|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
6.10.2008 19:41:02   
Zvezdica
plohca, seveda je tud canasten, ampak ta moja prijateljica je dermatologinja in pravi, da je praška pasta ZAKON. Tudi za otročke. Vem, ko je liam imel nekaj podobnega glivicam sem trikrat namazala in je izginilo. In od takrat nikoli nič več. od moje kolegice mala je imela glivice na ritki, pa jo je mazala s canastenom, pa je bistveno dlje trajalo da se je pozdravilo kot naslednjič ko je uporabila praško p.
Tko da probat ni greh.

Kar se streptokoka tiče, ti zdaj itak nič ne pomaga ampak med porodom ti morajo dat inekcijo. Kar se vnetja tiče pa naj te pregleda, sej zato so tam. Klinc, pol stvari na pamet delajo.

Grem otroka skopat do konca user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
6.10.2008 19:42:49   
Zvezdica
AQ, vsake toliko pa nam nameniš malo časa. lepouser posted image
Te kar mal pogrešamo, sej veš.

Kolarjeva je nazaj, Hvala bogu.

Ti pa kar pridi v Slo rodit, če se tam ne bi počutila najbolje. Fantje bodo že razumeli.

Zdaj grem pa res tamalga zrihtat.

Čav

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
6.10.2008 20:21:09   
ronja
res imata čudežnega otroka, zanč kahlica, zdj joške, dud ne uporablja,....a maš kšn recept?????

Hehe, za kahlico je recept enostaven: zgodaj jo daš gor, pa je, sem enkrat brala nekaj o "diaper free baby" in se mi je zdelo fajn, ker mala nikoli ni preveč marala plenic, pa sva probala. Stara je bila takrat 7,5 mesecev in ne vprašaj, kako so me ljudje gledali, če so zvedeli, da nima plenic - kako mučim otroka že zdaj s kahlico - ja, res ji je hudo, da ji ni treba met plenic skoz goruser posted image . Ona pa ni na kahlici nikoli jokala, če je hotela dol, ji nikoli nisva branila in jo je mela vedno rada. Nikoli je nisva nič silila, vendar pa je tamala takoj pokapirala, da se bolj splača na kahlico pokakat, ker je pač rada suha, ker sva jo vedno takoj previla, zelo pogosto, na 1 uro... Za lulanje je malo dlje trajalo in se še zgodi, da se polula kar tako, ampak je vseeno bolj fino, da je večino dneva brez plenic.

Za dudo je itak tako, da jo imajo, kolikor jo pač daš. Midva sva si rekla, da za zaspat ajde, od teh 5 min. se ji ne more nič strašnega zgodit, pa če lažje zaspi, pa tudi gre dostikrat brez. Saj se jih da drugače potolažit, duda je samo najbolj enostavna na začetku, ker pač tako dobro dela - ampak če se starši razvadijo, (otrok na začetku se itak ne moreuser posted image , ker je še ne doseže), potem jo dete hoče met skoz... Jaz sem ji jo striktno vedno ven jemala in ji je nisem dala, če je bila budna, če ni bilo res nekaj izjemnega (recimo, če je bolana in zmatrana, pa ne more ne spat, ne nič).

Za prsi pa sem se držala tega, da sem ji vedno dala za jest, kolikortoliko ob rednih urah, pa da sem ji vedno prej ponudila za pit, ampak če je hotela joško, jo je dobila. Zdaj pa očitno ne rabi več, verjetno malo pomaga tudi to, da sem jaz doma in ima tisit občutek varnosti in rutine:
zjutraj z očijem vstaneta, se pocartata in pojesta zajtrk, enkrat vmes pridem še jaz,
potem gre on v službo in jaz pospravim kuhinjo (posodo iz stroja,...), ona pa mi pomaga,
potem se greva za 1 urco cartat in igrat na tatami,
potem je malica, pa spet malo igranja ali pa gre mami mal na račko, vmes pa knjigice bereuser posted image ,
potem zaspančka - ali v naročju ali zraven mene, včasih pa celo kar sama od sebe
potem kuanje in kosilo
igranje, oči pride domov, spet kuhanje, ampak tokrat se en z njo ukvarja vmes, sledi še eno kosilo, sprehod, malica, kopanje, večerja, cartanje in spat.

ploha, pa to ni za nikamor! Če imaš sirast izcedek, ti MORA nekaj dat, pa če srbi ali pa ne, ker to pomeni, da so glivice in to je treba pozdravit! Mislim halo, na user posted image šparat! Če imaš doma kak canesten, ga lahko uporabiš, lahko pa si za prvo silo pomagaš s tamponom, namočenim v navadni jogurt. za praško pasto pa še nisem slišala - kaj je pa to za en hudič?user posted image

zvezdica, ti čisto nič ne privoščim, ampak moram bit iskrena in ti povem, da je kar lažje, ko vidiš, da se drugi z istimi problemi ubadajo - torej nismo samo mi tak čudniuser posted image ...

MOj lubi je pa že doma, sva skopala tamalo in zdaj ji daje za jest večerjouser posted image Tak da grem na malo "quality time" z mojo družinicouser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
6.10.2008 20:31:46   
Ploha
Ronja: a pol si tole z dudo prakticirala, takoj od začetka, ko je bla še novorojenček, v bistvu ji raj vn vzameš kot pa da jo ima, ja kaj pa če se začne jokat? Ja a naj pol raj nazaj dudo dam (to jst zdj govorim kot da imam že zdj otroka, mal se morm teorije naučit, praksa pa poj). Je pa res to najlažje, dudo daš pa otrok tiho.  Upam da meni tudi rata.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
7.10.2008 8:28:51   
sasa78
Dobro jutro punce - za menoj je ena grozlivo dolga noč. Večinoma prejokana in v skrbeh. Moj dragi je včeraj dobil od direktorja direktivo da se seli v tujino za 1 leto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa ta je zmešan!!!! Da bom sama s 3 majhnimi otročki! Sama - ma ne bom napisala cele zgodbe samo to lahko povem da mi je rajši doma in si počasi išče novo službo kot pa da ga ni cel teden - user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
7.10.2008 8:49:17   
Detece
Saša user posted image user posted image user posted image !

Si ne morem predstavljati da bi moj dragi prišel s to informacijo. In to zdaj ko ga najbolj rabiš ti in user posted image . Je pa tudi res kot pravijo, kar se mora, ni težko. Torej če se mora, se pač mora. Če je pa kakšna druga varianta pa še toliko boljše.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
7.10.2008 8:52:21   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

Dobro jutro punce - za menoj je ena grozlivo dolga noč. Večinoma prejokana in v skrbeh. Moj dragi je včeraj dobil od direktorja direktivo da se seli v tujino za 1 leto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa ta je zmešan!!!! Da bom sama s 3 majhnimi otročki! Sama - ma ne bom napisala cele zgodbe samo to lahko povem da mi je rajši doma in si počasi išče novo službo kot pa da ga ni cel teden - user posted image user posted image user posted image
????zakaj pa je to dobr?a se ne da drugač zmenit?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
7.10.2008 9:06:34   
sasa78
ja kar se mora ni teško - ampak zakaj - NE NIM NAM TREBA- ampak direktor ustraja - samo domov bi hodil ob vikendih in mi nosil prat - ma k mi je potrebno - denar tuki ni vprašanje - samo mer in moža hočem. Nič drugega.

Da mi gre pa g. direktor rečt da je dovolj bab okol in da bodo že poštimale otroke -se mi pa ne zdi fer - jaz ne rabim nobene - rabim pa svojega moža, k mi stoji ob težkih trenutkih zdraven, veselih in da se zvečer lahko stisnem k njemu. To je zame najbolj pomembno.

Sicer pa za vsakim dežjem posije sonček, bo pa tud tuki!!!

Ampak men je tako hudo, sam solze mi tečejo - ne zmen razložit - nikoli si nisem želela moškega z nadzivom da je direktor - si ga pa tud zdaj ne želim - to kar imava je dovolj! Dovolj za najino družino - ne rabim denarja ne rabim nikogar samo njega!!!! Če bi on hotel tako službo bi jo že imel pa si je ni želel - sedaj pa na vrat na nos! Ne hvala

Madona mam slab dan

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
7.10.2008 9:35:19   
ronja
Ojoj, saša! To pa je novica, madona! ma, ne sekiraj se, tvoj lubi bo 100% našel drugo službo, še boljšo, kot je ta! Veš, da te ne bo pustil same! Tujina bi prišla v poštev edino, če se vsi preselite tja, po moje. Ampak glede na to, da imaš ti tu službo, otroci vrtec in šolo... Veš, včasih tudi tile šefi malo blefirajo - oni bi ga seveda imeli na tistem mestu, ampak če bo rekel, ne, se bo zelo verjetno vseeno čudežno našlo kako mesto zanj tudi tuuser posted image . Naj pove, da ne pride v poštev, pa je. Edin problem je, če si on to zelo želi...
če ma gospod direktor doma ženo-služkinjo s kako taščo po možnosti, da ga pedenata, pač ne razume, da mamo nekateri drugačne odnose s svojimi ljubimi, da jih pogrešamo in da tole 1x na teden za 2 dni pač ne pride v poštev. Pa še skoz je na cesti potem... ne vem, jaz tudi ne bi na to pristala, ti po pravici povem. Če bi si pa ljubi to želel in bi mu bila enkratna življenjska priložnost, bi ga pa podpirala in bi najprej šel sam, da vidi, če mu odgovarja, potem bi pa še mi prišli za njim. Sva oba zmenjena tako, da če se ponudijo kake sanje, da bi se uresničile, se bova podpirala, J*** drugim se pa ne bova pustila (sam drug drugemuuser posted image ).
Ampak pri tebi sem dobila občutek, da si tudi on tega ne želi: torej, ni problema - pač bo treba novo službo najt, ampak bo šlo, saj ima odpovedni rok, pa če ga tu hočejo povišat, je že dober in bo gotovo kaj dobil, ne se sekirat! Saj različne službe prinašajo različne izzive in mogoče mu bo v 2. službi še bolj všeč. 3 otroci so čisto dovolj dober razlog, da zavrneš selitev v tujino, da žene sploh ne omenjam. Tak da - ne se dat! vse bo ok, samo da se vidva strinjata!

ploha, že od začetka sem ji jemala dudo ven, takoj ko je zaspala (kadar pač ni zaspala na joški oz. kadar je potem rabila še dudo, da sem se lahko odplazila proč). Če se je zato zbudila, sem ji jo dala še za kako minutko, da je zaspala nazaj, včasih pa sem jo lahko samo pobožala, pa je bilo tudi v redu. Kadar je bila pa budna, ji je pa nisem dala, sem jo rajši kar pocartala, pa je šlo. Se je zgodilo mogoče 10x izredno, da sva ji jo dala budni, kadar sva hotela kaj v miru pojest ali sva se morala kaj nujno zmenit, pa se seveda ne da, če je otrok tečen, pa hoče, da se samo z njim ukvarjat. Ampak je bilo res samo za izjemne situacije. Zdaj jo tudi čez dan lepo pospravim na najvišjo polico, da ne more do nje, pa je.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
7.10.2008 9:37:41   
sonček33
saša upam, da se bo vse uredilo. Ti ap verjamem, moža ti ne more nihče nadomestiti. In trije otroci. In malo dete šele prihaja...ne, ne predstavljam si. Mislim, da zelo podobno razmišlajva - več ti pomeni nejgova bližina kot denar in nazivi. vse bo ok!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
7.10.2008 9:45:25   
ronja
Jaz sem pa kar zmatrana zdajle - katera se lahko pohvali s tem, da je do pol devetih že spucala cel hladilnik z milijon malimi kozrački not? Pa še ne da se ga izklopit in je treba vse drgnituser posted image . zdaj grem pa Ronjico cartat, se mi zdi, da bi počasi rada šla spat...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
7.10.2008 10:01:54   
khurde
Dobro jutro!

Oh, Saša, to pa je nezavidljiva situacija! Upam, da vam jo uspe rešiti, samo je pa ful grdo, da naj bi kao "mogel" iti, čeprav ima tretjega otročka na poti ... mislim, no, nečloveško od direktorja, pa očitno mu je koncept družine malo tuj. Ne moreš ravno človeka siliti (razumem kot da tudi tvojemu možu ni do selitve), da se preseli in pusti ženo samo z dvema majhnima otročkoma in enim novorojenčkom ... pa če ima hordo bab okol, ki bi ji lahko pomagale. Če pa si tudi on želi tujine, bi pa jaz šla verjetno kar zraven (z družino, če/ko bi jo imela), podobno kot je napisala Ronja. Ker pri nama sem jaz bolj taka, ki rada hodi na daljše skoke v tujino, pa sva zmenjena, da če me piči kakšna izmenjava sedaj, ko bova starša, bomo probali urediti nekaj in da bi šli vsi skupaj.

Drugače sem se pa dva dneva nazaj probala malo oglasiti, pa me je ven vrglo in sem obupala ... tokrat ni bil kriv forum, pač pa je v celem mestu zmanjkalo elektrike in sem šla potem samo še spat. Sem takrat hotela napisati (no, sem napisala, pa je šlo nekam), da ima Ula ful cortkano detece, da mi je Mima bolj všeč/simpatična v nosečniški verziji, ker prej mi je bila presuha (samo moje mnenje), pa še info za Ronjo, glede 3D/4D v Domžalah: www.kalliste.si, 85 evrov, sem naročena čez dva tedna.

Ronja, super, da se je mala odstavila sama, to si tudi jaz želim, da se zgodi pri nas! In upam, da se boš kmalu počutila ful dobro!

Uf, zdaj pa laufam ... sem se vpisala na faks (so mi odobrili prošnjo za vpis) in sem prišla par minut prej sem, zdaj pa se mi začnejo predavanja. Se oglasim še tekom dneva, če mi rata, drugače pa jutri.

Lep dan vsem in Saša, držim pesti, da se stvari rešijo ugodno za vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
7.10.2008 10:09:53   
Hijacinta
Živjo punce se že dolgo časa nisem oglasila, čeprav se trudim da vas kar redno berem. Mi je prav všeč da niste načvekale še toliko strani kot februarčice, ker vas sploh ne bi uspela prebrat user posted image

Ker sem ravno videla da omenjate srečanje, pa kolikor se spomnim smo se menile za drugi teden oktobra (to je ta teden) v petek popoldan. Tako da če ste za se lahko dobimo? Edino pametno bi bilo zamenjat lokacijo ker je sedaj že zelo mraz in bi mogoče bolj pasal kakšen čajček kje na toplem. Kaj pravte?!

Jaz sem se tudi prijavla na šolo UZ, imam jo pa ob 5 popoldan. Že komaj čakam.

Drugače pa lep pozdravček prav vsaki, želim vam en lep jesenski dan pa upam da se res uspemo dobiti.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 11:14:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hijacinta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2739
7.10.2008 11:18:24   
snikolina
Ojla punce, kako smo kaj danes?? Jaz sem spala super, med številnimi blazinami seveda. user posted image
Čedalje bolj neokretna sem, kobacam se in sem zelo nerodna. user posted image user posted image
kaj pa čmo, saj bo drugo leto lažje, a ne? Še vedno nisem naložila slike gor, kar ne najdem časa. pa saj bom...user posted image

SAŠA upam, da rešite zadevo kar se da pozitivno za vse. Ti pa lahko povem, da moj bi verjetno dal odpoved, če bi imel na razpolago to ali 1 leto odsotnosti. Je pa res, da če bo tvoj zdaj popustil šefu, ga bo ta vedno lahko vlekel za nos. Vsaj tako pravijo. Ne vem, no. Z enim otročkom bi še šlo.... A ne delata vidva oba v družinskem podjetju? Ali samo ti? Nisem zasledila.
No, naredita tako, da bo najbolje za vajino družino. Vso srečo.

Mene pa že drugi dan boli pod desno joško proti sredini. Prej na hrbtu, zadaj desno, zdaj spredaj, kaj še bo?? Upam, da hitro mine. Glavno, da se piščanček premika, včasih bolj, včasih manj.
Lepo se imejte in uživajte. Danes spet sonček sije in je zelo lepo.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
7.10.2008 12:35:35   
*m*o*j*c*a*

živjo souser posted image !!!user posted image

saša upam da se bo za tvojo družinico vse srečno končalo..user posted image user posted image user posted image user posted image mene kr groza, ko sam pomislim, da bi bla js v taki situaciji..res upam, da se bo čimboljš razpletlo..men je včasih že hudo, ko sm zjutri sama ko je moj user posted image v službi, pa če gre še popoldne za dve urci na kak fuzbal, pa sam o tem razmišljam kok sm cele dneve sama..včasih me pač tk prime..user posted image si ne predstavljam da ga celo leto ne bi blo po cele tedne..user posted image user posted image
držim pesti da bo vse ok!!user posted image

nč kej nisem počekirala, o čem kaj teče pogovor..user posted image dons se morm pohvalit, da sem bila 1. v materinski šoli..user posted image user posted image superca..sva šli s sestrico skup, še sreča da mam nekoga, ker sama bi se težko spravila..user posted image tk da danes mam že mal pouka na fakulteti za sabo, pa materinsko šolo, popoldne me pa čaka še eno predavanje v šoli, tk da danes smo čist šolsko usmerjeni..user posted image user posted image pol ma še naš user posted image pasjo šolo, tk da..user posted image user posted image vsi člani bomo danes kej novega spet zvedli..in ostale ste že tut kej začele z materinsko šolo? večina vas je že tk v drugo ali več nosečih tk da..
js sm komi našla termin, pa še tk se mi s šolo pokriva, tk da bom mogla vse skup mojstrsko speljat..sva hotli it v celje v MŠ s sestro, pa je vse zasedeno, tk da bi pršle šele 28.10. na vrsto..drugač sm pa zadovoljna da sm šla, ker je zanimivo..in nekatere informacije mi bodo sigurno prov prišle..user posted image user posted image
aja, pa še to smo full veseli, ker mamo stanovanje zdej prebeljeno oz. bolj kot ne prebarvano user posted image user posted image in še sam pohištvo čakamo..mal je še za sestavit stvari in bo naš domek gotov!user posted image user posted image user posted image user posted image
drugač se pa veselimo seveda ponedeljka, ko mamo pregled in bomo po nekaj tednih spet videli našo/našega user posted image ..user posted image user posted image

tolk zaenkrat, pridne bodte, fajn čvekajte pa pazte na bušije!user posted image user posted image by!

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
7.10.2008 13:06:41   
Ploha
saša: res zoprna situacija, jst bi bla prou gotovo čist preč in bi me strlo do konca,...upam, da lubiju tudi ni všeč in si bo poiskal drugo službo!

Srečanje: a to mislte ta petek? Drugače pa ja je že bolj mrzlo in se strinjam tisto o čajčku pa kaka tortica,....To pride poj 10.10.2008. No pol pa če ste za pa res lahko. Tista ki zna delat seznamčke,....

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 17:18:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2743
7.10.2008 20:31:11   
*m*o*j*c*a*

dober večer!user posted image

niia za spol sva že prejšnjič vprašala, sam bova obdržala zase..malce dopuščam možnost, da pride do kakih sprememb, da mi ne bodo zdej rekli da bom dobila to, rodila bom pa nasprotno..user posted image tut to se dogaja opažam..najbolj skrbi mamico pa sestrico, kaj bo..user posted image user posted image še pogovarjat se je težk, ker čekirata vsako besedo..user posted image user posted image sestra je povedala, kter spol bo, pa ime, midva hočva met pa presenečenje..tk sva se pač odločila..user posted image user posted image zdej pa nekatere družinske člane fejst skrbi, kaj bomo dobili..user posted image user posted image

kar bo pa bo, sam da je zdravo!user posted image user posted image

nočko!

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
8.10.2008 8:21:40   
Balonchy
Dobro jutro čvekice...

Vam samo zaželim en lep dan in če je kje kaj sončka ga lahko pošljete k nam... user posted image

Pa da vas še mal počastim, ker me ni blo že en čas tu...

user posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 9:11:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2746
8.10.2008 9:31:25   
uršap
ploha-res se morva srečat, ko pa sva tako blizu. bom bolj pozorna naokrog, če slučajno še kakšen trebuh zagledam, bom vedla da si ti;) drgač sm pa univerzitetni študij, še zadnja generacija pred boloncem, zaenkrat je to dobr, bomo vidl, kako bo pred izpiti, k ne bom imela vseh vajuser posted image  kako pa ti, pa obveznosti, si se že kaj dogovorila za vaje, ....?

saša-tud js ti ne zavidam, je tud men kr hudo postal, k sm pomisnla, kako težko bi to bilo. držim pesti za najboljšo rešitev

glede izcedka: na zadnjem pregledu sem imela v urinu povečano število bakterij, in me je vprašala, če me kaj peče, boli, pa če imam kaj povečan beli tok. Na srečo me ne peče, me pa moti, ker je izcedka malo več. Pa sej je beli tok čisto normalna zadeva, če ga ni preveč, pa če ni sluz kšne posebne barve, gostote... Zaenkrat se ne sekiram, dokler me ne peče rešujem zadevo z dnevnimi vložki, pa veliko količino brusničnega čaja oz. tekočine.

nasmehni se:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
8.10.2008 9:49:35   
Ploha
uršap: jst sm vsš, tko da imam predavanja in vaje samo do 26 januarja, nekaj jih bomo že prej zaključli, tisto kar pa ne bom več hodila pol v januraju, se bom pa kasnej zmenila, da sploh vidm kaj nam bo ostalo, pol pa diploma,...
Sm tud stari sistem,...super.

(odgovor članu uršap)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
8.10.2008 11:00:11   
uršika***
Dan!

Se opravičujem, ker se nisem nekaj dni javila- sva imela nekaj problemov z novim računalnikom. Sedaj mi je pa še vse moje nastavitve na ringaraji izbrisalouser posted image
Drugače pa sem kar v redu- edino poročnega prstana ne morem iz prsta dobituser posted image - tako da čakam, da mi roke malo uplahnejo, ker so očitno otečene.
Jaz imam tudi malo povečan izcedek, ampak ni gost, tako da je to najbrž OK.  Sem pa imela že na začetku vnetje in sem dobila canesten svečke + kremico. To sem pa staknila na bazenu in sedaj se ne hodim več kopatuser posted image - pa bi se rada šla, sam kaj, ko pa vedno staknem neko vnetje- ali mehur ali pa vaginalnouser posted image user posted image .
Imam pa sicer tiste tampone, ki naj bi preprečili vaginalno okužbo-so isti kot navadni tamponi, samo premazani so še z nekim gelom. Pa si vseeno ne upam it v toplice.
A ve se greste kaj kopat?
Sašauser posted image user posted image user posted image user posted image  pa saj veš, da te tvoj dragi ne bo pustil same- pa še z dojenčkom. Ne jokaj, ni dobro za bebico. Pomiri se, pogovorita se in boš videla, da bo vse OK- direktor je pa res en kreten, da ti reče kaj takega.
Lepo se imejte- grem počivat.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
8.10.2008 12:19:05   
OLjica
živjo punce,

moram kar par strani prebrat. Imam toliko obveznosti, služba, magisterij..pa tako lepi dnevi so.
Ne vem kdaj sem zadnjič dobr spala, me tako križ boli, pa v dimljah, me je ponoči tako bolelo v spodnjem delu trebuha, da se bojim da nimam spet kakšno vnetje mehurjauser posted image
Vidim, da je večina že kupila stvari za dojenčaka. Jst še vedno nič, razen posteljnine, nekaj bodijev, čaka me pa vozek pa posteljica...dobr da mam vse splaniram pa izbranuser posted image

sasa, upam in mislim da se bo vse uredilo. pošiljam ti user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?