|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
8.10.2008 12:58:24   
ronja
Za srečanje je meni vseeno, lahko ta petek, povejte kje, če bi bile rade not - sicer so zdaj taki lepi dnevi, da mi čisto paše bit zunaj, ne vem pa, kako bo v pet.

niia, tvoja g. ima prav, vse to je res normalno. Ja, tudi nam so v obeh MŠ povedali isto, da naj kupujemo od 62, še boljše od 68 dalje... ampak meni je bilo kar žal, da sem jih tako dosledno ubogala, verjetno računajo, da vsak vseeno kaj kupiuser posted image ... Tako pa sem imela samo dva mala bodija in ene hlačke s stopalci tako majhno - to mi je mami kkupila v Tosami, da bo neka imela za iz porodnišnice... Je vseeno 11cm razlike kar precej(Ronja je mela 51 cm ob rojstvu...) in nisem mela nič malega za oblečt... So rekli, da ti vsi dajo tiste tamale cotke, ker so najbolj cortkane, samo midva sva večino stvari dobila št 68 ali več - veliko tega še zdaj nosi... Sploh H&M se mi zdi, da majo kar velike cifre, Ronja je njihove 56 še kar dolgo nosila, par mesecev sigurno! Pa še tak fajn kroj so bili, da je lahko dolgo mela, ker je res ful odvisno od kroja.

balonchy, hvala, končno ena vroča čok., ne samo kavice, ki jih ne pijemuser posted image

uršika, čim prvič spraviš poročni prstan dol, ga daj dol in ga potem magari nosi na verižici, če se nočeš ločit od njega. MOji mami se pri bratcu tudi zatekale roke, da ga tudi ni mogla več dol dobit in ker je bila trmasta in vraževerna ga ni hotela dat dol, dokler bi ga še kdaj lahko, ji je prst vedno bolj zatekal (ker je bil pač pretok slabši) in je je tako bolelo, da ji ga je moral oče prepilit doluser posted image . Tak da boljše, da ga daš prej dol, ker zatekala boš po vsej verjetnosti vedno bolj...
Glede toplic bi jaz tudi razmislila, tam je pa res svega i svašta... En velik bazen ala Tivoli je eno, not so v glavnem športniki, plavalci, ki trenirajo in študentje, ki se recimo da večinoma stušajo, predno grejo not. V toplicah je pa prvič manjši bazen, drugič je bolj topla voda (kar je seveda oboje super za koncentrirat bakterije), pa še večina so obiskovalci malo starejši in po mojih izkušnjah se noben prej ne gre stuširat, ampak se grejo lepo umit v tisto vodo... Nisem bila veliko v toplicah, ampak ne vem, no, obožujem vodo, ampak tja pa ne grem noseča, pa z malim otrokom tudi ne. To je res leglo bakterij...

saša, držim pesti za vas, a se je dragi že zmenil z gospodom direktorjem? Veš, oni pač probajo, si reče, mu bom dal ultimat, pa če ne bo hotel, pač ne bo hotel. NI da bi to vedno tak resno mislili, da bi pa potem kar 100% brez službe ostal, samo naj lepo reče odločno NE, pa bo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
8.10.2008 13:31:46   
ronja
Aja, jaz sem pa ravno od zobozdravnice, mi je prejšnjič naročila, naj pridem spet oktobra, da porihtamo zadeve pred porodom in sem bila ziher, da je videla kaj za naredit, pa ni hotela v 1. trimesečju. Ampak ni bilo nič, je očitno samo hotela prečekirat, če je vse ok pred porodom. Moja zobozdravnica je res zlatauser posted image user posted image user posted image . Jo mam ful rada, dobro naredi, pa vedno vse lepo pogleda,ne kar tako nekaj na hitro, ampak lepo pogleda vsak zob posebej, vpraša sestro, kdaj je bila kaka plomba delana, skratka ko greš od nje in ti reče, da je vse ok, si res lahko miren, ker veš, da res je vse ok. Super zobozdravnica! Pa še v ZD je, tako da je zastonjuser posted image . naslednjič mi bo zamenjala eno plombo, se nič ne mudi, je pa počasi za zamenjat, amapk ker je amalgamska, mi jo bo rajši po porodu.

Kar se pa spanja tiče, pa sem se jaz danes precej zbujala, na žalost spet od bolečine - mi je prav fajn, če se zbudim zaradi lulanja, ne pa zaradi slabosti ali bolečine...  Tisti maraton s hladilnikom in potem cel dan Ronja in potem še štacuna zvečer - je bil očitno preveč - zvečer sem se komaj odvlekla v posteljo - na pol po vseh 4ih...
NO, bom danes pridna in ne bom nič pucala, nič delala, razen kosila - sva sicer povabila njegovadva na kosilo, ker je lubi prinesel enega ogromnega soma (skoraj 6 kg), ki ga sami ipak ne zmažemo (nas še ni 7 heheuser posted image ) Ampak imam juho že narejeno od včeraj (ena kitajska), testo za kruh sem tudi že naredila, tak da ga samo še oblikujem in spečem, ribo bo pa lubi pekel, tak da se ne bom kaj pretegnilauser posted image . Sem si dala nalašč malo bolj na izi danes, ker me še vse boli od včeraj - me je kar malo stisnilo pri srčku, ker me je začelo bolet na desni, tam, kjer mam zdaj posteljico, tak da se ne bom več terala. Dajte me spomnit, kadar bom spet hotela razgrajat, ok? Bo pač nekaj časa še svinjak, kaj pa čemuser posted image . Samo hladilnik je pa tipitopi zdajuser posted image .

Ne prašite, kako sem bila v pon. zvečer, ko je prinesel tole ribo,vesela, da nisem tisti dan nič jedla - ogromna riba, potem jo pa on  začne tam pucat v lijaku v kuhinji, pa z eno mesarsko ala"mačeto" - tisti azijski nož - odseka glavo, pa potem vse tisto črevesje ven... Huuuu, če bi imela kaj bruhat, bi vse šlo, se mi je obračalo 100/h, pa na srečo nisem jedla kosila tisti danuser posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
8.10.2008 14:10:53   
uršika***
Super Ronja za somauser posted image user posted image user posted image  Bravo tvoj lubi!!! Upam, da vam je teknil. Pa ga je najbrž narezal- ali je kar celega spekel?
Prstan sem že dobila doluser posted image  hvalabogu in ga imam sedaj na verižici. Nebi rada, da bi mi ga morali res prerezati. Pa še moj prst zravenuser posted image
Ja, glede toplic imaš prav- pa bolj kot je topla voda, slabše je. Kakšen olimpijski bazen je precej mrzel in bakterije nimajo tako čudovitih pogojev kot pa np. na Čatežu- od tam sem vedno prišla domov z bakterijami v mednožjuuser posted image - ja, pa vsi tisti starčki, ki se grejo v bazen direkt umituser posted image user posted image - pa enkrat sem videla enega, ki je imel celo telo v ehcemih- ali kako se že reče tisti stvari, luskavica- nekaj takega in potem se ti želodec direkt obrne- Ronja, to je še slabše, kot če gledaš obglavljanje somauser posted image - ker se zaveš, v čem se kopašuser posted image user posted image user posted image .
Drugače pa sva bila midva zadnje časa bolj privrženca savne in jo zelooooo pogrešamuser posted image . Komaj čakam, da damo tole bebiko ven iz trebuha, potem pa veselo v savnouser posted image user posted image  se prešvicatuser posted image

Ronja- tebi ni pomoči- tako kot meni neuser posted image . Jaz sem najbolj nesrečna, če moram počivat in nobeden me ne razume, da mi je BOOOOOOORRINNNNNNNNG, ko moram non stop ležat, kot da sem invalid. Če malo pospravim, grem ven na vrt, primem karkoli- pa čeprav je rožica, se kar naenkrat znajde okoli mene 10 ljudi in me naženejo nazaj počivatuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zrolalo se mi bo. Pa 10 kil sem že pridelala. Čeprav se mi zdi, da se zdajle moj apetit umirja.Je bil 14 dni malo močnejši, kot ponavadiuser posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
8.10.2008 14:48:39   
ronja
Super Ronja za soma Bravo tvoj lubi!!! Upam, da vam je teknil. Pa ga je najbrž narezal- ali je kar celega spekel?

Soma bomo meli danes, včeraj je bil na terenu, sama se pa niti pod razno tega ne podstopim sekat, veš kaka marcina je to! Itak so ga ujeli predvčerajšnjim zvečer, tak da je super svež v primerjavi z ribami v ribarnici (do 14 dni stare se šteje pod A kvaliteto!) Ga bo pa seveda sesekal na kotlete, ampak to je njegovo delo, hehe, jaz tega uradno ne znam (če bi bila mala lačna, bi se verjetno čudežno naučila, ampak dokler mi ni treba, se delam,d a ne znam, heheuser posted image ) Ti poročam, kakšen bo!

Super za prstan, nič ga več ne dajaj gor, da ga ne bo treba pilit. Škoda bi ga bilo.

Ja, stari ljudje se jezijo, zakaj jih ne spoštujejo, pa zakaj jih včasih grdo gledamo, pa zakaj si svoje mislimo o njih - ampak če greš ves svinjski v bazen, pa res ne moreš pričakovat, da te bom ful lepo gledala!!! Pa še umivajo se večinoma ne vsak dan in če na to pomisliš, potem je res "somova-čreva-efekt"user posted image .

Aja, s savno boš pa morala še po porodu malo počakat, veš? Nekje 6 tednov se priporoča, ampak vsaj 4 tedne, ko krvaviš pa res ne... Ker se v savni poveča pretok krvi, lahko skup padeš, ko začneš bolj krvavet in ker ne smeš uporabljat tamponov za to krvavitev (čiščo), je tudi praktično neizvedljivo. Samo da se pripraviš, da ne boš preveč razočarana. Potem pa seveda lahko navališ, samo bosta morala najt kako varstvo za user posted image . Najboljše, da se že zdaj s kom dogovoriš, potem ne bojo meli izbire, heheuser posted image .

hehe, uršika, mene pa nihče ne more nagnat počivat, ker sva dop. sami doma in potem delam bedarije... No, zdaj grem tisti kruhek oblikovat, da še 1x vzhaja in da bo ravno pravi čas pečenuser posted image . Mam eno fajn knjigo o kruhih (not jih je 250) in potem dam lubiju, da si vsak teden zbere kakega - in zdaj si je zbral enega, ki se ga 3 dni dela... S tistimi starterji (ala kislo testo), ki ga moraš vsak dan nafutrat, hehe. Poročam, kakšen bo.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
8.10.2008 15:18:07   
Ploha
uršika: jaz imam erkcem, nimam luskavice ker to je nekaj čistooo drugega, imam pa erkcem oz. dermatitis, nekaj na nogi nekaj na roki,...in to ni nič groznega, če se tak človek kopa v vodi. Če je umit in spedenan, potem ni problem. Mogoče je luskavica res malo bolj zoprna. Ampak moje ni nalezljivo, in kadar grem v vodo se stuširam!user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
8.10.2008 21:10:38   
Zvezdica
Ojla

Saša, grozno da se v zem občutljivem obdobju soočaš s takimi situacijami. Upam da ste zadevo rešili in bo vse kot mora biti.

Jast imam pa spet svoje obdobje, ko moj pravi, da sem neznosna. Se prepirava zarad takih malenkosti, da je za znort. Ma, sej je dejstvo, da sva se v osmih letih kregala vedno le zarad malenkosti. Zdaj mi pa to počasi preseda. Pričakuje, da se bom vedno prilagajala njemu in njegovim potrebam, sploh zadnje čase. Moj lubi je res idelaen partner ampak odkar sem doma ni vse kot bi moralo biti. Ali pa sem jast zdolgočasena in pogrešam službouser posted image Res se počutim kot neka gospodinja. Sicer ko sem v službi delam res 300%, včasih bi raje delala fizična delauser posted image . In takrat ve, da pridem domov izmozgana in je super, odkar sem doma je pa vedno ON ON ON. In počasi imam dovolj. Sej mogoče pretiravam, ker sem besna kot ris, ampak meni se včasih enostavno ne da- Vse življenje sem prijatzna, strežem drugim, se prilagajam.... Mater, je čas ko naj se ne kdo prilagodi meni.

Ok, ni treba bratuser posted image ampak res sem morala dat iz sebe.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
8.10.2008 21:55:53   
Ploha
uf zvezdica si pa res jezna k risuser posted image , pomiri se, itak mamo pa vse kdaj take čase! Jst se tud razpizdim kdaj pa kdaj pa me čukasto gleda! Sploh se ne da z njim kregat!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
8.10.2008 22:00:00   
ronja
Ja, ploha, saj po moje se uršika ni pritoževala nad raznimi nenalezljivimi boleznimi, ampak predvsem nad tem, da se ljudje ne grejo stušat prej - to je pa res bljaki! Bazeni v toplicah niso namenjeni umivanju, ampak nekateri jih tako jemljejo...

zvezdica, vsak pride enkrat do tega, da je preveč prilagajanja drugim ravno tako narobe kot premalo. Težko je pa vedno ujet tisti pravi nivo, sploh ker se le-ta spreminja, ker enkrat rabi en več, drugič pa drugi... Se mi zdi, da veliko moškim paše, da je žena doma - pa ne da je ne bi hoteli spodbujat v karieri, sploh ne - ampak je pa fino, da je nekdo vedno tam, da lahko računaš nanjo, da bo vse pošlihtala, česar on ne bo imel časa, da ni teba mislit še na njen šiht in se prilagajat,... Vem, da mojemu lubiju to paše, mi je tudi že sam pošteno priznal, ko sem bila na porodniški, da mu je ful fino, ko sem doma.
Ampak če si doma zdaj, je verjetno nekaj narobe s tabo, da imaš bolniško in se bo j*** ga, moral prilagajat tudi on... tak da kar povej, če te kaj muči, ker če tiščiš v sebi, se samo nabira, potem pa enkrat toliko bolj eksplodira...

Jaz sem mela tudi včeraj vsega poln kufer, tako sem si želela vsaj čist hladilnik, če že ostalo pač ne bo spucano tako, kot bi si želela (saj ni, da mamo glih svinjak, ampak sta pa ženska in moška lestvica čistoče res ornk zamaknjeni, se mi zdiuser posted image ). Ampak potem ko me je cel dan bolelo ko pes, pa me še danes boli, sem si rekla, da bom pač morala tako ali drugače stisnit zobe in pregurat tole, ker se ne splača izgubit otroka zaradi preklete čistoče oz. svinjarije... In ker on DEJANSKO ne vidi, da bi bilo karkoli narobe, če so recimo drobtine po miziuser posted image . Pa saj ne mislim, da je treba ves čas pucat mizo, ampak predno daš pa krožnike za goste gor, jo pa ja pobrišešuser posted image . Saj jo je, ko sem mu rekla, pa tudi prt je dal, ko sem mu rekla (sicer je nekaj zafrkaval, zakaj je pol moral brisat, heheuser posted image ), ampak njemu se je tudi prej zdelo čisto ok. Taki pač so, nimamo kaj...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
8.10.2008 22:08:30   
ronja
Aja, som je bil pa odličen! Lubi je še dva fileja naredil, pa dal zmrznit, tak da mamo še vsaj za 1x... Pa še obe babici sta dobili vsaka en ornk kos sveže ribe.

Jutri in pojutrišnjem je pa lubi vzel dopust iz nadur, gremo zjutraj kostanj nabirat z njegovimi. Upam, da ga bo kaj. No, jaz bom še videla, ali bom šla, ker me še kar boli, čeprav sprehodi verjetno niso tak nevarni kot če doma kaj pucam...

Aja, pa še tega vam nisem povedala, da me je pa včeraj še elektrika stresla! sem pospravljala stvari, ko sva prišla iz trgovine in sem morala pospravit eno škatlo tja na nekam pod strop, zlezem na pult in lepo pospravljam škatlo... In naeknrat - dzzzp - direkt v vrat! Lubi je zadnjič dal stran stikalo od lučke, ker se je pokvarilo in očitno ni (dovolj) dobro izoliral žice, ki štrli zdaj iz stropa... Še dobro, da nisem odskočla, ker bi sicer padla iz pulta - je v višini štedilnika... Srečauser posted image . NO, upam, da v kratkem dobim luč nazaj, da ne bo več tistih žic iz stropauser posted image . Kar je pa najbolj čudno, je pa to, da me je danes enkrat sredi ničega tako streslo v bušiju - kot da bi me stresla elektrika nekje na sredi trebuščka! Mislim halo? Pa se nisem ničesar dotaknila, sedela sem in nekaj brala... Mogoče me je tamala brcnila v kak električni živec, ampak mi je kar čudno - kje ga je pa našla na sp. strani trebuščka?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2759
8.10.2008 22:11:51   
Zvezdica
Ploha... Sem se že skulirala.

Ja ronja, tvoj post me je pa nasmejal. Čista miza, hladilnik, posesano, njim je to vse ravno.
Ja pride dan ko res eksplodiram, mater itak smo ženske multi praktiki, rok imamo kot hobotnice, možgane, ki delajo 900/H. Mislim, zraven sem pa še vedno razpoložena za vseuser posted image . Se splača kdaj tudi popenit, ker če ne te enostavno spregleda.

Grem spančkat, sem prav izčrpana.

A ve se dobite v petek? Joj, jast sem pa že zmenjena. Kje se pa dobite?

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
9.10.2008 9:48:01   
Hijacinta
Jutrce. Sem prišla malo pogledat kako kaj kaže s srečanjem, pa vidim da ni ravno odziva user posted image  No če se vam da, sem jaz vseeno za to da se dobimo. Sicer nas ne bo veliko ampak se bomo pa me načvekale user posted image  Zvezdica prav škoda da ne moreš.

Jaz sem v službi, tako da lahko pridem po četrti uri, mi je pa čisto vseeno kje se dobimo. Ronja mislim da so za petek napovedne rahle padavine, tako da je mogoče vseeno bolje da se dobimo kje drugje. Kakšen predlog je zaželjen. Jaz predlagam Supernovo na Rudniku, je notri tudi slaščičarna user posted image

Uršika drugače pa tudi jaz zelo zelo pogrešam savno, sploh sedaj ko je bolj hladno in sem čisto premražena. Ronja nisem vedla da je savna tako dolgo prepovedana, sem se že veselila da bom po porodu šibala tja. A ko dojiš pa ni problema, ker mislim da je Ula enkrat omenjala da če si na vročini potem mleko kar teče? Pa ne se smejat sam res nimam čisto nič pojma o teh stvareh.

Me pa še nekaj zanima. Sem danes hotla it pogledat v Kik ki naj bi bil na Rudniku, pa me zanima če katera ve bolj točno kje je, ker je tukaj kar veliko trgovin.

Res upam da nam bo uspelo in da se dobimo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
9.10.2008 9:50:56   
Hijacinta
Jaz sem ravnokar opazila da sem prva danes. Ne morem verjet. No potem vam pa jaz danes kuham kavico

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://beconfused.com/images/2007/04/Face-of-a-sun-on-coffee.jpg&imgrefurl=http://beconfused.com/tags/art/&h=345&w=480&sz=19&hl=sl&start=5&usg=__Px31Y3PWN9NU6798kQUUo2teU_o=&tbnid=enHGtGQy4LY5QM:&tbnh=93&tbnw=129&prev=/images%3Fq%3Dcoffee%26gbv%3D2%26hl%3Dsl%26sa%3DG][/link]

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
9.10.2008 9:51:58   
Hijacinta
No tudi slikc ne zam dodajat user posted image  ampak šteje name a ne

Neposredna povezava do sporočila: 2763
9.10.2008 9:53:40   
Hijacinta
Res ne vem kaj je danes z mano. Sem hotela napisat da ne znam in da šteje namen. Se opravičujem vsem skupaj ker smetim.

Neposredna povezava do sporočila: 2764
9.10.2008 10:05:12   
snikolina
Dobro jutro, souser posted image
Kako smo danes? Jst sem se že zjutrej rahlo skregala z mojim, ampak nič ne de. Vztrajam pri svojem. user posted image user posted image user posted image Zvezdica pri meni je podobna situacija. Kaj čmo, taki so.

Kar se tiče srečanja, smo bile prvotno zmenjene za prvi petek v oktobru in ker ni bilo nobenega odziva, nisem hotela vztrajat.
Supernova se mi zdi odlična lokacija, vendar pa mene ne bo, ker imam v petek popoldne frizerja. Tako, da tiste, ki greste: lepo se imejte in fajn načvekajte.user posted image

Nič, grem počivat, potem nekaj malega pospravit in gruntat kaj bom kuhala za kosilo. Če ima katera kako idejo le na dan z receptom.user posted image

Adijo pa lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 2765
9.10.2008 11:02:36   
uršika***
Bom napisala dva datuma, pa se počekirajte za srečanje, kdaj vam paše. 
Pa dajte kar citiraj in se spodaj napišite- se mi zdi škoda, da bi delale srečanje  ta teden, če mogoče večini bolj odgovarja naslednji teden. No, pa da vidim, kaj bom uspela spacatuser posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
9.10.2008 11:06:43   
uršika***
Srečanje nosečk   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   v petek: 10.10.2008

(predlagan prostor je Tivoli ali Rudnik)- K svojemu postu napišite željeni kraj srečanja

Neposredna povezava do sporočila: 2767
9.10.2008 11:09:47   
uršika***
Srečanje nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v petek 17.10.2008

(Predlagan prostor je Tivoli ali Rudnik)- K svojemu postu napišite željeni kraj srečanja

Neposredna povezava do sporočila: 2768
9.10.2008 11:25:04   
uršika***
No, takole. Upam, da se bomo tako lažje dogovorileuser posted image - če se bo seveda katera sploh še kaj oglasila danes tukajle na ringarajiuser posted image

Ronja: kdaj hudiča se misliš ti malo umirituser posted image user posted image user posted image user posted image  Na srečanju jo punce privežite na stol, da bo vsaj takrat malo pri miru, ker ona očitno doma ne počiva niti minuto na danuser posted image user posted image user posted image user posted image
S sabo pa obvezno imejte fotoaparate, da boste pripopale slikice sem gor, da bomo tudi me- (invalidke, ki imamo prepoved premikanja po našem planetu) videle, kako ste se imeleuser posted image .

Hiacinta- ne skrbi- to je samo škratek, ki ti skače po tipkovnici in ti nagajauser posted image
A misliš da res lahko mleko ven steče, če si v savniuser posted image , ker je pretoplo? A ima katera izkušnje s tem?

Ploha: oprosti, ker ne ločim med tema dvema boleznima, ampak jaz sem videla enega starega strica, ki se je skoz praskal, pa celo telo je imel rdeče, flekasto, pa na ležalniku si je kraste dol praskaluser posted image - je ležal ravno pod nami. Saj lahko, da tudi on ni imel nič nalezljivega, ampak ni bilo ravno lepo. Verjamem pa, da je tisto, kar ne vidimo sigurno bolj nevarno in v vodi preži na nas- kakšne glivice, da ne razmišljam o mestu, kjer so nastale.

Ronja- si že spekla kruh? ali si še pri fazi gnetenja???

Neposredna povezava do sporočila: 2769
9.10.2008 11:38:10   
Hijacinta
Če jih večina ne more ta teden se absolutno lahko dobimo kdaj drugič. Vendar jaz žal drugi teden (17.10.) ne morem ker je finale Miss Buši in imam karte user posted image . Tako da vseeno upam da bo termin drugačen user posted image

Pa vse pohvale za prevzem pobude user posted image

Ronja meni pa kruh nikoli ne rata user posted image  Sem zato kupil aaparatek in je ok, vseeno pa bi se rada naučilas peči kruh tudi v pečici. Bo kakšen nasvet prav prišel.

Neposredna povezava do sporočila: 2770
9.10.2008 13:34:48   
petra88
Da se vam še jaz javim po dolgem času, pa da ne boste pozabile name. Mam že cel teden tako natrpan, da še na ringaraja komaj uspem prit in vas prebrat, kaj šele da bi kaj napisala. Se opravičujem, tako je, hmalu bo še hujše user posted image

Po ringarajinem koledarju sem danes dopolnila 27teden, jupiii user posted image Še malo, pa bo. Na materinsko šolo že hodite? Jaz bom začela novembra, sicer pa se več ali manj stvari učim že na faxu, tako da grem sam obudit spomine user posted image

Zadnjič je ena spraševala glede izcedka, nam so zadnjič na predavanjih rekli, da panika je, kadar ima izcedek drugačno barvo in vonj. Mislim, da so omenili samo to dvoje.

Mene pa zanima, a zelo pazite na to, da jest zdravo, uravnoteženo, da se izogibate sladkarijam, bla bla? Vam uspeva? Ker meni pač ne. To že pazim, da imam na dan vsaj 5obrokov, pa vmes še kakšno čokoladica, pa sladkarija n.1 in sladkarija n.2 in tako naprej.. user posted image Ehja...

Danes imam še zobarja. Baje, da med nosečnostjo ful odsvetujejo delat sive plombe, ker imajo preveč živega srebra in potem to živo srebro hlapi še kar nekaj časa po plombiranju in v ful povišanih količinah kot je potrebno, zato svetujejo v tem času da si daješ bele plombe oz. da si zobe porihtaš pred nosečnostjo. Samo tako, malo za info.. user posted image

No toliko zaenkrat, sedaj se grem pa učit, ker ju3 imam že kolokvij iz praxe.. Fajn se imejte srečke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2771
9.10.2008 14:32:41   
temtem
Živjo vsem januarčicam!!!
Jaz bom predvidoma rodila 23.1, in se že zdaj psihično pripravljam...Sicer pa prehajam iz ene faze v drugo-najprej obdsedenost s hrano, potem s shopingom, kozmetiko, gledanjem tv-ja...So mi že vse prednosečniške obleke premajhne, in trebuh imam kar velik, tako da imam vedno dober izgovor za shoping...
A je katera uporabljala karitejevo maslo od L' Occitane-a? A kaj pomaga?
Par dni bom (razen službe) imela popoln mir, ker je moj dragi šel na štiridnevno ribičijo v Avstrijo...
Upam da ste vse kul, pa se vidimo januarja...Bo kar gužvica, a ne?user posted image
Pa še nekaj. Kdaj začet z materinsko šolo-novembra, ali decembra?user posted image
Pusa vsemuser posted image

temtem

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
9.10.2008 14:42:08   
Detece
halo temtem! Kar se šole tiče jo jaz obiskujem že v tem mesecu. Smo imeli do sedaj 2 predavanja.
Kar se pa simptomov nosečnosti tiče, jih pa v bistvu ne opažam, tudi moj user posted image  ne. Edino to da sem bolj čustvena. Če je nekaj smešnega, je meni tako smešno da se ne morem nehati režat (pa komu drugemu sploh ni), tudi razjokala sem se že za čisto brezveze (ampak to manjkrat kot smejala). Hrana mi nobena posebej ne diši, jem enako kot prej, mogoče kak obrok več.

Upam, da se vam bo uspelo dobiti. Sama sem iz Mb in mi je predaleč. Sem pa vedno za takšne podvige.

user posted image  bodite pridne in se čuvajte.

(odgovor članu temtem)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 14:53:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu temtem)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
9.10.2008 15:41:56   
Hijacinta
Jast sem tudi za 10.10. mi je pa čisto vseeno kje.

P.S.: Sem najdla Kik in res se najdejo lušne stvari zelo poceni. Tudi kvaliteta se mi zdi super. Sicer nismo imeli veliko različnih številk, ampak definitivno bom šla še pogledat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?