Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 10.10.2008 23:32:46
|
|
|
|
tintin
|
Ninočka, upam, da bo varstvo zlavfalo.... Jooly - super za Kim. Najbrž se res pozna, da imaš privat varstvo in pa da so ostali otročki večji. Vzgojiteljica pravi, da Vaskota najbolj znervira ena punčka, ki skoz (ampak res skoz) joka. Ima ful predirljiv jok in čez par min vsi kolektivno jokajo Eh, saj se bodo unesli....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 11.10.2008 5:59:16
|
|
|
|
Ilije
|
Dobro jutro Za nami je po parih dneh spet super noč Jo je včeraj ati dal spat, je ob pol osmih že spala in to bp. Spala do petih, ko sva se mal podojili, sedaj pa veselo dremucka naprej. Jaz pa kr ne morem, sva s kolegico čist padle v priprave za dekliščino. Imamo danes namreč 'kokošji večer', tako da bo lahko ati ponovil vajo uspavanja. Res ne vem, kako mu uspe, da zaspi v petih minutah brez dojenja, joka Uživajte v sončku
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 11.10.2008 7:55:15
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: jooly Gruška... a ti je uspel spacat tista semena? ..... A mamile delaš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 11.10.2008 8:54:11
|
|
|
|
tabi
|
dobro jutro Ilje hvala za kavo Spali super razen mene otroc nafutran zdej pa pred tv-jemgledata risanke Jooly-Kim za varstvo tudi pri nas je super full uživa,so pa 3 pupe in 3 fanti,en je star 20 mes,ostali 14-15mes in naša skoraj leto Barika,Ajtak pridem ta teden sam še ne vem sreda ali petek.V sredo sem zmenena s kolegico pa sva imele namen v Cele ampak brez Nike ,v petek pa sem mislila Niko pustit doma pa bi jo imela sabo Dejta se zment kdaj vama bolj odgovarja lahko pa se pridružite tudi ostale štajerke in ne štajerke šibam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 11.10.2008 8:57:56
|
|
|
|
ajtak
|
men je prakticno vseeno ker ne vem tocno kako bo z vrtcem... zacneva v pon uvajat pa bom vidla... upam sam da ne bom jaz glih tam ko prides...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 11.10.2008 8:59:38
|
|
|
|
alex28
|
dobro jutro punce Eto ati je spet doma JUPI!!! SEdaj se pa jaz v dnevno preselim (hec) Za nami je spet pestra noč,.. v tem tednu sem pa spala za . Kar naprej joka,..pa se vstaja v kinderpetu,.. pa sedi, pa jamra,.. pa ga vzamem ven pocartam,.. ampak ne pali. Dojiva se ne več,... me kr stran odriva. Mu pa morm naredi flaško se enkrat sred noči,.. celo popije 230ml. Zize pa so mehke in so kr nekam zginle,.. jih pogrešam. Nič več ne bo bujn dekolte -modrci preveliki.BUUU Drugače pa služba 3.11, začnem in mi kr ni za it,.. v službi so vsi neki skregani med seboj, tak da .... Mali pa v varstvo moji tašči-tu je neki dobrga in neki slabga. Full se zastopta me nič ne pogreša, moti me le ko govori vse tako po otročje in ker glas spremeni- pa sem jo že tolkrat opozorila (moja mami ne dela tega, pa nihče drug..). Tud jz z njim čist normalno govorim in se pogovarjam. To bo treba še popravit. Pa za ritem jo mal navadit. Drugače pa bo že. Eto mali mi zdel spi,.. ker ga ponoči sračka. Lep pozdravček in uživajte Aja, slikce od srečanja so full dobre in mi je kr žal ker me ni bilo ( ravno takrat je mali spal 3 ure skupaj, ko bi vedel...) SUPER STE!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 11.10.2008 9:01:51
|
|
|
|
alex28
|
ej, na uvajanje bi tud jz prišla,.. za peko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 11.10.2008 17:14:19
|
|
|
|
tabi
|
dan kolk je pa dons lep dan in še cel teden bo tko jeeeeeeeeeeeeeeee Mi 3je smo do sedaj šetal,oči pa je delal peskovnik zdela sem pa zmatrana,lih za postlo moram pa še tolk postorit med drugim moji mami scret flancete,ker ji niso uspel zdej mam pa jst dev nč šibam še mal na zrak
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 11.10.2008 19:26:28
|
|
|
|
nicolina
|
Čer, mi smo se cel dan potepali, uživali na sončku . Res je čudovita jesen, Tin je bil tolk utrujen, da je že omagal in sladko spi. Naj kar celo noč... Ma,sej nimam več kaj pametnega za napisat, šibam pod tuš in pred TV..... pa pa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 11.10.2008 20:23:33
|
|
|
|
barika
|
Hellow, mi smo iz celodnevnega potepanja! TABI meni je vseeno, ti samo pridi! Pa lahko katero ljubljančanko, domžalčanko zraven pripelješ
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 11.10.2008 20:25:30
|
|
|
|
sonchek
|
večer se vidi da je bil danes lep, sončen dan... in nobene skoraj cel dan na RR-ju ..tole je bil pa verjetno rekord tud jaz grem mal počivat... lep večer še naprej vsem...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 11.10.2008 21:26:09
|
|
|
|
tabi
|
čer evo jst sem spucana in grem lahk mal počivat Nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 12.10.2008 10:19:30
|
|
|
|
sonchek
|
dobro jutro... evo sam na hitrco eno kavico al pa ... Zelo lep dan je danes...in ga vsi preživite kar se da lepo...jaz grem zdele okna pomot, k se pa zbudi...gremo pa vn... papa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 12.10.2008 10:48:20
|
|
|
|
nicolina
|
Sonchek hvala za kavico , Danes nas čaka še en lep sončen, dan, Tin zdejle spi, pol greva mal ven, popoldan pa k sestrci na obisk... Lepo nedeljo... pa pa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 12.10.2008 10:59:10
|
|
|
|
mklks
|
dobro jutro tudi od mene:) sva ble včeri cel dan vzunej in se nisem mela časa nič javit zdej ko je tako lepo vreme skos, je treba kar skoristit, ker nikol ne veš kdaj se bo na hitr poslabšalo... tko...jst spet delam danes, ker primanjkuje delavcev . moja pa pridna doma pri svoji babici:) popoldne pa na potep zdej že dva dni je tko naspidirana, skos bi hodila...včeri se je primla vzadi za voziček in ga porivala naprej...jst sem sam gledala, ful ma volje za hojo, ampak će jo pa jst držim, jo morm pa z obema rokama, če jo z eno spustim, se bo tudi ona ustavla, očitno še ni tok stabilna pa tudi previdna je zelo...pa sej to je po eni strani kar dobro uvajanje: tud jst se bojim, kako bo, ker je zlo navezana name, pa še bolj občutljive sorte je..zdej se je začela na muč trmat in itak, vsega ji ne morem pustit, tko da se včasih tko dere, da pride moja mami pogledat kaj delam z njo mislim, da prihaja zdej najbolj težavno obdobje, trma in izražanje svoje volje jst sem tud razmišljala o tem polžku, ker se bliža RD...ali pa tisti leseni konjički se men tud dopadejo?? pr kakem ribnčanu jih majo sem se pa odločila, da bomo pr nas kar dvakrat praznovali, en dan za žlahto, drugi dan za kolege, ker vseh skupaj nimam kam dat...oziroma bodo kolegi pršli bolj samo na tortico kot pa na neko fešto... nič..grem...so pršli gostje...prvi danes
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 12.10.2008 15:37:19
|
|
|
|
mklks
|
se vidi da je lepo vreme jst tud čakam, da se ema zbudi, pol pa spet na sončka ajd, se slišmo zvečer
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 12.10.2008 21:14:58
|
|
|
|
rozika12
|
Hello mame, mi smo že pri postavljanju strehe. Mož je priden, žena tudi Vrtec, se kar veselim, je res tako dobra vzgojiteljica, da ji popolnoma zaupam. Punce ste se še kaj dobile? Zadnjič so bile lušne fotke, ... , upam da naslednjič tudi midve pideva. BrinaS, kako je z noricami. So se poslovile? Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.10.2008 9:05:33
|
|
|
|
Oranža
|
Dobro jutro, Pa sej ne morem verjet.....kaj pa se je tuki zgodilo......ooooooo kako bo šele ko bomo več al manj po službah ....no ja eno kavico vas pa vseen častim No res je bil lep vikend in upam da se tole vreme še naprej nadaljuje..... No naj vam povem kaj mi moj mali škratek ušpiči.....danes zjutraj sem mu, preden smo šli v šolo, dala pol banane....in on puza naokoli nakar postane čista tišina in grem, najprej v E sobo pogledat ga ni, v dnevni ga ni...,..najdem ga v kopalnici, in kaj dela.....košček banane je vzel iz ust in jo lepo razmazal po školjki, tleh in steni Debeluška kako E1? In ostali bolančki?? Kako ste? Rozika za hišo, super ste...hitro vam gre ....zidate al bo montažna? Punce jst pa pogrešam Kanarko, GB, Potepinko, Martito........se niso javile že nekaj časa....upam da so ok...... Gruška kako kaže za jutri? Ajd zdej pa šibam...... čau
< Sporočilo je popravil Oranža -- 13.10.2008 9:07:19 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.10.2008 9:52:44
|
|
|
|
ninocka
|
uh, je pa res zatisje tuki Dobro jutro tudi vam Mi danes nismo v vrtcu, ker Ruben ful cudno kaslja - sploh ne more, ce pa ze zakaslja, pa se slisi kot da bi lajal. Sumim na laringitis in ga bom popoldne peljala k P. Zdej pa sibam na CSD oddat vlogo za skrajsan delovnik... pa taka megla je tle v LJ... za zjokat... Oranza, drugic mu daj raj krpo in cistilo, da bo pucal
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.10.2008 10:28:54
|
|
|
|
sonchek
|
hoj, hoj... sam sonček posije pa nikjer nobene ..pa sej je prav tako...še malo pa v službo...in je treba izkoristit vsak dan, kar se da... Jaz spet neki pospravljam..ampak kaj k je vse na pol pol pa ko končam lohk spet na začetku začnem...grrrrrrrrrrrr ...res mi je pa škoda časa ko je tamala budna da bi jaz neki glancala..mah sej bo... grem... en lep dan...zvečer pa preberem, če bo sploh kej za prebrat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.10.2008 10:46:18
|
|
|
|
nicolina
|
Dan, hvala za kavico Oranža. res je zatišje tle , se vidi, da so lepi dnevi. Tin zdejle pančka, ko se pa zbudi, greva ven na sončka. Je res treba izkoristiti dneve. Rozika za hišo. Oranža, je pa dober Timon.... sej morda je pa hotel spucat Sonchek, jaz tud skos kao neki pospravljam, pa nobenga učinka , ma pospravljale bomo, ko bo grdo vreme... slaba tolažba Ninočka za Rubna, da ne bo kaj hujega. Ja, jaz tud pogrešam kar nekaj naših čvekic.... javite se kaj Se beremo zvečer.... papa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.10.2008 12:41:19
|
|
|
|
Dajica
|
Oj! Ja, res je zatisje tukaj. Ve greste ob lepih dnevih ven, mi smo pa celo soboto zapravil v Rutarju. Rekordno od 12ih do 7ih zvecer. Madonca, skor cel siht. Sem bla ze kar zivcna, skoz pod tistimi lucmi, pa vroooce za znort je blo noter. Celo za par minut sva sle midve ven mal na zrakec. Smo pa kar nekaj stvari nabavil in se potem za ceno pogajal. Moj je pravi naslov za to . Pa se splacal se je. Smo sli pa zato vceraj na Bled na sprehod, pa racke gledat in smo vsi 3je uzivali na soncku. Bravo Timon, ker pomagas mamici pri ciscenju Nasa Kaja pa zacenja nekaj s kobacanjem, se postavi na vse 4 in eno nogico premakne naprej, z drugo ima pa se tezave, potem se pa kar vleze na trebuh in je jezna, ker ne pride do zeljenega cilja. Ampak je nek zacetek, tko da pomoje bo vsak dan bolje. Pa rokice dviguje in spusca, kot bi hodila po njih. Juhuu! Obraca se za 356stopinj (ne znam unga krogca zgoraj naredit ), je full mobilna, sam tale kobacanje ji se mal problemcke dela. Ima vsaj mamica malo manj dela kar se tice pazenja nanjo, da kam ne uide.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.10.2008 12:46:04
|
|
|
|
BrinaS
|
Dan, pri nas smo z norenjem koncali. Spet smo vsi zdravi in spet skoz zunaj, dokler nam je vreme se naklonjeno. Danes zjutraj sem se sla zmenit za sestanek s Tinino vzgojiteljico - greva jutri k njej na obisk. Tudi mi smo zaceli odstevati dneve do vrtca in sluzbe . Nocno spanje nam se vedno ne gre dobro od rok (vsaj 3 intervencije). Ja NL - brihtna pa majhne postave Hrana: Je prakticno vse. V soboto je tudi prvic pila mleko in ga je spila na mah in brez problemov . Kupila pa sem ji tudi medolino kasico (sem tu prebrala eno od vas ) potem pa mislim da je razen vseh vrst oresckov ze vse poskusila. Rozika - ja, smo pomahali noricam v pozdrav in super za prizidek. Pridni ste. Kar nekaj nas je ''spricalo'' prejsni teden na srecanju. A bi kaj ponovile ta teden? Lahko na isti lokaciji, ce je bilo otrockom lustno. Kaj pravite? Mklks in Tanayya super sta.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.10.2008 12:50:29
|
|
|
|
BrinaS
|
Oranža, se dobro da je to delal po kopalnici . Ninocka, jaz bom dala Tini cunjo in cistilo v roke, pa bomo imeli vedno spucano wc skoljko Ruben in Vasja, za uvajanje, Kim in Nika pa jih ne potrebujeta vec Dajica super za nakup in za poskuse plazenja. Kaja.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 13.10.2008 12:51:22
|
|
|
|
tabi
|
dan no da se mal pofočkam cel dopoldan hodim iz kofetka na kofetek no pa z mojim sva mal zapravljala Dajica da ne bote sam pri vas Vreme je res prelepo tko da je res treba maksimalno skoristit Moja otročka sta v službi mami pa še ta teden dopust koristim v pon.gre pa zares sicer so me pa že dans klical da naj pridem ker sta 2 zbolele ampak nene,tut jst moram bit dostkrat sama,se noben ne ozira na to Zdej pa pripravit za kosilo pol pa po tamalčka,da šibamo vn na sončka
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.