naraščaj
|
Helo, smo vsi3 ok, sam smo bli brez neta, ker nam je neki štrajkal, danes pa je prišel telekomovc pa za silo porihtal. Sej sploh ne vem kaj naj napišem in kaj odgovorim, sem sprot pozabla. V petek sem bla pri sodelavki, šli gledat dojenčka. Joj kaki cukrček, te kr zamika , predtem sem bla pa še pri strokovnem vodji in se zmenla kak in kaj ko se vrnem nmazaj.Odobren mam krajši delovnik in čaka me neko novo delo , mi je fuil fajn, če bo to res zalaufalo. V soboto smo bli na bioresonanci s T v Rogaški, na srečo nima alergij, ima pa porušeno ravnovesje -črevesno floro (al kaj jaz vem kak je že točno rekla, v glavnem bakterije in glivice so naspidu), tko, da nam je poleg že obstoječe diete (brez pšenice, jajc in večine sadja) izločla še mleko in mlečne izdelke ter sladkarije. Groza vam rečem, sam gledam še kaj kej vsebuje in si razbijam glavo kaj sploh še lahk jeva in iščem ideje, da sploh kaj jeva. Tko bova na dieti še vsaj ene 14 - 21 dni. Vam pa rečem, da odkar smo na dieti je blato ful OK, pa za odtenek bolš spimo. Nas je tam v Rogaški prvo vprašala kak kaj spimo, pa sem rekla, da katastrofalno, pa je omenla, da zna bit to tut razlog, da se tok premetava in ne spi in da se ful napenja in prdi, kar je res blo. Vglavnem zadnje dva dni je ful bolš, sam ni še pa to kar bi lahk blo, sam je že to špica. Predlagala nam je po dieti še par terapij in bi znalo bit pol OK. V petek pa morm poklicat P, ker je rekla, da se slišiva po 2tednih. Me zanima kaj bo pa ona rekla, za enkrat ji ne bom omenla, da sva šli v Rogaško, ker me zanima kaj bo ona zej predlagala. Nč, šibam se mal špilat z našim čmrlom. Čao bao Brina, super za konc noric Rozika, za tako uspešno napredovanje pri gradnji ninocka, upam, da ni kaj hujšga. Držim pestke Pucanje, kr skos pomalem pa se nč ne pozna Bravo Timon, ker pomagas mamici pri ciscenju