|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
8.10.2008 22:24:37   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Gruška, a je teb dolgčas user posted image user posted image user posted image user posted image !

Neeeeeee  user posted image  .... zdej grem spat... nočko!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
8.10.2008 22:28:24   
DEBELUŠKA30
No zdaj pa še kaj napišem "zares":

E1 je bila danes že bolje (trkam), v šolo ni šla, k zdravniku pa nisva šle, ker danes njene zdravnice ni bilo, vse ostale so mi pa tle pri nas "tko mem" user posted image !
Bomo videli, kakšna bo noč?!

Mklks user posted image user posted image user posted image , vse je za nekaj dobro, samo to je pomembno, da si ti dobila skrbništvo, pa da ti še ne nagaja, sem zaposlena na sodišču in tolk je ene "packarije", da se ne izrazim drugače, okrog ločitev in otrok... Bodi močna, saj boš zmogla, to sploh ni vprašanje user posted image user posted image user posted image !

Dominik vse naj naj naj za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image !
Ostalim pa vse naj naj za obmesečnice user posted image user posted image , za naprej pa nazaj!

Slike so res SUPER user posted image user posted image user posted image , men je tko žallll k nas ni bilo zraven user posted image user posted image user posted image !

Naraščaj, na netu dobiš seznam čakalnih vrst, pa si tam malo poglejta, sam da pogledam, če imam mogoče to stran shranjeno, EVO strani! Sam se povsod čaka user posted image  in to najmanjša čakalna doba je 85 dni user posted image !

Tanayya, upam, da nisi huda name user posted image ?

Gruška, a maš ti kaj ZAMEEEEEE????

Punce, a pol 15-ega (in to ponovimo še dvakrat, pomeni novembra in decembra), ko je plača nakažemo denar (5€ al 10€) in ga potem skupaj damo ljudem, ki so ga ZELOOOO POTREBNI!!!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

Neposredna povezava do sporočila: 2877
9.10.2008 7:51:31   
DEBELUŠKA30
D O B R O   J U T R O
Sinoči zadnja, danes prva user posted image , bravo zame user posted image user posted image , zato pa častim kavico:

user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

Neposredna povezava do sporočila: 2878
9.10.2008 8:27:03   
tabi
user posted image dobro jutro

Debeluška hvala za kavouser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo spet sem ostala samauser posted image pa sej grem pol s kolegico na kavo pa čvekuser posted image

Sonchek,Gruška jst sem čist lepo videla hiškouser posted image

Mklksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo za vaju.
Ja pa kaki deci zdej žvijo pod nebomuser posted image user posted image user posted image user posted image

čav

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

Neposredna povezava do sporočila: 2879
9.10.2008 8:30:35   
ajtak
dobro jutro se od naju,
najin ati si danes pogleda se piramide potem se pa vraca user posted image user posted image user posted image user posted image ml. lk <opppppppppp> <kjll+oll (pozdrav od tjasa).

tu je megla in nic novega

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2880
9.10.2008 8:48:30   
Oranža

Dobro jutro,

Debeluška hvala za kofi.......pa sam da je z E1 boljšuser posted image user posted image user posted image
Gruška hiška je superuser posted image user posted image
Mklksuser posted image
Scuba slikce so fajne super, Sonček tvoje tuduser posted image user posted image

Evo jst sem bla pa včeri pridna pa sem zvečer ene 2 ornk kupa zlikalauser posted image user posted image
Hvala vsem za čestitke še posebej Kajiuser posted image
Zdej pa grem, ker ko je mali pokonci ni več miru za compom, ker mi skoz nagajauser posted image user posted image user posted image , pa še taka sem ko0 izžeta cunja že 2 dni........

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

tu je megla in nic novega

Pri nas pa sonček in tudi nič novegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajd čau..... 

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
9.10.2008 8:58:21   
sonchek
dannnnnnnnn
evo naša spi prvo spanje..mi sploh ni jasn kako bo v vrtcu, če rabi tooook spanja...user posted image
Debeluška hvala za kavico...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Sonchek, jaz tud vidim vse svoje albume, sem šla pa tvoje pogledat - Arena novembrke, Stajica in pa Moje umetnine - to je vse kar jaz vidim.. kar je pod geslom pa ne najdem ...

aja...no pol morm pa še mal raziskat, kako to zdej poteka...

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Tiste ki ste prosila za fotke še na mail.. A se jih ne da it tistega linka shranit na računalnik? Ker glede na to, kolk jih je bo po mailu kr problem.. Al pa če si shranite link? No če ne bo šlo lahko tud pošljem ko bom mela kaj časa in energije user posted image

da se ja...sam si fulll majhne...user posted image ...in jaz bi jih shranla v Nelin album...sej se nič ne mudi...sam da nauš pozabla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Punce, a pol 15-ega (in to ponovimo še dvakrat, pomeni novembra in decembra), ko je plača nakažemo denar (5€ al 10€) in ga potem skupaj damo ljudem, ki so ga ZELOOOO POTREBNI!! 

pomoje bi bilo najboljš tako, ja....če ste seveda zato...oz. tiste ki ste....user posted image

Aja...sem pozabila pohvalit vaš kamin...fulll dobr in tudi pri našmu je bila to ena izmed opcij..jaz se pa itak nisem dala prepričat user posted image

pri nas je pa tud še megla...user posted image

grem pod tuš, da se prej naša ne zbudi..
lep dan..se beremo...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
9.10.2008 10:11:02   
Tanayya29
jutro!!!!
Debeluška seveda nisem huda nate,kje pauser posted image ,sem pa od včeraj naprej uradno Ljubljančanka(tut na papirjih),pa mi je v glavo mal stopl......user posted image user posted image user posted image user posted image
Seveda nisem,samo,da so otroc zdravi.

mkkls,samo,da je za teboj,user posted image user posted image user posted image ,sta pa z Emo super,res!!!!!!

Taj je pa pri očiju,do jutri.....Pa mi je kar dolgčas,prej sem jih klicala,pa je tamau full vriskal,pa je reku,da
am spi v svoji posteljiciuser posted image ,jaz ga pa na to ne znam navadit,al pa nočem....user posted image user posted image user posted image user posted image .

A KATERA ve,kako je pa v tem primeru...mi2 z bivšim m. se sprot dogovarjava za tamauga,k ma on čas ,ga vedno vzame,a to se pol lahko dogovoriš tudi na CSD tako?Al morjo bit točno dnevi,al kako?

Tintin bravo za uvajanje...

Slikce,super,zdj pa grem spit kavo.

lep dan.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
9.10.2008 10:30:04   
mama11
Dobro jutro, dober dan, hvala za kavico. Imam občutek, da ne bom nikoli več kofetarka... razen ledene kave seveda user posted image . Spali smo svojih 11 ur, jaz 8, moj pa dobrih 6. Je bil do 23h v delavnici, potem je pa že pred sedmo vstal user posted image  in šel delat. Ponovno sem zadovoljna, da sem v javni upravi.

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
pa je reku,da
am spi v svoji posteljiciuser posted image ,jaz ga pa na to ne znam navadit,al pa nočem....user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, lej jo no, ga pa kakšno stvar lahko tudi očka nauči, a ne... ti pa lepo izkoristi in nadaljuj prakso, ko ga dobiš nazaj. Glede modelov skrbništva nimam pojma, pusti se poučiti Debeluški user posted image .

Jaz se moram danes naročiti k zobarju - se mi je en zob okrušil, pa še pred službo bi rada še to odpikala.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
9.10.2008 10:57:33   
Tanayya29
Jaz se moram danes naročiti k zobarju - se mi je en zob okrušil, pa še pred službo bi rada še to odpikala.

ej,meni tudi,tam odzadi,vzadnjič sem žvečla čigumi,in kar naenkrat fulll neki trdga začnem žvečt,in pol vidm....
zdj mam pa kr en prepih tam odzadi plus skeli me.....

sm se začela seltuser posted image ,cune zlagam...mater mava tega s Tajemuser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
9.10.2008 11:11:01   
mklks
dobro jutro še od mene!

sva danes z emo mal potegnile, zdej pa že delam, ema
pa pridna pri svoji prababici oz. noniuser posted image

hvala vsem za angelčke....sej nama je čist fajn, se nič več ne obremenjujem, vse ob svojem času, važn da je sodišče za nama:):)

tannaya....glede obiskov, jst mislim, da če se znata samo sproti dogovort ni potrebno nobene potrditve od CSD-ja, ker dokler se tko dobr razumeta, bodi vesela in tudi taj bo bolj zadovoljen tudi kasneje:)user posted image
najboljš pa je, da kar direkt pokličeš na CSD in za vsak slučaj vprašaš, ker tak stručko pa spet nisemuser posted image

zdej pa letim...se tipkamo kasnejuser posted image

aja...pa še to, nicolina, hvala za info za škorenčkeuser posted image user posted image ...upam da si že boljše..pesti držim pa tudi za druge bolančke, tko mamice kot user posted image :)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

Neposredna povezava do sporočila: 2886
9.10.2008 11:57:02   
nicolina
Dan,
no midva sva danes potegnila do 9, seveda če je imel ponoči žur in je treba pol zjutraj spat.... user posted image user posted image

Jaz sem že kar ok, samo user posted image  mi teče za znoret, ene 3 dni se je spacalo, zdej pa še kar teče.
Mklks hvala za skrb, sem ful vesela, da si nam povedla svojo zgodbo user posted image  in verjamem, da vama z Emo nič ne manjka, njemu bo pa enkrat sihurno žal, da ni preživel več časa s hčerkico. user posted image user posted image  Midve bi se lahko kaj v bodoče zmenle za kavico, kajne? user posted image

Debeluška user posted image user posted image  za E1, pa super predlog za tole pomoč. Samo zment se je treba.

Tanayya, čestitke za pridobitev naziva uradne Ljubljančanke, si važna, ne? user posted image user posted image  ma res ti privoščim, super, da se je vse tako dobro izteklo. user posted image user posted image
Ti bodo ostale povedle,kako je s temi obiski, res ne vem. user posted image  Sm po moje, dokler se vidva vse lepo zmenita... je vse ok.

Ma, ti albumi so res smotani.... šibam mal pospravit, se beremo...

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
9.10.2008 12:02:50   
Tanayya29
nicolina sm pozabla napisat,sm smotana,da sem si full želela,da bi prišla,in mi je blo full žal,da vas ni bilo......

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
9.10.2008 13:04:35   
ninocka
oj, jst sem se mela tud super na srecanju, pa ful sem bla vesela, da sem spoznala se tiste, ki jih do zdaj nisem user posted image
drugac mi pa zdej net 2 dni ni delal, pa vcer smo meli cepljenje, pa ful pridno kopiram cvekanje v pricakovanju.

Sem lih tam, ko je mela Scuba NS in so zvedli, da bodo mel fantka user posted image user posted image user posted image

Vec bom pa kasnje napisala...

Za albume - baje je tko, da mors met nekoga med prijatelji oz. ga povabit, da jih pol lahko vidi (vsaj tko so septemberke zgruntale user posted image )..;

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2889
9.10.2008 13:55:58   
sonchek
Lejte kaj sem jaz našla...
user posted image
user posted image user posted image user posted image
cena 155€

Se povezava
TUKAJ

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
9.10.2008 14:14:42   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Sem lih tam, ko je mela Scuba NS in so zvedli, da bodo mel fantka user posted image user posted image user posted image

pol bi bil pa zihr LAN user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
9.10.2008 14:16:45   
tabi
dan

user posted image kak lep vremeuser posted image user posted image user posted image sem iž dop.čveka zdej sem pa spotoma pobrala Nikicouser posted image so se tko fino igrali v peskovniku.
Kosilo se kuha dons mi moj pripelje nejcauser posted image po kosilu pa vn na sončka user posted image user posted image user posted image

Sonchek user posted image user posted image hiška,upam da res spomladi kej takega najdem sploh s cenouser posted image ,drugač bom pa doma nabrala fabjon pa sama skup zbila pa poštrihala,pa še igram pa ustvarjam po mili voljiuser posted image

čav

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
9.10.2008 14:25:37   
sonchek

Dođe baba u butigu i traži maslinovo ulje i pita koliko košta.

Prodavačica: 80 kuna litra ..

Baba: A to vam je stvarno preskupo.

Prodavačica: Ali gospođo, to vam je djevičansko maslinovo ulje.

Baba: A da nemate možda neko izjebano za 40 kuna ?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
9.10.2008 14:52:53   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Dođe baba u butigu i traži maslinovo ulje i pita koliko košta.

Prodavačica: 80 kuna litra ..

Baba: A to vam je stvarno preskupo.

Prodavačica: Ali gospođo, to vam je djevičansko maslinovo ulje.

Baba: A da nemate možda neko izjebano za 40 kuna ?

ja za crkntuser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sm pa ravnokar iz šihta,in začnem 17.novembrauser posted image ,no je še kar neki časa.Imam pa 31 dni dopusta,men se zdi to fullll velik.Nicolina,ti si tut v šolstvu,kok ga maš pa ti???A je še kera?Rozika?
Res,da sm dobila 2 dni na otroka,ampak vseen full.Sm mislila,da mam manj.

Aja Rozika spet sm kupla Kenzo...jungle,mater dišiuser posted image .

Pa Taju sem poslala en telegram,eno igračko(mater sm smešna),zdj pa dec p***** name,k morta doma čakat...hehehe....

Spet je šlo full denarja,pa sm rekla,da ne bom več zapravljala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
9.10.2008 15:17:36   
mklks
ja...nicolina...ti kr povej, kdaj boš kej v nm prletela s svojim sončkom, pa se bova kej zmenile:):)

tannaya....user posted image  za službo...ti imaš pa še kr neki časa porodniške a ne??user posted image

jst še kr delam, komi čakam da vidim svojo pikico, ne vem kako bo, ko bo vsak dan v vrtcu, jst se bojim, da me ne bo več poznalauser posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

Neposredna povezava do sporočila: 2895
9.10.2008 15:41:57   
Oranža

jst sm pa ravnokar iz šihta,in začnem 17.novembrauser posted image ,no je še kar neki časa.Imam pa 31 dni dopusta,men se zdi to fullll velik.Nicolina,ti si tut v šolstvu,kok ga maš pa ti???A je še kera?Rozika?

No pol naj pa naj še kdo reče da se nimate fletnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst ga imam pa ubogih 26 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image Jah kaj češ v gospodarstvu mormo pač delat, da se lahko vi v negospodarstvu tkole šlepateuser posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2896
9.10.2008 15:47:43   
naraščaj
Dan

Moj bo pa danes pozn, ker je bil v LJ na upravi na sestanku in se je ful zavlekl, pa še gume je šel premontirat (more it na določen servis, -služben avto) pa po ene čevle je šel za T,  jaz pa zdele pacam rižoto T spi v drugo. Ful mi neče jest dopoldanske malce (sadja) se je pa prej vsaj kosila najedla pred spanjem, HB.
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Mklks meni se nič ne smilita, ker sem prepričana da se bosta imeli sami prav krasno user posted image .  Upam pa, da ga vseeno sreča pamet in bo obiskoval svojo hčerkico. Važn da je sodišče za tabo. Za Emo je pa bolje tako, kot pa silit se, če ne gre.

Lej SE ČIST STRINJAM. Ups, vlke črke. Bolš, da sta tko sami in uživata na polno, kot pa da ora otrok rast v nekem "čudnem " vzdušju, ker to velik bolj občuti, kot to, da ga ni vedno zraven. Žal bo lahk samo njemu, ker zamuja tako lepe tenutke. Ema, ko bo dovol velika, da bo razumela te stvari pa ji boš na primeren način skušala obrazložit user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju. Si zelo pogumna, da si to delila z nami in te res cenim.
Gruška ful je luštna hiška. Matr, nisem vedla da so tko drage user posted image   Jaz bi tut jo mela,m se je t ČIST NAVDUŠLA NAD NJO, sicer bi jo meli v stanovanju pol pa pri babici. Morm mal načekirat

Mama11 ti si pa res ena čvekaaaaaaaaaaaaa user posted image
Jp, res je

DEbeluška hvala za linkin  za kofi.......pa sam da je z E1 boljšuser posted image user posted image user posted image

Ajtak upam, da ti je čas hitro minil in da je tvoj dragi že blizu vaju

Tanayya, user posted image user posted image user posted image  za selitev in glej, da nas ne boš zej kr odpikala. user posted image
Skrbništvo je najbolš, da masta skupno -po dogovoru če se le da, je tko najbolš za Taja. Vidim, da vama dobr laufa in tko je prav user posted image
sm se začela seltuser posted image ,cune zlagam...mater mava tega s Tajemuser posted image

V to pa sploh ne dvomim user posted image user posted image

Sonchek, super hiška, mi je všeč. Morm mal pokazat naokol, ker se RD bliža in že sprašujejo kaj bi. Pa je tole super stvar, če bodo kej zraven prmaknal user posted image user posted image

Ajd se beremo

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
9.10.2008 15:52:17   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

No pol naj pa naj še kdo reče da se nimate fletnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smotka,da vešuser posted image user posted image user posted image .

oooo nč bat naraščaj,ne bom,sam t2 rab 3tedne da me prklopuser posted image ,ene 14 dni bom pa brezuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
no zdj še en tedn uživam v internetuuser posted image
Jst ga imam pa ubogih 26 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image Jah kaj češ v gospodarstvu mormo pač delat, da se lahko vi v negospodarstvu tkole šlepateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
9.10.2008 15:52:56   
Tanayya29
kva sm pa zdj čudn citirala,se opravičujem za napakouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2899
9.10.2008 16:03:35   
Tanayya29
Lej SE ČIST STRINJAM. Ups, vlke črke. Bolš, da sta tko sami in uživata na polno, kot pa da ora otrok rast v nekem "čudnem " vzdušju, ker to velik bolj občuti, kot to, da ga ni vedno zraven. Žal bo lahk samo njemu, ker zamuja tako lepe tenutke. Ema, ko bo dovol velika, da bo razumela te stvari pa ji boš na primeren način skušala obrazložit za vaju. Si zelo pogumna, da si to delila z nami in te res cenim.

Super si to napisala,zelo lepo,in se v celoti strinjam.

Sej na koncu vedno zmaga pravica,tko je.

Jst sm mela tut full smolo,zdj na koncu mesec dni pred službo,se mi je pa vse lepo poštimal.Prej pa nism mela ne vrtca,nism vedla ne kje bom žvela itd......

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.