|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
12.10.2008 11:24:57   
klepetka
dan,
včeraj  sem manjkala ,pa se moram na hitro pofočkat, čeprav me čas baše. Lano mučijo zobki še kar naprej, zat oje bilo do enih zjutraj iskoz neko stokanje , jokanje ipd. Pol se je pa umirilo in je bil mir do  pol dvetih zjutrajuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MONIA IN ALJAŽ, VSE LEPO VAMA ŽELIVA Z LANO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ursulina, super za mere i izvideuser posted image .A vaša P pa prav ida je pa 105 meja?!MEni je rekla, da pa 110, pol pa vedi. Je pa rekla, da je pri na stak obolj mejno, da ni panike.user posted image

nana, tud men is euje že zgodilo da sem po nerodnosti zbrisla. AMpak potem si pa same fensi smajlile zbralauser posted image .Drugače pa hvala, sem si naložila photoscape, in do neke mere cel oskužila, amapk bo treba še precej časa vložit v to, da bomo prišli do detajlov.

limma, user posted image  za Neži, da ji ne b ipreveč nagajal nosek.Lana ima tud zamašenega, pa zaenkar tje ne moti prehudo.user posted image  pa za vaju , ki sta sami, pa da čas  do prihoda vajinega user posted image hitro mine .

lutriopan, dobra siuser posted image .In kaj ne znaš, to sam ti misliš; veš da znaš. ME tukaj bomo pa zate močno pesti stiskale, pa bodo izpiti na brzake uspešno  opravljeni.

Alfabeta, sem naredila maslence; izvoli slike, sem jih samo zate slikalauser posted image

direkt iz pečice, se še vidi ko se kadiuser posted image

user posted image

tukaj pa je zadeva že dana na dvoje

user posted image

martinca , zate(sicer malo nerodno slikano, pa vendar);

iz ene strani
user posted image

pa še iz druge

user posted image

tukaj  pa še Lana od včeraj, ko je za probo sama jedla, sicer z rokami (in malo z mojo pomočjo), pa vendar, pa pustila sem ji enkart, da je ustvarjala (packala) po svoje, meni pa kar lasje pokonc.Amapk uživala je pa strašansko.To pa tud šteje, kajneuser posted image
Kmalu zatem,  ko je bila posneta tale slika, se je pa krožnik znašel na tleh in je seveda šel na stotisoč kosov.Sama sem si  kriva, ekr ji nisem dala plastičnega

user posted image

...moram nehat, ker grem kosilo dokončatuser posted image

Lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
12.10.2008 15:41:38   
martinca
tako naša streha je končo pokrita. še bo mogoče kake lsika padla če bo čas. je dane stako lepo sončno da se kar zunaj držimo.

triš, hvala za pojasnilo. jaz bi tudi imela Sveino kuhinjo, mi je pa tale model zelo všeč: http://www.svea.si/38
ah vidim da jaz tega ne znam naret.
no pač možnost postavitve imma v U, samo kakšna bo kaj cena kuhinje pa boljše da ne razmišljam se mi že zdaj po glavi rola.user posted image user posted image

lutiropan, hvala za slikice tvoje kuhinje. je zelo lepa. pa jedilno kot mi je všeč. sva ga midva tudi mislila imet, ampak mislim, da bodo sedaj kar stoli.

klaja, upam,da je Hani že kaj boljše in da je ne boli preveč. slikice pa že čakam. se zdaj spomnim ja da si pisala o tem.

ursalara,  to pa jezdaj prava makina.

golobček, user posted image   zate.

katee, user posted image user posted image user posted image za tvojega nečaka.

nana, a zato je blo to. jaz pa nisem vedela. sam tak bila v takem ežkem pričakovanju ali greva domov ali ne. pa sva potem lahko šla.

klepetka, hvala za slike kuhinje. mi je zelo všeč. tako barvno kot tudi postavitev. pa če te lahko prosim za tale recept. bi ga šla kar preizkusit. 

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
12.10.2008 16:04:32   
klepetka
oj, se vidi da je sonček.

Lana spi, pa čakamo da se zbudi da gremo še na en sprehodek.

Če bi se prej spomnili, bi šli na škratke v škratkovo deželo, tako pa imamo planirano naslednji vikend.Če ne bo dež.user posted image
martinca, bom napisala receptuser posted image .Pa  jupiiiii strehauser posted image .Pa kakšno sliko , ja.
katee, vse dobro tvojemu nečaku.En kup user posted image  za njega
klaja, upam da buška ni prehuda oz. da jo ne boli prehudo.Sam nimaš kaj, lahko si zraven pa se mimogrede kaj zgodi. Tudi Hani en kup user posted image

ursalara, user posted image  za avto. sUper je , meni je všečuser posted image
Pa še da te nekaj vprašam, ker ti si baje profi za kaj takega.

Mi je sicer še danes zelo hudo amapk ni kaj, se zgodi.No, včeraj sem pucala avto, in tam na armaturi imamo uno dišavo, uno tekočino. IN očitno sem postrani dala to dišavo al pa sem jo premaknila in se je razlilo. Razžrlo je vrhnjo plast plastike, al kako naj to povemuser posted image .Sicer ni dosti, amapk kolikor je je preveč Kaj misliš oz. veš , se dobi kakšna pasta,  kaj za maskiranje takih kiksov?!

evo, bujenje! ŠIbamo ven, zvečer gremo pa na kostanj k prijateljem, čeprav jaz ga bom lahko samo vohala. Ja, ni kaj, rit je treba spravit na ustrezne dimenzije, ni drugeuser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
12.10.2008 16:16:29   
Golobček
Vas samo na hitro pozdravim, je tako lep sončen dan da ga moramo izkoristit.

Jutri pa je nov dan in z Nino greva na odstranitev mavca in UZ kolkov.
Tako da se piše jutri da vam sporočim naše stanje.

Lep dan še naprej !!! 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
12.10.2008 17:19:04   
TRIŠ
Alfabeta njami munchmelowuser posted image ,jaz bi ga šla sedaj pečt ampak ga ne smem jestuser posted image .Glede vročine pa hvala ti.Pošiljam pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image za brata da se opracija dobro konča.Nana lepo frizurico ima Klemen.Jaz bom pa drug teden prilepila slikice fotosešna od frizerjauser posted image .Bi ga že pa smo izgubili CD pa mi bodo naredili drugega.Slikala sem s službenim aparatom ,ker svojega nisem imela s sebojuser posted image

Klepetka njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa lepo kuhinjo imaš.Lana pa itak že veš da je lepotička in poluser posted image

Martinca meni je bila tudi hortensia všeč samo smo potem kar to prekombiniraliuser posted image

Golobček jutri pa je tvoj in Ninin danuser posted image user posted image user posted image user posted image .Preživita ga lepo in se premečkajta,postiskajta in polupčkajta povsoduser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
12.10.2008 18:34:57   
martinca
klepetka, naša streha izgleda sedaj takole.
user posted image

triš, katera pa je ta kuhinja ki jo imaš sedaj? vidim da imaš nov avatar.user posted image user posted image zeloooo lep je Žan.

pa še nekaj slikic...

MAMI BOŠ DALA KAJ ZA JEST ALI NIČ?!
user posted image
MISLIM, DA NE BO NIČ user posted image
user posted image
POSLUŠAM GLASBO KI MI JO JE POSLALA KATEEuser posted image
user posted image
PREUČUJEM ANGLEŠKI SLOVAR user posted image
user posted image
GREM V BOTRCINO SOBO MALO POGLEDAT, ČE JE KAJ ZANIMIVEGA
user posted image
LUKA MI JE SAMO ŽLICO POKAZAL PA SEM SE ŽE NA VELIKO SMEJALuser posted image
user posted image

TA SLIKA PA MENI TAKO GROZNA ZGLEDA. SEM SE ŽE JAZ ENKRAT SREČALA S TAKIM KOMBAJNOM NA CESTI KO SEM PATRIKA NA SPREHOD PELJALAuser posted image
user posted image

grem pogledat kje je Patrik in ga najdem v kopalnici  pred wc školjko in kaka v pleničko. user posted image sem mu rekla če ga dam na školjko pa mi je nasmejal. user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
12.10.2008 19:16:48   
Alfabeta
Čer!

Najprej....ursulina imaš ZS. In bravo za "vitke " mere in pogumnega dečkota!user posted image

triš, zelo lep avataruser posted image , si vadila fotoshape, a ne? Sicer pa....a sem jaz kaj spregledala, al slabo berem....a ti hujšaš? Sicer pa hvala za lepe želje za brata. JIh je res zelo potreben. Hvala user posted image . Aja, driska je pa lahko zaradi AB, seveda. Pa tudi od zobka. Daj mu bobi palčke

martinca, ti imaš tudi nov avatar a ne?user posted image Lepi, resni dečkouser posted image . Pa lepe slike. Tista z kombajnom pa....Meni ga je tudi zoprno srečati z avtom. In bravo za steho!!!

klepetka....nekaj si pozabila....receptuser posted image  Zelo lepe slikice. Za armaturo pa dvomim da boš kaj rešila, ker če razžre... So pa enako nevarni vsi ti tekoči dišavniki, kot raznorazne smrečice, ki ostanejo na armaturi+malo sonca in je konec. Kako avto pa imaš, če ni skrivnost?

golobček, držim pesti da bo jutri vse ok z Ninouser posted image

ursalara user posted image user posted image user posted image za avtek. Veliko srečno prevoženih km

katee, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  za nečaka

kuhinje....vse so zelo lepe, vsaka na svoj načinuser posted image

sunny in mala pikica, upam da ste uživali v ZOO

nana, tvoj .....(ne ne bom napisala krompirček, ker me boš nekam sunilauser posted image ) lepi sinko je pa pravi frajer na teh slikahuser posted image user posted image

lutiropan, jutri pa veliko user posted image  in user posted image  za izpite!!!!Saj bo, boš videlauser posted image

Še za vse bolančke user posted image user posted image

Sedaj pa pošljem da ne bo šlo vse k user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
12.10.2008 19:26:20   
TRIŠ
Martinca ta je Svea Irena.Hišico pa boste imeli krasnouser posted image user posted image user posted image user posted image .Pa lepe slikice Patrikauser posted image

Alfabeta hujšam ne ker še nikoli nisem(ne morem ker imam preveč rada hranouser posted image ),sem se pa začela zdravo prehranjevat in tukaj odpadejo tudi sladkarijeuser posted image .Veš nimam nič za oblečt,tako da do službe moram prit saj do konfekcijeuser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
12.10.2008 19:41:42   
vaney
martinca, ko si glih pri fotkah kuhinj, tole je pa moja kuhinja:

sredina
user posted image

desna stran z vhodom v shrambo
user posted image

leva stran oz. šank
user posted image

kasneje pa komentiram še ostalo

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
12.10.2008 19:49:08   
vaney
martinca, lepa hiška bo ratalauser posted image

triš, zelo lep avataruser posted image

alfabeta, veliko sreče tvojemu bratuuser posted image

mala pikica in sunny m, kako je bilo v živalskem vrtcu?

triš, jaz sem tudi naredila mašmelovse, ampak mi niso dobro ratali, ker so se mi sesedli, pa za najin okus so bili presladki, drugače so pa enostavni za naredit in dobriuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
12.10.2008 19:56:58   
Alfabeta
Vaney, jaz sem dala v beljake pol sladkorja in je bilom ravno prav. Še enkaj te bom vprašala če morda veš....Moj sin se je v vrtcu navdušil nad K'nex-om. Veš kaj je to? Menda so kao konstruktorske kocke. A veš kje bi to dobila? Morda katera druga ve?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
12.10.2008 20:09:27   
katarinas
Čer!

Vaney imaš enako kuhinjo kot moja mami, samo da ima ona vse elemente v beli barvi, ti imaš pa kombinacijo s sivo. Zelo lepa kuhinja, kajne?

Martinca lepe slikce, user posted image za streho!

Golobček user posted image  za jutri!

Sem slišala da so Sunny in malo pikico sloni in žirafe vzeli...user posted image user posted image

A ni bil danes lep dan, menda bo jutri in še cel teden tudi user posted image

Ne vem če Lara že spi, se z očijem uspavata...samo ponavadi po kopanju takoj "dol pade"user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
12.10.2008 20:13:24   
katarinas
K'nex-om
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Vaney, jaz sem dala v beljake pol sladkorja in je bilom ravno prav. Še enkaj te bom vprašala če morda veš....Moj sin se je v vrtcu navdušil nad K'nex-om. Veš kaj je to? Menda so kao konstruktorske kocke. A veš kje bi to dobila? Morda katera druga ve?

Poglej tole: http://www.knex.com/ .... menda se jih da naročit pri neckermannuuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
12.10.2008 20:44:12   
mala pikica
male pikice in Gašperja ni slon pojedel user posted image

Mi smo preživeli lep dan, prav fajn smo se imeli, je bila še moja sestrična zraven user posted image V živalskem vrtu je bilo zelo lepo, malo smo bili žalostni, ker trenutno nimajo slonov in žiraf, pa ravno tega sem se najbolj veselila za Gašperja.

triš in martinca zelooo luškane avatarje imata user posted image

nana se na teh slikah vidi, da ima Klemen že kar nekaj laskov, lahko mami že pravo frizurco naredi user posted image

Pa še današnja fotozgodba....

MAMI, DAJ, DAJ, SAJ VEŠ, DA SEM JAZ ZADNJE ČASE ZELOOO LAČEN
user posted image

VESELJE IN NAVDUŠENJE NAD RAČKAMI IN LABODI
user posted image    user posted image

ŽIVALI SO ME PRAV UTRUDILE
user posted image

PA ŠE DRUŽINSKA
user posted image

PA DA NE BO KDO REKEL, DA NISMO BILI V ŽIVALSKEM VRTU user posted image
user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
12.10.2008 20:44:53   
mala pikica
Sem šele sedaj opazila, da sva z Dušanom na vseh slikah user posted image Jah, ne moremo še otroka kar tako pustiti, da bo tekal kje se mu bo zaželelo  user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 12.10.2008 20:46:54 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
12.10.2008 21:23:40   
nana35
Triš,pohvale za avatar!user posted image

lutiropan,mislim nate in ti držim pesti za jutrišnje izpite.Jaz sem vedno imela občutek,da nič ne znam,pa sem vedno znala potem,tako da je tole od nervoze mislim.Sicer jaz kaj nervozen tip nisem ,ker me izpiti nikoli niso preveč obremenjevali,sem vedno mislila,da bi bilo lepo da ga naredim,če ne,pa še vedno obstaja druga možnost.Zato boš tudi ti naredila.user posted image

ursulina,vama z Lenartom pa user posted image za nove mere,so ravno prave.

klepetka,a veš kako sem si zbrisala včeraj post?Namesto ctrl c,da shranim,sem stisnila ctrl v,kar bi mogla potem,če prilepim.Koza,čisto po nesreči. In ker se vedno mudi,pa kar stisneš nekaj.Zdaj bom vedno pazila.1x pa mi je Klemen zbrisal,ko je sedel pri meni inkar nekaj stiskal,pa je šlo vse v p.m.
In tvoja kuhinja je tudi lepa in zelo lepo pospravljena.A tole si hitro pospravila,pa potem slikalauser posted image  user posted image .Upam,da se ne jeziš,malo se hecam.

Mi sesamo nosek še vedno vsak dan,danes je imel poseben popadek in je tako kričal,da je bilo joj,še dobro da sva bila sama doma.Bi mislili da ga koljem. Pa ko se je kopal,nikako ni hotel iz bane,on bi še kar naprej čofotal,pa se dvigoval in štofiril z rokicami ven.Potem pa ko sem ga vzela ven da ga obrišem pa je bil tudi tak krik,da sem mislila,da sem mu kaj naredila.user posted image  No,edinoko sva zobke čistila,ni bilo panike,ker je pasta tako mmmmmmmmm,dobra.Začelo pa se je že pri večerji.
Je pa danes na r.dnevu tako lepo vse jedel,res veliko,juhico,pa krompirček,meso sva imela pa zraven,pa ga ni hotel,ker je bilo drugo boljše. No,pa še malo peciva,kasneje pa še dva Fruchtzwerga tako da nimam pripomb.In naspal se je do konca,skoraj 2 uri.Zvečer pa tak halo,cel dan pa je bil res dobre volje,razpoložen,norel je po vseh štirih,prehodil stanovanje vse povprek.No,z zaspanjem pa je bilo potem manj težav,ker je bil izmučen od drenja.

martinca,spet nov avatar?Pa je bil prejšnji res lep.Saj tale je tudi,ampak Patrik je bil tam tako skrivnosten.user posted image Si pa naredila link za kuhinjo,je pa tale Hortenzija res zelo lepa.1x si bom tudi jaz privoščila novo kuhinjo,še prej pa kopalnico.
Lepe slikice in ena grda,pa user posted image za streho.

Golobček,za vaju z Nino pa itak kot vedno user posted image user posted image user posted image ,za jutri seveda.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

nana, tvoj .....(ne ne bom napisala krompirček, ker me boš nekam sunilauser posted image ) lepi sinko je pa pravi frajer na teh slikahuser posted image user posted image

Ah kaj te bom suvala,najprej moram prit do tebeuser posted image .Sicer pa sem jaz napisala,da je krompirček in se je prijelo.Kriva sem sama,zato kar veselo tako naprej.

mala pikica,res lepe slikice,saj ti verjamemo,da ste bili v Zoo-ju.Ja,Klemen pa ima res malo več laskov,ni pa še neki čupavec,ampak bova s teh že kaj sčarala.user posted image

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
12.10.2008 21:30:17   
nana35
Intruderuser posted image za lepi avatar!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
12.10.2008 21:32:28   
nana35
Monia
user posted image

Aljaž

user posted image

Vse najboljše!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
12.10.2008 21:36:41   
dašabina
Triš, glede dopusta sem vam zato svetovala, da vsaka zase preveri, kako je v vaših službah, tako je pri nas
ljubljana, krasni izdelki in krasna pesemuser posted image  Alfabeta, tudi tvoji izdelki nič ne zaostajajo (taki in kuharski)user posted image
Nana - slike so krasne, fina čupica, kjer smo še mi, je po očitu, je pa res, da če imaš več predmetov na razpolago, se lahko bolj domišljaš...
Lutiropran, Golobček, držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
12.10.2008 21:38:13   
klepetka
dOBER VEČER,
najprej recept;

MASLENI ZVITKI

1)     1 KOCKO KVASA(NAREDI KVASEC)
2)     7 RUMENJAKOV
       2 vanilij sladkorja       
       5 dag masla
       4 žlice ruma

to penasto umešamo, dodamo;

1/2 l mlačnega mleka
       1 kg moke , k ijo tudi osolimo
        kvasec

3)   pustimo vzhajatuser posted image

4)   Razvaljamo  za mezinec debelo in namažemo z 15 dag masla , ki smo  ga penasto umešali in posujemo s pribl.2 pestmi sladkorja.Dodamo lahko pehtran, rozine,....ni pa nujno(Jaz ne dam ).
Srednje tesno zvijemo in razrežemo na 2-3 cm kolobarje, ki jih polagamo na pomaščen pekač drug poleg drugega.
5)   Pečemo na 200 stopinj.Po pribl. 30 min,ko lep ozarumenijo, jih prelijemo z mlekom -3 dcl- in pa posujemo s sladkorjem in še mal opopečemo(pribl. 15 min.)

Ko so pečeni , naj se na pekaču mal oohladijo, da se lepše ločijo med sabo , ko jih dajemo ven. DOBER TEKuser posted image
VAm garantiram, da so super. Prvi dan so nebeški, sploh mlačni, drug dan pa meni niso več tako dobri.Ponavadi jih pa drugi dan itak ni večuser posted image

TRIŠ, Super avataruser posted image , photoscape sekauser posted image

alfabeta, no krasno pol, če se ne da kaj takega popravituser posted image , pol sem pa res naredila poseluser posted image .Je pa že user posted image  rekel, da se ziher ne dobi kaj takega  za prekrit.

IN ne , ni skrivnost; imamo Tourana.

Bratu pa želim , da dobro prenese  operacijo.

malapikica, suepr da ste uživali. ZElo lepe slikce.

nana, amapk se mi zdi, da so  Klemnu  pa že ful laski zrastli, a ne de. Krasen je , tu sploh ni dvoma.

martinca, super boste zrihtaliuser posted image .Pa kot vedno , krasen avatar in slike tuduser posted image

golobček, kot pravijo punce, jutri je pa vajin danuser posted image . Naj bo sončen v vseh pogledihuser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
12.10.2008 21:42:33   
klepetka
nana,user posted image  se ne jezim.Nisem šla pred slikanjem pospravljat kuhinje. Lahko rečem da jo imam več  ali manj kar skozi, seveda k ose pa noben ne gužva noter razen meneuser posted image (zato je to edini prostor, ki ga imam samo jaz v lastiuser posted image ), kar pa ne morem reči za otroške sobe. Če prav pomislim, imam še srečo da se nisem že ubilauser posted image

intruder, akko si? Je znosno? Zmajevka precej nažira?user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
12.10.2008 21:56:33   
dašabina
Krasni novi avatarčkiuser posted image user posted image user posted image
Krasne vse nove slikice (Nana, Mala pikica, Martinca, Klepetka...)user posted image user posted image user posted image
Alfabeta, držim pesti za brata....user posted image user posted image

Vam pa moram pokazat, kakšen krasen obisk smo imeli.... smo bili čisto mehkiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

a ni srčkan....smo ga lepo spustili in je hitro odježkal po traviciuser posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 12.10.2008 21:59:10 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
12.10.2008 21:57:58   
Intruder24
Čer,

sem prišla malo poškilita sem, pa vidim da vas je kar nekaj gor user posted image .

Najprej vsem slavljenčkem vse najlepše user posted image

Nana lepe slikice malega krompirčka ima pa res že laske...pa sej nikoli nisem dvomila, da jih ne bo imel.user posted image

klepteka mogoče se bom celo lotila teh zavitkov...se mi zdi preveč zakomplicirano, ampak vidim da je dobro, ker sem začetnik te bom še najbrž kaj vprašala, ko bom tako daleč user posted image . Ja ja moja zamjevka pa...nimam sploh besed, ženski žal ne bo potegnilo, zase pa bom videla kako dolgo bom vzdržalauser posted image

Kuhinje vseh so lepe user posted image . Mi imamo zidano (home made) in se super obnese. Moreva še sicer končat, ampak bo kmalu!user posted image

Vsem bolančkom user posted image da se čimprej pozdravite!

Ko sem bila majnša smo imeli vsako leto ježka na prezimovanju...no kar nekaj let user posted image . So luškani, zato jaz mojega sončka včasih kličem ježek!user posted image

mala pikica user posted image fajn, da ste uživali in da je Gašper spal!

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 12.10.2008 21:59:42 >

Radi se mejte!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
12.10.2008 21:58:41   
dašabina
Aljaž, Lenart, Jakob, MOnia, Anže, vse naj, naj

user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
12.10.2008 22:01:44   
klepetka
intruder, super avataruser posted image . Recept je pa v bistvu zelo enostaven, boš videla.Če pa akj ne bo šlo, pa kar vprašajuser posted image

dašabina, iiiiii kak lep obisk ste imeli. Čeparv jaz bi se ga ustrašilauser posted image , tako na sliki je pa res lepo

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.