Alfabeta
|
Čer! intruder kaj se je pa zgodilo s tvojim lepim avatarjem? IZVIRNO SPOROČILO: nana35 dašabina,sem nalašč stisnila citiranje,da sem videla,kaj si napisala . jaz tudi primerjave....jaz sploh ne primerjam več. Prvič ker je moja najmlajša (no razen 2 februarčkov, a ne Koala in Baby?) drugič ker je vsak otrok edinstven in tretjič ker je bil Filip v tem času čisto drugačen. Je že ful govoril pri 7 mesecih , klical mama, ata, kak (to je bil tovornjak in zraven je še kazal in delal ccccccc-tako naredi tovornjak ko spusti zrak ), ko je bil lačen je povedal "ama" in še en kup stvari. Tako da sta si 2 iz enega gnezda različna, kaj šele takole. Seveda se pa strinjam, da se pove kaj kdo dela Sicer pa za info....naša pomaha, ploska, pokaže kako je velika, odkimava če kaj noče (ko je sita recimo in noče več), pleše, "poje" ko je glasba, kliče mama, če je lačna ama,.........Sploh ne ve več kaj vse. Se pa še ne kobaca konkretno. Ne vem kaj bi sploh rekla temu....Premikanje po prostoru pač sunny, a vaši je tud taka večerja všeč kot naši? Samo pazi, znajo biti potem ponoči žejni mml, že po zs, pa še enkrat HVALA!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: vaney a mi lahko katera pove, če so pri 39 stopinjah vročine mrzle roke normalne? Anže iam vročino, pa čisto mrzle roke, ostalo telo je pa vroče Ja, ko vročina raste, ko pa pada se pa otoplijo. Veliko lusa, ne da ima preveč časa, ampak imam preveč volje in potrebe po nečem drugem. Saj bi šla na aerobiko, pa nimam volje ne možnosti katee, mene žal tvoja ponudba parfumov nič ne mika, ker sva jaz in parfum kar malo skregana. Meni je to nuja, ne potreba katarinas, važno da je Lara ok triš, saj veš da imaš zlate otroke, sem ti to že nekaj krat rekla, a ne? katee in suzana se vidi da sta uživala pikca Tolk za enkrat Aja, ne morem kar tako nehat..moram povedat, da sem danes in včeraj posadila 21 rumenih mini vrtnic, pa 25 enih trajnic, pa pripravila sem zemljo za tulipančke,.... No, pa tašča je tud pomagala , sva imele obe dost dela
|