|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
14.10.2008 15:56:24   
Anonimen
jaz pa sem si banana slit zaželela pa sem brata v trgovino poslalauser posted image . se že tako veselim, da sem za 1kg težjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
14.10.2008 16:18:14   
petra *k
aja,tatly, čuj po mojem aleša pa mateja nebi več zbudla, sta vstala ob 13h. če si šla tu po trgu mimo pa fučkala, pa te ziher nesem čula, ker sem prišla na rač, te pa še je medzmes priša ata pa sma bla vuni, te sem komaj se v miru za rač vsedla pa vam nekaj napisala. tak da drugič le uporabi telefon

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
14.10.2008 17:34:22   
tatly
petra kaj jutri je lepo vreme?kaj gremo na kako kavo,pa deja je v ormozu...no ce sta za

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 17:36:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2754
14.10.2008 17:42:29   
Anonimen
ja res lahko gremo na kavico, če bom seveda jaz hitro rešila ju3.
petro itak pokličem, ko bom fertik,pa se bomo zmenile.
morrak samo res je nenormalno toplo, sma se prej glih z suzo( od petre sestra) menile, da je že sredina oktobra pa tako vremeuser posted image . pa že z nekimi božički norijouser posted image po trgovinah

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2755
14.10.2008 18:25:04   
petra *k
ja komot lahko gremo na kavo.samo najboljše bi blo da deja vsaj približno uro javiš, kdaj boš fertik al pa vsaj kdaj začneš. sicer mamo vjutro vse avte doma, tak da ni problema, se lahko dobimo ki čete. čuj, deja, če ti kaj veš, kar jaz ne vem( glede suze???pa njene preteklosti-ki je opet sedanjost????)te mi prosim povej.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
14.10.2008 18:56:26   
TinaV*
Drage moje lepo pozdravljene

samo da se vam malo javim,ker nimam nevem koliko casa....se se privajamo en na drugega user posted image user posted image user posted image ....nimam vas casa precitat....vsem pa hvala lepa za lepe zelje....
a mi smo vsi ok,v nedeljo smo prisli domov.....se javim kaj ko bom lahko

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 19:29:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
14.10.2008 20:13:09   
trezika
Dober večer! Kako sm kaj čveke?
Petra js tut prej najin avto peljala, da so gume zamenjali. Naju bi pa verjetno kr zaprli zaradi gum: spredaj sva mela letne, zadaj pa zimske, pa še to različne velikostiuser posted image user posted image  Pa mu je to šele zadnjič enkrat mehanik povedaluser posted image user posted image  Je pa po eni strani fajn zdaj, ko imava spet samo en avto: manj stroškovuser posted image user posted image user posted image user posted image  Mi je pa povedal prej, da mi je hotel za rojstni dan prevleke za avto kupit, sva namreč zadnjič vidla ene, ki so se mi ful dopadleuser posted image user posted image  Dobro, da jih še ni šel nabavit.
Bodoča mami, dobrodošla domauser posted image user posted image user posted image  Do naslednjič pa si le vzemi toliko časa in si zamenjaj nick, saj zdaj nisi več bodočauser posted image user posted image user posted image

Kar se pa hrane tiče...js jem tisto kar se mi zalušta, pa vse v mejah...saj moraš pikeca že zdaj navajat na raznovrstnostuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2759
14.10.2008 20:14:05   
trezika
Najbolj važno stvar sn pa pozabla: naš pikec se je razživel, brcike čutimuser posted image user posted image user posted image  Zdaj sn pa že ziher da je to to in da ni kriva moja prebavauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 20:48:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
14.10.2008 20:55:51   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

meta--ne pri kostaji ne ker ne hodim tja..edino z vozekom mimouser posted image katera pa je tvoja svakinja....

Ja saj to sem mislila-z vozekom. Nina te je vidla, Kumrova, no zdaj je Belšakova. Sem jo enkrat spraševala, če te pozna, ko si mi poslala slikco, zato je vedla da skupaj čvekamo tukaj na forumu.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
14.10.2008 20:58:02   
tatly
saj mi je petra pravla katera je pa je ne poznam...skoda da nisi bla tam da bi tvojega puzeka vidla....mater sem jezna ....starsevskega dobim 188€ otroskega pa 56€,,,,gamad

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
14.10.2008 20:58:42   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mami

Drage moje lepo pozdravljene

samo da se vam malo javim,ker nimam nevem koliko casa....se se privajamo en na drugega user posted image user posted image user posted image ....nimam vas casa precitat....vsem pa hvala lepa za lepe zelje....
a mi smo vsi ok,v nedeljo smo prisli domov.....se javim kaj ko bom lahko

Pozdravljena!user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
14.10.2008 21:23:50   
petra *k
bodoča mami, dobrodošla nazaj. vi se le privajajte, ko pa boš že v formi, pa se nam le kaj javi, da nam boš malo razložla, kak je vse to potekalo, kak si se tak hitro rešla??
ja pa res nick si moreš spremeniti,smo se zadnjič že menle, da zaj nisi več bodoča mamiuser posted image user posted image user posted image če nisi prečitala nič od nazaj, ti morem povedati, da sem se pogovarjala zadnjič s sodelavko od tvoje mame, no saj ona ni vedla, da se midvi prek foruma poznama, ampak ko je rekla,da je od sodelavke hčer rodila lariso, pa sem takoj zinila tvoje ime in je rekla, da si to ti. pa da maš sestro nosečo. tak da te si pravauser posted image

deja, javi ob kolkih maš jutri v ormožu, pa okoli kolkih boš konec približno?? da vem kak planiram trgovino pa kuhanje.pa da se zmenimo za kavo s tatly, pa še kera če bo mela tisti cajt čas, da se pridruži.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
14.10.2008 21:24:24   
petra *k
tatly, zs maš!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
14.10.2008 21:36:17   
petra *k
kaj sem jaz to prav čula, je gnes polna luna???? te pa morem jaz biti v pripravljenosti, če se začne kaj dogajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image pravijo, da polna luna povzroča... joj, kak jaz že to komaj čakam. samo bi vseeno bla bolj srečna, če bi bil aleš domauser posted image ,

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
15.10.2008 6:40:04   
Anonimen
Dobro jutro!

mene je pa anej že danes zelo hitro iz poselje vrgeluser posted image . no pa se grem počasi zrihtat pa aneja v vrtec spravit, pa proti ormožu.
petra od 10 se nam začne kak dugo pa traja pa se mi niti ne sanja. mislim, da bi v kaki uri moglo biti fertik če ne prej. za suzo pa nekaj vem ampak nič dostiuser posted image
bodoča mami dobrodošla nazaj!user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2768
15.10.2008 7:57:30   
trezika
Dobro jutro! Dans pa ne vem kaj je bilo v zraku, da sn js tk slabo spalauser posted image user posted image  

morrak js sn v sparu gledala prevleke, saj niso ble nič posebnega, pa dokaj poceni, samo tak fajn živo rdeče barveuser posted image user posted image  pa mislim da so ble nek nemški "model"

Lačna sn pa tak da mam že ozonsko luknjo v želodcuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 8:17:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
15.10.2008 12:10:07   
Anonimen
kuku
ki pa ste?
jaz sem že vse zrihtala in sem že doma vas pa nikjer? vse zaposlene?
jah, pa spet kuhanje, za petro vem kaj bo kuhala( bi se kar povabila na kosilo)user posted image , kaj pa boste druge? jaz mam spet problem in nimam pojma kaj bi.

Neposredna povezava do sporočila: 2771
15.10.2008 12:10:21   
tatly
  • pa še nekaj za spomin na šolske čase:

Enačba 1

Človek = je + spi + dela + uživa
Osel = je + spi

Torej,
Človek = Osel + dela + uživa

Torej,
Človek - uživa = Osel + dela

Povedano drugače,
Človek, ki ne uživa = Osel, ki dela.

Enačba 2

Moški = je + spi + služi denar
Osel = je + spi

Torej,
Moški = Osel + služi denar

Torej,
Moški - služi denar = Osel

Povedano drugače,
Moški, ki ne služi denarja = Osel

Enačba 3

Ženska = je + spi + zapravlja
Osel = je + spi

Torej,
Ženska = Osel + zapravlja

Torej,
Ženska - zapravlja = Osel

Povedano drugače,
Ženska, ki ne zapravlja = Osel

Sklep:

Iz enačbe 2 in enačbe 3,
Moški, ki ne služi denarja = Ženska, ki ne zapravlja.

Torej, moški služijo denar, da ženske ne postanejo oslice! (Postulat 1)

In, ženske zapravljajo, da moški ne postanejo osli! (Postulat 2)

Kaj dobimo?

Moški + Ženska = Osel + služi denar + Osel + zapravlja

Iz postulata 1 in 2 tako sklepamo:

Moški + Ženska = 2 osla, ki živita srečno skupaj !!!!

COOL , NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
15.10.2008 12:18:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image tatly sem se nasmejala.
ki si pa to našla?

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
15.10.2008 12:21:56   
petra *k
tatly, dobro si ti  napisala!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja deja, jaz že veselo kuham, sem z tolčenjem mesa oba zbudla, tak da čakata kdaj bo kosilo. še bota mogla malo počakati, ker sem še komaj začela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
15.10.2008 12:48:10   
Anonimen
nič grem res nekaj kuhat, da ne bo moj prej priša iz službeuser posted image
se pišemo pozneje
papa

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.