|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
16.10.2008 10:08:41   
ada2
jaz pa poznam samo eno Lariso, je že odrasla, zelo lepa punca in dobra glasbenica, no, pa zdaj od bodoče mami lariso, čeprav je v bistvu še ne poznamuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
16.10.2008 10:09:59   
TinaV*
morrak zaj sem mamo klicala pa ona neve ki je to bila na pogaci...ker ocitno ni bla samo privas user posted image user posted image user posted image user posted image
tak da misli da pri mariji z.neve pa tocno....je to to?
da vem kam te dam...oz v kero familijo spadas user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
16.10.2008 10:18:34   
TinaV*
Ku ku trezika vidim te user posted image user posted image user posted image
dobro jutro

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 10:22:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2804
16.10.2008 10:22:47   
trezika
KuKU! Ja sn mogla najprej prebrat kaj se je z vami včeraj in danes dogajalouser posted image  Hvala vsem za čestitke!

Bodoča mami za ful lepo ime sta se odločla, js bi tut mela lariso, če že ne bi meli dveh v moji žlahtiuser posted image  Zdaj pa bomo meli po vsej verjetnosti marušouser posted image  Če bo seveda pupa kr se bova pustila presenetit...

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 10:23:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
16.10.2008 10:24:17   
TinaV*
saj sem si mislila da beres...cuj to zaj majo pa vsi ze larise user posted image user posted image
vidva sta se tudi za lepo ime odlocila...
ej poznas ti andrejo pa benoja ne?je rodila danes,majo matica

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
16.10.2008 10:24:25   
trezika
petra upam, da bosta s tio vredu zrihtale dansuser posted image user posted image  saj veš, da slej kot prej bo hotela prit vunuser posted image user posted image

aja, ada ti pa le glej, da ne boš celega dopusta porabla za pucanjeuser posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
16.10.2008 10:28:05   
trezika
ja ja poznam, saj so se menili zdaj že nekaj časa, da bo počasi mogla it rodit... kaj je mela carskega?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
16.10.2008 10:30:23   
TinaV*
ja baje da je mela carskega...oba sta dobro koliko je beno reko sestri moji samo malo je zmeden...oz vesel saj ves kak je to...3130 g ma (ko larisa) pa 48 je velik....andreja pa je te ko je beno klical bila se v operacijski...
zaj bo pa se enkrat karolina rodila,ves kera? tam pri trgovini je doma ...ce ze ni user posted image user posted image  te pa nadaljujemo...zgleda so v podgorcih fajn plodni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
16.10.2008 10:35:19   
TinaV*
aa vidis morrak  ...nasa mama pa vasa sta full kolegice...je ze bla tudi ona pri nas user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
16.10.2008 10:39:09   
trezika
V glavnem, da sta oba vredu, to je važno. Sn pa glih prej mateju pravla, koliko dojenčkov bo zdaj v podgorcihuser posted image user posted image user posted image  Ful lepo...
Meni je pa včeraj matejeva babica rekla, da že lepo kipimuser posted image user posted image user posted image  Sam res..do marca bom prava kuglicauser posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
16.10.2008 10:41:26   
TinaV*
nic se ne sekiraj...jaz tudi nisem zgubla od poroda vec ko 5 kg pa mi je vseeno...se vedno mam 10 kg za shujsat,da pridem na svoje kile nazaj...vse sem jela pa ne glede na uro...bos vidla da padnejo kile ko rodis,ker od zacetka niti ni cejta za jesti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
16.10.2008 10:52:18   
trezika
Eh, saj kile so pa zdaj zadnja stvar zaradi česar bi se sekiralauser posted image user posted image  Kr vem, da bodo šle slej kot prej nazaj doluser posted image user posted image  

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
16.10.2008 13:41:59   
TinaV*
kaj pa te danes je da je taka tisina? ste vse zunaj al pucate?user posted image user posted image user posted image

Kak je ki petra...upam da sta dobro resle..se je komu kaj javila?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
16.10.2008 14:15:11   
trezika
Joj, kako mi gre na živce ta veteruser posted image user posted image

Ja, je neko zatišje dans tu gor...Kaj vas je veter odnesel?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
16.10.2008 14:19:13   
ada2
user posted image user posted image user posted image nisem uspela kuhinje spucat, no, sem tisto, kar je pač vsak dan treba, ampak po omarah pa ne. sicer pa bo žeuser posted image , če ne prej, ko bom imela novo kuhinjouser posted image

jja, veter pa gre tudi meni na živce, ampak vsaj posteljnina se mi bo hitro posušilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
16.10.2008 14:20:04   
ada2
petra javi se, smo že v skrbeh zate...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 15:17:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2819
16.10.2008 15:31:04   
petra *k
ALO!
sem nazaj. ni še sile, še nem notri ostala. tia je čist ok, zadosti velka za polnih 36.tednov. edino nekaj pač more biti narobe,ne...jaz mam streptokoka. pa nem zaj tega komentirala, nesem pri volji. vam potli povem, kaj je g rekel, zaj grem malo počivat, ker sem res zmatrana.
bodoča mami, fajn da sta se že z lariso navadle ena na drugo in da maš malo časa za nas.user posted image
nič grem zaj se pišemo potli

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
16.10.2008 18:35:48   
TinaV*
Joj nisem vam se povedala,kaksno fajn babico sem mela pri porodu...nocna smena sta bile dve hm da ne recem grdo bom rekla drugacne...ko se je pa smena ob 6 menjala pa je prisla babica gordana,nisem vedla da je to ona ampak sem na forumu precitala ...res sem bla srecna da sem z njo rodila....tak da vse pohvale njej....full me je vzpodbujala pa tak pomirjeno deluje user posted image user posted image user posted image
Petra kar odpocij si...
meni gre tudi veter na zivce,hja oktober je saj smo to mogle pricakovati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
16.10.2008 19:01:19   
trezika
Buuuuuuuuuuuuuu!
Js sn pa dans večino dneva prelenarilauser posted image  Sn kr malo jezna na sebe, sam kaj, ko je tak pasalouser posted image  Pa itak je blo tako vetrovno, da ni blo kam za it... Je pa blo tako lepo, ko sn ležala in se je pikec ful razživel z brcamiuser posted image user posted image user posted image
ada ne sekiraj se, vso delo te bo počakalouser posted image user posted image
petra ti pa tut lepo počivaj...
bodoča mami, meni se tut zdi ful veliko vredno, če maš ob porodu ob sebi take ljudi...sicer babice ne bom mgla izbirat, bi pa rada, da bi bil moj zravn...on se pa še odloča, sam itak da bo zravnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
16.10.2008 20:19:04   
TinaV*
Ker smo danes tak strasno aktivne v pisanju sem se odlocila da vas zapustim...gremo ajat ...upam,nekaj jo krci mantrajo user posted image user posted image ....pa noce spati danes spet,vceraj pa je bil celo noc mir...zjutraj pa gremo k zdravniku,kg preverjat pa popeka porihtat user posted image ...saj smo bli ze vceraj ampak treba tudi jutri ....
lepo spanckate...nocko vsem

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
16.10.2008 20:20:10   
TinaV*
aja pa se to...naj mi prosim ena pove ce ve kak se nick spremeni...ker res sem mami ne pa bodoca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zaj pa grem spat...
nocko

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
16.10.2008 20:32:45   
meta21
Bodoča mami kako pa to da k zdravniku hodite? Mi smo šli šele ta teden po enem mesecu. A ne pride patronažna domov?

Kar se pa nicka tiče, ga pa po mojem ne moreš spremenit-lahko ga edino nehaš uporabljat in si izbereš novega kot nova uporabnica pa greš vse znova (nam pa pač poveš, da si to ti). Konec koncev ga pa ne rabiš spreminjat-saj ima marsikdo hecen nick. Na našem forumu je npr. Lara Croft pa to še ne pomeni, da Angelina Jolie z nami čvekauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.