nana35
|
dašabina,sem nalašč stisnila citiranje,da sem videla,kaj si napisala . triš,ja bi bila vesela kartice od Ikee,ker bom šla,pa je potem ceneje.A ti pošljem naslov na ZS??Hvala,hvala.A nič ne komplicirajo glede priimka pa to?? koala,potem je zmenjeno,naj k tebi pošlje copatke.Se boš dogovorila z njo,velja? Meni je vseeno,se mi zdi fino,če napišemo,kaj kdo zna in česa ne,saj ne da bi kdo kaj primerjal,samo tako,ker je zanimivo čitat,kaj znajo naši sončki. Meni je itak najbolj pomembno,kaj dela moje dete,jasno,me pa zanima,kaj počnejo tudi vaši sončki,saj veste,če pa se poznamo pa smo tako povezane že od prej...ne vem no. Jaz sem vseeno napisala,kaj moj Klemne počne,zakaj pa ne,ker mi je lepo,da že toliko zna in zmore. IZVIRNO SPOROČILO: katee nana: vem, da sem obljubila CDje prej, ampak mi ni zneslo skočiti še do pošte. Sem pa zato včeraj že navsezgodaj odšla do pošte in vam jih poslala. katee,hvala, hvala za CD,prosim,če poveš koliko sem dolžna.Lahko na ZS. Sem zelo vesela,nisem pa te mislila priganjat,samo me je zanimalo,če se ni kje izgubil. sunny m.hvala za informacijo glede kartice,samo ne vem,če mi jo bodo tako hitro poslali,kot bi jaz šla v A,jo bom pa naročila za v bodoče,zdaj bom pa izkoristila triš . sani,tudi tebi hvala za inf.za kartico,bom pa tako naredila,ko bom tam.No,bom videla,kako bom uspela,če bo šlo s časom,bom preko neta,če ne pa kar tam. ljubljana,lepi izdelki,prav lepo se trudiš,jaz bi tudi izdelovala take zadevice,pa sem lena,imam pa žilico za to,to pa vem. klepetka za koničko .Jaz ti itak pošiljam pošto tudi na gmail,po moje imaš že poln predal .Lusa je po moje slikice delala s pomočjo Photoscape,no,vem da je tam ogromno takih funkcij. katrin, za nove mere tvojega sončka.Glavno da je vesel,srečen in mu nič ne manjka. Alfabeta,lepo izdeluj,mene tudi zanimajo takele stvari,kot je slikanje na svilo,izdelovanje ogrlic...a nekako se ne spravim zraven.Kdaj v prihodnosti mogoče,.... mml,jaz se strinjam kakor boš rekla,ne bi te rada silila,da vzameš kaj za uslugo,ker sama najbolje veš.Seveda pa ti najlepša hvala da si nas razsvetlila s copatki,le malo mi je žal,da nas nisi 1 teden prej,ker sem naročila in seveda že dobila in plačala shoo shoos,pa bi tukaj dobila dvojne. intruder,opazila sem pesmico v tvojem podpisu.Ali je že napisana,ali si jo sama sestavila,ali pa jo je Videk ?? Grem po solato,ker bo moj kmalu stopil skozi vrata,jaz pa tukaj .Papa, do večera.