Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 11:08:10
|
|
|
|
nicolina
|
Ojla drage moje, sporočam vam, da naju žal ne bo... . Sem jaz zakuhala ponoči z vročino, iz nosa mi teče... pa še sem dobila. Sej ta ne bi bla problem, ampak se res bojim, da ne bi koga okužla. Lepo se imejte, sem ful žalostna, da vas ne bom vidla... . Upam, da bo še kdaj prilika, da vas vidim. Grem počivat...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 11:15:01
|
|
|
|
mama11
|
Škoda, da te ne bo, Nicolina. Hitro se pozdravi! Tabi, koliko sploh stane otroški frizer? Meni se je res zdelo brez veze, da jo peljem tja, ker tako lasata spet ni. Sicer sem ji postrigla samo frufru, tako da je okoli ušes še vedno vsa zaraščena . Današnji meni: zajtrk: Hipp breskova kašica, dojenje kosilo: zajček, riž, brokoli v omaki malica: bomo še videli, kaj lahko privlečem s seboj v Areno Vodafone, verjetno skuta in kakšna žemljica večerja: prosena kaša, dojenje Te Hipp ipd. mlečne kašice (ki imajo notri AM) mi grejo ful na jetra, še en teden ne traja ena škatla, pa še komaj ji jo spravim po grlu. Sadje oz. okus po sadju je enostavno ne pa ne. Sem pa ugotovila, da so ji všeč hruške. A ni hecna, jaz imam tako rada sadje, hrušk pa ne obrajtam preveč.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 11:20:14
|
|
|
|
mklks
|
hej! še jst po dolgem času:) z nami vse po starem samo nisem uspela nikakor priti do rr-ja, ko sem pa mela mal časa pa sem se ponavadi malo ulegla, da sem si oddahnila:) manca...moje sožalje za dedka ....kroj sem pa že dobila, ampak vseeno hvala:) glede cd- ja...mala je čist nota nanjga:) gruška... za hojo, sem ful vesela zate in za tvojo malo in seveda tudi vse čestitke za obmesečnice, nove napredke, vselitve v novo stanovanje..itd....:) za danes še velja??? ker nisem še uspela prebrat vse za nazaj, in ne sledim novim novičkam??...bom si pa danes vzela definitivno čas
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 11:56:00
|
|
|
|
Mamathea
|
Pozdravljene Najprej hvala "Scubadiver" za petkov klic. Sem rekla, da bom danes prišla v Areno in se tega resnično veselila, pa sem tudi jaz žal zakuhala. Se me je lotila gripa al nekaj podobnega. Grozno se počutim, iz nosa mi teče... pa bo že boljše. Sej bi prišla sam se bojim, da bi koga okužila. Evo me že sili na kihanje, zato se na hitrco poslavljam in vam želim prijetno srečanje. Upam, da se dobimo še ob kaki drugi priložnosti. Joj kako se žalostna, pa sem mislila, da vas bom končno spet videla.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 12:03:42
|
|
|
|
naraščaj
|
Vglavnem mi2 se bovaa dans oglasili na srečanje sam več ko kakšno urco pa ne bo šlo, saj je moj službeno v LJ in se je treba temu prilagodit pol pa še en hitr en obisk pa domov IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Škoda, da te ne bo, Nicolina. Hitro se pozdravi! Škoda da vaju ne bo Tabi, koliko sploh stane otroški frizer? Meni se je res zdelo brez veze, da jo peljem tja, ker tako lasata spet ni. Sicer sem ji postrigla samo frufru, tako da je okoli ušes še vedno vsa zaraščena . Men ni nč računala prvič, zaj pa tut že 1m hodiva pa še nisva prišli do tja Se vidimo, komi čakam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 12:07:45
|
|
|
|
mklks
|
sonchek.....ti danes KONČNO prinesem obljubljeni cd
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 12:13:49
|
|
|
|
manca
|
Naju tudi ne bo...se je še mož očitno nalezel prehlada in zaradi tega raje ne prideva, saj nočeva koga okužiti. Se pa vidimo kdaj drugič Maja bo tako ali tako v varstvu pri tašči, ki je v isti hiši kot mi. Skrbi me samo kako se bo navadila s spanjem brez da bi se prej dojila. Tašči pa čisto zaupam. Najbolj me pa skrbi taščino zdravje ...problem ima z ramo, včeraj je bila še na preiskavah in danes baje izve če ima poleg vsega še osteoporozo. Z hrbtenico tudi ni vse ok ker jo boli, sploh je bila pa pred leti na njej tudi operirana. Upam, da bo z zdravjem vse ok vsaj do naslednjega leta do septembra, ko bomo začeli hodit v vrtec (upam da bomo tokrat dobili mesto, glede na to, da ga širijo)...si ne predstavljam, da bi ostala sredi leta brez varstva Hvala vsem za izrečeno sožalje . Sem pa izvedela prejšnji petek še eno slabo novico. Namreč moja frizerja, stara okrog 35 let je poleti na morju tako zelo grdo padla, da je ostala brez ene ledvice. Zdaj je na bolniški in ji hodi ena druga pomagat, saj je vedno sama delala v salonu.
< Sporočilo je popravil manca -- 7.10.2008 12:14:27 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 12:31:07
|
|
|
|
tabi
|
ojla sem tko dobre volje ker je Nikica tko pridna punčka sem prišla mal pred 12 tja in ona ravno pojedla celo skledo juhe mi nameni tak velik nasmeh,jo vzamem v naročje pa še en velik objem nato pa hop na tla med igrače tko da sem bila do sedaj tam ker ni hotla it Mama 11 meni za Niko ne računa Za Nejca pa dajem 5 evrov,Tut zame je ful pocen dajem 28-30evrov za pranje barvanje striženje fenanje včasih pa mi tut kaj skup spne Vidim da spet kr nekaj zbolevate evo da bote čim prej spet v formi Zdej grem pa posranula previt tko smrdi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 13:04:05
|
|
|
|
tintin
|
Hojla bejbe, midva še nisva čist ziher al prideva al ne, odvisno če bo mož prav čas iz službe. Uvajanje preživeli. Danes je bil sam uro in pol, jokal je samo malo na začetku, potem je bilo pa v redu. Prišla sem nazaj med kosilom, ampak ker ne zna jest sam sem mu dajala jaz. Ostali so vsi pacali po svoje, več gre mimo kot v usta. Božci, saj ne morejo bit siti. Malo jim pomagajo, nevemkolk pa spet ne. Jutri ga peljem na zajtrk, ostanem z njim malo časa, potem pa pridem ponj po kosilu. Lubček moj zlati, kr smili se mi na momente samo, tega mu raje ne pokažem. lp, upam da se vidmo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 14:44:39
|
|
|
|
barika
|
hehehe, bom mal žleht (tak kot ste bile do mene ),pa bom rekla, da se zgovarjate, da vas ne bo v Areno (hecam se)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 14:50:36
|
|
|
|
sonchek
|
evo še mal pa se dobimo...ampak tale ideja mi je tako všeč, da sem rekla da jo bom delila z vami... Ena RR-jevka, moja dobra kolegica (na RR-ju Tinaaja) je napisala med marčevkami Ma jaz ze nekaj casa razmisljam o necem ... konec leta se bliza in cas obdarovanj.. in nekateri nimajo, si ne morejo privoscit,.. karkoli ... skratka, razmisljam, ce bi bile ve punce za, da ne vem, zberemo morda kak €, kaksno igraco, oblekco in najdemo tiste, ki bi jim to polepsalo praznike npr ce bi vsak mesec (oct, nov, dec) 10 punc dalo 5 € je to 150€... ce bi 10 punc prispevalo 10 igrac... ce bi ... no, ce bi bila katera za, naj pove al pa ce se zbere tisto, kar nasi otrocki ne uporabljajo - seveda delujoce, neunicene zadeve no samo ideja... No ideja se mi zdi odlična, zato sem jo vprašala, če lahko to njeno idejo napišem tudi med "moje" novembrke in je bila takoj za to... Če se vam zdi to kokr kol ok...mal pokomentirajte...da vidim...sicer pa če eno več pridobim je to že zmaga..a ne? no še malo pa se vidimo...papa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 18:19:44
|
|
|
|
Ilije
|
ojla Ste vse na srečanju in je tle takšno zatišje IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Ma jaz ze nekaj casa razmisljam o necem ... konec leta se bliza in cas obdarovanj.. in nekateri nimajo, si ne morejo privoscit,.. karkoli ... skratka, razmisljam, ce bi bile ve punce za, da ne vem, zberemo morda kak €, kaksno igraco, oblekco in najdemo tiste, ki bi jim to polepsalo praznike npr ce bi vsak mesec (oct, nov, dec) 10 punc dalo 5 € je to 150€... ce bi 10 punc prispevalo 10 igrac... ce bi ... no, ce bi bila katera za, naj pove al pa ce se zbere tisto, kar nasi otrocki ne uporabljajo - seveda delujoce, neunicene zadeve no samo ideja... meni se zdi ideja super Ajda se pridružuje Martinu, Kim in Taji, saj tu ona že nekaj dni hodi in to vsak dan več, še posebej ko smo zunaj Ko pa pridete domov, ne pozabite pripeti kakšne fotke
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 18:22:52
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Se pridružujem tistim, ki jih danes žal ne bo . Pri nas je pa E1 "zakuhala", je zjutraj bila že malo topla, je imela 37 vročine, pa je na vsak način hotla v šolo, ko pa je domov prišla je pa "žarela" kot lučka in ji izmerim vročino, je pa imela 39,4 ! Zdaj je na dalerončku, če ne bo do jutri bolje, pa greva k njeni zdravnici! IZVIRNO SPOROČILO: barika hehehe, bom mal žleht (tak kot ste bile do mene ),pa bom rekla, da se zgovarjate, da vas ne bo v Areno (hecam se) Sonchek, jaz sem takoj ZA , in res najdemo družino, ki je tega denarja potrebna in seveda vsega ostalega! Zdaj grem pa k mojemu malemu bolniku !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 18:44:11
|
|
|
|
barika
|
za Emo! za Ajdo. A ni fajn, ko te male račke caplajo po stanovanju, pa potem čomf na rit, pa vstat,pa še enkrat in enkrat, do onemoglosti
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 18:50:47
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika hehehe, bom mal žleht (tak kot ste bile do mene ),pa bom rekla, da se zgovarjate, da vas ne bo v Areno (hecam se) ...... sploh ne bom tega komentirala, si pa res žleht.... za E1, čimprej se pozdravi... Sonchek, jaz sem takoj za.... super ideja Jaz se še kar slabo počutim, tud teče iz mene za znoret. Sej bi mogoče kmalu spet ponovile kakšno srečanje, če nas kar nekaj ni blo danes. Men je blo res tako žal, da nisva mogla prit. A bodo kakšne fotke?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 19:25:30
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: barika hehehe, bom mal žleht (tak kot ste bile do mene ),pa bom rekla, da se zgovarjate, da vas ne bo v Areno (hecam se) ...... sploh ne bom tega komentirala, si pa res žleht.... za E1, čimprej se pozdravi... Sonchek, jaz sem takoj za.... super ideja Jaz se še kar slabo počutim, tud teče iz mene za znoret. Sej bi mogoče kmalu spet ponovile kakšno srečanje, če nas kar nekaj ni blo danes. Men je blo res tako žal, da nisva mogla prit. A bodo kakšne fotke? pa ne žleht, to pa ne...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 19:55:40
|
|
|
|
tabi
|
čer tamala že panča tavečji je pa v banji Barika si pa res žleht Ajda za prve korake super E1 evo da se hitro pozdraviš Sonchek ja super jst sem sicer že ta mesec bila ful radodarna sem dvema mamicama podarila cunjice od tamalih sta ble ful vesele,tko da sem za Mi 3je smo bili pa danes navijači je moj bratec imel občinski tek in je pritekel odlično 4.mesto od 40ih BRAVO BLAŽ No srečolovke le glejte da bo kaka slikica,da nam lušte nardite ker nas ni bilo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 20:02:31
|
|
|
|
Ilije
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika za Emo! za Ajdo. A ni fajn, ko te male račke caplajo po stanovanju, pa potem čomf na rit, pa vstat,pa še enkrat in enkrat, do onemoglosti Res jim je za čestitat za njihovo vztrajnost
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 20:08:24
|
|
|
|
alex28
|
lp punce tudi midva sva danes zahinavla,.. pa tako sem se veselila,... vendar tako kot veste, je pri nas že nekaj časa veselica ponoči in tako je bilo tudi danes zvečer ,.. tečen da je kaj (kljub svečki v ritki,..). In ker ni ponoči spal se je naš mali frajer ravno danes odločil, da bo popoldan spal tri ure in res,.. potegnil je do 15.30h tako da .... predno bi prišla v LJ se mi nebi več splačalo. REs mi je žal da vas nisem spoznala,.. mogoče kdaj drugič,.. pridite še v CE Upam, da kolikor vas je pač bilo da ste se imele-i lepo in da ste maksimalno uživali vsi skupaj. Sicer pa AJTAK ko boš imela čas lahko greva na kakšen sprehod in mi boš poročalo kako je bilo. no lp in se beremo AJa, ideja se mi zdi vredu ,.. pri nas se vedno najde kakšna lepa igrača in rade volje kakšno prispevam,... tak da za zment se je.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 20:17:48
|
|
|
|
tintin
|
Tudi naju ni bilo, mož prišel domov šele malo do 16h, pol bi bila pa dirka do Lj. Vasja že spi, jaz grem likat...jutri pa v vrtec na zajtrk!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 20:27:02
|
|
|
|
gruška
|
Mi smo pa bli in je blo luuuuuuuuuuštnooooooooooooo Naraščaj in Mklks, sem vesela, da sem še vas4 končno spoznala Drugače sem pa zdele prišla samo napisat: DOMINIK, VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 20:53:28
|
|
|
|
tintin
|
čestitke Dominiku!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 21:20:30
|
|
|
|
ajtak
|
hEJ, FULL LUSTNO JE BLO NA SRECANJU!! ups, crke... res, jaz sem se mela krasno, Tjas pa tud, tista hiska je zakon komaj cakam slikce, scuba Lahko noc, grem gledat svingerje pol pa seveda Housa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 21:21:27
|
|
|
|
Tanayya29
|
Dober večer!!! Super je blo,res ,fino,da sem spoznala še druge mkkls,naraščaj,ajtak,katka . Dominik vse najboljše!!!!!!!!!! Ja ,kakšne slikice pa ja bojo. Jst sm spet neki iskala po BTC-ju in sem se izgubila skor....joojjj. Zdj pa grem,k pride moj lubi. Nočko!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 7.10.2008 21:28:39
|
|
|
|
Tanayya29
|
scuba in oranža,hvala še enkrat . madonca ja,scuba na pivo morava,kaj se greš pa kavo plačuješ.... zdj pa res dijo!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.