|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
9.10.2008 16:06:26   
Tanayya29
Mene je najbolj vrgl,k mi je na bioresonanci reku bioenergetik,da pri Taju ne gre za nobeno fizično alergijo,ampak se mu moja stiska izraža na koži.Takrat sm mislna umret.
Otročki,tok čutjo,da je kr hudo.....

Da ne povem,kaj mi je reku za CR,bom bla obzirna,do vseh,ki ste rodile tako,kot jazuser posted image ,z CR.

Jupi zdj pa grem........

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
9.10.2008 17:01:05   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

to me je težilo, in nisem bila sigurna ali povem ali ne, ker se ne maram nobeni smilt....ker nama je čist fajn tud tko:):)

hej..sicer te nekako razumem in tud jaz ne vem če bi javno razglabljala svoje probleme..ampak vseeno ti povem boljš srečno brez desca, kot nesrečno z njim...
Tudi tvoja pupa bo nekega dne razumela...če nič prej ko bo sama mamica user posted image
Pa srečno...in upam da se še kej vidimo..saj sta res fejst deklini user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
9.10.2008 17:44:14   
sonchek
jaz mam tudi 30 dni dopusta...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
9.10.2008 17:45:40   
nicolina
Tanayya, lepo da si me pogrešala... user posted image user posted image , sej bomo kmalu kaj ponovile, pa lahko tud v popoldanskem času al pa na soboto, kajne? user posted image

Ja, jaz imam tu 31 dni dopusta, pa ga na žalost ne morem zdej izkoristit. Če bi bi ga lahko, bi šla šele sredi decembra delat.
Je rekla ravnateljica, da ji ministrstvo ne bi odobrilo moje odsotnosti in sva se pol zmenile, da ga bom med letom izkoristila, čeprav dvomim, da ga bom vsega. user posted image user posted image user posted image  Tako,da grem že 3. novembra v službo.

Oranža user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Sonchek, super hiška... ja, mi bomo tud nekaj takega rabli drugo leto... user posted image

mklks, se zmenva kaj z drug teden, a prav? Itak bom mogla v milerja... user posted image

ninočka, od kje pa kopiraš čvekanje v pričakovanju, jaz bi tud to imela?

Grem, ker je moj dragi prišel domov, mi je nekaj prinesel, me danes razvaja, ker sem bolj boga.... user posted image  pa pa

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
9.10.2008 18:02:53   
gruška
Oj...

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Ja, jaz imam tu 31 dni dopusta, pa ga na žalost ne morem zdej izkoristit. Če bi bi ga lahko, bi šla šele sredi decembra delat.
Je rekla ravnateljica, da ji ministrstvo ne bi odobrilo moje odsotnosti in sva se pol zmenile, da ga bom med letom izkoristila, čeprav dvomim, da ga bom vsega. user posted image user posted image user posted image  Tako,da grem že 3. novembra v službo.

Glej, jaz nimam pojma kako gre v šolstvu, ampak moja kolegica, ki je rodila en dan pred mano, je tud "tršica" v O.Š. (1.razred), pa se je z ravnateljem zmenila (pa najbrž z ministrstvom in CSD tud), da je poleti prekinla porodniško, koristila dopust in potem naprej koristila porodniško ... tko da je še nekaj časa zdaj doma ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
9.10.2008 18:44:18   
Tanayya29
uuu komaj čakam,da se preselim.....

da,vam povem,da sem kupla nov pralni stroj!!!!candyuser posted image user posted image ,jupi jupi....sem se pol odločila za enga druzga.In bova mela raje novega.user posted image .

Danes sem šla mal počistit,jutri grem do konca počistit plus eno omaro sestavit,potem pa kmalu preselim še ostale stvari,do 15 bom notr.
Upam,da mi net kmal prklopjouser posted image .

Bom vas povabla na žur,sam navem,kam bomo vsi šli na 38 eh...bomo žeuser posted image .

Aja zdj pa rabm novga pediatra,a kera hod v ZD vič???

Grem,pride,....user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
9.10.2008 19:10:04   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Oj...

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Glej, jaz nimam pojma kako gre v šolstvu, ampak moja kolegica, ki je rodila en dan pred mano, je tud "tršica" v O.Š. (1.razred), pa se je z ravnateljem zmenila (pa najbrž z ministrstvom in CSD tud), da je poleti prekinla porodniško, koristila dopust in potem naprej koristila porodniško ... tko da je še nekaj časa zdaj doma ....

A res? Vidiš sploh nisem vedela, da se to da. Ja, kaj čmo, zdej je itak že prepozno user posted image user posted image user posted image  Škoda, da se nismo prej o tem pogovarjale.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
9.10.2008 19:32:28   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Ja pišuka pa kake službe mate to......al pa še boljš...matr kje jst delam!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
9.10.2008 20:12:50   
sonchek
tale je svetski

Družinica z otrokom se odpravi na morje.
Ata seveda takoj skoči v morje in zaplava.
A glej Ga zlomka, pripeti se nesreča, DA mu kopalke nekako Zdrsnejo s telesa in ubogi revež ostane v adamovi obleki.
Brž na pomoč pokliče ženo, ki je na plaži, DA mu naj vrže nekaj, DA se ovije in pride iz vode.
Žena brž pogleda okoli sebe in edino kar ima pri roki Je otrokov slinček.
Brž Ga vrže možu v vodo.
Le at is Ga zveže okoli svoje moškosti in pride iz vode.
Cela plaža pa HA HA HA HA HA HA......
Začudeno pogleda na svoje mednožje, na katerem piše:
RASTI, RASTI MAMINO VESELJE!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
9.10.2008 20:50:14   
mklks

tale je svetski

A glej Ga zlomka, pripeti se nesreča, DA mu kopalke nekako Zdrsnejo s telesa in ubogi revež ostane v adamovi obleki.
Brž na pomoč pokliče ženo, ki je na plaži, DA mu naj vrže nekaj, DA se ovije in pride iz vode.
Brž Ga vrže možu v vodo.

tale je res doberuser posted image user posted image user posted image

še enkrat hvala vsem za spodbudne besedeuser posted image ...sem takoj bolš volje:)

no, naša mala že spi, mene pa čaka cel kup papirjev...otroške doklade, štipendija, poteče mi vozniška, zavarovanje za emo....bolš da grem vse to poštimat, če ne do jutr ne bom frejuser posted image

nicolina, ti sam povej kdaj kej prideš v nm, pa se bova medve že po tebi ravnale...sploh ni problemauser posted image

zdej pa grem...tipkejte se fajn še naprejuser posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
9.10.2008 21:25:14   
nicolina

tale je svetski

Brž Ga vrže možu v vodo.

user posted image user posted image user posted image  res je dober...

Kje so pa kaj kanarka, GB, Laubica, jooly.... jih ni blo že dolgo....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
9.10.2008 21:42:13   
Nana Liza

tole moram pa tud jest eni kolegici svetovat..tnx

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Ja pišuka pa kake službe mate to......al pa še boljš...matr kje jst delam!!!!!!!!!!!!!!

jest ga imam z 2 otrokoma 24 dni (2 dni za faks, 2 dni otroka do 15 let). No, drugo leto, ko bom imela 10 let del dobe, bosta pa 2 dni več. user posted image Ja, pri nas v gospodarstvo so tudi skopuški.

mklks - se čist podpišem pod sonček. user posted image

tanayya- kaj si pa mislila tisto glede CR? Zdej me pa res firbec? user posted image
Nekaj ste se pogovarjale zadnjič o beli tehniki, je neka akcija v Lerclercu, če katero zanima. user posted image

Malo z zamudo - Dominik vse najboljše za 1. rojstni dan! user posted image

Debeluška - ful dobra idejo tisto glede podaritev denarja. Mene pa zanima, kam podarite svoja oblačila. Jest jih tolk imam. Rdeč križ? Humana?

SOnček - ful luštna hišica. Jaz sem pa iskala tako, da bi jo čez zimo lahko bolj zaprli in noter shranili še vse druge igrače. Se jih tolk nabere. So pa tolk drage te hiške.

user posted image za srečanje. Če bomo naslednjič zdravi, pa tudi mi pridemo. Lepe slikce!

Se pa Tevž tolikokrat zbuja ponoči. Sploh ne štejem več. n-krat. Na primer danes se je že dvakrat zbudil. Zaspal je pa 19:45. Bil je zelo zaspan. Bo res potrebno prenehati z dojenjem. user posted image Včasih sem res tako utrujena od vsega vstajanja. Ponoči ko se prebudi če ga pa ne budim pa tako joka. Včeraj sem si zadala, da ga ne podojim oz. če bo res nuja. Pa sva prišla samo na 5-krat, ostalo sem ga pa uspešno uspavala. (smeško ki pravi adijo pamet) Po prenehanju hranjenja sem ga odstavila. Potem pa tak jok. Joj res blagor vsem vam, ko vaši sončki tako lepo prespijo celo noč. Tevž ponoči prebudi še Elo, potem se moram pa z obema ukvarjati. Sva včeraj probala z možem, da ga on potem uspava nazaj, pa je bil tako krčevit jok, še huje.  Mal moram pojambrat. user posted image Se danes spet psihično pripravljam na noč. user posted image Zaenkraat sva se samo enkrat dojila.user posted image

Kako je že tist Martita, da bo pameten, sam bolj majhne postave. user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
9.10.2008 21:45:35   
Dajica
Ojla!user posted image

Danes smo se pa po Cejlskem koncu potepali. Smo sli mal po trgovinah gledat, ce je tam kaj drugace, kot pri nas v Lj koncu. Pa se na kosilo smo sli. Smo vsi cist utrujeni prisli, vsaj jaz pa Kaja tudi.
Vceraj sva sla pa z mojim v Atlantis v dezelo savn. Joj, ze tolk dolg casa nisva bila, da je prav pasalo. Sem pa tud cist fertik prisla domov, ce bi lahko, bi sla naravnost spat. Pa skor 4 ure sva si privoscila,user posted image Kajo je imela pa babi v varstvu. To bo treba kmalu ponoviti.

Kaja je okoli 21ih zaspala, moj striha lesene dile za balkonsko ograjo, jaz pa surfam. user posted image

Sem vidla v Merkurju v Ce tiste polzke-gugalnike.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
9.10.2008 21:48:38   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Kolk € pa?

user posted image  za savno... V kakšni sta pa bla? Turški, finski ...? Midva bova naslednje leto kupila finsko ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
9.10.2008 22:06:23   
rozika12
Živ živ,

Nicolina, ŠMRK, jaz imam isto zgodbo. Smo se sinoči s sodelavkami dobile in čvekale in seveda so me razveselile, kako živheeeeen razred bom dobila. He he he.
Jaz sem se tako zmenila, da končam s poukom 24.6 in čao miki, gremo na počitnice. Žal sem tudi jaz prepozno izvedela za Gruškino varianto - kakšen mesec nazaj, kaj čmo.... Pa saj mi bo junija prav pasalo, da sem prej konec :)

3.11. začnem z uvajanjem v vrtec. Moje bivše učenke - varuške - bom pa za sem pa tja zaprosila za kakšen večer baby sitinga ... Mi bojo še prav prišle.
Sem izpolnila vlogo za vrtec, jo jutri končno oddam.
Se kar vsak dan sprehodim do vrtca in Neži pripovedujem, kako je tam fino, kako je tršica krasna .... . DELUJE. Name sigurnouser posted image .

Vreme je pa tako fajn, da me mika, oh, me mika še kam odletet, preden grem v šolo. Pa smo začeli zidati ... . Prav lepo postaja. 

user posted image A bi šle drug teden skupaj v ATLANTIS. Jaz sem bila v ponedeljek. Prvič z Nežo v atlantisu. Mega. Bi spet ponovila.

BrinaS, kako ste? Norice odnorele???? Si se jih vsaj rešilauser posted image .

Pije se mi mošt.
Kostanj imam, pa nekaj manjkauser posted image
Čau bau

< Sporočilo je popravil rozika12 -- 9.10.2008 22:08:46 >

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
9.10.2008 22:16:33   
scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Sem lih tam, ko je mela Scuba NS in so zvedli, da bodo mel fantka user posted image user posted image user posted image

pol bi bil pa zihr LAN user posted image user posted image user posted image

iiii luštno user posted image user posted image Ninocka to se pa res toplo priporočam za kopijo. Ja, naša Lana je bila do 20 tedna  - do morfologije fantek Jakob user posted image

Punce jaz sem tko crknjena da je groza.

Eno vprašanje. A ima katera kakšno občasno varuško, ki bi sem ter tja počuvala še našo lano? Pač za kak večer na mesec al pa kaj takega? Bi mojga mal ven zvlekla, pa še zdele bo veseli december kmalu..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
9.10.2008 22:21:59   
Dajica

Kolk € pa?

Ves, sm prav ceno pogledala, pa a verjames, da sem pozabila user posted image . Po porodu sem cist pozabljiva ratala. Ni drago, zdej a je blo 11 al 21 € hmmm....neki tazga, al 13user posted image

user posted image  za savno... V kakšni sta pa bla? Turški, finski ...? Midva bova naslednje leto kupila finsko ...

Finsko in tursko, pol so pa razlicne, take z aromo po vaniliji, z zelisci (ta mi je bla najboljsa), ...nekje je cist temno, cist medle lucke, pa zunaj jih imajo v kocicah ob bazenu, pa ob dolocenih urah se razlicno dogaja-sva sla na vrtincenje zraka z medom in soljo, pa sem kar prej ven usla, je blo vroce za znoret. Po tem se pa namazes s soljo-kot piling, se stusiras in potem namazes z medom in spet stusiras. Koza po tem je kot dojenckova ritka. user posted image Zastonj je blatna obloga (al kopeluser posted image ), sam se moras mal prej prijavit, ker jih gre lahko samo 7 naenkrat, dobis cajcke in narezana jabolka in pomarance. Lusno. Je pa karte dobil moj v sluzbi kot nagrado, tko da zdej to koristiva.user posted image Aja, pa medtem ko sem cakala na mojga, ko je bil v savni in sem se jaz sproscala, mi je en od teh, ki delajo v savni rekel, ce grem na masazni stol-drugace je za placat, meni je pa kar zastonj prinesel zeton za tisti stol user posted image user posted image

Gruska-super za savno za drugo letouser posted image user posted image user posted image

Uf, ze ene pol ure tole pisem, se je Kaja ze 4x zbudila inse posedla v posteljici, ji dam dudo, mal poguncam in zaspi naprej.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
9.10.2008 22:22:11   
ajtak

Ojla!user posted image

Danes smo se pa po Cejlskem koncu potepali. Smo sli mal po trgovinah gledat, ce je tam kaj drugace, kot pri nas v Lj koncu. Pa se na kosilo smo sli. Smo vsi cist utrujeni prisli, vsaj jaz pa Kaja tudi.
Vceraj sva sla pa z mojim v Atlantis v dezelo savn. Joj, ze tolk dolg casa nisva bila, da je prav pasalo. Sem pa tud cist fertik prisla domov, ce bi lahko, bi sla naravnost spat. Pa skor 4 ure sva si privoscila,user posted image Kajo je imela pa babi v varstvu. To bo treba kmalu ponoviti.

Kaja je okoli 21ih zaspala, moj striha lesene dile za balkonsko ograjo, jaz pa surfam. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa nic ne poklices...

Gruska ce te fejst zanima ti grem loh pogledat (ce seveda ne bo dajica podatka iz rokava stresla), loh ti pol tud nabavim pa do lj dostavim pac ko bom sla k mojim sej grem kr pogosto...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
9.10.2008 22:28:59   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

A ves, da sem prav scubo al grusko hotla poklicat pa vprasat za cifro od tebe al barike, ce sta kje v blizini, pa pol nism....ni zneslo, ze tko smo pozno prisli domov, ob 20ih.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
9.10.2008 22:54:01   
barika

A ves, da sem prav scubo al grusko hotla poklicat pa vprasat za cifro od tebe al barike, ce sta kje v blizini, pa pol nism....ni zneslo, ze tko smo pozno prisli domov, ob 20ih.

mhm, mi smo se pa po tušu šetal..no zapravljal..pa smo mel namen v Merkur, pa smo bli prepozniuser posted image

aja, dober večer, delam eno torto,pa Tv gledam, pa šravfa me (jogurt in mošt, pa višnje delajo čudežeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

lahko noč

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
9.10.2008 23:03:17   
gruška
Gruska ce te fejst zanima ti grem loh pogledat (ce seveda ne bo dajica podatka iz rokava stresla), loh ti pol tud nabavim pa do lj dostavim pac ko bom sla k mojim sej grem kr pogosto...

O, hvala, kok si prijazna user posted image , saj bom šla sama v Lj., če mi ne bo že Dajica prej povedala... najbrž jih majo tud v ljubljanskem Merkurju ... pa moram tko na Rudnik, k moram še neki za Debeluško it iskat user posted image

Zdej grem pa spat... Tajo zobki dajejo, pa se je zdele v eni uri že 3x zbudila.... upam, da bo ponoč mir....

Nočko!!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
9.10.2008 23:29:49   
Dajica

O, hvala, kok si prijazna user posted image , saj bom šla sama v Lj., če mi ne bo že Dajica prej povedala... (a ceno misls??sm ti ze povedala-vsaj okvirno ceno po spominuuser posted image ) najbrž jih majo tud v ljubljanskem Merkurju ... pa moram tko na Rudnik, k moram še neki za Debeluško it iskat user posted image

Zdej grem pa spat... Tajo zobki dajejo, pa se je zdele v eni uri že 3x zbudila.... upam, da bo ponoč mir....

Nočko!!!

Kolk € pa?

Ves, sm prav ceno pogledala, pa a verjames, da sem pozabila . Po porodu sem cist pozabljiva ratala. Ni drago, zdej a je blo 11 al 21 € hmmm....neki tazga, al 13

za savno... V kakšni sta pa bla? Turški, finski ...? Midva bova naslednje leto kupila finsko ...

Finsko in tursko, pol so pa razlicne, take z aromo po vaniliji, z zelisci (ta mi je bla najboljsa), ...nekje je cist temno, cist medle lucke, pa zunaj jih imajo v kocicah ob bazenu, pa ob dolocenih urah se razlicno dogaja-sva sla na vrtincenje zraka z medom in soljo, pa sem kar prej ven usla, je blo vroce za znoret. Po tem se pa namazes s soljo-kot piling, se stusiras in potem namazes z medom in spet stusiras. Koza po tem je kot dojenckova ritka. Zastonj je blatna obloga (al kopel ), sam se moras mal prej prijavit, ker jih gre lahko samo 7 naenkrat, dobis cajcke in narezana jabolka in pomarance. Lusno. Je pa karte dobil moj v sluzbi kot nagrado, tko da zdej to koristiva. Aja, pa medtem ko sem cakala na mojga, ko je bil v savni in sem se jaz sproscala, mi je en od teh, ki delajo v savni rekel, ce grem na masazni stol-drugace je za placat, meni je pa kar zastonj prinesel zeton za tisti stol

Gruska-super za savno za drugo leto

Uf, ze ene pol ure tole pisem, se je Kaja ze 4x zbudila inse posedla v posteljici, ji dam dudo, mal poguncam in zaspi naprej.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
9.10.2008 23:32:51   
Dajica
Aja, sem pozabila povedat, da je bila Kaja privc pri frizerju. user posted image Ker za tiste punk frizurce, kakrsno je imela prejsnjic na srecanju, so bili laski ze malce predolgiuser posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
10.10.2008 8:16:38   
sonchek
jutroooooooo
evo naša že spet spi user posted image ..

IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

user posted image A bi šle drug teden skupaj v ATLANTIS. Jaz sem bila v ponedeljek. Prvič z Nežo v atlantisu. Mega. Bi spet ponovila. 

tole pa sploh ni slaba ideja...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Eno vprašanje. A ima katera kakšno občasno varuško, ki bi sem ter tja počuvala še našo lano? Pač za kak večer na mesec al pa kaj takega? Bi mojga mal ven zvlekla, pa še zdele bo veseli december kmalu..

ja jaz mam našo mami...user posted image user posted image user posted image

grem kavo spit do konca...pridem nazaj...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
10.10.2008 8:21:31   
Ilije
Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza
tanayya- kaj si pa mislila tisto glede CR? Zdej me pa res firbec? user posted image

To pa tudi mene zanimauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

Se pa Tevž tolikokrat zbuja ponoči. Sploh ne štejem več. n-krat. Na primer danes se je že dvakrat zbudil. Zaspal je pa 19:45. Bil je zelo zaspan. Bo res potrebno prenehati z dojenjem. user posted image Včasih sem res tako utrujena od vsega vstajanja. Ponoči ko se prebudi če ga pa ne budim pa tako joka. Včeraj sem si zadala, da ga ne podojim oz. če bo res nuja. Pa sva prišla samo na 5-krat, ostalo sem ga pa uspešno uspavala. (smeško ki pravi adijo pamet) Po prenehanju hranjenja sem ga odstavila. Potem pa tak jok. Joj res blagor vsem vam, ko vaši sončki tako lepo prespijo celo noč. Tevž ponoči prebudi še Elo, potem se moram pa z obema ukvarjati. Sva včeraj probala z možem, da ga on potem uspava nazaj, pa je bil tako krčevit jok, še huje.  Mal moram pojambrat. user posted image Se danes spet psihično pripravljam na noč. user posted image

Da te potolažim, pri nas je do pikice isto. Čez dan nama uspe, da ne zaspi ob zizi (ker zaspi v vozičku ali pa zraven atija). Ponoči je pa katastrofa.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.