nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Nana ne vem od kod ti ideja da ne delaš lepih slikic.KRASNE SLIKICE DELAŠ Jaz nimam takega občutka,vedno ko gledam slike drugih ,se mi zdijo tako originalne in domiselne.Meni se zdi,da moje še pol niso take. intruder,vidim nov avatar ,kva pa je tole??Kje je Vid??? Videk se bo moral več družit s Klemnom,saj veš,da ko sta se videla je potem že sam izvajal določene stvari,ki jih prej ni. sunny m.jaz sem poskusila s Poli,pa ni bil preveč navdušen,edino mogoče zato,ker ni bil še lačen.Bom poskusila jutri in bomo videli,kakšno bo spanje,ker pri nas tudi noben Lino ne zaleže,da bi spal vso noč. lusa,kaj ne veš veliko o delanju slikic na Photoscape,veliko si se naučila,saj vidim,kaj vse delaš.Jaz še pol toliko nisem notri,da bi znala.Bom pa 1x,obljubim. mml,jaz te tudi ne poznam tečne,pa zoprne.Res ne. Anže,upam,da pade vročina,ubogi otrok. katee,upam,da se bomo videle in dam za kavico ali pa za sok,ker če ti vse plačamo kavico na kakem pikniku,boš budna ko sova in še kaj zraven. Res ti hvala za CD,še 1x. suzana ,super lepa slikica,pa stene v sobi so tudi .Mi je všeč. dašabina,ja hudo,da takole rečete pečki!! triš,kaj bi pa rada vedela o Photoscape??Imaš naloženega?? Čudovit šopek si dobila res triš,joj,kdaj bo meni moj sonček naredil tak šopek. Zelooo lepo kuhinjo imaš,tako sončno,bi temu rekla nana. Grem,lahko noč pupe.