ninocka
|
Dober vecer, a ste vse pred TVjem in gledate sexy dohterja Jst sem te dele ze vse pogledala, a vam kaj povem, kaj se bo zgodilo? A ne? Ja, pol pa ne bom, no... Ne da se mi vec kopirat CVP in brisat, urejat, sploh pa zdej, ko sem na najbolj zoprnem delu - tistemu s tisto kokico in a bi al ne bi mela otroka...pol pa se preberem zgodbo, ki jo je napisala Sonchek in pol se Tantra Mah, ful sem obcutljiva zadnje case, se zderem lih za vsako figo...V nedeljo smo bli pri tasci in tastu na obisku in sem gledala tist extreme makeover in sem se drla zraven k zmesana, sploh pa vsakic, ko je pokazalo to teto, k so ji prenavljali hiso (da boste bolj razumele - v prometni nesreci je izgubila moza in najstarejsega sina, imela pa je se 3 soncke) Ruben se je zbudil danes malo pred 1, pol smo pa pojedli, sli po kosilo, pojedli, se igrali zunaj (ko za spremembo ni prespal soncka), jedli, igrali z Evanom in kockami, jedli in sli spat Kaslja se zmeraj, sicer je pa cez dan kr dobrovoljcek. Jutri greva v vrtec, ce bo pa kaksna kriza, bova sla pa domov. Hvala vsem za pikepokice, fuul pomagajo V soboto je Ruben cel dan hodil, tud ce je padel se je pobral in sel naprej po dveh, zdej pa ze dva dni spet samo kobaca. Sploh noce naredit niti koraka, edino ce ga drzim za roke Pa sej se mu ne mudi, vse ob svojem casu... Drugace pa je tale moj ratal extremni plezalec - skoz pleza na stol in potem na mizo (z Evanom mata tiste otroske iz Ikee - mamut) al pa se na stolu postavi na nogice in spusti. Da ne govorim, da si je tko ze 2x prevrnil stol in danes fasal busko. HB za teatree Spleza tud na Evanovo pojstlo in na kavc, zna pa tud sam lepo dol zlest (se obrne na trebuscek in odmiga dol). Je bil moj cist paf takrat, ko je pru s Svedske, pa mu je mali pokazal, kako raztura Zakon so tobogani in plezanje po njih (meni so mal manj zakon ), in ko smo bli na njegovo zadnjo obmesecnico v ZOOju je skoz plezal po toboganu, pol se je pa se spuscal s kolegicino tamalo in z Evanom. je fuul uzival. Jst sem sedela na klopci in ga opazovala, zraven je bla pa mamica z enim malim in ga sploh nis pustila iz rok. Ko se je dvignil iz sedecega, je mela roke skoz pod njim, pa ko se je premaknu, ga je "v zraku" objemala...sem se sama seb zdela mal cudna, ker ne storim mojmu za ritjo, ampak tud pri Evanu nisem in v bistvu niti ne razumem takih starsev, ki otroku ne dajo dihat in mu ne dovolijo, da se sami naucijo, kaj sledi, ce... Eh, sem mal zasla Praznovanje RD - bomo praznovali 2x - tocno na njegov RD s familijo, pol pa prvi vikend se z njegovimi prijateljcki. Vsi me ze ful sprasujejo, kaj naj mu kupjo, jst sem pa cist brez idej. Sestri sem zdej narocila unga kuzata od fisher pricea, ostalo pa nimam pojma. Moram mal po netu pogledat, da vidim, kaj bi blo kaj primernega. Aja, v vrtcu se dost igra z enim telefonckom od Chiccota, tko da tud to bi slo. Jst sem mu pa ze zdavnej kupila takrat v Tusu na tocke neko hoduljo, zdej pa spet ne vem, kaj bi se zraven Evan je takrat dobil poganjalcka od Fisherprice in tricikel, valda pa Rubnu tega ne bom kupovala se enkrat (sploh pa ne poganjalcka, ker mamo itak 2). Tko, da zenske, prosim na plano z idejami in linki, da si stvari ogledam Poleg tega je pa se moj rekel, da ne igrack, jst pa ne oblekc...ja kaj nam pa pol sploh ostane? Je bil pa dons ful dober v avtu, ko sva sla po kosilo. skoz je bil tiho in gledal okrog (aja, mi smo ga prejsnjo nedeljo dali v "tavelik" sedez - itak se mu zdej dogaja na polno in se skoz smeji, cemu pa nimam pojma ), jst sem pa poslusla radio hit (BTW a veste, da je danes dan, ko najbi z nami v kontakt stopili vesoljci? baje so ze dva videli v SLO in enega na Ceskem/poljskem ) in je bil en komad, jst vsa zatopljena v voznjo in se od zadaj slisi tatatata tatata tatatat tatata Joj, tolk je bil dober Z evanom mata pa tud obcasno ful hude debate - Evan: Ja Ruben: ne E: Ja, R: ne E (se ze dere) Jaaaaa R: n-ne Ze dva dni se hranimo za tamalo mizico in gre ful lazje - nobene animacije (sam sebe animira, ko drzi zlico in jo nosi v usta), pa pr miru sedi, pa nobenga vrtenja... bomo zgleda stolcek kr upokojili (spet). mamathea in manca - iskreno sozalje VB - super za hisko Zdej pa hitr na BBC poklic, da bodo kaksno oddajo o prenavljanju nardil, pa te bomo po TVju gledali Kako je pa kaj Tianna? Ji posiljamo en veeelik kos za zdravje in vama za moc Scuba, tannaya a sta se ze preselile? Rozika, za hisko. Pr nam pa spet stoji...matr pacamo to sobo ze 4 mesece Narascaj, po cem je pa ugotovila, da mate poruseno crevesno floro? sori, sem cisti nevednez kako poteka ta bioresonanca Upam, da se vam spanje ustima, pri nam je se zmeraj Brina, jst bi v cetrtek ali petek v BTCju, odvisno pa tud od vrtca. Lutkovni abonma - ker dan mate? Mi gremo jutri v gledalisce Postrezba v spodnjem kaficu SN - res je Moja definicija Hoje - ko se zacne premikat smao se po dveh in nic vec ne kobaca - tudi ce pade, se pobere in gre naprej po dveh, ne pa po stirih. Pa Tini za hojo Dajica, ne morem verjet, 7 ur Jst bi mogoce tolk zdrzala v Ikei, v rutarju pa ziher ne Ja, no, ti ploskam za tak podvig A Kajo ste pa kr postrigli, pol pa ne bo vec rokerca jooly, sportnica a bomo kam navijat hodile zate Pr CVP si se pa najprej pridruzla, napisal par postov (kako si, pocutje, kdaj mas rok), pol te pa neki casa ni blo in ko si spet oglasila, si zacela nekak tko: novemberke, jst se vam tud pridruzujem, rok imam... pa bravo za Kim in super uvajanje ko bi tud nam tko zlaufalo NL - te razumem glede spanja, pri nam je isto. vceraj je 3 ure galamil, pa ni pomagalo niti dojenje, cartanje, puscanje - nic. Pol sem ga dal v njegovo posteljico in ga bozala cez ograjco, pa me je skoz iskal, pa po roki bozal... Se tolazim, da bo do 3 leta pa ziher ze spal Edino, kar mi ni jasno pa je, kako jst funkcioniram - pr Evanu, ce se je slucajno zbudil, sem bla naslednje jutro cist adijo in se se cel teden nisem pobrala, zato ker sem se 1x zbudila za 10 min mklks - ce ti bo se kdaj hudo, se nam kr potozi. Sej smo tuki zato, da se tud potolazimo. So pa ostale ze tko lepo napisale, da nimam, kaj dodat Edino tole - si se mi na srecanju ful v spomin vtisnila, sploh si mi bla simpaticna s predstavljanjem in tvojim nikom Se mi je zdel na koncu, da se ze sama zapletas, ko ga poves Super sta s pupico Vrtne hiske za otroke - jst jo kupujem ze 2 leti, pa se mi ni se nobena v srce usedla, da bi dala tolk dnarja zanjo. Edin tole sem pa hotla nabavit, pa me je ob ceni mal minilo...kaj pa vem, mogoce, ko bom na lotu zadela, al pa mela ful viska dnarja tkole, zdele bom pa jst koncala, grem se kaksno slikico s srecanja prilimat, pol pa spat aja, se tole: bravo vsem malckom, ki delajo prve korake in vsem ki ze hodite Pa vsem, ki se uvajate v vtrec (tintin, ajtak, tabi, jooly) posiljam da bi slo se naprej tako lepo oz. da vam zlaufa jst tud pogresam ar cvekic