Martina27
|
Čao punce... Kako ste? No, jaz sem super, da vam povem, da sva se v četrtek dobila z fotografom Dobranom Laznikom, da nama je pokazal poročni album....čudovit album, res, tok sem srečna, da sem še to zdaj poštimala. V glavnem dogovorili smo se, da se še pred poroko slišimo, da gremo na eno poskusno slikanje in tako.... Da vam še povem, da sem videla novo kolekcijo za te svečane oblekce, ena me je pa čist fascinirala, vam jo mom prilimala.... evo vam jo, pa mi povejte vaša mnenje, sam iskrena... pa take barve sandalčkov bi imela zraven, sem gledala ene take roza z dvema pasekoma in tam ko so prsti so na paseku tako briljanti.... noro lepi z to tanko petko.... krasni... Evo vam slikico od moje oblekce po polnoči... ne gre jo prilepit.....pa daj kakšni so.....eh naj grejo nekam. Konc oktobra grema v poročni kotiček gleda vabila, da jih, ker jih morma naroči kmalu, da jih dama eni moji prijateljici in bratrancu, ki je v Nemčiji.... Ostala bova pa razdelila januarja, al pa februarja..... Sej niti ne vem kakšno obleko še bom imela....no vem, sam mogoče mi bo katera lepa od kolekcije 2009, sam še Grazia nima noč predstavljeno na spletni strani....... Joooj, jaz komaj čakam ta dan, res, sploh ko začnem kaj razmišljat o poroki, sam edino kaj še ne vem je to, kam se naj vpiševa v plesni tečaj...kje je fajn pa tko... Sej mi boste ve kaj pomagale z nasveti, pa kam boste kaj ve šle pa potem že bo. Nič lep sobotni večer, pa se kaj slišmo
|