|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
8.10.2008 8:19:11   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
sunny, Neja se ga pa res napoka preden gre spat. da bi Patrik že jedel kruh in sir, potem pa še FruchtZwerge.user posted image ni šans, on bi že pri kruhu vse user posted image

Ona vse to poje pa še vedno odpira usta, da mogoče bi pa še. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
8.10.2008 8:23:44   
mala pikica
Gašper mi je dovolil spati cele pol ure in to po tem, ko sem v celi noči spala le štiri ure in pol user posted image

hjg zerzhkiljouiihjmjjhhbnsdyvsdjklčon
To so sgwq pa Gašperjevi pozdravi user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
8.10.2008 8:53:04   
TRIŠ
Sani glede slikic in peke pa jaz še ne znam.Ti si iz Ljubljane ,daj pošlji po netu te pride dosti ceneje.Lahko pošlješ v našo poslovalnico DT FOTOuser posted image

Mala pikica zakaj pa niste spali ponoči.A še ni dobrouser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
8.10.2008 8:56:08   
Sunny Morning
katee prosim, če mi pošlješ po SMS-u tvojo številko, če bom slučajno kje zalutala, da lahko koga pokličem za navodila. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
8.10.2008 9:05:11   
Lunca1
Jutro, samo tolk da vas pozdravim.

Ljubljančanke se vidimo danes, a potem 12.15, a katera pride že kaj prej. Jaz bom šla prej še v mojo staro službo jih mal pozdravit, potem pa upam da najdem Čolnarno. Saj to je malo naprej od igrišča, a ne?

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
8.10.2008 9:12:21   
Lunca1
Sunny če se bova pa 2 izgubljeni kje v parku našli, bova pa skup iskale.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
8.10.2008 9:14:40   
Intruder24
mml user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
8.10.2008 9:15:09   
nana35
klepetka,kapučina še nisem pila,sem pa kavico doli pri tašči.Zdaj se še samo namaskiram in ven na zrak,ker je lep sonček.Pa še kuhati mi ni treba,sem včeraj skuhala za 3 nore in imamo še danes.user posted image

martinca,jaz bi imela računalnik,samo moj R.pa ne,tako da žal ne pride v poštev.Pa še 500€user posted image ,je več kot imam porodniške,saj veš.Če bi bil na pbroke...user posted image

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
8.10.2008 9:16:01   
Lunca1
Mi imamo Shoo shoos in so res dobri. No zdaj bomo probal šele tele druge. MML sem ti poslala zs.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
8.10.2008 9:18:31   
katee
sunny imaš ZS

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
8.10.2008 9:33:29   
koala
Dan!

mala pikica se ti pridružujem v klubu nenaspanih, ima zdaj Alex neke fore, da se od 00.30 do 3.00 skozi nekaj prebuja in cmevka tako da ntakrat nič ne spim. Pa mi sploh ni jasno kaj ga muči. Eh bo že.......

Ga pa moram danes ppohvalit, ker je zjutraj popapal cca 150 ml keksolina. Ga pa ne razumem, tiste kašice od dm-ja z keksi z nadaljevalnim mlekom noče, keksolino z adaptiranim mlekom pauser posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
8.10.2008 9:40:27   
limma
Dobro jutro,

mi samo danes že zgodaj vstali, ob 5huser posted image , no, zdaj pa spet spi.. nemirno, ves čas nekaj jokauser posted image user posted image

Neža tudi ne zna piti po flaški, tako da jo ponoči oz. proti jutru še vedno dojim.. ne vem pa, kaj bo, ko bom prenehala z dojenjemuser posted image user posted image Če ji bom dala ..lino po žlički, se bo povsem zbudila in veselička bo tuuser posted image

Super, da Gapšer pridno je user posted image Zdaj bo kmalu boljši...

piba, jaz tudi pogrešam moje sodelavce, službega dela pa trenutno niti ne... ampak to gre eno z drugim, kajne? Jaz razmišljam, da bi delala 6 ur, moram poklicati našo finančno službo in preveriti, kakšna bo plača.

mml, sem ti poslala ZS. Hvala še tukajuser posted image
Copatki so neverjetno poceni, naši Robeez-ki, ki jih je Neža dobila za darilo od moje sestre, so skoraj 10-krat dražjiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 8.10.2008 9:45:59 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
8.10.2008 9:41:40   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Sunny če se bova pa 2 izgubljeni kje v parku našli, bova pa skup iskale.user posted image

user posted image saj se ne bosta izgubili...

Ljubljančanke & Co., lepo se imejte na kavici.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
8.10.2008 9:43:47   
limma
koala, sočustvujem s tabo... a potem Alex vsaj podnevi kaj več spi?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
8.10.2008 9:45:24   
sani1
Dobro jutro dober dan!

Lunca- jaz bom sigurno tam že malo prej...user posted image   Super, da se vidimo...

nana- oprosti, ker ti nisem odgovorila že prej. Sem res pozabljiva. Dieta je pri meni v polnem teku, še vedno. Včeraj sem imela post, ker je bila luna...user posted image   Bomo videli kako bo šlo to naprej...Vprašaj me  konec meseca če še deluje...user posted image   Mi je pa ravno včeraj kolegica rekla, da sem takšna kot sem zdaj super in da ne rabim nič hujšat in se obremenjevat. Ti povem, da mi je kar malo špeh zrastel...user posted image
Ja z mojim dragim pa sva septembra praznovala tretjo obletnico. Sicer se meni zdi, da ga poznam že celo življenje. Res sem vesela, da me je povabil na zmenek in da sem se jaz odločila in šla, ker je pa skoraj pet let mlajši od mene. In sem si takrat mislila kaj bom jaz z takšnim mulcem. Ampka je ljubezen prevagala. In ga imam res rada, ga ne zamenjam za nič na svetu...

mala pikica- sem vesela, da gre Gašperju na bolje. Tvoj dragi pa se naj tudi čimprej pozdravi. So Gašperja tudi tako dobro zapili?
Ja še sreča, da nam ni bilo takrat treba spravljat naših user posted image domov in jih gledat kakšni so. Moj je bil koma in še par njegovih kolegov...

triš- jaz ne pošiljam slikic preko interneta, ker je moj velik nasprotnik tega. Sicer se mi včasih zdi vse skupaj malo smešno, ko pa začnejo govoriti o pedofilih in ukradenih identitetah mu dam pa vedno prav...Bom počakala raje na njega, ker sem že itak cel računalnik razturila...user posted image Mi je danes zjutraj neki zaštrajkal... user posted image   Bo hud ko user posted image ...

sunny- sej boš našla. Lahko se pa pri Hali Tivoli parkiraš in greš potem čez tivoli do čolnarne. Ni daleč... Ti jaz pošljem svojo številko. OK?

No zdej pa grem jaz še par stvari postorit in potem počasi v mesto...

Lep dan vsem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
8.10.2008 9:49:12   
koala
limma kakor kdaj, včasih potegne dopoldanski spanec tudi dve uri, pa pol popoldan še kak urco, včeraj recimo pa je dopoldne spal cca 45 min, popoldan pa pol ure. Je pa res da je bila včeraj fuuuuuul gužva, ker je moja taščica praznovala rojstni dan.

Aja, sem prej pozabila nalin samo zaradi vajine zgodbe sem kupila supermami in zraven jokala kot dež. Skidam ti kapo.

Nisem vedela

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
8.10.2008 9:53:41   
ursulina
ja, mml, upam, da boš "sfolgala" vse naročit user posted image

super dan smo si izbrale za srečanje!!! samo upam, da se bo dalo kje parkirat, jaz pridem nekje do pol enih do čolnarne... sunny m. upam da ne zalutaš, saj se bosta s katee zmenili, vidim, da je že poslala št. tole bo po dolgem času najin izlet v ljubljano, prvič se bo poeljal v avtosedežu, ga še nismo sporbal... upam, da mu bo v redu user posted image  ljubljančanke, se torej vidimo!

lep sončen pozdravček vsem ostalim!!!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
8.10.2008 9:53:47   
sani1
koala- Alex podoživlja vse kar se mju dogaja čez dan in zato tudi tako nemirno spi...  Je pa pri nas isto. Jaz zjutraj mixam hruške mešam skuto in pripravljam 100 stvari. Pol pa poje malo gisolinota je pa samo tistega od Milupe in malo kruha in to je to... Pa za kosilo par žlic juha ali pa česarkoli. No vsaj mleko pa res pije. Zato se pa tudi ne sekiram glede ostalega...user posted image

limma- a ti jo še dojiš? Pa je zraven tudi kaj?

Da vi vidite zdej Manjo stoji zraven wc školke udarja po pokrovu in naenkrat utihne. In kaj je delala trgala je wc papir.  Noro... Pol pa joče, ko ne ve kako bi se vsedla...

No zdej pa res grem....

Se beremo...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
8.10.2008 10:02:14   
koala
sani si me potolažila, da ni samo moj ta ki tako štrajka pri žlici. HB da se še doji, ker drugače bi me pobralo od skrbi.
Sem te pa hotela vprašati katere windowse uporabljata, midva imava xp pa je tam zraven ko odpdreš mapice, na levi tudi Burn all items to CD, tako da ni problema.

Nisem vedela

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
8.10.2008 10:06:04   
Alfabeta
Evo na hitro za firbce:user posted image

user posted image

Uno, bolj od blizu bom pa dala v album, geslo je pa ime mojega sina user posted image

NO????

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
8.10.2008 10:11:56   
koala
Alfabeta fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ti paše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
8.10.2008 10:28:07   
katee
Alfabeta: ful ti paše!!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
8.10.2008 10:29:08   
martinca
koala, upam, da bo Alex začel ponoči spat in da se bo mamica vsaj enkrat vredu naspala. user posted image
jaz se moram pohvalit, da se danes ponoči ni Patrik niti enkrat prebudil. ker ponavadi se zbudi in mu dam čaj za pit. pa zaspi nazaj. zato pa je mene danes zjutraj trebuh tako bolel, ker nisem šla nič na wc ponoči. user posted image

nana, bom Gregorja vprašal pa ti javim.

limma, user posted image pa upam, da se boš lahko vsaj čez dan kaj naspala.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Ja z mojim dragim pa sva septembra praznovala tretjo obletnico. Sicer se meni zdi, da ga poznam že celo življenje. Res sem vesela, da me je povabil na zmenek in da sem se jaz odločila in šla, ker je pa skoraj pet let mlajši od mene. In sem si takrat mislila kaj bom jaz z takšnim mulcem. Ampka je ljubezen prevagala. In ga imam res rada, ga ne zamenjam za nič na svetu...

iiiiiiiii kak lepo.

ljubljančanke lepo kofetkajte.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Da vi vidite zdej Manjo stoji zraven wc školke udarja po pokrovu in naenkrat utihne. In kaj je delala trgala je wc papir.  Noro... Pol pa joče, ko ne ve kako bi se vsedla...

pol ko pa ne vejo kak bi kaj naredli je pa jok

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
8.10.2008 10:33:56   
martinca
alfabeta, full nora frizura, meni je všeč kako imaš lase potrižene. se še kar meni zalušta da bi imela tako kratke. samo moj možek ni preveč zadovoljen s to frizuro.
res ti full paše.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
8.10.2008 10:37:29   
Alfabeta
Hvala za pohvale

Uno z albumom pa ne bo nič ker imajo nek novi sistem in je treba vabit če hočeš da ga ne vidijo vsiuser posted image

To je to

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.