ronja
|
Za srečanje je meni vseeno, lahko ta petek, povejte kje, če bi bile rade not - sicer so zdaj taki lepi dnevi, da mi čisto paše bit zunaj, ne vem pa, kako bo v pet. niia, tvoja g. ima prav, vse to je res normalno. Ja, tudi nam so v obeh MŠ povedali isto, da naj kupujemo od 62, še boljše od 68 dalje... ampak meni je bilo kar žal, da sem jih tako dosledno ubogala, verjetno računajo, da vsak vseeno kaj kupi ... Tako pa sem imela samo dva mala bodija in ene hlačke s stopalci tako majhno - to mi je mami kkupila v Tosami, da bo neka imela za iz porodnišnice... Je vseeno 11cm razlike kar precej(Ronja je mela 51 cm ob rojstvu...) in nisem mela nič malega za oblečt... So rekli, da ti vsi dajo tiste tamale cotke, ker so najbolj cortkane, samo midva sva večino stvari dobila št 68 ali več - veliko tega še zdaj nosi... Sploh H&M se mi zdi, da majo kar velike cifre, Ronja je njihove 56 še kar dolgo nosila, par mesecev sigurno! Pa še tak fajn kroj so bili, da je lahko dolgo mela, ker je res ful odvisno od kroja. balonchy, hvala, končno ena vroča čok., ne samo kavice, ki jih ne pijem uršika, čim prvič spraviš poročni prstan dol, ga daj dol in ga potem magari nosi na verižici, če se nočeš ločit od njega. MOji mami se pri bratcu tudi zatekale roke, da ga tudi ni mogla več dol dobit in ker je bila trmasta in vraževerna ga ni hotela dat dol, dokler bi ga še kdaj lahko, ji je prst vedno bolj zatekal (ker je bil pač pretok slabši) in je je tako bolelo, da ji ga je moral oče prepilit dol . Tak da boljše, da ga daš prej dol, ker zatekala boš po vsej verjetnosti vedno bolj... Glede toplic bi jaz tudi razmislila, tam je pa res svega i svašta... En velik bazen ala Tivoli je eno, not so v glavnem športniki, plavalci, ki trenirajo in študentje, ki se recimo da večinoma stušajo, predno grejo not. V toplicah je pa prvič manjši bazen, drugič je bolj topla voda (kar je seveda oboje super za koncentrirat bakterije), pa še večina so obiskovalci malo starejši in po mojih izkušnjah se noben prej ne gre stuširat, ampak se grejo lepo umit v tisto vodo... Nisem bila veliko v toplicah, ampak ne vem, no, obožujem vodo, ampak tja pa ne grem noseča, pa z malim otrokom tudi ne. To je res leglo bakterij... saša, držim pesti za vas, a se je dragi že zmenil z gospodom direktorjem? Veš, oni pač probajo, si reče, mu bom dal ultimat, pa če ne bo hotel, pač ne bo hotel. NI da bi to vedno tak resno mislili, da bi pa potem kar 100% brez službe ostal, samo naj lepo reče odločno NE, pa bo.
|