|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
7.10.2008 21:29:25   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

hEJ, FULL LUSTNO JE BLO NA SRECANJU!!
ups, crke...

res, jaz sem se mela krasno, Tjas pa tud, tista hiska je zakon user posted image

komaj cakam slikce, scuba user posted image user posted image user posted image

Lahko noc, grem gledat svingerje pol pa seveda Housa user posted image

taj je pa une polžke oboževal,na fulluser posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
7.10.2008 22:09:42   
scubadiver
Ojla čveke

Ful sem vesela da smo se spet videle. Naraščaj, Katka, Mklks zelo zelo sem vesela da sem vas spoznala user posted image . Saj nisem katere pozabila a ne? Če sem katero "novo" pozabila napisat se opravičujem, moj spomin je še vedno kot ementaler user posted image .
Debeluška, Alex, Tintin, Mamathea, Manca res škoda da vam ni uspelo pridet. No, pa saj bo še kakšno srečanje, se pa takrat vidimo.
Slikce bodo jutri zjutraj. Smo prišli domov ob devetih, pojedli, spokali otroka spat, zdej bom pa gledala Housa, pol se mi pa ne bo več dalo.
Jih bom objavila kr na Picassi ker je slikc res ogromnooooooooo. To je pa tko če daš Ajtak fotoaparat v roke user posted image . Ne, hecam se, sem ful vesela da si ful fotkala, slikc ni nikoli preveč.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
7.10.2008 22:14:31   
Oranža
Čer,

Sem vas pršla samo pozdravit, sem čist crknjena, k zadnje čase samo še za tamalim letam user posted image user posted image . V glavnem lušno je blo, pa upam da še kdaj ponovimouser posted image  Je rekel Enej doma, da samo on ni imel družbeuser posted image , no ja sej tamali so tud face je rekeluser posted image user posted image user posted image .

Mklks, Naraščaj in Katka super da smo se spoznaliuser posted image

Tintin do tja bi prišla v pičle pol urce, ker ful ni blo gužve...jst sem tud mislila da bom ful zamudila k sem štartala od doma šele 15 čez 15, sm bla pa že 15.50 tamuser posted image user posted image

Dominik vse naj naj naj za 1. rojstni dan

user posted image

Ajd grem gledat hausa, če ne bom prej mrknila user posted image user posted image

NOČKO

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2828
8.10.2008 0:17:42   
rozika12
Ojla,
zidamo, furamo, se kregamo, pa ljubimo, pa štejemo, se smejemo in joikamo ........ pa beremouser posted image  .... pa sanjamo pa pa pa .... na srečanje pa žal ni šlouser posted image

Kakšno slikco gor, da vas vidimouser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
8.10.2008 7:22:30   
Ilije
V pričakovanju fotk s srečanja vam voščim DOBRO JUTRO user posted image user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
8.10.2008 7:41:15   
ajtak
Dobro jutro,

eno kavico za vse user posted image , pa upam da je tud kksna fotka ok in da niso vse zatresene user posted image

vam loh povem da so mi tisti svingerji ena orng bedarija, hous je pa zarad kmetije took pozn da sem takoj po spici zaspala user posted image

noc je bla grozna, je spal pri meni skor celo ... pa jok, pa duda pa se je mal umiril, pa spet... in to na 90×190user posted image  sem cist polomljena!
Danes greva domov in se prav veselim, da se bom naspala ker Tjas full slabo spi v prenosni pojstlci.

No en lep dan vsem, pa drzte pesti da ne bo dezja k greva danes z babi pes v mesto...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
8.10.2008 8:21:29   
tabi
dobro jutro

Ilje in Ajtak hvala za kavo user posted image user posted image user posted image jst jo pa šele kuhamuser posted image

Sem oddala oba škratauser posted image A vam povem da kr ne vem kaj delat k je čista tišina k ni nobenga domauser posted image dela dost sam ne da se miuser posted image

Dominik vse najboljše za tvoj prvi rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo z zamude pa vseeno iz srcauser posted image user posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
8.10.2008 10:27:06   
Mamathea
Pozdravljene

Men še vedno teče iz nosa, pa na kašelj mi sili... res bolš, da nisem prišla, saj bi sigurnm katero okužila, al pa še hujš kakšnega otorčka. Mi je pa seveda žal, ampak vem, da se bomo sigurn še kdaj dobile, bo pa takrat veselje toliko večjeuser posted image user posted image user posted image .
Sonchek js sem tud za to, da se pomaga otorčkom, ki daril ne dobijo kar tako samoumevno in da se zbere nekaj evrčkov, odvečnih igračk.... Povejte, kako se boste zorganizirale, kam nakazovale evrčke...pa sem takoj za.
Pri nas so noči še vedno obupne, mali gre spat med 20in 21 uro in se potem zbudi čez eno uro, pa potem čist vsako polno uro, kot da bi mel vgrajeno "bekerco- budilko" v sebi. Pol ga morm pa vzet iz kinderpeta pa ga dam k sb, mal se pomečka pr men in js ga vztrajno nazaj v kinderpet polagam, sam kaj, ko je čez eno uro spet pri meni in spet in spet... nekaj časa še ponavljam, pol pa obupam in ga pustim zraven naju, da zaspi. Pol spi kakšne tri urce skupaj in se spet zbudi... skratka katastrofa. Pa bo že, sej zdej enkrat bomo sporbali spanje v njegovi sobici, bomo vidli, če bo kaj boljše, kot v spalnici zraven naju.
Dominiku vse najboljše in najslajše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Lepo bodite in komaj čakam kakšno slikco od včerajšnjega srečanja, da mi bo potem še bol žal, da vas nisem videla. Čao, čao.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
8.10.2008 11:03:22   
Oranža
oooooo dan,

Kje pa ste danes vseuser posted image  Na sončkuuser posted image user posted image .
Jst čakam pa žabico da se zbudi da jo pol tud ven mahneva user posted image user posted image , pa po E v šolouser posted image

Joj je tko lep dan dons, so pa rekli da bo dež i n oblačnouser posted image user posted image

Debeluška kako E1??

V glavnem vsem bolančkom pošiljam en koš zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Timon vas pa časti zs tortico, ker je danes doplnil 10-kouser posted image user posted image in obenem čestitava Vasji za 11-kouser posted image user posted image

user posted image

Lp

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
8.10.2008 11:11:28   
scubadiver
Ojla,

koncno sem spacala fotke skupaj.. Nekaj jih je mal motnih, nekaj jih je brez podnapisov. Podnapisi niso prav nic inovativni, ker mi lana spi v narocju, pa se mudi se mi. Iz istega razloga se opravicujem za morebitne napake. Moj spomin je straaasssssnoo slab user posted image  

Link do fotk: http://picasaweb.google.si/ninaval/SreAnjeRR710ArenaVodafone#

Cestitke Timon in Vasja user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 8.10.2008 11:13:23 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
8.10.2008 11:53:12   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Ajda za prve korakeuser posted image user posted image user posted image super

E1 evouser posted image user posted image user posted image da se hitro pozdraviš

Mi 3je smo bili pa danes navijači je moj bratec imel občinski tek in je pritekel odlično 4.mesto od 40ihuser posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO BLAŽuser posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod tole

Sonchek, super ideja od tele marčevke in tut od tebe

Saj res Dominik vse naj naj za 1. svečko    user posted image

Srečanje: ful sem vesela, da nama je uspelo prit in vas spoznat še v živo. Res ful je blo fajn. T je ful uživala pa tista hiška je bla zakon. Upam, da se še kdaj uspemo dobit.

Ful fajn fotke, super hvala

Smo pa domov prišli mal čez 20, ker smo šli še na en kratek obisk h kolegom gledat njihovga škrata.  T je spala celo pot domov pol pa je bla doma fešta do skor pol 10ih, ko je uspela zaspat, pa se je še ene 2x zbudla do Housa pol je pa spala  do mal čez 2, ko je neki zajokala sam je zgleda blo v sanjah pol se je pa ob 4,15 zbudla sem jo šla potolažit in je zaspala nazaj do 6ih, ko je moj vstal in jo prinesel k men, sva se podojili in spali do 8ih. Kaj bi dala da bi šlo vsaj tkole naprej. Očitno LJ dobr vpliva nanjo user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

oooooo dan,

Kje pa ste danes vseuser posted image  Na sončkuuser posted image user posted image .
Jst čakam pa žabico da se zbudi da jo pol tud ven mahneva user posted image user posted image , pa po E v šolouser posted image

Joj je tko lep dan dons, so pa rekli da bo dež i n oblačnouser posted image user posted image

Debeluška kako E1??

V glavnem vsem bolančkom pošiljam en koš zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Timon vas pa časti zs tortico, ker je danes doplnil 10-kouser posted image user posted image in obenem čestitava Vasji za 11-kouser posted image user posted image  

Se podpišem pod tole

Nč grem pomit še potleh, če se ne bo T prej zbudla. Ajh nč ne bo.

Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
8.10.2008 12:37:35   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Mi smo pa bli in je blo luuuuuuuuuuštnooooooooooooo user posted image user posted image user posted image  

Naraščaj in Mklks, sem vesela, da sem še vas4 končno spoznala user posted image

Drugače sem pa zdele prišla samo napisat:

DOMINIK, VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

Pod to se pa v celoti podpišem.

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

hEJ, FULL LUSTNO JE BLO NA SRECANJU!!
ups, crke...

res, jaz sem se mela krasno, Tjas pa tud, tista hiska je zakon user posted image

komaj cakam slikce, scuba user posted image user posted image user posted image  

Pa pod tole tud user posted image . Sam cena take hiške pa res ni zakon user posted image

Sicer pa svingerjev nisem ujela. Pri Housu sem med reklamami zaspala... to ni za nikamor. Je spet kot takrat ko smo pupo domov prinesli iz porodnišnice - prva 2 meseca tudi ene nadaljevanke/filma nisem gledala od začetka do konca.

Sonchek, dobra ideja, ti kar povej kdaj in kam, če lahko pripomorem, bodo tudi naši prazniki toliko lepši.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
8.10.2008 12:45:03   
mama11
Scuba, Ajtak, hvala za fotke user posted image user posted image user posted image . Zamegljene so pa nekatere samo zato, ker je bila mularija non stop v pogonu.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
8.10.2008 13:14:36   
sonchek
Hoj,hoj..
evo čist na hitrco....sem bila danes še v LJ..pri ginekologu-redni servis user posted image
,...vse ok...je rekla da naj pridem ko zbo spet zamujala user posted image user posted image user posted image

Scuba (Ajtak)...Slikce super...a mi jih lohk še na mail pošlješ prosim...hvala user posted image user posted image

na srečanju je bilo res fulllll luštno..

mam še jaz neki slikc, upam da mi jih uspe še danes gor spravt..hahaaa

...no ko zvem kaj več o naši AKCIJI, vam sporočim...
Aja edin to me je vprašala....kako in kje bi našli družino, ki nimajo...ja je treba mal okol vprašat, sam sej veste...več ušes več sliši...

grem pridem pol nazaj..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
8.10.2008 14:11:01   
sonchek

evo še od mene par slikc...
Neli in hmmmm..katera je že...Ema (mklks)-upam da nisem falila user posted image
user posted image

Neli in Kaja (Dajica)
user posted image

Našo mamo(11) verjetno že vse poznateuser posted image  in Tamara
user posted image

Tanaaya in Taj
user posted image

ninočka in Ruben
user posted image

Neli in Taj (ljubezen se rojeva user posted image )
user posted image

Oranža in Dajica s mladičkoma user posted image
user posted image

Tamara (ostala sama v hišici, k je vse ven prepodila user posted image user posted image user posted image )
user posted image

Tukaj smo jih zbirali na kup, da bi se slikali...pa vidite, kako nam je uspelo user posted image
user posted image

Neli, Ema in Timon (se v ozadju neki stiskata)
user posted image

Matic in Neli (tukaj že skupaj zidata hišico)
user posted image

tok mi je ratal poslikat, sem opazila pa da mi jih še fulllll manjka...škoda..pa nasljednjič...
Upam da nisem velik zgrešala pri imeni...kr neki jih je bilo novih...ampak mi je bilo vse v veselje spoznat, čeprav si pol imen nisem zapomnila...user posted image
zdej pa res grem.,...
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2840
8.10.2008 14:39:43   
ajtak
iiiii, slikce user posted image , kr dobr mi je ratal user posted image , scuba se dobr da sem ti fotkica zaplenla, sej sm skor vse js slikala...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
8.10.2008 15:53:29   
naraščaj
Hoj,

men pa T dans ful štrajka za jest user posted image , zajtr komi kaj pojedla tko da sem jo pol dojila pred spanjem pa ni potem hotla sadja, tko, da sva se pred drugo rundo spanja spet dojil. Upam, da bo vsaj kosilo jedla ko se zbudi. Dans sva vse neki zamaknali user posted image
Je pa tko lep dan, da greva potem še kr na en sprehod, ker za jutr baje ni nč kaj lepo napovedano in je treba izkoristit.

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Scuba (Ajtak)...Slikce super...a mi jih lohk še na mail pošlješ prosim...hvala user posted image user posted image

na srečanju je bilo res fulllll luštno..

mam še jaz neki slikc, upam da mi jih uspe še danes gor spravt..hahaaa
Jaz tut prosim za slikce po mailu,
Ajtak ja prava fotografinja si bla user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image je pa tko jezen, bi mogel met danes magnetno resonanco za ramo na katero je čakal 5m in nakar ugotovijo, da pa artrografije al kaj vem kaj točn že pa ne delajo in tko je zgubil 5m, zdej mora pa drugje iskat in čakat. A kera ve kje se da najhitrej zraven prist, ker ga rama spet tko boli.

Nč fajn bote v tem lepem popoldnevu

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
8.10.2008 17:30:55   
Mamathea
Pozdravljene

Joj kako luštne slikce, sem vedela, da mi bo pa zdaj še bolj žal, da me ni bilo, sam prehlad je vse premagaluser posted image user posted image user posted image . Se pa ful pozna, da sem zdaj več na netu, saj je moj možek zdej ful priden in se res pravi čas vrne iz službe in pikeca odpelje popoldan on na sprehod, sploh zdaj, ko sem jaz prehlajena. Upam, da bo današnja noč kaj boljša od včerajšnje in že nekaj prejšnjih, sicer pa vidim, da imate tudi še katere druge podobne probleme s spanjem oz. bolje rečeno "nespanjem" malčkov in malčic.
Grem še mal slkice pogledat saj so tak lepe, da se jih res splača videt in si kr v živo predstavljam kako super fajn ste se imele. So pa otorčki res že ful zrastli, če se jih primerja še od takrat, ko smo hodile še na plavanje. Res so pravi malčki.user posted image user posted image user posted image
Lep popoldan želim vsem in krasno nočno spanje, js pa grem še mal pospravit stanovanje dokler je pikec še zunaj.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
8.10.2008 18:02:35   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Sam cena take hiške pa res ni zakon user posted image

Mi jo imamo doma - sem jo iskala kakšno leto, pa so mi ble vse predrage... okol 200€ - 350€ user posted image , potem sem jo najdla v Rutarju za 106€ user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
8.10.2008 18:25:18   
gruška
Sem probala dat eno fotko te hiške v album, pa upam, da mi je ratal, ker mi je tale nova nastavitev čist adijo user posted image  ...  

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
8.10.2008 19:02:38   
nicolina
Čer,
čudovite slikice user posted image user posted image user posted image , kolk so luškni tile naši novembrčki, pa mamice tud. user posted image .
Mi je res žal in hudo, da naju ni blo... user posted image user posted image , pa drugič. Sicer sem mal bolje, ampak še ne čist.

Vsem slavljenčkom čestitke, posebej še Dominiku za 1. svečko user posted image user posted image

Mklks, a si videla, imajo zdej tud pri Mali maši une krznene škorenjčke? Če seveda misliva iste. user posted image  Jaz jih bom najbrž vzela.

Tin že protestira na tleh, bo treba počasi spat, ta naš mali je ful skrajšal dnevno spanje, prej je spal po kosilu 2 do 2,5 ur, zdej pa že ene 3 dni samo dobro urco... user posted image user posted image , ma ne vem kaj mu je. Včerjašnja noč je bla pa itak katastrofa.... user posted image user posted image

pridem še kaj nazaj...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
8.10.2008 19:13:14   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Sem probala dat eno fotko te hiške v album, pa upam, da mi je ratal, ker mi je tale nova nastavitev čist adijo user posted image  ...  

ni ti ratal...user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
8.10.2008 19:23:40   
sonchek
evo naša pa že spi...user posted image user posted image user posted image
Na fertik je bila utrujena...pol je pa še sesalc pel...se pa itak tok upira, da jo čist zmatra...bogi naš revček...zdej pa tok tuli k sesalc ukopm, da je joj...
..pol se pa tok k meni stiska, da mi je tok hudo user posted image ..ampak kar se mora se...upam da bo kmal nehal iz nosa tečt..k tole se vleče pa že ene 14-dni..pa sam nos..kr neki...

zdej grem pa mal likat..
lep večer..
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
8.10.2008 19:31:16   
sonchek
men se pa sploh ne zdi tak bau-bau ta tanov album..sem za probo dala gor še slikce od včeraj..in mi je z lahkoto jih dol potegnu in naložil...

no upam da se nisem preveč hvalila ...še preverim..hahahaa
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=9631

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
8.10.2008 19:32:34   
tabi
čer

Naša tamala pančauser posted image user posted image tavelk pa mora še igrače pospravt pol pa letiuser posted image

Ja ful lepe slikiceuser posted image še lepši so vaši palčki in seveda mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Gruška smotani so ti albumi,ampak uspelo ti je pa vseenouser posted image tut medva imava namen drugo leto kupit kaj tazgauser posted image a praviš Rutar.Sej tam imajo pa kr velikokrat kako ugodnost za naše otročkeuser posted image

No da povem da naša češpla je pa že kr lepo sprejela varuškouser posted image user posted image sam ko grem pojokca pol je pa super.Danes sem prišla tja pa so bili na vrtu in sem jo malo opazovala napredno sem vstopila in se res lepo igrauser posted image in tudi ko me zagleda mi pokloni tak lep nasmeh,da mi gre kr na jokuser posted image ,če primerjam z Nejcem ker on ko me je zagledal je vedno kako solzico spustil(pa še to je trajalo kak teden pol je blo pa ok)

Kako pa kej ostali uvajalčki in mamiceuser posted image

ma zdej se moram it pa glavo umituser posted image sovražim umivanje las še posebej sušenjeuser posted image se bi kr na kratk postrigla sam kaj ko pa potem zgledam 20let starejšauser posted image

grem

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.