|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
9.10.2008 15:43:40   
snikolina
Zdravo, jaz grem v matrinsko šolo v Mb porodnišnico, začnem pa 4.11. Komaj čakam!
Niia, ob 15h imam frizerja na Ptuju, tako, da sigurno ne bom mogla priti. Pa tudi naslednji petek 17.10. imam zaseden. Žal. Lahko pa organiziramo srečanje tudi v Mariboru, tja pa pridem brez problema. Za Ljubljano si moram vzeti cel dan frej, Mb pa mi je sproti. Res škoda.
LP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
9.10.2008 16:00:45   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Srečanje nosečk   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   v petek: 10.10.2008

(predlagan prostor je Tivoli ali Rudnik)- K svojemu postu napišite željeni kraj srečanja

HIACINTA
RONJA
NIIA
PLOHA

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
9.10.2008 18:10:29   
Ploha
hijacinta: kje si dobila karte za miss buši, a se to da še dobit?

Ja jst sm tud za jutri 10.10! Kraj mi je bolj všeč supernova - samo zaradi slaščičarne!  user posted image Če pa bo slučajno prestavljeno na naslednji teden pa tudi lahko pridem!

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
9.10.2008 18:11:14   
Ploha
uršika: hvalauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
9.10.2008 19:43:35   
ronja
Jaz predlagam Supernovo na Rudniku, je notri tudi slaščičarna

Meni je super, hehe, ker je blizuuser posted image . Zdaj lubi tako nikamor ne more, mala se ne doji več, tak da komot zgasnemuser posted image . Meni je vseeno tako za datum kot za kraj, torej mene lahko napišete kamorkoli od teh možnosti, ok?

hijacinta, savna pri dojenju ni preveč priporočljiva, eni jo strogo prepovedujejo, eni pa bolj blago, priporoča je pa noben - v bistvu vse dokler dojiš, ampak tega ti nisem hotela napisat, da te ne bi čisto potrlauser posted image . Je res, da vročina lahko rahlo koagulira mleko - po domače povedano ga sesiri - moraš računat, da so prsi bolj "štrleči" del telesa in se hitreje pregrejejo kot recimo tvoje dobovje... In če se mleko sesiri, sta dva problema: če se res ornk, potem lahko kak delček zamaši kak vod in moraš potem precej masirat, da se spet odpre, sicer lahko stvar vodi do mastitisa. Večji problem je pa to, da ima tako mleko seveda drugačen (slabši) okus in ga mariskateri dojenček zavrača... Tak da - boš sama presodila - po moje če greš čisto malo not, pa hitro ven, pa mogoče takoj pod hladen tuš, da hitro shladiš prsi, da bo šlo, pa mogoče tvojega malega ne bo motil spremenjen okus, ne bi pa jaz tega preveč počela, ker je tako mleko potem tudi sicer malo drugačne sestave - pač narava ni predvidela, da bi se mi cmarili na 80-100 stopinjah... Teklo ti pa mleko verjetno bo v savni, vsaj če ga boš imela veliko - tak da ti zna bit malo nerodno, ni pa da bi ti zdaj vse mleko ven steklo, lahko pa kaplja in te bojo bulili...
PS: pojma nimam, kje je kik, zanima pa tudi mene, mogoče nama lahko na srečanju pokažejo?

snikolina, hehe, mamo vse ene debate s svojimi, hihiuser posted image . Kaj sta pa vidva debatirala?
Aja, včeraj smo jedli kitajsko juho, pečene somove kotlete in domač kruh. Danes pa isto juho (sem je naredila preveč, ja;), domače korzune vlivance in svinjske zrezke v gobovi omaki (gobe sta nabrala tast in tašča, pa KOSTANJ tudi!!!) Tak da zdaj sem končno dobila svoj kostanj, jutri ga spečevauser posted image

Aja, ve sploh še ne veste, kje sem bila danes, a ne? hehe, spet v bolnici, natančneje na urgenci - tokrat ne zadadi mene... Kot veste, smo se menili, da gremo danes po kostanj, pa je lubi šel včeraj na basket in prišel domov z zvitim gležnjem, tak da je "zahinavil", hehe. Ok, se naspi, zjutraj je bilo pa še hujše, tak da sem ga odpeljala na urgenco, da so ga slikali, če ni kaj zlomljeno - hvalabogu ni, je samo zvit, ampak ne more nič hodit. Aja, je pa to kar podvig, da vse organiziraš, od ranega jutra do 14h popoldne, hehe. Najprej sem morala odnest svojo bolniško, ker je lubi zadnjič seveda spet malo zafrknil in ni vzel bolniške še za september... tak da sem nesla zdaj še to bolniško v svojo službo, potem sem šla po bratovo punco, da je pazila tamalo, medtem ko sva šla midva na urgenco... Ko sva prišla domov, sem naredila kosilo, da se punci vsaj malo oddolžim in potem samo padla dol... Zdaj se spravljam delat eno honorarno delo, pa se mi ne da, sploh ker me spet nekaj šraufa in že vem, da bom mela drisko...

uršika, kruha že dolgo ni več, heheuser posted image hijacinata, ti kar vprašaj, s kruhi se super razumemo, to mi pa res vedno rata (lubi me vedno zafrkava, da se v mojih rokah vse hitro dvigne, hehe, ker mi vsa testa in zadeve ful vzhajajo in narastejo in grejo dostikrat čez rob posodeuser posted image ) Je pa res, da kruh rajši delam kot jem, čeprav domačega vedno probam, kupljeni pa kakor kdaj, večina mi je brezveznih, sem se malo razvadila, da mora bit vedno drugače... Edino kornšpic mam pa res rada.

petra88, pri izcedku je dobro pogledaš še teksturo, če je gost in grudast, so to navadno glivice.
haha, petra, če se izogibamo sladkarijam? Prej sem pojedla 150 g toblerone čokolade!user posted image Skrbim, da bo Lejla tudi tak dobrovoljček kot Ronja, heheuser posted image Večina zobozdravnikov ti niti ne bo delala amalgamskih plomb, če vejo, da si noseča, vsaj tadobri že ne. Je pa boljše to, kot pa da bi imela kake hude luknje, ker lahko tam prehajajo bakterije direktno v kri in tako naprej do user posted image . tak da če bi bili samo ti dve opciji, se je tudi za vprašat... na srečo pri meni ni bilo nič narobe (se vidi, da ne bruham tako kot pri Ronjiuser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 2780
9.10.2008 21:12:05   
uršika***

Srečanje nosečk   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   v petek: 10.10.2008

(predlagan prostor je Tivoli ali Rudnik)- K svojemu postu napišite željeni kraj srečanja

HIACINTA
RONJA
NIIA
PLOHA

Se pravi: Jutri, petek:  10.10.2008 ob 16.00 v Supernovi na Rudniku- Se strinjate vse prisotne?

Neposredna povezava do sporočila: 2781
9.10.2008 21:36:10   
crtka
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Jast sem tudi za 10.10. mi je pa čisto vseeno kje.

P.S.: Sem najdla Kik in res se najdejo lušne stvari zelo poceni. Tudi kvaliteta se mi zdi super. Sicer nismo imeli veliko različnih številk, ampak definitivno bom šla še pogledat.

Kje pa je ta Kik, a mogoče v Supernovi-Rudnik?

Neposredna povezava do sporočila: 2782
9.10.2008 21:47:43   
ronja
Se pravi: Jutri, petek: 10.10.2008 ob 16.00 v Supernovi na Rudniku- Se strinjate vse prisotne?

Meni je ok.

Kik je mislim da tudi tam, ja.

Neposredna povezava do sporočila: 2783
9.10.2008 23:25:54   
Ploha
ja jst se strninjam, kako se bomo pa prepoznale

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
10.10.2008 0:27:22   
Najki
cau deklce. se moram mal potozit user posted image .

zdejle sm ze skor dva tedna v krizi k mi je babica umrla po tednu na infekcijski kliniki. negotovost me je res prizadela, pa se obiskat je nisem smela da se ne bi cesa nalezla. jutri je pogreb. v glavnem sem se prepricala, da moram pozitivno misliti, da ne bi stres vplival na nosecnost, ma sem vseeno zacela cutiti zaskrbljujoce spremembe.

pa sem se odlocila iti do zdravnika se prepricat, ce je se vse na mestu. prisla sem tja v uradnih urah, pa poljubila vrata, saj ga cel dan ni bilo v ordinaciji. 2 sestri pa sta mi rekli, naj grem za nujen pregled kar v porodnisnico, da me tam morajo vzeti. v redu, sem pa sla tja. ko sem se tam pojavila, so me najprej nahrurili, da oni pregledajo le na napotnico... pa se da bi morala iti k nadomestnemu zdravniku, ce mojega ni bilo. mislim, pa sestri mi nista nic povedali. sicer pa tudi, ce bi bil moj gino tam, ne bi rabla hodit v porodnisnico a ne? od kje naj zdej napotnico prvlecem. pol so me le vzeli in je bilo vse ok, po pregledu pa so mi zagrozili, naj do drugega dne zrihtam napotnico in jo dostavim, sicer dobim racun po posti.
dohtarjev mam ze cez glavo pol me pa se z birokracijo zajeb..... pa okol posiljajo, js pa se komi vozim pa se vlecem okol. torej jutri zjutraj moram iti do mojega ginota mu tezit za napotnico in jo dostavit v porodnisnico, potem pa sprejemati obiske od vsepovsod in iti na babicin pogreb. pa grem stavit, da doktorja spet ne bo v ordinaciji.

zdejle sm ze cist besna kva se grejo, pa 2 sestri mi nista niti omenili napotnice ali nadomestnega zdravnika. kot da nimam ze dovolj problemov z zalovanjem in hkrati strahom, da se bo bebici kaj zgodilo. a vas kdaj prime, da bi dohtarje nekam poslale? ce mi bo jutr kej tezil, bom dobila zivcni zlom nanj.

ok, mal sm se potozla, moram it spat, k ze cel teden vlecem 5 ur spanja na noc =$ pa da mu lohk ob sedmih zjutri ze tolcem po vratih.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
10.10.2008 10:07:42   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ja jst se strninjam, kako se bomo pa prepoznale

Mislim da po tem, da imate vse trebuheuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
10.10.2008 10:17:38   
uršika***
Najki

Moje sožalje za babicouser posted image . Verjamem, da te razjezi takšen odnos zdravstvenega osebja, sploh pa, ker si že tako ranljiva zaradi nosečnosti, potem pa še tole z babico. Danes še potrpi, potem pa boš lažje zadihala. In čas celi vse rane- vem, da se ti to sedaj sliši nesmiselno, ampak bolečina ob izgubi bo čez čas pojenjala. Misli predvsem na svojega otročička in ne razburjaj se preveč. Žal na tem svetu je tako, da eni gredo, drugi pa pridejo. Po pogrebu ti bo lažje. Pa pazi nase, da se ne zgrudiš na pokopališču. Če se ne počutiš najboljše, rajši ostani v vežici na stolu. Upam, da bo s tabo in bebiko vse v redu in da ti bo tale težek dan hitro minil.user posted image user posted image user posted image user posted image   Vse te imamo rade user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2787
10.10.2008 10:20:28   
uršika***
Aja, sem nevljudnauser posted image
Kavico vam moram skuhat

user posted image

Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2788
10.10.2008 10:28:43   
uršika***
Ronja- potem imaš svojega dragega domauser posted image user posted image user posted image  na bolniški. Si mu rekla, da je štor?user posted image
Aha, potem bomo pa savnanje prestavil skor za leto in poluser posted image
Jaz sem bila ravno prejšnji teden pri zobarju, ker mi je plomba ven padla- ena in edina, ki jo imamuser posted image  in  mi jo je zamenjal brez komplikacij. Sploh nisem vedela, da to ni dobrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2789
10.10.2008 10:40:20   
ronja
kaj, je zdaj, se dobimo ali ne?

Najki,
moje sožalje. V p. je res tako, da v principu vzamejo na napotnico, sicer pa samo, če je nekaj res ornk narobe (če krvaviš ali če te res fuuuuuul boli) - takrat pa ne komplicirajo, celo tiste tazoprne sestre ne, ti povem iz izkušenj. Tak da včasih zgleda hujše to naše zdravstvo kot je - kadar je res ornk narobe pa vseeno vzamejo, ne glede na papirje... Sestri ti verjetno nista nič rekli za napotnico, ker je pač sami ne moreta dat, ginekologa pa ni bilo tam, da bi ti jo dal. Ker sta se pa bali zate, sta te poslali tja, samo da te kdo pregleda, pa papirji magari kasneje.... Če je kaj narobe, je to vseeno boljše kot da te pošljejo domov, ne? Sami pa tak ne moreta nič naredit... Te pa razumem glede dohtarjev: meni se je zgodilo, da sta me v razmaku 2 ur dva različna nadrla: ena kaj sem toliko časa čakala, če sem bolana, da lahko to škodi otroku, pa da bi takoj morala nekam v bolnico, drugi pa kaj se grem, če mi nič niuser posted image , da so to pač začetniški nosečniški simptomi... Na žalost je imela prva zdravnica prav, ampak so to ugotovili šele po pol leta, ker me je tale drugi pametnjakovič (pušenjak) poslal lepo domov in v službo z vročino 38 stopinj, bruhanjem po 5x na dan... Kri je bila še v redu, razen železa, urin je bil sicer malo bogi, ampak to je lahko tudi od user posted image ... Tak da... Boljše da pogledajo, pa tudi če moraš potem malo skakat okoli za papirjeuser posted image .

KO sem bila noseča z Ronjo, je umrl moj dedek, vendar pa ga nisem marala, ker je bil pedofil, med drugim, in precej sadističen človek, tako da mi ni bilo nič hudo za njim, torej mi je bilo lažje. Ampak če pogledaš iz drugega konca, je pa boljše imet enega dobrega človeka, ki ti umre kot pa enega kretena, za katerim ti ni nič žal... Ga pa celo nosečnost nisem šla nič obiskat, čeprav sem vedela, da je hudo bolan - takih ljudi ne bom spustila v bližino svojega otroka, pa tudi če je še v bušiju. POleg tega si sama tega nisem želela, kaj bi imela od obiska nekoga, ki ga ne maram? Tak da sem mami lepo povedala, da ne in konec. Na pogreb sem pa šla, ker takrat njega itak ni bilo več zraven, mami pa je bila in ji je bilo seveda hudo, ker je bil ipak njen oče, pa čeprav kreten... Mislim pa, da ga nihče ne pogreša...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 10:56:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
10.10.2008 11:10:23   
uršika***

user posted image    DANES   user posted image

KRAJ: Supernova na Rudniku  (v slaščičarniuser posted image user posted image user posted image )   kateri??????? NAJ ENA PREDLAGA

ČAS: ob 16.00

Kje ste ostale nosečke????? Samo 4 kandidatke imamouser posted image

HIACINTA
RONJA
NIIA
PLOHA

Neposredna povezava do sporočila: 2792
10.10.2008 11:21:28   
Ploha
kaj če bi se pred vhodam dobile (upam da je samo eden) pa bi šle poj skupaj v katerokoli slašččarno ker jaz bolj slabo poznam

Neposredna povezava do sporočila: 2793
10.10.2008 12:14:30   
Hijacinta
Juhu pa se dobimo user posted image . Jaz pridem, vendar bom malo zamudila ker do štirih delam, vendar sem zelo blizu in upam da vas bom našla in ne bom kakšne druge nosečnice za rokav pocukala user posted image  Kolikor vem je ena slaščičarna v pritličju pred Mullerjem.

Joj savne potem še kar nekaj časa ne bom vidla user posted image , čeprav glavno je da je z user posted image  vse ok. 

Najki moje sožalje.

Ronja potem se bom pa za kruh kar nate obrnla. Moram priznat da ne uživam ravno v kuhanju. Pri nama user posted image  kuha, vendar sedaj ko bom eno leto doma bom pa morala to prevzeti jaz in se prav nič ne veselim. Ampak počasi bo že.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 12:15:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
10.10.2008 12:46:42   
Ploha
aha ok, joj tole že vidm da bom jst vse zbluzila, ker res sm bla tm samo 1x in nimam pojma kje je kaj. Vem kje je H&M (to je spodaj kuj ko not prideš???) pa zravn je en lokalčk mogoče clo slaščičarna!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
10.10.2008 12:54:01   
Ploha
dejmo se zment za prou določeno mesto, ker jest sm res "kramp", da bom točn vedla,...user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
10.10.2008 13:12:16   
uršika***
Halo? Ronja ti si tam nekje v bližini Rudnika doma, daj povej, kako se imenuje slaščičarna, kje je in kje se dobite. Mogoče še katera nosečka pride nenapovedana - da vas bo našlauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
10.10.2008 13:20:56   
Ploha
ooo uršika hvalaaaaaaaaaaaaa!

Neposredna povezava do sporočila: 2799
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 13:57:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?