Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 19:35:20
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: gruška Sem probala dat eno fotko te hiške v album, pa upam, da mi je ratal, ker mi je tale nova nastavitev čist adijo ... ni ti ratal... IZVIRNO SPOROČILO: tabi Ja Gruška smotani so ti albumi,ampak uspelo ti je pa vseeno Kaj je Sonchek, a teb mogoče ni ratal ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 19:46:16
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: gruška Sem probala dat eno fotko te hiške v album, pa upam, da mi je ratal, ker mi je tale nova nastavitev čist adijo ... ni ti ratal... IZVIRNO SPOROČILO: tabi Ja Gruška smotani so ti albumi,ampak uspelo ti je pa vseeno Kaj je Sonchek, a teb mogoče ni ratal ... kako jaz vidim sam Čupo ne štekam..res ne....kje vi vidte hišco?????
< Sporočilo je popravil sonchek -- 8.10.2008 19:48:08 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 19:51:25
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: gruška Sem probala dat eno fotko te hiške v album, pa upam, da mi je ratal, ker mi je tale nova nastavitev čist adijo ... ni ti ratal... IZVIRNO SPOROČILO: tabi Ja Gruška smotani so ti albumi,ampak uspelo ti je pa vseeno Kaj je Sonchek, a teb mogoče ni ratal ... kako jaz vidim sam Čupo ne štekam..res ne....kje vi vidte hišco????? Draga moja gruška, sonchek ima prav, ni ti ratal... , samo Čupa je...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 19:51:25
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: gruška Sem probala dat eno fotko te hiške v album, pa upam, da mi je ratal, ker mi je tale nova nastavitev čist adijo ... ni ti ratal... IZVIRNO SPOROČILO: tabi Ja Gruška smotani so ti albumi,ampak uspelo ti je pa vseeno Kaj je Sonchek, a teb mogoče ni ratal ... sori..mrbit sem pa blond ..ampak jaz je res ne najdem oz.ne vidim...a mi lohk da katera podnapise....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 19:52:20
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: gruška Sem probala dat eno fotko te hiške v album, pa upam, da mi je ratal, ker mi je tale nova nastavitev čist adijo ... ni ti ratal... IZVIRNO SPOROČILO: tabi Ja Gruška smotani so ti albumi,ampak uspelo ti je pa vseeno Kaj je Sonchek, a teb mogoče ni ratal ... kako jaz vidim sam Čupo ne štekam..res ne....kje vi vidte hišco????? Draga moja gruška, sonchek ima prav, ni ti ratal... , samo Čupa je... no vsaj še ena gruška
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 20:12:17
|
|
|
|
gruška
|
Kaj je pa pol Tabi vidla?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 20:25:09
|
|
|
|
gruška
|
Sonchek, ti praviš da ti je jasen tale album... a mi poveš prosim, kako odpreš moje albume, ki imajo geslo.... ker sem šla prav gledat pod sestrinim nickom moj album, da vidim če so fotke not in imam not samo Čupo in vrtno hiško .... kako pogledam pa ostale albume?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 20:29:06
|
|
|
|
mklks
|
hej! evo mene...zgubljeno dušo tle gor...zdele sem pa res prebrala vse za nazaj in bom mal pokomentirala:):) sonchek...tvoja ideja glede darila se mi zdi super.. , jaz sem takoj za:) ajda.. za prve korake...(sem ful vesela) drugač sem pa ful vesela da sem vas vse spoznala, bla nama je obema ful fajn, mal sva buškic fasale , pa nič kej posebnega, je ta moja bolj občutljive sorte aja..pa sicer malo z zamudo, pa vseeno z dobrimi željami... DOMINIK, VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE ZA TVO 1. ROJSTNI DAN!!!!!!!!!! čestitam seveda tudi Timonu in Vasji je bil pa danes en tko lep dan, da sva ble z emo celo popoldne vzunej, sva se potepale še z eno mamico in je blo prav fajn:):) sem bla pa dopoldne na sodišču.... da povem, da sva z mojo same že od njenega tretjega meseca in da se njen očka ni oglasil čisto nič...kot da je ni , sploh ne vem kako bo naprej, ... no, danes sva mela zaslišanje glede preživnine in obiskov....tko mi je blo hudo, sem se počutila kot kakšen obtoženec:( v glavnem, končalo se je srečno, tko da skrbništvo pripada meni, obiski pa- kolkr jih bo- so v moji prisotnosti....najbolj se mi smili ema, ker vem da me bo nekoč vprašala kje je oči....kaj naj ji rečem...upam da se bo vsaj mal skuliral in jo vsaj redno obiskoval.....no, pa sem dala iz sebe:) to me je težilo, in nisem bila sigurna ali povem ali ne, ker se ne maram nobeni smilt....ker nama je čist fajn tud tko:):) zdej sem se pa res razpisala...mi pa pripada ena orngi večerja ajdi čveke mejte se.... aja...kmal bi pozabla...slike so ZAKON!!! ful so dobre, svaka čast fotografu (skuba-ajtak)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 20:33:50
|
|
|
|
tintin
|
Hoj bejbe, lepi ste na slikcah, prav vsi. Mi je žal, da nismo prišli. Najprej častimo za 11m. Tortico za malčke, kavico za mamice!! Čez 1m bomo pihali svečko!! Uvajanje- danes sva prišla k zajtrku, so jedli cornflakes in mleko.Sem ga jaz futrala in je vse pojedel, ostali (tisti, ki so že skor 1.5 l stari so se nekaj matral sami...revčki...ganljiv prizor...valda skor nič ne pojejo v resnici). Potem so se začel igrat in jaz sem šla. Prišla sem nazaj po 1 uri (tko kot je rekla V) pa me je poslala še za 1 uro okol. Ko sem prišla ponj, ravno pred kosilom, je jokal in ko me je videl me je tako stiskal k sebi....bojda joka samo, ko jokajo vsi drugi (ena punčka skoz joka, ker so jo dali v jasli brez uvajanja, res božica), ampak se ga da dost hitro potolažit in zamotit z igračami, pesmicami....No, pri kosilu sem ga hranila jaz. Pojedel je juho, gl. jedi ni hotel več...pa malico sva dobila za domov, ker sva šla potem. Jutri prideva po zajtrku, predvidoma pridem ponj po kosilu (bo prvič jedel brez mene). Danes mu je začelo mal kapljat iz nosa, upam, da bo pri tem ostalo (pomoje je spet kak zobek...) al pa se je že česa nalezel. Včeraj sem se zvečer domislila, da bi mogoče le delala skrajšan del. čas. In danes že urgirala v tej smeri. Delala bom 7 ur/dan. Tako bo Vasja hodil v vrtec ob pol osmih in ne 6.10 minut, kot je bilo najprej predvideno. Mislim, da je razlika očitna. Šibam, sem zmatrana ko konj. Čestitke Timončku za obmesečnico!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 20:36:30
|
|
|
|
tintin
|
Mlkls za pogum!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 20:43:44
|
|
|
|
Dajica
|
Timon-vse naj naj za 10 mesecev od tvoje Kaje Mklks Full lepe slikice, bom v kratkem se jaz kksno prilimala!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 20:57:27
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Sonchek, ti praviš da ti je jasen tale album... a mi poveš prosim, kako odpreš moje albume, ki imajo geslo.... ker sem šla prav gledat pod sestrinim nickom moj album, da vidim če so fotke not in imam not samo Čupo in vrtno hiško .... kako pogledam pa ostale albume? v bistvu mi ni čist jasn... ampak jaz pri tebi vidim če odprem tvoje albume samo Čupo...če pa odprem svojga, pa vidim vse...tko da...pojma nimam kaj se je pri tebi zgodilo, da jih ni... in tudi ko sem jaz hotla dat geslo ga nisem mogla..aja edin tm nisemprobala k piše, odpri samo prijateljem..še to bi mogla probat... čaki grem gledat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 20:58:17
|
|
|
|
ajtak
|
mklks, Gruska, a to je bla kaka akcija za hisko al redna cena ker je full simpaticna... Punce jaz sem spet doma in sedaj sem sele zares dojela, da moza ni... zdej ga pa res ze pogresam, pride sele jutri ponoci... tko da se nama bo s Tjasem jutri kar vlekel verjetno... nic, lahko noc!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 21:00:14
|
|
|
|
sonchek
|
Aha zdej pa je... Kokr sem jaz vidla, nima noben album več gesla, niti tisti ki so ga prej imeli...tko da ...bi mogla vidt vse....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 21:00:41
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Gruska, a to je bla kaka akcija za hisko al redna cena ker je full simpaticna... Ajtak, redna cena je bila ... Čaki mal, a ti pol vidiš mojo fotko s hišico ... nč več jasn ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 21:03:28
|
|
|
|
ajtak
|
gruska vsi zaklenjeni albumi so sedaj oznaceni kot "samo jaz", torej ce ti svoje albume odpres jih vidis, me jih pa ne...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 21:03:35
|
|
|
|
gruška
|
Sonchek, jaz tud vidim vse svoje albume, sem šla pa tvoje pogledat - Arena novembrke, Stajica in pa Moje umetnine - to je vse kar jaz vidim.. kar je pod geslom pa ne najdem ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 21:06:22
|
|
|
|
ajtak
|
vidm, vidm
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 21:07:26
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak gruska vsi zaklenjeni albumi so sedaj oznaceni kot "samo jaz", torej ce ti svoje albume odpres jih vidis, me jih pa ne... A to pomeni, da za vas ne morem več imeti zaklenjenga albuma, al kaj???? Kako naj prilimam fotke oz. kakšno nastavitev moram imet, da vam pokažem fotke, za katere nočem, da jih razen vas, ki imate geslo, še kdo vidi.... Al vas moram vse vpisat pod "prijatelje" ....?!?
< Sporočilo je popravil gruška -- 8.10.2008 21:08:17 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 21:24:05
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Sam cena take hiške pa res ni zakon Mi jo imamo doma - sem jo iskala kakšno leto, pa so mi ble vse predrage... okol 200€ - 350€ , potem sem jo najdla v Rutarju za 106€ pa ful je lepa. Moram it pogledat, če imajo še kaj na zalogi, čeprav je sezone skoraj konec. IZVIRNO SPOROČILO: mklks bla nama je obema ful fajn, mal sva buškic fasale , pa nič kej posebnega, je ta moja bolj občutljive sorte Moji pa manjka občutka, pa Ema se ji je ful dopadla... pa njene hlače, pa njeni ušeski, pa nosek tudi... hmm. Se ji pozna, da ima 7 mesecev starejšega bratranca, ki jo poskuša dvigniti za vrat in se mu blazno dopadejo njeni učki... Smilita se mi BTW čisto nič, sta izgledali čisto zadovoljni in srečni. Pa za pogum. Glede Eme pa nič ne skrbi, ko bo vprašala, boš gotovo našla pravi način, da ji pojasniš resnico. Moja starša sta šla narazen, ko sem imela 5 let. Odtlej sem očeta videla mogoče parkrat na leto. Ga je v veliki meri nadomestil (pač kot moški vzornik) dedek. Ampak se vseeno dobro razumeva in se posebej zdaj, ko ima vnukinjo, vidiva pogosteje. Bolje kot da ji dajeta slab vzor kot par, če vama pač ni šlo. Jaz sem danes spet koma... pupa popoldne noče več zaspat, jaz sem pa vajena male popoldanske pavze, pa se mi pozna. Nič, za danes se odklapljam. Nočko.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 21:25:18
|
|
|
|
mama11
|
Aja, glede albumov nimam pojma. Nisem nič dodajala že od decembra lani in tudi dvomim, da bom, ker imam že skoraj 2 tedna polno kartico, pa se mi je ne da spraznit. Pa fotk na računalniku (še nerazvitih) imam od aprila
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 21:25:47
|
|
|
|
mama11
|
Ja, pišuka za 600 pa moram še kaj napisat. Ampak zdaj pa res odklop.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 21:31:08
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Ja, pišuka za 600 pa moram še kaj napisat. Ampak zdaj pa res odklop. ČVEEEEEEEEEEKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 22:05:43
|
|
|
|
scubadiver
|
Čer babe Tiste ki ste prosila za fotke še na mail.. A se jih ne da it tistega linka shranit na računalnik? Ker glede na to, kolk jih je bo po mailu kr problem.. Al pa če si shranite link? No če ne bo šlo lahko tud pošljem ko bom mela kaj časa in energije Mklks meni se nič ne smilita, ker sem prepričana da se bosta imeli sami prav krasno . Upam pa, da ga vseeno sreča pamet in bo obiskoval svojo hčerkico. Važn da je sodišče za tabo. Za Emo je pa bolje tako, kot pa silit se, če ne gre. Gruška ful je luštna hiška. Matr, nisem vedla da so tko drage Mama11 ti si pa res ena čvekaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 8.10.2008 22:07:41
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Ja, pišuka za 600 pa moram še kaj napisat. Ampak zdaj pa res odklop. ČVEEEEEEEEEEKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Gruška, a je teb dolgčas !
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.