|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.10.2008 9:07:15   
Oranža
Dobro jutro,

A gre katera v Ql na kafe???? debeluška, Tintin, Manca????? Jst morm itak tja pa bi mi še en kofe pasaluser posted image user posted image user posted image

Ajd grem ker sem čist povožena.
Čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
10.10.2008 9:31:52   
nicolina
Jutro,
hvala za kofi. user posted image
Pr nas je bla noč kar solidna. ene 2x sej zbudil in zaspal nazaj. Midva tud počasi končujeva z dojenjem, zjutraj se še mal pocrkla in pa včasih zvečer. Čez dan več nič. Pa nč ne pogreša.
Se mi zdi, da tud več mleka ni kaj dosti, pa take mehke so ratale, a vaše tud? user posted image user posted image user posted image  Nč kaj seksi....

Nana Liza user posted image user posted image

Dajica user posted image user posted image  za savno, midva bova tud šla zdejle v  bližnji prihodnosti....

Tanayya, zdej pa še mene zanima... user posted image

Naš pa zdele gleda baby TV in se tolk reži... user posted image user posted image , jaz pa tlele visim... no sej grem... pa pa

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
10.10.2008 9:48:53   
DEBELUŠKA30
Sam na hitro, no zdaj je pa zbolela E2 user posted image user posted image user posted image , kar poje vse izbruha (od sinoči), pa je bilo ponoči bolje, je dvakrat jedla, ne da bi bruhala. Je imela pa celo noč vročino 38, pa ji še svečka ni pomagala user posted image user posted image user posted image .
Zjutraj se je zbudila spet z vročino, ko je pa pojedla, je pa ponovno vse izbruhala. Ob 13.40 imava zdravnika!!! 

IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza
tanayya- kaj si pa mislila tisto glede CR? Zdej me pa res firbec? user posted image

To pa tudi mene zanimauser posted image

Tanyya, mene tud zanima (sploh me k smo mele CR), ti kar povej, al pa nam na ZS pošlji! 

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
10.10.2008 10:00:29   
tintin
Hoj. jaz sem že iz vrtca, ob pol enajstih šibam z Oranžo na kafe...
Debeluška držim pesti za E2. Upam, da ni kak rota virus....

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
10.10.2008 10:01:38   
tintin
Aja, vam povem kak je side effect vrtca...od 19-23h je lepo spal v svoji postli, pol pa jok, pa oklepat se me kot klop...no, potem sem ga vzela k sebi, je moral name splezat in je tko zaspal. Mulc mali...oz. mazica...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
10.10.2008 10:02:48   
Tanayya29
Jutrček.

Šibam čistit flet...(Scuba kruzat grem...)jaooo hehe...

Cr,mah bom povedala,sam ni prijetno,sploh za tiste k ste tko rodile...
Pol,šibam.................

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
10.10.2008 10:47:48   
naraščaj
Dan

T spi prvo rundo, jaz pa mal tle bluzim namst, da bi šla kosilo prpravt, glede na to da ob pol2 šibam v MB najprej v službo do strokvnega vodja (neki se hoče zment z mano user posted image ) pol pa gremo ostale socialke/ci k sodelavki gledat dojenčka. Ati pa bo varuška. Upam, da nr bp mel kakik kolobocij. Se bo že znašel user posted image , jaz se tut morm.

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Pr nas je bla noč kar solidna. ene 2x sej zbudil in zaspal nazaj. Midva tud počasi končujeva z dojenjem, zjutraj se še mal pocrkla in pa včasih zvečer. Čez dan več nič. Pa nč ne pogreša.
Se mi zdi, da tud več mleka ni kaj dosti, pa take mehke so ratale, a vaše tud? user posted image user posted image user posted image  Nč kaj seksi....
Jp nč kaj seksi, kot da ni to več moje user posted image
Pri nas pa odkar smo na dieti kr mal povečujemo dojenje user posted image . Sem ravno prejle razmišljala, ko sem jo dajala spat, da pa to ni pametn, al je?

Nana Liza user posted image user posted image

Dajica user posted image user posted image  za savno, midva bova tud šla zdejle v  bližnji prihodnosti....

Pod ostalo se podpišem.

Noč tko tko, se je tut ene 3x sam zvečer zbudla preden sem šla spat, pol sem jo pa kr pusla mal pojokat in je zaspala. Pa ponoč tut kr neki zastoka in zaspi. Tko da sem m,i zdi, da sem ponoč bla sam 2x urgentna, saj že ne vem več. No v drugo je prišla k nama mal čez 5

Debeluška, user posted image  za E2 upam, da ni kaj hujšga in se hitr pocajtate.

Grem piskre premetavat.

Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
10.10.2008 11:23:12   
mama11
Dobro jutro, no v bistvu dober dan, ampak meni jutro mine  v šusu, ker imam toliko stvari za odrajtat. Pupo sem dala spat, malo sem prečekirala kaj ste naklofale, potem pa kosilo skuhat in peglat. Mater tega dela nikoli konec, pa sploh se nikjer nič ne pozna user posted image .

Debeluška, upam, da se ti obe E čim hitreje pocajtata in da danes dobro uredite pri P.

Noč tako tako. Smo prišli malo pozni z enega rojstnega dneva, spat sem jo dala 21:10 in potem dobesedno pol ure poslušala po babyphonu, kako se premetava, godrnja, brca, preden ji je uspelo zaspat... ponoči se je ob 1h zbudila, sem jo šla potapkat nazaj v spanje, potem je pa zategnila do 8:20.

Dojenje - že en mesec samo zjutraj in zvečer, če ne prej, bo pa ko grem začetek novembra v službo samo še zvečer. Bom prezgodaj odhajala....

Po eni strani priznam, bogokletno, da službo že komaj čakam. Se mi zdi, da sem čisto zaroštala doma. Saj najbrž se bodo ti občutki spremenili, bolj ko se bo bližal 3.11.

Šibam, danes bo brokolijeva juhica z jajčkom.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
10.10.2008 12:22:23   
ajtak
HEJ
bajta je spucana, Tjas se glih pocasi zbuja in greva kuhat.
sem vas prsla na brzino pozdravit.

Vsi bolancki pocajtajte se!

Ati se je vrnil in smo spet skupaj user posted image , seveda je pa ze v sluzbi in sva spet sama user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
10.10.2008 14:06:42   
Ilije
Ojla!

za vse tiste, ki ste se pogovarjale o gugajočih polžkih. Ajda bo verjetno dobila takšnega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172701. V Merkurju je 18,10€.

Lep dan

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
10.10.2008 14:08:13   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Hoj. jaz sem že iz vrtca, ob pol enajstih šibam z Oranžo na kafe...
Debeluška držim pesti za E2. Upam, da ni kak rota virus....

Je prav pasalouser posted image user posted image user posted image  Debeluška se pridružujem željamuser posted image user posted image user posted image
No mi2 zdej kuhava kosilo, E pa dela domačo nalogouser posted image user posted image .

Naraščaj men se pa to ne zdi nič slabega, če se mal bolj zdej dojita.

Ajd šibam, tamal razturava.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
10.10.2008 15:13:39   
martita

Ojla!

za vse tiste, ki ste se pogovarjale o gugajočih polžkih. Ajda bo verjetno dobila takšnega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172701. V Merkurju je 18,10€.

Lep dan

naša je dobila pa tega! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
10.10.2008 15:16:52   
manca
Oranža: kdaj si pa prišla v Qlandijo? Sva bili z Majo danes tam v Intersparu malo po deseti uri. Škoda ker nisem šla zjutraj sem gor pa bi vidla da si hotela na kavico.

Scubadiver: poznam eno studentko, ki občasno tudi pazi otroke. Računa pa okrog 4 eur na uro (je iz Medvod). Če hočeš telefonsko mi piši na zs.user posted image

Jaz grem jutri na pramenčkanje k frizerki in dobim danes domov varuško...bo pri nas prespalauser posted image . Sem nahecala svojo sestrico (stara je 14 let ), da pride na kratke počitnice. Frizerko imam pa že ob 7:30. 

< Sporočilo je popravil manca -- 10.10.2008 15:20:43 >

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
10.10.2008 15:26:19   
manca

Ojla!

Lep dan

Sploh nisem vedela, da je to polžek. Mi smo jo poimenovali kar gosenica Bibauser posted image . Kupili smo jo 13.9.08 v Merkurju za 12,67 eur...poglej, če jih še imajo po znižani ceni.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
10.10.2008 16:08:37   
Tanayya29
Scubadiver: poznam eno studentko, ki občasno tudi pazi otroke. Računa pa okrog 4 eur na uro (je iz Medvod). Če hočeš telefonsko mi piši na zs.

ampak to nisem jazuser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
10.10.2008 18:33:48   
gruška
...za vse tiste, ki ste se pogovarjale o gugajočih polžkih. Ajda bo verjetno dobila takšnega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172701. V Merkurju je 18,10€.

Ja Ilije, točno o tem polžku smo se pogovarjale ... zadnjič so jih imeli v Areni Vodafone in so bli malčkom ful všeč ... user posted image  

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
10.10.2008 19:59:00   
ajtak
no, Tjas ze spi, mami pa siba likat :-)

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
10.10.2008 20:00:40   
tintin
Hojla babe, samo na kratko. Z Oranžo sva uživali na kafetu, jaz celo brez male družbe:)
Tamal je ok. Razen svečk iz nosa, je preživel. V ponedeljek ga prvič samo oddam, ne bom več z njim...in ga pridem iskat po kosilu. V torek bo baje prvič tam probal zaspat.
Jaz sem pa čisto uničena. Začelo me je bolet grlo. Sem ravno pogoltnila vse možne zadeve za stabilizacijo zdravja.

Lp, grem mal se uležt...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
10.10.2008 20:18:36   
ninocka
Uf, jst se kar kopiram in kopiram in kopiram...
Ful je smotano, ker kopira tud tickerje in pol mam zdej ze 4 Wordove dokumente, vsak ima cca. 600 strani, drugac sem pa sele na 100 strani nasega CVP user posted image user posted image Mah, sej bo, bi bla drugace ful zalostna, ce bi zgubila vse podatke in zapiske... Bom pa pol se mal uredila, da bo mal manj strani.

Porocilo iz vrtca:
- torek: katastrofa - sem ga pripeljala, bla z njim cca. 15-20 min, se je ful zaigral in sta rekli naj grem za 1 uro ven.  Mali se je zacel po 5 min jokat, jst sem se zunaj pogovarjala z mamico, ki tudi uvaja hcerkico, pa je prisla se ena mamica s tamalo, ki tud uvaja in so jo po 10 min tudi ven poslale. Je rekla, da je bubi stal na vratih in jokal in se drl MAM MAM MAMA...user posted image user posted image user posted image user posted image
Po 1 uri sem prisla not, je planil v histericen jok in skor skocil iz narocja vzgojiteljici. Ko sem ga vzela v narocje, me je objel in naslonil glavico na rame in me sploh ni spustil. Sva potem spakirala in sla user posted image user posted image user posted image Vzgojiteljici sta sicer rekli, da ni jokal skoz, da se je mal umiril, potem pa spet zacel.
- sreda: smo imeli 1. cepljenje in sistematiko za 1 leto. Pri cepljenju je pojokal zarad tega, ker smo ga drzali, drugace pa ima 9100 g, 75 cm, 46 cm obseg glavice.
Potem smo sli pa cez teste:
- ali je levicar ali desnicar (sem rekla, da nic od tega, pol pa doma mal bolj pozorno gledam in je desnicar - zlico drzi skoz v desni, pa tud barvice, svincnike, predmete, naprej prime z desno),
- ali posnema hisna opravila - ja, pometa (potem sem se spomnla, da se sesa in zabija zeblje)
- besede, ki jih uporablja (am-am, mama, ne)
- ali ploska in maha papa (ja + poslje poljubcka)
- ce stoji in koliko casa (ja, ze dela korake)
- ce ze sam je (drzi zlico, zajema, v usta daje meni)
mislim da je blo to vse - aja pa se, ce sem opazila, ce kaj slabse slisi, vidi in ce ima pincetni prijem. Aja, pa dobili smo napotnico za urologa, ker se mu jajcka spustijo in potem spet dvignejo, pa kozica na lulcku mu gre cist mal dol (manj kot za rizevo zrno).
- cetrtek:  odlocila sem se, da ge ne bom vec pustila tko kot v torek, ampak da bom zraven in zapustila igralnico za 10 min, ce ne bo jokal. Vgojiteljica se je strinjala z mano in smo se lepo igrali, mali je zacel lazit okrog, spoznavat igracke, igralnico in se je ful zaigral. Sem se mu pa ful umikala - ko se je nekje zaigral, sem se prestavla na drug konec igralnice in ko je videl, da me ni, ni jokal, ampak me je samo poiskal kje sem. Po kaksni uri sem sla ven in cakala pred igralnico. Ene 5 min se je igral, pol je pa zacel jokat. Najprej ga je nosila vzgojiteljica, pa se je umiril in ga je dala na tla, sta mal kocke zlagala, pol je pa spet jokat zacel. Potem ga je mela pa pomocnica, sta pa sedela pri oknu in gledala pticke, se je pa ful vzivel, ji je kazal pticke, ko ga je dala na tla se je tud sam igral. Sem bla ful vesela (sem opazovala cez uno okence), pol ko je pa spet zacel jokat, sem sla pa noter. Ostala sva se na kosilu, je sedel na stolcku za mizico in sam jedel user posted image user posted image user posted image Mi sploh ni pustil, da bi ga hranla, ampak mi je skoz jemal zlico iz roke in si sam nosil v usta. Je pa ena puncka kr na stolu zaspala user posted image Po kosilu sva sla pa domov. Popoldne ga je cuvala pa sestra, ker sem mela sestanek za svet starsev in se ji je1.5 ure samo jokal, ni hotu jest,  pit, nic. Ko sem prisla ponj, je pa ful zacel skakat, pa se igrat, pa pojedel je vse zivo...Sem pa zvecer spet zamudila z uro za uspavanje (dala spat po 8 in smo se uspavali do skor 10, s tem da je skoz govoru am am, am am in sva sla se nazaj cokolino jest).
Mi je blo pa ful vsec, ko sva zjutraj prisla in ga je vzgojiteljica takoj vzela v narocje in mu dala enga velikega lupcka user posted image
- petek: z vzgojiteljico sva se zjutraj dogovorili, da sploh ne zapuscam igralnice, ampak sem cel dan z njim. Je rekla, da ni pricakovala, da je tolk navezana name in da bo slo lazje. Pa da se je doma ful sekirala, kaj narobe delajo, da tolk joka. Sem ji povedala, da nista onidve nic krivi, ampak da je pac tak otrok, da ne mara tujih ljudi. Da ko se ju  bo navadu, bo pa OK, pa bo tud rad pri njima. Sva prisla pa ze na zajtrk, je spet sam jedel, potem smo se pa igrali,  igralnico je ze cist osvojil, z enim fantkom sta se pol tud cufala za telefon, enga druzga je tud bozal in z eno puncko sta se metala po enmu kuzatu in ga vlekla za usesa user posted image user posted image user posted image Skratka igrace, otroke in igralnico je osvojil. Ni dovolil pa vzgojiteljicama, da mu dasta hrano, da ga hranita, da ga umijeta, nic...
Igralnico sem zapustila edino za 10 min, ko sem sla ven pojest eno banano, pa je takrat mal jokal in sta ga nosile, pa se je umiril in pol spet jokal. Sem otrokom tud zapela Macka murija in me je vzgojiteljica ful pohvalila in rekla, da mam glas lih za v igralnico user posted image ne vem, mogoce slabo slisi user posted image Sem se pa na koncu pocutila ze kot del tima tam noter, sem pomagal otrokom slincke zavezat, pa igrala sem se z njimi, pa hrano pospravit...ma ful mi je blo vsec, vidim, da sem cist poklic zgresila user posted image Potem smo pojedli se kosilo (puncka od vceraj je spet zaspala za mizo user posted image ), so bli pa pred kosilom ze tko vsi zaspani, da smo sli za ene 10 min v atrij, da so se mal zbrihtali, da so lahko sploh kosilo pojedlli. Ruben mi je zaspal v avtu in spal do 14:30 (3 ure user posted image user posted image ), zdej pa ze spet spi.
Za v ponedeljek smo se pa zmenile, da bom sla ven za kaksno urico, ker prevec se pa tud ne sme navadit, da bom jst skoz z njim tam noter.
V glavnem po zelo slabem zacetku, se mi zdi da je zdaj kr bolje in da smo malo napredovali. Sem pa vedla, da z njim uvajanje ne bo najbolj na izi in sem si zato pac vzela 1 mesec casa. Za Evana sem si takrat vzela 3 dni, ta drug dan uvajanja sem sla se v DM kupit test nosecnosti user posted image

Tkole, zdejle pa koncam, pol se pa presedem na drug racunalnik, pa se kaj napisem in sploh preberem, kaj se kaj pri vam dogajauser posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
10.10.2008 21:24:51   
jooly
V bistvu sem fuuul zmatrana in nisem mela sploh namena dost nič pisat, ampak mal bom user posted image  Zdej namreč hodim ob petkih z babam na košarko in sem čist fertik po eni uri in pol user posted image

Vidim (berem user posted image ), da mate kar težave pri uvajanju (Ninočka, Tintin). Očitno so si otroci res tooook različni glede tega, ker moja princeska je pa tale teden preživela brez ene same solzice user posted image  V ponedeljek sem jo pustila tam na zajtrku in na kosilu, spala je doma, v torek  pa je tam že spala, Andreja jo je položila v postelco, jo mal pobožala, držala za rokco in je zaspala ko muri. Spala 2 uri in pol user posted image  In tako cel teden. Ko zjutri prideva tja, jo nimam niti časa preobut, ona že sili noter in se steguje proti igralnici user posted image . Je pa res tko domače vse skupi - igralnica je manjša in precej bolj "osebna" kot v vrtcih, otročkov je vseh skupi 5, od tega so 3 punčke že starejše in je Kim itak uau in jih opazuje, gleda, kaj delajo, se afnajo... Skratka, opazuje jih tko kot doma Staša. Andreja pravi, da je zlata in da nima totalno nobenih težav z njo, pelje jih ven, uživa al v vozičku, al na vrtu, poje vse (še repete user posted image ), zaspi brez problemov... In s tem se je tud ritem uredil - spi 1x na dan, ampak to ornk, dobri 2 uri, tko da brez težav zdrži do zvečer, do cca 7h, 8h, potem pa spat in pridno spi celo noč user posted image . Sem rabla par dni, da sem se tud jaz "sprijaznila" z novim ritmom, ampak ko vidim, kako tam uživa, kako jo vsi obožujejo, je res vse skupi velik lažje.

Se mi pa zdi, da lahko pričakujemo še kak dodaten zob, iz ust nam namreč teče v potokih, mal je cmerava na momente... Ampak sploh ne vem, a trojke tud že zdej začnejo ven lezt? user posted image user posted image

Gruška... a ti je uspel spacat tista semena? user posted image user posted image

Zdej pa grem. Verjetn bom zaspala še preden se bom ulegla user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
10.10.2008 21:45:16   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Gruška... a ti je uspel spacat tista semena? user posted image user posted image

user posted image  ..... user posted image   user posted image   user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
10.10.2008 21:45:50   
scubadiver
Čer,

zmatrana sem tko, da mam komi odprte oči. Pripravljeni so vsi taveliki kosi pohištva, začetni "paket" cunj in najnujneše stvari. Vse ostalo bomo hodili iskati sproti. Jutri bomo spali že tam user posted image . Upam, da nam bo ratalo takoj priklopit internet, da se kej pofočkam. Ker v nedeljo si bomo pa vzeli frej in šli malo na Gorenjsko. Že itak imam lano v vsem tem lepem vremnu skos v stanovanju, tko da upam, da bo lepo v nedeljo da bomo izkoristili vsaj en lep dan.

Jolly super da Kim tko uživa, sem ful vesela. Ninocka upam, da se bo tudi Ruben hitro navadil. Joj me je kar groza. Še tri tedne pa bomo mi tudi na tem.

Nocko vsem, se javim takoj ko bom lahko.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
10.10.2008 22:00:10   
ajtak
Evo, pa sem speglala... Ninocka me kr stisne ko tole berem, mi zacnemo v pon. upam, da bo ok. Pa mislim, da bo, kaj pa pravite tiste k ste ble v areni na srecanju user posted image ?

Kim ti si carica, da tako lepo uzivas v varstvu.

Tabvi kaj je z nasim tecajem in z "mojo maso"? Tjas ma cez en mesec roj. dan, do takrat moram obvladat user posted image

Lahko noc.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
10.10.2008 22:19:52   
barika
Čer

Tabi, mi2 z Ajtak te že nestrpno pričakujeva!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem glih danes eno torto naredla (riževo) jo je zmanjkalo, kot bi rekel sex.user posted image user posted image user posted image

Mah sej nimam kej več za povedat, sem zmatrana, mali pa že lavfa, ne pa hodi, jaooo kam se mu mudiuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
10.10.2008 22:22:32   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

user posted image  ..... user posted image   user posted image   user posted image

A mamile delašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.