naraščaj
|
Dan Moj bo pa danes pozn, ker je bil v LJ na upravi na sestanku in se je ful zavlekl, pa še gume je šel premontirat (more it na določen servis, -služben avto) pa po ene čevle je šel za T, jaz pa zdele pacam rižoto T spi v drugo. Ful mi neče jest dopoldanske malce (sadja) se je pa prej vsaj kosila najedla pred spanjem, HB. IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Mklks meni se nič ne smilita, ker sem prepričana da se bosta imeli sami prav krasno . Upam pa, da ga vseeno sreča pamet in bo obiskoval svojo hčerkico. Važn da je sodišče za tabo. Za Emo je pa bolje tako, kot pa silit se, če ne gre. Lej SE ČIST STRINJAM. Ups, vlke črke. Bolš, da sta tko sami in uživata na polno, kot pa da ora otrok rast v nekem "čudnem " vzdušju, ker to velik bolj občuti, kot to, da ga ni vedno zraven. Žal bo lahk samo njemu, ker zamuja tako lepe tenutke. Ema, ko bo dovol velika, da bo razumela te stvari pa ji boš na primeren način skušala obrazložit za vaju. Si zelo pogumna, da si to delila z nami in te res cenim. Gruška ful je luštna hiška. Matr, nisem vedla da so tko drage Jaz bi tut jo mela,m se je t ČIST NAVDUŠLA NAD NJO, sicer bi jo meli v stanovanju pol pa pri babici. Morm mal načekirat Mama11 ti si pa res ena čvekaaaaaaaaaaaaa Jp, res je DEbeluška hvala za linkin za kofi.......pa sam da je z E1 boljš Ajtak upam, da ti je čas hitro minil in da je tvoj dragi že blizu vaju Tanayya, za selitev in glej, da nas ne boš zej kr odpikala. Skrbništvo je najbolš, da masta skupno -po dogovoru če se le da, je tko najbolš za Taja. Vidim, da vama dobr laufa in tko je prav IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 sm se začela selt ,cune zlagam...mater mava tega s Tajem V to pa sploh ne dvomim Sonchek, super hiška, mi je všeč. Morm mal pokazat naokol, ker se RD bliža in že sprašujejo kaj bi. Pa je tole super stvar, če bodo kej zraven prmaknal Ajd se beremo