|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
10.10.2008 9:59:20   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Kaj pa če bi probala dat Gašperju prej v spanju flaško? Če imate seveda približno uro kdaj bi on papal, pa mu podturiš flaško preden se zbudi. Razen če je mala lepa prisrčna driskica user posted image  kot Katja in zavrača flaško tudi v spanju

Flaška pri nas ne pride v poštev že od 5.meseca  user posted image  Saj zato pa je ravno to tako težko. Če bi v spanju pojedel flaško, bi to trajalo nekaj minut in bi tudi jaz že spala. Zdaj pa je vsa štala user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
10.10.2008 10:11:02   
Intruder24
Dobro jutro,user posted image

so očitno v kraju nad našim, zaradi kostanjev delali takšne vetroveuser posted image , ki so odgnali oblake in je posijalo user posted image !

user posted image upam, da bo še sijalo, ko bova z Vidom šla ven!

Naša noč je bila pač naša noč user posted image !

mml se strinjaš z nami?

user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
10.10.2008 10:23:16   
Alfabeta
ljubljana a bi se mi2 zmenile za inštrukcije?user posted image  Vsaj povej mi kje si se pričela učiti? Hvalauser posted image user posted image user posted image

Sicer pa user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
10.10.2008 10:26:19   
aurora6
Sem malo razmišljala glede "distribucije" in sem mislila, da bi se Ljubljačanke kar dobile in vam razdelim copatke

Se strinjam....vas bom vsaj spoznalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res si fuuuul pridna mml.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
10.10.2008 11:08:23   
Lunca1
jaz se tudi strinjam z razdeljevanjem copatk.

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
10.10.2008 11:34:30   
Katrin
Dan user posted image

Sva ravno s sistematskega: Anže meri 67 cm in je težak 8 kg, in sicer vesel fant, ki mu nič ne manjka user posted image

Lep vikend vsem malim in velikim user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
10.10.2008 11:52:03   
Alfabeta
Ljubljana, meni je bilo do izpred 4 let full v veselje poslikava svile.

In sedaj me je spet zagrabilo.

Tole delam danes, po posebnem naročilu. Ni sicer še gotova pa vseeno:

user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
10.10.2008 13:15:28   
TRIŠ

Mala pikica daj mu čaj namesto hrane.Smo pa mi tudi jedli včeraj ponoči kašico tako da......nimam nasveta,danes mu jo pa nisem dala,ker se bojim da bo potem tako vsako nočGlede razvoja pa je to čisto normalno da si vprašala.Vsaka mamica se to sprašuje.Jaz ki imam tretjega pa vidim ,da je ta zelo napreden ,ker hoče na vsak način bit njima podoben.Ko se odprejo vrata sobe se kar pokadi za njim ,tako hiti k njima v sobo.Naš Matic ni govoril do tretjega leta,potem pa se je eno jutro prepudil in rekel jaz bi pil.Mene pa je skoraj kap.Nekateri otroci stvari ne naredijo dokler niso 100%.

Majra glede kil sem se pa nasmejala.Moj pa ve za vsako deko ki jo zgubim ampak kadar se zredim je pa raje pametno tiho

Katee glede parfumov pa jih jaz jemljem pri eni kolegici.Ali so to v original embalaži ali točeni.Sedaj jih še ne rabim ampak ko bom šla pa v službo bo pa treba.Lahko pa mi pošlješ kaj več na ZS.Pa povej koliko dinarčkov ti pošljem za CD

sani 1 jaz bi spala ampak Žan mi ne da

Ljubljana ta je pa dobra MML COPATARICA nam bo razdelila vsakemu svoje copatke.Krasne izdelke delašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Alfabeta si se v biznis vrglauser posted image .Super ti gre tale poslikava od rokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
10.10.2008 13:56:33   
mml
Prvi del naročila je že na poti, ostali sledijo, nekaj mi šteka plačevanje, ker še nisem imela aktiviranega sistema, tako da en del copatkov še čaka, da jih plačam user posted image

intruder se ne strinjam, ker sem se sama ponudila in me niste nič prosile, tako da mi je to v čisto veselje, sploh če bo vse tako kot mora biti user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
10.10.2008 14:04:10   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: mml

intruder se ne strinjam, ker sem se sama ponudila in me niste nič prosile, tako da mi je to v čisto veselje, sploh če bo vse tako kot mora biti user posted image

sem si kr mislila, da bo tako...škoda... bil je predlog v znak hvaležnosti, ker si se sama punudila in ne plačilo...potem pa preprosto hvala!

Radi se mejte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
10.10.2008 14:22:31   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

sem si kr mislila, da bo tako...škoda... bil je predlog v znak hvaležnosti, ker si se sama punudila in ne plačilo...potem pa preprosto hvala!

Saj vem, da je bilo tako mišljeno user posted image , recimo, da je to moj HVALA, ker ste to, ker ste tu z mano in me prenašata, ko sem tečna in zoprna in grem še sama sebi na živce...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
10.10.2008 14:25:14   
nana35
dašabina,lepe slike in komentarjiuser posted image .Ne vem,če nisi tudi kje kak skriti fotograf,ker delaš tako izvirne slike.Meni to ne uspeva najbolje,ali pa zato ker nimamo klavirja, buč in ker ne pečem kruha.user posted image user posted image .

mala pikica,user posted image za nakupe,pa seveda vse pohvale atiju.Res imaš pridnega moža,meni se včasih kar toži po takšnem možu...Moj pa je bolj za moške zadeve,saj veš,vse kar je v garaži in po stanovanju,o kaki kuhi nima pojma,skuhati ne zna nič razen jajc,pa še ko je kaj kuhal,je pozabil,da je treba krompir soliti...ah,kaj čemo,vsega ne moremo imeti,kajne?Vsaj trudil se je nekaj pomagati...
In seveda user posted image za drugi Gašperjev zobek.Mogoče se bi v soboto našel čas,zdaj še res ne vem,se pa slišimo.

Klemen je zelo napreden,kar se tiče vsega "govorjenja",tudi pa-pa daje vedno vsakemu in vsemu,tudi lučki,uri...Ve kaj je lučka,rožica,ptiček,ribica,Paki (naš kuža),muca na sliki,ura (bim-bam,ker babičina spodaj bije)in še kaj se najde.Pa ve,kaj ne sme in če se reče ne to ne smeš ali je ajs ali fuj,ploska in škripa z zobmi,pa se zadnje čase napravlja ko je,pa tako cmoka in odpira usta,da mu kar ven teče,potem se pa smeji.Ko kaj ne sme, se smeje in vseeno nagaja,tudi za vtičnico ve da je ajs in ne sme,pa se obrača in se nagajivo smeje,pa vseeno poskuša s prstki.No,HB imamo vse zaščitene.
Pri "hoji" je prav tako napreden,šiba po vseh prostorih ,včasih res zelo hitro, stika povsod,odpira predale in omare,zlaga stvari ven,čeprav mami reče,da ne sme, vstaja ob kavču,stolih,ob mojih nogah,omarah,poskuša se že postaviti na noge tako,da se postavi na stopala in se dviguje,ampak to mu še pa ne uspeva.Oponaša avto oz.pač nekaj temu podobnega,če kje odmeva,mu je zelo zanimivo in je tudi zelo glasen npr.v Europarku,kjer odmeva in mu je to zelo všeč.Veliko se "pogovarja" z vsemi po vrsti in gre k vsakemu.Skoraj vsakemuuser posted image .No,toliko zna moj zlati sonček zaenkrat,mogoče sem kaj izpustila.Ne mara pa se previjati ,oblačiti in slačiti,rad se kopa,nerad pa se potem oblači v pižamo,pa spat nikakor,samo še stoji v posteljici,tudi če ga hranim s flaško,se kar obrne in vstaneuser posted image .To me najbolj jezi.

martinca,ne spomnim se babice,ki je hodila k tebi na obisk,če pa veš da naju niso hoteli dati v skupno sobo zaradi moje okužbe.Mlo sem še zdaj huda.user posted image

Alfabeta,ja tale slikica v avataru je veliko boljšauser posted image .

Pošiljam,potem pa naprej...

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
10.10.2008 14:48:16   
Intruder24

Saj vem, da je bilo tako mišljeno user posted image , recimo, da je to moj HVALA, ker ste to, ker ste tu z mano in me prenašata, ko sem tečna in zoprna in grem še sama sebi na živce...

user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
10.10.2008 14:54:11   
nana35
dašabina,sem nalašč stisnila citiranje,da sem videla,kaj si napisalauser posted image .

triš,ja bi bila vesela kartice od Ikee,ker bom šla,pa je potem ceneje.A ti pošljem naslov na ZS??Hvala,hvala.A nič ne komplicirajo glede priimka pa to??

koala,potem je zmenjeno,naj k tebi pošlje copatke.Se boš dogovorila z njo,velja?

Meni je vseeno,se mi zdi fino,če napišemo,kaj kdo zna in česa ne,saj ne da bi kdo kaj primerjal,samo tako,ker je zanimivo čitat,kaj znajo naši sončki. Meni je itak najbolj pomembno,kaj dela moje dete,jasno,me pa zanima,kaj počnejo tudi vaši sončki,saj veste,če pa se poznamo pa smo tako povezane že od prej...ne vem no.
Jaz sem vseeno napisala,kaj moj Klemne počne,zakaj pa ne,ker mi je lepo,da že toliko zna in zmore.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katee

nana: vem, da sem obljubila CDje prej, ampak mi ni zneslo skočiti še do pošte. Sem pa zato včeraj že navsezgodaj odšla do pošte in vam jih poslala.

katee,hvala, hvala za CD,prosim,če poveš koliko sem dolžna.Lahko na ZS. Sem zelo vesela,nisem pa te mislila priganjat,samo me je zanimalo,če se ni kje izgubil.

sunny m.hvala za informacijo glede kartice,samo ne vem,če mi jo bodo tako hitro poslali,kot bi jaz šla v A,jo bom pa naročila za v bodoče,zdaj bom pa izkoristila trišuser posted image .

sani,tudi tebi hvala za inf.za kartico,bom pa tako naredila,ko bom tam.No,bom videla,kako bom uspela,če bo šlo s časom,bom preko neta,če ne pa kar tam.

ljubljana,lepi izdelki,prav lepo se trudiš,jaz bi tudi izdelovala take zadevice,pa sem lena,imam pa žilico za to,to pa vem.user posted image

klepetkauser posted image za koničkouser posted image .Jaz ti itak pošiljam pošto tudi na gmail,po moje imaš že poln predaluser posted image .Lusa je po moje slikice delala s pomočjo Photoscape,no,vem da je tam ogromno takih funkcij.

katrin,user posted image za nove mere tvojega sončka.Glavno da je vesel,srečen in mu nič ne manjka.

Alfabeta,lepo izdeluj,mene tudi zanimajo takele stvari,kot je slikanje na svilo,izdelovanje ogrlic...a nekako se ne spravim zraven.Kdaj v prihodnosti mogoče,....

mml,jaz se strinjam kakor boš rekla,ne bi te rada silila,da vzameš kaj za uslugo,ker sama najbolje veš.Seveda pa ti najlepša hvala da si nas razsvetlila s copatki,le malo mi je žal,da nas nisi 1 teden prej,ker sem naročila in seveda že dobila in plačala shoo shoos,pa bi tukaj dobila dvojne.user posted image

intruder,opazila sem pesmico v tvojem podpisu.Ali je že napisana,ali si jo sama sestavila,ali pa jo je Videkuser posted image ??

Grem po solato,ker bo moj kmalu stopil skozi vrata,jaz pa tukajuser posted image .Papa, do večera.

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
10.10.2008 14:55:59   
TRIŠ
Nana ne vem od kod ti ideja da ne delaš lepih slikic.KRASNE SLIKICE DELAŠuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
10.10.2008 15:16:56   
Intruder24
nana itak, da delaš lepe slikice! Pesmica je prepisana valda nisem jaz pesniška duša...preveč realnauser posted image

ljubljana zelo lepi izdelki user posted image

enako Alfabeta za slikanje na svilo user posted image

Pa bravo user posted image vsem sončkom za lepo napredovanje. Vid je nekje tam kot so vsi, hodi oz. postavlja pa se še ne na nogice, ker mu nihče ne pokaže, je bila P full presenečena pri 6. mesecih ko naju je vpr. če hopsa, pa sva rekla, da ne veva, ker ga še nisva videla na nogahuser posted image ...pa s puzanjem pride vsepovsod in mu še v zgornje nadstropje nekak ni potrebno user posted image ...

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 10.10.2008 15:20:45 >

Radi se mejte!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
10.10.2008 16:27:58   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Glava me boli za pop....

....čez 15 min...

.Ampak vrjetnost je v tem ker ne večerjamuser posted image user posted image user posted image .Sedaj sem se najedla in je boljšeuser posted image

Saj ti govorim, da večerjaj ob 19.00 ampak se ni treba glih ful napokat...ne mi stradat...bo samo JO-JO efekt.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Mi smo imeli katastrofalno noč. In to samo zato, ker je bil Gašper lačen user posted image  Kaj imate kakšen predlog, kaj naredit, da se ne bi vsako noč hranili na žličko? Se Gašper čisto prebudi in potrebuje spet eno uro, da nazaj zaspi user posted image

Zvečer naj se oreng naje. Pri nas nobeden lino ne zaleže za celo noč. Danes bomo kruh + Poli + sir. Kadar se Neja zvečer dobro naje ful lepo spi. Probaj.

IZVIRNO SPOROČILO: majra
Razen če je mala lepa prisrčna driskica user posted image  kot Katja in zavrača flaško tudi v spanju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny- kakšno vreme pa imate? Pri nas gre pa čisto malo dež...

Ko sem pisala je rosilo, potem je bil pa cel čas sonček in je še vedno.

Lana user posted image za zobek.

Anže user posted image za mere.

Saj sem vedla, da bo tako, pa vseeno mml najlepša hvala!!!!!

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
10.10.2008 16:38:50   
vaney
a mi lahko katera pove, če so pri 39 stopinjah vročine mrzle roke normalne? Anže iam vročino, pa čisto mrzle roke, ostalo telo je pa vročeuser posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
10.10.2008 16:51:10   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

a mi lahko katera pove, če so pri 39 stopinjah vročine mrzle roke normalne? Anže iam vročino, pa čisto mrzle roke, ostalo telo je pa vročeuser posted image user posted image

to je znak, da vročina še raste.
Anže user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
10.10.2008 16:55:49   
Sunny Morning
Anže
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
10.10.2008 17:06:18   
Lusa
Hvala vsem za lepe komentarje v mojem albumu.

mala pikica-ti je daša v škatli dala pbudo za to vprašanje ,kako je kaj razvijanjeuser posted image user posted image user posted image pri nas tako veš kako je ,si lahko prebrala na škatliuser posted image user posted image user posted image in zna samo pogledat lučjo ,če jo vprašamo kje je lučka...ja tak pač je...boooo že...pravijo čimveč ukvarjta ,na tla jo dat ,ma klinac ,z njo se toliko bolj ukvarjamo kot z Lušo pa je v vsem počasnejša...user posted image ah bo pa čez 1leto ziher vse prekašalauser posted image user posted image user posted image

triš-ej ti triška ,me3 pa res ne bomo nikoli model.sem se tako nasmejala tvojim komentarjem ,so res lepo napisani in en še mi je posebaj pri srcu,saj veš kateri.Drugače pa sem delala slikice v photoscapeuser posted image nana zna povedat oz napisat.Mi je ona vse lepo razložila.Sem že zapravla veliko ur za ta program ,pa še vedno ne vem veliko..

golobček-velikokrta se spomnim nate ,najbolj ponoči ,ko se jaz zbudim in pomislim ,d anina spet ne spi

klepetka-hvala za pohvale ,sem triš že napisala za program ,upam ,d ati nana bolje opiše.Glede daše pa se ne sekiram,saj ima škatlouser posted image user posted image joj da ne bo katera mislila ,d ajo v škatčlo dajem ,to sem jo včeraj za 9mesecev prvič.

intruder-kaj si se predala ,bo že 1x bolje

ljubljana-zelo lepi izdelki-uauuu

alfabeta-imaš preveč časa?Joj jaz pa se tako težko spravim zraven ,jaz najraje rišem s suhimi kredami...

mml-kaj ti naprej pošljemo denar?Kdaj si pa ti zoprna?Me tebe res ne poznamo zoprne ,vsaj jaz ne!

nana-sem videla ,d asi že ti napisala o programu.hvala

anže-zate ena pikapoka,jo ne morem prilimat ,ker bo trajalo spet celo večnost ,ko bo odprlo stran.

slikice-meni so vedno vse tako lepe ,pa če slika nana,ali triš vse so čudovite!!!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
10.10.2008 17:07:20   
majra
Ker me že precej grabi slaba volja zaradi vse prehitro bližajoče se službe, sem se danes dobila na kafetu s sodelavko. Imamo novega šefa- katastrofa. Kar je pa še hujše, jaz sem pričakovala cel dopust, da ga bom veselo izkoristila in šla po novem letu delat, ko mi sodelavka pove, da se mi od dopusta odšteje 10 dni user posted image , ker pač letos nisem delala. Je to resuser posted image

Sem jezna kot 100 user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
10.10.2008 17:18:37   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Katee glede parfumov pa jih jaz jemljem pri eni kolegici.Ali so to v original embalaži ali točeni.Sedaj jih še ne rabim ampak ko bom šla pa v službo bo pa treba.Lahko pa mi pošlješ kaj več na ZS.Pa povej koliko dinarčkov ti pošljem za CD

Niso točeni, so v enotni embalaži od te firme (FM group). Za CD je pa že dobro, naj ti dobro koristi. Boš dala za kavo, ko se vidiva!

Nana, boš tudi ti dala za kavo, ko se vidiva!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
10.10.2008 17:19:41   
katee
O Suzana; a spet ti? Dovolj sem te imela za danes. Danes sva z Žan Luko namreč odšla v Celje na obisk k Aljažu in Suzani. Imnela sva se super, sedaj sva pa že doma!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
10.10.2008 17:39:40   
SuzanaKK
Katee Aljaž spi svojo tretjo polurico danes, tako da sem prišla malo pogledat. Mah dej, je tako minilo danes, kot da bi bila pol ure pri nas, bova morali res večkrat ponoviti. Glede parfumov pa sem jaz ZELO zadovoljna s svojim D&G Light Blue.

ANŽE enemu bravo bravo za mereuser posted image user posted image user posted image , ta drugemu pa veliko user posted image da bi bil čim prej zdrav.

klepetka user posted image , evo me, sem spet z vami. Pametnega sicer nimam kaj za povedati, sem se pa malo javila.

Ta vikend sva sama, je ati v vojašniciuser posted image . No, saj v nedeljo greva k mojim v Veelnje.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.