![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.10.2008 15:56:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa sem si banana slit zaželela pa sem brata v trgovino poslala . se že tako veselim, da sem za 1kg težja
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.10.2008 16:18:14
|
|
|
|
petra *k
|
aja,tatly, čuj po mojem aleša pa mateja nebi več zbudla, sta vstala ob 13h. če si šla tu po trgu mimo pa fučkala, pa te ziher nesem čula, ker sem prišla na rač, te pa še je medzmes priša ata pa sma bla vuni, te sem komaj se v miru za rač vsedla pa vam nekaj napisala. tak da drugič le uporabi telefon
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.10.2008 17:34:22
|
|
|
|
tatly
|
petra kaj jutri je lepo vreme?kaj gremo na kako kavo,pa deja je v ormozu...no ce sta za
|
|
[Brisano sporočilo] 14.10.2008 17:36:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.10.2008 17:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ja res lahko gremo na kavico, če bom seveda jaz hitro rešila ju3. petro itak pokličem, ko bom fertik,pa se bomo zmenile. morrak samo res je nenormalno toplo, sma se prej glih z suzo( od petre sestra) menile, da je že sredina oktobra pa tako vreme . pa že z nekimi božički norijo po trgovinah
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.10.2008 18:25:04
|
|
|
|
petra *k
|
ja komot lahko gremo na kavo.samo najboljše bi blo da deja vsaj približno uro javiš, kdaj boš fertik al pa vsaj kdaj začneš. sicer mamo vjutro vse avte doma, tak da ni problema, se lahko dobimo ki čete. čuj, deja, če ti kaj veš, kar jaz ne vem( glede suze???pa njene preteklosti-ki je opet sedanjost????)te mi prosim povej.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.10.2008 18:56:26
|
|
|
|
TinaV*
|
Drage moje lepo pozdravljene samo da se vam malo javim,ker nimam nevem koliko casa....se se privajamo en na drugega ....nimam vas casa precitat....vsem pa hvala lepa za lepe zelje.... a mi smo vsi ok,v nedeljo smo prisli domov.....se javim kaj ko bom lahko
|
|
[Brisano sporočilo] 14.10.2008 19:29:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.10.2008 20:13:09
|
|
|
|
trezika
|
Dober večer! Kako sm kaj čveke? Petra js tut prej najin avto peljala, da so gume zamenjali. Naju bi pa verjetno kr zaprli zaradi gum: spredaj sva mela letne, zadaj pa zimske, pa še to različne velikosti Pa mu je to šele zadnjič enkrat mehanik povedal Je pa po eni strani fajn zdaj, ko imava spet samo en avto: manj stroškov Mi je pa povedal prej, da mi je hotel za rojstni dan prevleke za avto kupit, sva namreč zadnjič vidla ene, ki so se mi ful dopadle Dobro, da jih še ni šel nabavit. Bodoča mami, dobrodošla doma Do naslednjič pa si le vzemi toliko časa in si zamenjaj nick, saj zdaj nisi več bodoča Kar se pa hrane tiče...js jem tisto kar se mi zalušta, pa vse v mejah...saj moraš pikeca že zdaj navajat na raznovrstnost
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.10.2008 20:14:05
|
|
|
|
trezika
|
Najbolj važno stvar sn pa pozabla: naš pikec se je razživel, brcike čutim Zdaj sn pa že ziher da je to to in da ni kriva moja prebava
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.10.2008 20:48:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.10.2008 20:55:51
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly meta--ne pri kostaji ne ker ne hodim tja..edino z vozekom mimo katera pa je tvoja svakinja.... Ja saj to sem mislila-z vozekom. Nina te je vidla, Kumrova, no zdaj je Belšakova. Sem jo enkrat spraševala, če te pozna, ko si mi poslala slikco, zato je vedla da skupaj čvekamo tukaj na forumu.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.10.2008 20:58:02
|
|
|
|
tatly
|
saj mi je petra pravla katera je pa je ne poznam...skoda da nisi bla tam da bi tvojega puzeka vidla....mater sem jezna ....starsevskega dobim 188€ otroskega pa 56€,,,,gamad
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.10.2008 20:58:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mami Drage moje lepo pozdravljene samo da se vam malo javim,ker nimam nevem koliko casa....se se privajamo en na drugega ....nimam vas casa precitat....vsem pa hvala lepa za lepe zelje.... a mi smo vsi ok,v nedeljo smo prisli domov.....se javim kaj ko bom lahko Pozdravljena!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.10.2008 21:23:50
|
|
|
|
petra *k
|
bodoča mami, dobrodošla nazaj. vi se le privajajte, ko pa boš že v formi, pa se nam le kaj javi, da nam boš malo razložla, kak je vse to potekalo, kak si se tak hitro rešla?? ja pa res nick si moreš spremeniti,smo se zadnjič že menle, da zaj nisi več bodoča mami če nisi prečitala nič od nazaj, ti morem povedati, da sem se pogovarjala zadnjič s sodelavko od tvoje mame, no saj ona ni vedla, da se midvi prek foruma poznama, ampak ko je rekla,da je od sodelavke hčer rodila lariso, pa sem takoj zinila tvoje ime in je rekla, da si to ti. pa da maš sestro nosečo. tak da te si prava deja, javi ob kolkih maš jutri v ormožu, pa okoli kolkih boš konec približno?? da vem kak planiram trgovino pa kuhanje.pa da se zmenimo za kavo s tatly, pa še kera če bo mela tisti cajt čas, da se pridruži.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.10.2008 21:24:24
|
|
|
|
petra *k
|
tatly, zs maš!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 14.10.2008 21:36:17
|
|
|
|
petra *k
|
kaj sem jaz to prav čula, je gnes polna luna???? te pa morem jaz biti v pripravljenosti, če se začne kaj dogajati pravijo, da polna luna povzroča... joj, kak jaz že to komaj čakam. samo bi vseeno bla bolj srečna, če bi bil aleš doma ,
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 6:40:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! mene je pa anej že danes zelo hitro iz poselje vrgel . no pa se grem počasi zrihtat pa aneja v vrtec spravit, pa proti ormožu. petra od 10 se nam začne kak dugo pa traja pa se mi niti ne sanja. mislim, da bi v kaki uri moglo biti fertik če ne prej. za suzo pa nekaj vem ampak nič dosti bodoča mami dobrodošla nazaj!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 7:57:30
|
|
|
|
trezika
|
Dobro jutro! Dans pa ne vem kaj je bilo v zraku, da sn js tk slabo spala morrak js sn v sparu gledala prevleke, saj niso ble nič posebnega, pa dokaj poceni, samo tak fajn živo rdeče barve pa mislim da so ble nek nemški "model" Lačna sn pa tak da mam že ozonsko luknjo v želodcu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2008 8:17:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 12:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
kuku ki pa ste? jaz sem že vse zrihtala in sem že doma vas pa nikjer? vse zaposlene? jah, pa spet kuhanje, za petro vem kaj bo kuhala( bi se kar povabila na kosilo) , kaj pa boste druge? jaz mam spet problem in nimam pojma kaj bi.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 12:10:21
|
|
|
|
tatly
|
- pa še nekaj za spomin na šolske čase:
Enačba 1 Človek = je + spi + dela + uživa Osel = je + spi Torej, Človek = Osel + dela + uživa Torej, Človek - uživa = Osel + dela Povedano drugače, Človek, ki ne uživa = Osel, ki dela. Enačba 2 Moški = je + spi + služi denar Osel = je + spi Torej, Moški = Osel + služi denar Torej, Moški - služi denar = Osel Povedano drugače, Moški, ki ne služi denarja = Osel Enačba 3 Ženska = je + spi + zapravlja Osel = je + spi Torej, Ženska = Osel + zapravlja Torej, Ženska - zapravlja = Osel Povedano drugače, Ženska, ki ne zapravlja = Osel Sklep: Iz enačbe 2 in enačbe 3, Moški, ki ne služi denarja = Ženska, ki ne zapravlja. Torej, moški služijo denar, da ženske ne postanejo oslice! (Postulat 1) In, ženske zapravljajo, da moški ne postanejo osli! (Postulat 2) Kaj dobimo? Moški + Ženska = Osel + služi denar + Osel + zapravlja Iz postulata 1 in 2 tako sklepamo: Moški + Ženska = 2 osla, ki živita srečno skupaj !!!! COOL , NE?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 12:18:54
|
|
|
|
Anonimen
|
tatly sem se nasmejala. ki si pa to našla?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 12:21:56
|
|
|
|
petra *k
|
tatly, dobro si ti napisala!! ja deja, jaz že veselo kuham, sem z tolčenjem mesa oba zbudla, tak da čakata kdaj bo kosilo. še bota mogla malo počakati, ker sem še komaj začela.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 12:48:10
|
|
|
|
Anonimen
|
nič grem res nekaj kuhat, da ne bo moj prej priša iz službe se pišemo pozneje papa
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.