|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
14.10.2008 9:49:24   
tabi
dan

o sem komaj zdele vidla da ste zmeneneuser posted image bi uletela ampak samauser posted image ker pikica uživa v varstvuuser posted image

Klara in Aljaž vse najboljše za prvi rojstni danuser posted image user posted image zdej pa veliko radosti in veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajtak in Barika jst mislim jutri dop.uletet v celjeuser posted image dejta napisat kolk kteri prinesem tičineuser posted image .Lokacijo pa vedve določta, za uro pa po moje okol 10ih(lahko tut prej).Bom pa najberž sama če dovolitauser posted image .Tko da lahko pride še kaka štajerka al neštajerka na kafe in čvekuser posted image .

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
14.10.2008 10:05:08   
mklks
čau!

KLARA IN ALJAŽ...VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ne morem verjet, kolk gre hitr čas:)....še mal pa bomo tud pr nas tortico pekliuser posted image

nič, grem jst..tiste k ste na srečanju, fajn se mejte, kako kavico še za naju spijteuser posted image user posted image user posted image , pa se tipkamo kasnej

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
14.10.2008 11:50:05   
ninocka
Mene v SN ne bo, ker sem sele zdej ustala, bubi pa se spi. Ponoci je 3 ure galamil in ni hotu zaspat, pa zjutraj ga je moj zbudu, se je potem 1 uro jokal in valal in cartal, dokler ni zaspal. Pol sva se pa se vmes 2x podojila, zdej pa se spiuser posted image
Jst si grem pa en kafe skuhat, me boli grlo, pa glava, pa ns mam cist zabasam user posted image

Tiste, ki ste na srecanju, pa fajn se mejte user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
14.10.2008 11:54:25   
ajtak
Evo, mi smo zaceli hodit v vrtec, vceraj sva bila prvi dan, brez joka in mali full uziva, je ze sedel sam za mizico in jedel grozdje (k doma ne zna sam jest z roko). Danes smo bli ze drugic in je bil ze 1h sam, baje da je mal pojokcu sam da se je hitr potolazu tko da je blo kr kul, zdej je zmatran-spi.
Tko da BRAVO MOJ MALI user posted image , POSTAJAS FANTEK user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Ajtak in Barika jst mislim jutri dop.uletet v celjeuser posted image dejta napisat kolk kteri prinesem tičineuser posted image .Lokacijo pa vedve določta, za uro pa po moje okol 10ih(lahko tut prej).Bom pa najberž sama če dovolitauser posted image .Tko da lahko pride še kaka štajerka al neštajerka na kafe in čvekuser posted image .

okrog 10h men kr pase! Mela bi 2kg, pa lokacija- citycenter: Pomaranca.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
14.10.2008 12:05:49   
ajtak
evo tjas v vrtcu...
user posted image

vec slik je v albumu.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
14.10.2008 12:28:18   
barika
Tabi, men paše tak kot je Ajtak napisala. A veš kje je to?če ne me pa pokliči.user posted image
jaz bi jo imela pa 0,5 kg.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
14.10.2008 13:23:18   
rozika12
Ha ha ha ha ha,
to bom pa mojmu prebrala, BrinaS, ha ha ha.

Žal sem bila zelo leteča, a kavo sem vseeno spila z Gruško, Oranžo in Jooly, Scubo sem na vhodu začopatila, he he he.

Drage moje, saj se lahko kar sproti menimo, pa kdor lahko uleti in spije kofe, vsekakor pa predlagam zgornji kafe v SN, ker so v spodnjem nekulturni, nimajo pojma o komunikaciji, kaj šele o dobri strežbi ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čau mame

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
14.10.2008 14:17:18   
rozika12
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,

he he he

naša četica KORAKA.

Gruška, zgleda, da se je razkurila, ko je vidla tvojo marširat naokrog .....

Pa pa

< Sporočilo je popravil rozika12 -- 14.10.2008 14:18:07 >

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
14.10.2008 14:52:31   
tintin
Evo, jaz sem zdrava.

Vasja je danes prvič v vrtcu spal - brez problemov in celi dve uri.user posted image to se doma ne zgodi...user posted image ampak bravo moj fantek. Danes je bil v vrtcu sam od 8-14h. Ni nič kaj jokal, prvi zaspal....super. Ima pa tam enega medvedka od doma, ki ga ima ful rad. In to baje pali.

Kaj več kasneje.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
14.10.2008 15:54:02   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Saj res, KLARA IN ALJAŽ - VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Tud jaz upam, da vas čakajo samo še lepi dnevi, hudega ste zares dali skoz že čist preveč......
Tut od naju vse naj naj in obilo zdravja, sreče.user posted image

Oranža, hvala za ideje glede paštetk in tega. Sam men je vse tko čudna okusa (soja in podobno), tok prazno in tok user posted image , še dobr, da se T ne pritožuje preveč.

še za Rubna user posted image user posted image user posted image  in za Tintinuser posted image user posted image

Čveka v CE bi pa se mogoč tut midve probali udeležit, če ne bo prehuda noč, saj današnja že ni bla bohvekaka.

user posted image user posted image user posted image  Tjaš, res si pravi korenjak. Super, da se tko dobr uvaja.

Tintin, super za Vasjouser posted image

Rozika, super za tvojo korakajočo četico.

Naša T tut že dva tri dni poskuša nardit kak korak. Ji rata enga največ dva pol pa hop na rit in gasa dalje. Je tko previdna in mi je to prav všeč. Je pa tko posrečena, ko sama sebe preizkuša kok zmore.
Je ati že dva dni v službi sam do 12ih in pol mal več zuni šetamo in smo prej šli skupi do mojih še na kavico in je tam nečakinja, ki ima baby borna(dojenček) in stekleničko zanj in vete kaj je T nardila. Šla ga je hranit user posted image , mislim sploh ne vem od kje ji, saj ji ni noben nč pokazal, ker nečakinja je itak spala, mi smo pa kofetkal. Pol pa valda še sebeuser posted image , sam kaj ko ni nč prtekl ven.

Zdej pa spi drugo rundo in ati zraven, ker se je vmes neki prebudila in se ga kr tja poslala. Pol pa dobim obiske.

Nč grem posodo pomit,

čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
14.10.2008 15:56:13   
tabi
Tintinuser posted image za zdravje,Vasji pa za super spanje(uvajanje)user posted image user posted image user posted image

No jst sem bla v SN našla Gruško in Oranžouser posted image user posted image

Ajtak in Barika a jst lahk za četrtek prestavim sem zdaj zvedla da imam en sestanek v vrtcu za Nikouser posted image drugač pa vem kje je Pomaranča v Citijuuser posted image sem kr domača tam v vašem koncuuser posted image

Ajtak Tjašu se pa vidi da uživa za mizicouser posted image user posted image

Nč šibam mal vn s tamalima pol mam pa mal za pospravit posebno velik mam za likatuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
14.10.2008 16:51:06   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Ajtak in Barika a jst lahk za četrtek prestavim sem zdaj zvedla da imam en sestanek v vrtcu za Nikouser posted image drugač pa vem kje je Pomaranča v Citijuuser posted image sem kr domača tam v vašem koncuuser posted image

ok, jaz popravljam svoje narocilo na 1kg user posted image , se vidimo v cet.!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
14.10.2008 17:00:31   
barika
ok Tabi, sam bojo obresti na "zavlačevanje"user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
14.10.2008 17:50:50   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: KATKA 3

Helou!

Mi smo pa včeraj meli fešto! Včeraj sta naša dva sončka upihnila prvo svečko.

oh..že prvo svečko...vse najboljšeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

evo..tole sem pisala že od zjutri... user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
14.10.2008 18:45:45   
tabi
čer
naša tamicena že panauser posted image jst na hitro mal preletim pa tavečjega spidenam pol pa grem peglat sam ne postlo ampak cujneuser posted image user posted image

Štajerke no pol četrtek velja z obrestmiuser posted image user posted image

NOČKO

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
14.10.2008 19:16:31   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Oranža, hvala za ideje glede paštetk in tega. Sam men je vse tko čudna okusa (soja in podobno), tok prazno in tok user posted image , še dobr, da se T ne pritožuje preveč.

Mhm, men tud, ampak Tartex paštetke so pa zakon(vsaj nam)user posted image , pa sej veš kaj pravjo: ''šta se mora nije težko''user posted image user posted image user posted image ....
Drugač pa v SN je blo lušno(razen lokala oz. postrežbe)user posted image ....Rozika lepo vaju je blo po dolgem času videt in bravo za korake Nežauser posted image user posted image user posted image ...morm pa povedat da je Taja spravla našega Timona v jokuser posted image user posted image user posted image ....ga je tolk napadla z objemčki in poljubčkiuser posted image ....Timon pa v jok....user posted image user posted image user posted image .....zgleda da se špara za Kajouser posted image user posted image user posted image user posted image .....

Ajd šibam....pa pridem še kej nazaj......

Evo Gruška še toleuser posted image user posted image ...kje si našla v.........

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Gruška... a ti je uspel spacat tista semena? user posted image user posted image

user posted image  ..... user posted image   user posted image   user posted image

A mamile delašuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Čav

< Sporočilo je popravil Oranža -- 14.10.2008 19:18:15 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
14.10.2008 20:50:47   
ajtak
kuku, kje pa ste vse??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
14.10.2008 20:59:19   
BrinaS
Čer,

fino za dober čvek. Se strinjam, da je postrežba v spodnji etaži SN katastrofalna. Mi je zadnjič Tina po nesreči polila vodo (kozarec se ni razbil) in je natakarica z ihto pobrisala polito s kupom papirnatih brisač in mi drobiž dobesedno vrgla na mizo, da ne bi stopila na pobrisani deluser posted image  Da ne govorim o čakanju na naročenouser posted image

Ajtak, super da se ima Tjaš dobro v vrtcu.user posted image  Le tako naprej!

Sva pa bili danes s Tino pri njeni bodoči vzgojiteljici in mala jo je zelo navdušila. Nič se ni bala, odšla je po svoje (sestanek sva imeli kar pred sejno sobo, ker je bila zasedena), je prislo se ene par vzgojiteljic mimo in vsaki se je smejala  user posted image  Mi je takoj lažje. Uvajanje pa naj bi bilo en teden.

Zdaj pa bom verjetno kaksno kitico odspala, da potem Housa ne prespimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
14.10.2008 21:01:20   
BrinaS
Ninocka user posted image  za Rubna.

Naraščaj,  lepo da se vam stanje umirja.user posted image  A Taja se pa kar z dojenčki že igrauser posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
14.10.2008 21:05:09   
ajtak
aja, se to, Tjas se odvaja dude, sam. Vedno je spal z dudo sedaj je pa zacel strajkat in mi jo med uspavanjem pljuva iz ust.. no vceraj sem ga mela polhen kufer in mu je nisem pobrala, mal je zajokcal in zaspal, dosti hitreje kot ce mu jo pobiram in dajem. Danes mu je sploh nisem dala in je lepo zaspal, brez joka ali pritozb. user posted image
Sam za v vrtec za pocartat pa mislim da jo bolmo se kr mel...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
14.10.2008 21:44:30   
naraščaj
Čer

Jaz tut čakam na Housa, sem ga clo včer tut gledala (menda na Foxu, al kje je že bil). Sem ful jezna, ker je tko pozn, jaz bi drugač že zdavnej šla spat, ker pol mam itak še nočne urgence pri T.

Je pa danes spet 5x kakala in zadnje 3x je blo spet kašasto kot prej in od tega je do 10ih 3x pa še pol 2x do popoldneva, kljub temu, da se res obe strogo drživa dieteuser posted image .
Sem pol pomisla, če bi blo zarad zobov, sam ni še nč videt. So sicer že skor mesec dni bulce na zg. 1, sam to je pa tut vse. Mah ne vem več kaj naj. V petek bom itak klicala P.

Oranža, kje pa kupiš te paštetke????

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

aja, se to, Tjas se odvaja dude, sam. Vedno je spal z dudo sedaj je pa zacel strajkat in mi jo med uspavanjem pljuva iz ust.. no vceraj sem ga mela polhen kufer in mu je nisem pobrala, mal je zajokcal in zaspal, dosti hitreje kot ce mu jo pobiram in dajem. Danes mu je sploh nisem dala in je lepo zaspal, brez joka ali pritozb. user posted image
Sam za v vrtec za pocartat pa mislim da jo bolmo se kr mel...
Ja fino to. Naša pa je ratala prava dudomanka in zizomanka user posted image user posted image
Če jih slučajno najde (so navadno v kinderpetu) si vse na enkrat skuša vzet. V vsako roko eno eno pa v usta, pol pa komi menjuje ingleda, kero bi mela, je ful hecna.
Kar se pa dojenja tiče, me je začela prav slačit in si hoče kr sama postrešt. user posted image user posted image  in to ne glede kje smo. Sicer je to bolj na udaru zjutri in zvečer oz, ko jo dajem čez dan spat, sam takrat ji navadno ne želim več dat, da ne bo pol mela mami preveč antlov, ko jo bo ona pazla.

Srečanje  v CE, a pol v četrek ob 10ih?? Bova probali prit, kot sem že rekla.

Nč, grem še mal pobluzit do Hausa.

Šit se že T oglaša user posted image user posted image user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
14.10.2008 21:51:00   
barika
čer

Naraščaj, te paštete imajo v DM-u, poglej tudi v biotopicu, mercatorju, šparu...ma vsepovsod se jih da dobit, sam so od DM-a res najbolj dobre. (še posebej česnovauser posted image )

Martin je tud nor na dudo...če jo vidi, drugače pa niti ne, še spi brez.

lahko noč

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
14.10.2008 21:56:18   
tintin
Vege namazi - ful dobri tudi v Mullerju ali od Kalčka, ki jih dobiš v hladilnikih v kakem večjem Mercatorju (Panonec, Mexico, Štajerc...).
Ja, tudi naš je zizoman. Side effect vrtca. Tudi mene je začel slačit in zizat...user posted image in to mi sploh ni všeč.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
14.10.2008 23:11:39   
ninocka
Dober vecer, a ste vse pred TVjem in gledate sexy dohterja user posted image user posted image Jst sem te dele ze vse pogledala, a vam kaj povem, kaj se bo zgodilo? A ne? Ja, pol pa ne bom, no...user posted image

Ne da se mi vec kopirat CVP in brisat, urejat, sploh pa zdej, ko sem na najbolj zoprnem delu - tistemu s tisto kokico in a bi al ne bi mela otroka...pol pa se preberem zgodbo, ki jo je napisala Sonchek in pol se Tantra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mah, ful sem obcutljiva zadnje case, se zderem lih za vsako figo...V nedeljo smo bli pri tasci in tastu na obisku in sem gledala tist extreme makeover in sem se drla zraven k zmesana, sploh pa vsakic, ko je pokazalo to teto, k so ji prenavljali hiso (da boste bolj razumele - v prometni nesreci je izgubila moza in najstarejsega sina, imela pa je se 3 soncke)user posted image user posted image user posted image

Ruben se je zbudil danes malo pred 1, pol smo pa pojedli, sli po kosilo, pojedli, se igrali zunaj (ko za spremembo ni prespal soncka), jedli, igrali z Evanom in kockami, jedli in sli spat user posted image Kaslja se zmeraj, sicer je pa cez dan kr dobrovoljcek. Jutri greva v vrtec, ce bo pa kaksna kriza, bova sla pa domov.
Hvala vsem za pikepokice, fuul pomagajo user posted image

V soboto je Ruben cel dan hodil, tud ce je padel se je pobral in sel naprej po dveh, zdej pa ze dva dni spet samo kobaca. Sploh noce naredit niti koraka, edino ce ga drzim za roke user posted image Pa sej se mu ne mudi, vse ob svojem casu...
Drugace pa je tale moj ratal extremni plezalec - skoz pleza na stol in potem na mizo (z Evanom mata tiste otroske iz Ikee - mamut) al pa se na stolu postavi na nogice in spusti. Da ne govorim, da si je tko ze 2x prevrnil stol in danes fasal busko. HB za teatreeuser posted image Spleza tud na Evanovo pojstlo in na kavc, zna pa tud sam lepo dol zlest (se obrne na trebuscek in odmiga dol). Je bil moj cist paf takrat, ko je pru s Svedske, pa mu je mali pokazal, kako raztura user posted image
Zakon so tobogani in plezanje po njih (meni so mal manj zakon user posted image ), in ko smo bli na njegovo zadnjo obmesecnico v ZOOju je skoz plezal po toboganu, pol se je pa se spuscal s kolegicino tamalo in z Evanom. je fuul uzival. Jst sem sedela na klopci in ga opazovala, zraven je bla pa mamica z enim malim in ga sploh nis pustila iz rok. Ko se je dvignil iz sedecega, je mela roke skoz pod njim, pa ko se je premaknu, ga je "v zraku" objemala...sem se sama seb zdela mal cudna, ker ne storim mojmu za ritjo, ampak tud pri Evanu nisem in v bistvu niti ne razumem takih starsev, ki otroku ne dajo dihat in mu ne dovolijo, da se sami naucijo, kaj sledi, ce...
Eh, sem mal zasla user posted image
Praznovanje RD - bomo praznovali 2x - tocno na njegov RD s familijo, pol pa prvi vikend se z njegovimi prijateljcki. Vsi me ze ful sprasujejo, kaj naj mu kupjo, jst sem pa cist brez idej. Sestri sem zdej narocila unga kuzata od fisher pricea, ostalo pa nimam pojma. Moram mal po netu pogledat, da vidim, kaj bi blo kaj primernega. Aja, v vrtcu se dost igra z enim telefonckom od Chiccota, tko da tud to bi slo. Jst sem mu pa ze zdavnej kupila takrat v Tusu na tocke neko hoduljo, zdej pa spet ne vem, kaj bi se zraven user posted image user posted image
Evan je takrat dobil poganjalcka od Fisherprice in tricikel, valda pa Rubnu tega ne bom kupovala se enkrat (sploh pa ne poganjalcka, ker mamo itak 2). Tko, da zenske, prosim na plano z idejami in linki, da si stvari ogledam user posted image
Poleg tega je pa se moj rekel, da ne igrack, jst pa ne oblekc...ja kaj nam pa pol sploh ostane?

Je bil pa dons ful dober v avtu, ko sva sla po kosilo. skoz je bil tiho in gledal okrog (aja, mi smo ga prejsnjo nedeljo dali v "tavelik" sedez - itak se mu zdej dogaja na polno in se skoz smeji, cemu pa nimam pojma user posted image ), jst sem pa poslusla radio hit (BTW a veste, da je danes dan, ko najbi z nami v  kontakt stopili vesoljci? baje so ze dva videli v SLO in enega na Ceskem/poljskemuser posted image ) in je bil en komad, jst vsa zatopljena v voznjo in se od zadaj slisi tatatata tatata tatatat tatata user posted image user posted image user posted image Joj, tolk je bil dober user posted image user posted image
Z evanom mata pa tud obcasno ful hude debate -
Evan: Ja
Ruben: ne
E: Ja,
R: ne
E (se ze dere) Jaaaaa
R: n-ne
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ze dva dni se hranimo za tamalo mizico in gre ful lazje - nobene animacije (sam sebe animira, ko drzi zlico in jo nosi v usta), pa pr miru sedi, pa nobenga vrtenja...user posted image user posted image user posted image bomo zgleda stolcek kr upokojili (spet).

mamathea in manca - iskreno sozalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VB - user posted image user posted image user posted image super za hisko user posted image user posted image user posted image Zdej pa hitr na BBC poklic, da bodo kaksno oddajo o prenavljanju  nardil, pa te bomo po TVju gledali user posted image
Kako je pa kaj Tianna? Ji posiljamo en veeelik kos user posted image user posted image user posted image za zdravje in vama za moc
Scuba, tannaya a sta se ze preselile?
Rozika, user posted image user posted image user posted image za hisko. Pr nam pa spet stoji...matr pacamo to sobo ze 4 mesece user posted image user posted image user posted image
Narascaj, po cem je pa ugotovila, da mate poruseno crevesno floro? sori, sem cisti nevednez kako poteka ta bioresonanca user posted image Upam, da se vam spanje ustima, pri nam je se zmeraj user posted image
Brina, jst bi v cetrtek ali petek v BTCju, odvisno pa tud od vrtca. Lutkovni abonma - ker dan mate? Mi gremo jutri v gledalisce user posted image user posted image user posted image Postrezba v spodnjem kaficu SN - res je user posted image Moja definicija Hoje - ko se zacne premikat smao se po dveh in nic vec ne kobaca - tudi ce pade, se pobere in gre naprej po dveh, ne pa po stirih. Pa user posted image user posted image user posted image Tini za hojo user posted image user posted image user posted image
Dajica, user posted image user posted image user posted image ne morem verjet, 7 ur user posted image Jst bi mogoce tolk zdrzala v Ikei, v rutarju pa ziher ne user posted image Ja, no, ti ploskam za tak podvig user posted image user posted image user posted image user posted image A Kajo ste pa kr postrigli, pol pa ne bo vec rokerca user posted image
jooly, sportnica user posted image user posted image user posted image a bomo kam navijat hodile zate user posted image Pr CVP si se pa najprej pridruzla, napisal par postov (kako si, pocutje, kdaj mas rok), pol te pa neki casa ni blo in ko si spet oglasila, si  zacela nekak tko: novemberke, jst se vam tud pridruzujem, rok imam...user posted image
pa bravo za Kim in super uvajanje user posted image user posted image user posted image ko bi tud nam tko zlaufalo user posted image
NL - te razumem glede spanja, pri nam je isto. vceraj je 3 ure galamil, pa ni pomagalo niti dojenje, cartanje, puscanje - nic. Pol sem ga dal v njegovo posteljico in ga bozala cez ograjco, pa me je skoz iskal, pa po roki bozal... Se tolazim, da bo do 3 leta pa ziher ze spal user posted image Edino, kar mi ni jasno pa je, kako jst funkcioniram - pr Evanu, ce se je slucajno zbudil, sem bla naslednje jutro cist adijo in se se cel teden nisem pobrala, zato ker sem se 1x zbudila za 10 min user posted image
mklks - user posted image user posted image ce ti bo se kdaj hudo, se nam kr potozi. Sej smo tuki zato, da se tud potolazimo. So pa ostale ze tko lepo napisale, da nimam, kaj dodat user posted image Edino tole - si se mi na srecanju ful v spomin vtisnila, sploh si mi bla simpaticna s predstavljanjem in tvojim nikom user posted image Se mi je zdel na koncu, da se ze sama zapletas, ko ga poves user posted image user posted image user posted image Super sta s pupico user posted image user posted image user posted image

Vrtne hiske za otroke - jst jo kupujem ze 2 leti, pa se mi ni se nobena v srce usedla, da bi dala tolk dnarja zanjo. Edin tole sem pa hotla nabavit, pa me je ob ceni mal minilo...kaj pa vem, mogoce, ko bom na lotu zadela, al pa mela ful viska dnarja user posted image

tkole, zdele bom pa jst koncala, grem se kaksno slikico s srecanja prilimat, pol pa spat user posted image

aja, se tole: bravo vsem malckom, ki delajo prve korake in vsem ki ze hodite user posted image user posted image user posted image
Pa vsem, ki se uvajate v vtrec (tintin, ajtak, tabi, jooly) posiljam user posted image user posted image user posted image da bi slo se naprej tako lepo oz. da vam zlaufa

jst tud pogresam ar cvekic user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
15.10.2008 8:00:08   
rozika12
user posted image Guten Morgen!

Budnica.
No dajte se malo zbudit.
Vaši otroci pa dolgo spijoooooouser posted image
Kava.
Piškot.
Pa še kaj ....

O ne, fotoalbumiiiiiiii

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.