štiri dni do enega meseca in je od odpustne teže šla gor cca 600g. To pa pri nas ne bo šlo. Sem kmalu po porodu opustila vsako misel na to, da bi karkoli počela z njim ko je lačen. Se dere ko jesihar. Dobro, da sploh hoče jest ko je lačen
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 21:09:59
|
|
|
|
meta21
|
si bomo kostanje pekli... A pride katera? Joj, jaz kostanj letos tak pogrešam pa ga ne upam jest, ker pol bo vetrovno v plenički
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.10.2008 21:11:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Aja, glede srečanja..... kje bi se ve to dobile? Zdaj bi bil Štajer na vrsti .... sem takoj zraven Ma na pol poti cca je fer, da se dobimo.. ja, ljubljančanke so priviligirane, kaj čmo....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?