|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
10.10.2008 17:47:27   
SuzanaKK
Evo najina sončka. Od vseh igrač je bila najbolj zanimiva škatla od papirnatih robčkovuser posted image :

user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
10.10.2008 17:58:11   
majra
SuzanaKK, jaz pa pri tebi zmeraj najdem nekaj kar iščem user posted image  Prvo, lepa slika, ker sta gor dva lepa fantiča. Drugo, knjiga Zgodbe iz Amerike_ Daj mi prosim napiši kdo je izdal. Sem imela ta komplet 4 knjig, pa na žalost niso preživele, pa bi si probala kje nabavit. Pa če imaš mogoče še naslove od ostalih treh. Hvala user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
10.10.2008 18:02:29   
dašabina
Majra, meni je v službi razložila, da če imaš porodniško do 15. (ne vem ali ta dan tudi šteje ali ne), imaš cel dopust, če ne, pa sorazmerni del.... žal...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
10.10.2008 18:03:57   
SuzanaKK
majra he he, lepo, da lahko pomagam. To je zbirka PISANI SVET WALTA DISNEYA, zelo zelo stara. Izdalo jo je v slovenščini ČPG DELO; OOUR GLOBUS, Zagreb 1978. Trenutno imam v stanovanju še drugo iz zbirke, in sicer V deželi domišljije, ostali dva še moram poiskati.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
10.10.2008 18:04:37   
ljubljana
Kot jaz vem se nič ne odšteje se bom pa pozanimala.

Bom pa še prišla delat za 2 ali 3 dni in mi potem verjetno ne bodo nič odšteli.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
10.10.2008 18:05:05   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

dašabina,sem nalašč stisnila citiranje,da sem videla,kaj si napisalauser posted image . HUDO, NE DE...user posted image

Meni je vseeno,se mi zdi fino,če napišemo,kaj kdo zna in česa ne,saj ne da bi kdo kaj primerjal,samo tako,ker je zanimivo čitat,kaj znajo naši sončki. Meni je itak najbolj pomembno,kaj dela moje dete,jasno,me pa zanima,kaj počnejo tudi vaši sončki,saj veste,če pa se poznamo pa smo tako povezane že od prej...ne vem no.
Jaz sem vseeno napisala,kaj moj Klemne počne,zakaj pa ne,ker mi je lepo,da že toliko zna in zmore.user posted image   SAJ TAKO SEM TUD JAZ MISLILAuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
10.10.2008 18:05:53   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Majra, meni je v službi razložila, da če imaš porodniško do 15. (ne vem ali ta dan tudi šteje ali ne), imaš cel dopust, če ne, pa sorazmerni del.... žal...

Kako misliš do 15.? Bi malo bolj razložila prosim, ker to tudi mene zanima. Sicer se nisem še nič v službi pozanimala, ampak jaz bi tudi rada izkoristila dopust in šla po novem letu delat, če bo možno.user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
10.10.2008 18:06:33   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

majra he he, lepo, da lahko pomagam. To je zbirka PISANI SVET WALTA DISNEYA, zelo zelo stara. Izdalo jo je v slovenščini ČPG DELO; OOUR GLOBUS, Zagreb 1978. Trenutno imam v stanovanju še drugo iz zbirke, in sicer V deželi domišljije, ostali dva še moram poiskati.
JA, mi tud imamo še te knjige, so že kar stare...user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
10.10.2008 18:08:02   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Kako misliš do 15.? Bi malo bolj razložila prosim, ker to tudi mene zanima. Sicer se nisem še nič v službi pozanimala, ampak jaz bi tudi rada izkoristila dopust in šla po novem letu delat, če bo možno.user posted image
to pomeni do 15. decembra letos...

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
10.10.2008 18:12:58   
ljubljana
Joj sem se oddahnila jaz končam s porodniško 3.12.08.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
10.10.2008 18:16:10   
katarinas
Glede razvoja: naša Lara zna dat pa-pa, bravo, zna dat lupčka (tko da te vsega poslini), "tolka-tolka" (nekaj takega, kar pomeni, da dve posodici skupaj tolčeuser posted image ), zna pokazat kje je lučka, pa tud ne vedno, zna plesat tko da se maje v eno in v drugo smer, zna pa tud pokazat kako Lara navija za očija - sedi na tleh in z obema rokama maha pa še pleše zravenuser posted image user posted image  In ful čeblja, se vidi da je baba!!user posted image user posted image  Zna pa tud povedat kdaj je lačna - odpira usta kot riba na suhem.  Če ji pa kaj rečem da ne sme, npr.: Ne, pusti to Lara, je vroče!, se pa ona reži ko pečen maček, me sploh ne jemlje resnouser posted image
In vse to se je naučila zdaj v enem mesecu. So pa otročki res ful različni, nekateri znajo ploskat že pri 6-ih mesecih, naša se je recimo pri 8-ih naučila...
Ma nč se sekirat, vsi bojo znal govort, hodit in bli brez plenic; eni mal prej, eni mal kasnej a nede?

Alfabeta Lara k sreči nima nič modro dlesen ali kaj rdeče tako, da zgleda da smo jo dobro odnesli, uf!

Mml leče so na poti, upam, da pridejo jutri!

Anže pozdravi se! Lara je imela danes malo driske, že včeraj je bilo, mogoče ker je pojedla preveč jogurtauser posted image

No toliko za zdaj, sem bolj po spominu pisala. Grem zdaj na kavico.

Neposredna povezava do sporočila: 2311
10.10.2008 18:17:09   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Joj sem se oddahnila jaz končam s porodniško 3.12.08.
-  da ne bom DELALA PANIKE; DEJTE PREVERIT V SVOJIH SLUŽBAH

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
10.10.2008 18:17:52   
katarinas

Aha, hvalauser posted image  Se pravi, ker imam jaz porodniško do 30.11. bi potem mogla cel dopust dobit, kajne? Upam, da mi ne bodo kaj komplicirali, ker sem si jaz že vse lepo splaniralauser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
10.10.2008 18:19:35   
lutiropan
To sem jaz zasledila, ko sem iskala o dopustu.
Kako je s prenosom izrabe letnega dopusta v primeru odsotnosti delavca zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka?   V skladu z določbo 3. odstavka 163. člena ZDR ima delavec pravico izrabiti ves letni dopust, ki ni bil izrabljen v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka do 30. junija naslednjega koledarskega leta, če je v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal vsaj šest mesecev.   Če pa je delavec v koledarskem letu, v katerem mu je bil dopust odmerjen, delal manj kot šest mesecev, ima pravico izrabiti letni dopust do konca tekočega koledarskega leta, od tega mora izrabiti do konca koledarskega leta najmanj dva tedna, preostanek pa v dogovoru z delodajalcem do 30. junija naslednjega leta.

ko sem se pozanimala na sindikatu, ko sem jo jaz vprašala, če mi lahko zavrnejo dopust po porodniški(sploh,jaz ko menjam službo moram biti previdna, pa odpovedni rok,...)  je rekla, da načeloma lahko, vendar lahko potem jaz  lahko zahtevam  odškodnino,...Je pa rekla, da večinoma ne komplicirajo, že zaradi te odškodnine.To je v mojem primeru, ko bom dala odpoved.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
10.10.2008 18:22:18   
majra

Upam, da je tako tudi pri nas. Končam porodniško 6.12. user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
10.10.2008 18:29:09   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

To sem jaz zasledila, ko sem iskala o dopustu.
Kako je s prenosom izrabe letnega dopusta v primeru odsotnosti delavca zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka?   V skladu z določbo 3. odstavka 163. člena ZDR ima delavec pravico izrabiti ves letni dopust, ki ni bil izrabljen v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka do 30. junija naslednjega koledarskega leta, če je v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal vsaj šest mesecev.   Če pa je delavec v koledarskem letu, v katerem mu je bil dopust odmerjen, delal manj kot šest mesecev, ima pravico izrabiti letni dopust do konca tekočega koledarskega leta, od tega mora izrabiti do konca koledarskega leta najmanj dva tedna, preostanek pa v dogovoru z delodajalcem do 30. junija naslednjega leta.

ko sem se pozanimala na sindikatu, ko sem jo jaz vprašala, če mi lahko zavrnejo dopust po porodniški(sploh,jaz ko menjam službo moram biti previdna, pa odpovedni rok,...)  je rekla, da načeloma lahko, vendar lahko potem jaz  lahko zahtevam  odškodnino,...Je pa rekla, da večinoma ne komplicirajo, že zaradi te odškodnine.To je v mojem primeru, ko bom dala odpoved.

user posted image  Če sem prav razumela, nas torej pripada ves dopust, ali...
Mene bi radi že zdaj videli v službi, tako, da bodo sigurno poskušali kaj zbljuzituser posted image

SuzanaKK, hvala za info. Zlata si user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 10.10.2008 18:30:13 >

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
10.10.2008 18:53:47   
TRIŠ
Sunny morning saj jaz jem malo ampak telo treži nešto višeuser posted image user posted image user posted image

Anžeuser posted image user posted image user posted image user posted image Upam da imaš svečke proti vročini.Ubogi naši revčkiuser posted image

Lusa ti mi ne vrjameš glede modela ampak jaz se malokdaj zmotimuser posted image ,razen če jim boš branila.

Nana jaz bi inštrukcije za photoscape prosim,prosim,prosimuser posted image

Katee hvalauser posted image muzika pa je poskočna.Sedaj bi spet rabila orbitrecuser posted image

Suzana in Katee kako lepa sta vajina sončkauser posted image

Glede dopusta se definitivno ne odšteje nič,sedaj imaš še en dan več ker imaš Katjouser posted image ,ampak to boš koristila poletiuser posted image
TAKOLE LEP ŠOPEK PA SEM RAVNOKAR DOBILA OD LANE IN MATICAuser posted image TAKO LEPO STA GA ARANŽIRALA V OREHOV LIST.Kako vas imam rada moji sončkiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

SEDAJ PA LEPO KRASI MIZICOuser posted image

user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
10.10.2008 18:57:45   
TRIŠ
Martinca sedaj sem se spomnila da si me prosila za slikice kuhinjeuser posted image oprosti sem pozabila.Grem poslikat in upam da mi uspe še danes naložit(beri če bo Žan priden)user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
10.10.2008 18:58:08   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

TAKOLE LEP ŠOPEK PA SEM RAVNOKAR DOBILA OD LANE IN MATICAuser posted image TAKO LEPO STA GA ARANŽIRALA V OREHOV LIST.Kako vas imam rada moji sončkiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

SEDAJ PA LEPO KRASI MIZICOuser posted image

user posted image

Krasno! Joj kako te imata rada otroka! Res zelo lepo!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
10.10.2008 19:11:34   
TRIŠ
Takole moja kuhinjauser posted image

IZ DESNE
user posted image

IZ LEVE
user posted image

IN IZ SREDINE

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
10.10.2008 19:31:41   
SuzanaKK
TRIŠ dej kupi orbitrek od moje mameuser posted image . Tvoji otroci so res zlati, ful lep šopek. Kuhinja je tudi super.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
10.10.2008 19:32:01   
katarinas
Katee meni je šele zdajle vžgalo, da bi pa tud jaz imela tisto muziko iz CD-ja za aerobikouser posted image user posted image  Imava s sestro doma step in bi bilo ful fajn, da bi skakale na kakšno muziko ki je prav za aerobiko, namesto da nažigamo Slake al pa Avsenikeuser posted image user posted image  Če ti ni pretežko, a bi še meni posnela, ti pošljem CD?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
10.10.2008 19:33:06   
katarinas
TRIŠ ful lepa kuhinja. Moja je podobne barve, višnja in vanilija, samo ene 5x svojo pomanjšaj pa dobiš mojouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2323
10.10.2008 19:36:27   
Alfabeta
Čer!

intruder kaj se je pa zgodilo s tvojim lepim avatarjem?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

dašabina,sem nalašč stisnila citiranje,da sem videla,kaj si napisalauser posted image .

user posted image user posted image user posted image  jaz tudi

primerjave....jaz sploh ne primerjam več. Prvič ker je moja najmlajša (no razen 2 februarčkov, a ne Koala in Baby?) drugič ker je vsak otrok edinstven in tretjič ker je bil Filip v tem času čisto drugačen. Je že ful govoril pri 7 mesecihuser posted image , klical mama, ata, kak (to je bil tovornjak in zraven je še kazal in delal ccccccc-tako naredi tovornjak ko spusti zrakuser posted image ), ko je bil lačen je povedal "ama" in še en kup stvari. Tako da sta si 2 iz enega gnezda različna, kaj šele takole. Seveda se pa strinjam, da se pove kaj kdo dela
Sicer pa za info....naša pomaha, ploska, pokaže kako je velika, odkimava če kaj noče (ko je sita recimo in noče več), pleše, "poje" ko je glasba, kliče mama, če je lačna ama,.........Sploh ne ve več kaj vse. Se pa še ne kobaca konkretno. Ne vem kaj bi sploh rekla temu....Premikanje po prostoru pačuser posted image

sunny, a vaši je tud taka večerja všeč kot naši? Samo pazi, znajo biti potem ponoči žejni

mml, že po zs, pa še enkrat HVALA!!!!!!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

a mi lahko katera pove, če so pri 39 stopinjah vročine mrzle roke normalne? Anže iam vročino, pa čisto mrzle roke, ostalo telo je pa vročeuser posted image user posted image

Ja, ko vročina raste, ko pa pada se pa otoplijo. Veliko

user posted image user posted image user posted image

lusa, ne da ima preveč časa, ampak imam preveč volje in potrebe po nečem drugem. Saj bi šla na aerobiko, pa nimam volje ne možnosti

katee, mene žal tvoja ponudba parfumov nič ne mika, ker sva jaz in parfum kar malo skregana. Meni je to nuja, ne potrebauser posted image

katarinas, važno da je Lara ok

triš, saj veš da imaš zlate otroke, sem ti to že nekaj krat rekla, a ne?user posted image user posted image

katee in suzana se vidi da sta uživala pikcauser posted image user posted image

Tolk za enkrat

Aja, ne morem kar tako nehat..moram povedat, da sem danes in včeraj posadila 21 rumenih mini vrtnic, pa 25 enih trajnic, pa pripravila sem zemljo za tulipančke,.... No, pa tašča je tud pomagalauser posted image , sva imele obe dost dela

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
10.10.2008 19:41:55   
TRIŠ
Alfabeta pridnauser posted image user posted image user posted image

Katarinas moja kuhinja ni velika,da ne bo pomote.Mogoče slikica malo varauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.