Mamathea
|
Pozdravljene Men še vedno teče iz nosa, pa na kašelj mi sili... res bolš, da nisem prišla, saj bi sigurnm katero okužila, al pa še hujš kakšnega otorčka. Mi je pa seveda žal, ampak vem, da se bomo sigurn še kdaj dobile, bo pa takrat veselje toliko večje . Sonchek js sem tud za to, da se pomaga otorčkom, ki daril ne dobijo kar tako samoumevno in da se zbere nekaj evrčkov, odvečnih igračk.... Povejte, kako se boste zorganizirale, kam nakazovale evrčke...pa sem takoj za. Pri nas so noči še vedno obupne, mali gre spat med 20in 21 uro in se potem zbudi čez eno uro, pa potem čist vsako polno uro, kot da bi mel vgrajeno "bekerco- budilko" v sebi. Pol ga morm pa vzet iz kinderpeta pa ga dam k sb, mal se pomečka pr men in js ga vztrajno nazaj v kinderpet polagam, sam kaj, ko je čez eno uro spet pri meni in spet in spet... nekaj časa še ponavljam, pol pa obupam in ga pustim zraven naju, da zaspi. Pol spi kakšne tri urce skupaj in se spet zbudi... skratka katastrofa. Pa bo že, sej zdej enkrat bomo sporbali spanje v njegovi sobici, bomo vidli, če bo kaj boljše, kot v spalnici zraven naju. Dominiku vse najboljše in najslajše. .Lepo bodite in komaj čakam kakšno slikco od včerajšnjega srečanja, da mi bo potem še bol žal, da vas nisem videla. Čao, čao.