![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 8:19:11
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: martinca sunny, Neja se ga pa res napoka preden gre spat. da bi Patrik že jedel kruh in sir, potem pa še FruchtZwerge. ni šans, on bi že pri kruhu vse Ona vse to poje pa še vedno odpira usta, da mogoče bi pa še.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 8:23:44
|
|
|
|
mala pikica
|
Gašper mi je dovolil spati cele pol ure in to po tem, ko sem v celi noči spala le štiri ure in pol hjg zerzhkiljouiihjmjjhhbnsdyvsdjklčon To so sgwq pa Gašperjevi pozdravi
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 8:53:04
|
|
|
|
TRIŠ
|
Sani glede slikic in peke pa jaz še ne znam.Ti si iz Ljubljane ,daj pošlji po netu te pride dosti ceneje.Lahko pošlješ v našo poslovalnico DT FOTO Mala pikica zakaj pa niste spali ponoči.A še ni dobro
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 8:56:08
|
|
|
|
Sunny Morning
|
katee prosim, če mi pošlješ po SMS-u tvojo številko, če bom slučajno kje zalutala, da lahko koga pokličem za navodila.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 9:05:11
|
|
|
|
Lunca1
|
Jutro, samo tolk da vas pozdravim. Ljubljančanke se vidimo danes, a potem 12.15, a katera pride že kaj prej. Jaz bom šla prej še v mojo staro službo jih mal pozdravit, potem pa upam da najdem Čolnarno. Saj to je malo naprej od igrišča, a ne?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 9:12:21
|
|
|
|
Lunca1
|
Sunny če se bova pa 2 izgubljeni kje v parku našli, bova pa skup iskale.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 9:14:40
|
|
|
|
Intruder24
|
mml
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 9:15:09
|
|
|
|
nana35
|
klepetka,kapučina še nisem pila,sem pa kavico doli pri tašči.Zdaj se še samo namaskiram in ven na zrak,ker je lep sonček.Pa še kuhati mi ni treba,sem včeraj skuhala za 3 nore in imamo še danes. martinca,jaz bi imela računalnik,samo moj R.pa ne,tako da žal ne pride v poštev.Pa še 500€ ,je več kot imam porodniške,saj veš.Če bi bil na pbroke...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 9:16:01
|
|
|
|
Lunca1
|
Mi imamo Shoo shoos in so res dobri. No zdaj bomo probal šele tele druge. MML sem ti poslala zs.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 9:18:31
|
|
|
|
katee
|
sunny imaš ZS
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 9:33:29
|
|
|
|
koala
|
Dan! mala pikica se ti pridružujem v klubu nenaspanih, ima zdaj Alex neke fore, da se od 00.30 do 3.00 skozi nekaj prebuja in cmevka tako da ntakrat nič ne spim. Pa mi sploh ni jasno kaj ga muči. Eh bo že....... Ga pa moram danes ppohvalit, ker je zjutraj popapal cca 150 ml keksolina. Ga pa ne razumem, tiste kašice od dm-ja z keksi z nadaljevalnim mlekom noče, keksolino z adaptiranim mlekom pa .
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 9:40:27
|
|
|
|
limma
|
Dobro jutro, mi samo danes že zgodaj vstali, ob 5h , no, zdaj pa spet spi.. nemirno, ves čas nekaj joka Neža tudi ne zna piti po flaški, tako da jo ponoči oz. proti jutru še vedno dojim.. ne vem pa, kaj bo, ko bom prenehala z dojenjem Če ji bom dala ..lino po žlički, se bo povsem zbudila in veselička bo tu Super, da Gapšer pridno je Zdaj bo kmalu boljši... piba, jaz tudi pogrešam moje sodelavce, službega dela pa trenutno niti ne... ampak to gre eno z drugim, kajne? Jaz razmišljam, da bi delala 6 ur, moram poklicati našo finančno službo in preveriti, kakšna bo plača. mml, sem ti poslala ZS. Hvala še tukaj Copatki so neverjetno poceni, naši Robeez-ki, ki jih je Neža dobila za darilo od moje sestre, so skoraj 10-krat dražji
< Sporočilo je popravil limma -- 8.10.2008 9:45:59 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 9:41:40
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Sunny če se bova pa 2 izgubljeni kje v parku našli, bova pa skup iskale. saj se ne bosta izgubili... Ljubljančanke & Co., lepo se imejte na kavici.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 9:43:47
|
|
|
|
limma
|
koala, sočustvujem s tabo... a potem Alex vsaj podnevi kaj več spi?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 9:45:24
|
|
|
|
sani1
|
Dobro jutro dober dan! Lunca- jaz bom sigurno tam že malo prej... Super, da se vidimo... nana- oprosti, ker ti nisem odgovorila že prej. Sem res pozabljiva. Dieta je pri meni v polnem teku, še vedno. Včeraj sem imela post, ker je bila luna... Bomo videli kako bo šlo to naprej...Vprašaj me konec meseca če še deluje... Mi je pa ravno včeraj kolegica rekla, da sem takšna kot sem zdaj super in da ne rabim nič hujšat in se obremenjevat. Ti povem, da mi je kar malo špeh zrastel... Ja z mojim dragim pa sva septembra praznovala tretjo obletnico. Sicer se meni zdi, da ga poznam že celo življenje. Res sem vesela, da me je povabil na zmenek in da sem se jaz odločila in šla, ker je pa skoraj pet let mlajši od mene. In sem si takrat mislila kaj bom jaz z takšnim mulcem. Ampka je ljubezen prevagala. In ga imam res rada, ga ne zamenjam za nič na svetu... mala pikica- sem vesela, da gre Gašperju na bolje. Tvoj dragi pa se naj tudi čimprej pozdravi. So Gašperja tudi tako dobro zapili? Ja še sreča, da nam ni bilo takrat treba spravljat naših domov in jih gledat kakšni so. Moj je bil koma in še par njegovih kolegov... triš- jaz ne pošiljam slikic preko interneta, ker je moj velik nasprotnik tega. Sicer se mi včasih zdi vse skupaj malo smešno, ko pa začnejo govoriti o pedofilih in ukradenih identitetah mu dam pa vedno prav...Bom počakala raje na njega, ker sem že itak cel računalnik razturila... Mi je danes zjutraj neki zaštrajkal... Bo hud ko ... sunny- sej boš našla. Lahko se pa pri Hali Tivoli parkiraš in greš potem čez tivoli do čolnarne. Ni daleč... Ti jaz pošljem svojo številko. OK? No zdej pa grem jaz še par stvari postorit in potem počasi v mesto... Lep dan vsem...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 9:49:12
|
|
|
|
koala
|
limma kakor kdaj, včasih potegne dopoldanski spanec tudi dve uri, pa pol popoldan še kak urco, včeraj recimo pa je dopoldne spal cca 45 min, popoldan pa pol ure. Je pa res da je bila včeraj fuuuuuul gužva, ker je moja taščica praznovala rojstni dan. Aja, sem prej pozabila nalin samo zaradi vajine zgodbe sem kupila supermami in zraven jokala kot dež. Skidam ti kapo.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 9:53:41
|
|
|
|
ursulina
|
ja, mml, upam, da boš "sfolgala" vse naročit super dan smo si izbrale za srečanje!!! samo upam, da se bo dalo kje parkirat, jaz pridem nekje do pol enih do čolnarne... sunny m. upam da ne zalutaš, saj se bosta s katee zmenili, vidim, da je že poslala št. tole bo po dolgem času najin izlet v ljubljano, prvič se bo poeljal v avtosedežu, ga še nismo sporbal... upam, da mu bo v redu ljubljančanke, se torej vidimo! lep sončen pozdravček vsem ostalim!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 9:53:47
|
|
|
|
sani1
|
koala- Alex podoživlja vse kar se mju dogaja čez dan in zato tudi tako nemirno spi... Je pa pri nas isto. Jaz zjutraj mixam hruške mešam skuto in pripravljam 100 stvari. Pol pa poje malo gisolinota je pa samo tistega od Milupe in malo kruha in to je to... Pa za kosilo par žlic juha ali pa česarkoli. No vsaj mleko pa res pije. Zato se pa tudi ne sekiram glede ostalega... limma- a ti jo še dojiš? Pa je zraven tudi kaj? Da vi vidite zdej Manjo stoji zraven wc školke udarja po pokrovu in naenkrat utihne. In kaj je delala trgala je wc papir. Noro... Pol pa joče, ko ne ve kako bi se vsedla... No zdej pa res grem.... Se beremo...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 10:02:14
|
|
|
|
koala
|
sani si me potolažila, da ni samo moj ta ki tako štrajka pri žlici. HB da se še doji, ker drugače bi me pobralo od skrbi. Sem te pa hotela vprašati katere windowse uporabljata, midva imava xp pa je tam zraven ko odpdreš mapice, na levi tudi Burn all items to CD, tako da ni problema.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 10:06:04
|
|
|
|
Alfabeta
|
Evo na hitro za firbce: Uno, bolj od blizu bom pa dala v album, geslo je pa ime mojega sina NO????
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 10:11:56
|
|
|
|
koala
|
Alfabeta fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ti paše
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 10:28:07
|
|
|
|
katee
|
Alfabeta: ful ti paše!!!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 10:29:08
|
|
|
|
martinca
|
koala, upam, da bo Alex začel ponoči spat in da se bo mamica vsaj enkrat vredu naspala. jaz se moram pohvalit, da se danes ponoči ni Patrik niti enkrat prebudil. ker ponavadi se zbudi in mu dam čaj za pit. pa zaspi nazaj. zato pa je mene danes zjutraj trebuh tako bolel, ker nisem šla nič na wc ponoči. nana, bom Gregorja vprašal pa ti javim. limma, pa upam, da se boš lahko vsaj čez dan kaj naspala. IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Ja z mojim dragim pa sva septembra praznovala tretjo obletnico. Sicer se meni zdi, da ga poznam že celo življenje. Res sem vesela, da me je povabil na zmenek in da sem se jaz odločila in šla, ker je pa skoraj pet let mlajši od mene. In sem si takrat mislila kaj bom jaz z takšnim mulcem. Ampka je ljubezen prevagala. In ga imam res rada, ga ne zamenjam za nič na svetu... iiiiiiiii kak lepo. ljubljančanke lepo kofetkajte. IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Da vi vidite zdej Manjo stoji zraven wc školke udarja po pokrovu in naenkrat utihne. In kaj je delala trgala je wc papir. Noro... Pol pa joče, ko ne ve kako bi se vsedla... pol ko pa ne vejo kak bi kaj naredli je pa jok
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 10:33:56
|
|
|
|
martinca
|
alfabeta, full nora frizura, meni je všeč kako imaš lase potrižene. se še kar meni zalušta da bi imela tako kratke. samo moj možek ni preveč zadovoljen s to frizuro. res ti full paše.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 8.10.2008 10:37:29
|
|
|
|
Alfabeta
|
Hvala za pohvale Uno z albumom pa ne bo nič ker imajo nek novi sistem in je treba vabit če hočeš da ga ne vidijo vsi To je to
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.