|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
7.10.2008 8:20:09   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: didikaa

Lacey sam imaš prav...ampak znam jaz stvari zakomplicirat... moj pravi, vse maš ti prek tak kot boš ti hotla....user posted image user posted image  sam da neoš pol žalostna....

pridn b. možek...user posted image  sam hrano ma on prek...ker pri nama je pač tak da on kuha in ma tud to preko....

didikaa, sej vem kako je touser posted image ...možeki nam raj daje proste roke , da delamo tko kot hočemo...že vejo zakajuser posted image .

Super, moj tudi ful dobro kuha in moram priznati, da celo bolje od meneuser posted image ...tako, da za vikend on pripravlja specialitete, jst sem pa med tednom držim ustaljene prakseuser posted image .

Aja,pa dobor jutro babe žabe!user posted image

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
7.10.2008 8:36:27   
didikaa

didikaa, sej vem kako je to ...možeki nam raj daje proste roke , da delamo tko kot hočemo...že vejo zakaj .

Super, moj tudi ful dobro kuha in moram priznati, da celo bolje od mene ...tako, da za vikend on pripravlja specialitete, jst sem pa med tednom držim ustaljene prakse

enako je pri meni...edino da čez tedn tudi on kuha...ker dela ruski turnus in je prej doma kot jaz...včasih pa tud jaz kaj...ampak bolj poredko user posted image  

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
7.10.2008 8:47:26   
Pupsika

didikaa, sej vem kako je to ...možeki nam raj daje proste roke , da delamo tko kot hočemo...že vejo zakaj .

Super, moj tudi ful dobro kuha in moram priznati, da celo bolje od mene ...tako, da za vikend on pripravlja specialitete, jst sem pa med tednom držim ustaljene prakse

enako je pri meni...edino da čez tedn tudi on kuha...ker dela ruski turnus in je prej doma kot jaz...včasih pa tud jaz kaj...ampak bolj poredko user posted image  

iiii, blagor tebiuser posted image ....

Kakšen pa je ruski turnus?

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
7.10.2008 9:53:19   
zimbra
Joj punce, par dni me ni na RR, vi pa kar tri strani popišete
user posted image Lacey potem si se odločila za šiviljo? Saj tista obleka od tvoje prijateljice je res nekaj posebnega. Eno podobno (vsaj meni se zdi podobna) sem videla v poročnem kotičku, ko je že gor nova kolekcija.

Martina super da si dobila geslo. Upam, da se boš zdaj kaj več oglašala. user posted image Jaz sem te spraševala za fotografa Horvata. Bo treba očitno katerega drugega najti. Bom poslala še Matjažu in Dobranu mail, ampak se mi zdi, da sem že malo pozna in bo datum zaseden.

Lrya ne pusti se tašči. Ti ji kar povej kar se ji gre. Zdaj ko lahko rodiš vsak trenutek pa res ne sme težiti. Kaj pa ji je??? Sploh ne morem verjeti, kako so lahko nekatere ženske take. Očitno se kaj ne morejo sprijazniti, da so si njihovi sinovi izbrali nove ženske svojega življenja. Al pa so žleht kar tako po naravi user posted image
Didika me veseli da sem ti pomagala z idejo. Saj zato smo pa tu, a ne?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
7.10.2008 12:38:39   
didikaa

2 dni zjutraj, 2 dni popoldne, 3 dni nočna, 2 dni fraj oz... kak dela v petek tak dela cel vikend ...
bedno je to zato, ker ma en vikend na mesec fraj( ostalo med tednom ) in pol bi čez vikend kam šla na obisk al pa kaj pa ne gre...ampak se navadišuser posted image

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
7.10.2008 12:42:17   
Pupsika

2 dni zjutraj, 2 dni popoldne, 3 dni nočna, 2 dni fraj oz... kak dela v petek tak dela cel vikend ...
bedno je to zato, ker ma en vikend na mesec fraj( ostalo med tednom ) in pol bi čez vikend kam šla na obisk al pa kaj pa ne gre...ampak se navadišuser posted image

ja, ja , sej to pa poznam..je pa kar naporen takle urnik.
Moj ima hvala bogu vsak dan od 8-16h( vikendi fraj); no ampak sej se vsega navadišuser posted image .

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
7.10.2008 20:54:56   
total
Čer punce kako kej?? Nobene ni na spregledu.....user posted image . Juter grema v Šmarješke gledat za poroko,da vidim kako je.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
7.10.2008 21:05:58   
memole
Pozdravljene!

Midva se tudi drugo leto poročiva!user posted image user posted image

Kako vam grejo kej priprave?

Midva greva ta mesec rezervirat gostišče in pa fotografa!
Potem pa dalje!user posted image

Čestitke vsem ki se drugo leto poročite!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
7.10.2008 21:11:24   
total
Dobrodošla Memoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,kdaj se pa poročita???  Jaz sem še bolj na začetku z pripravami,gostilno še iščem in kraj poroke....se kr nekaj premišljujem,vsak dan...user posted image

Kje se pa poročiš??

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
7.10.2008 21:18:07   
memole
Hvala!

Poročiva se 27.6.2009!
Civilno bi imela na Zemonu cerkveno pa tukaj na obali!user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
8.10.2008 16:00:30   
lyra*

user posted image
Neveste 2009

user posted image  

2.5.2009
*csaje*
user posted image

9.5.2009
didikaa
user posted image

23.5.2009
majcci

23.5.2009
soraia
user posted image

30.5.2009
poopsika

user posted image
user posted image

6.6.2009
lyra*

6.6.2009
klara-1

6.6.2009
zimbra

user posted image  

13.6.2009
martina27

user posted image

20.6.2009
_andreja_
user posted image  

27.6.2009
Lepotica

27.6.2009
memole

27.9.2009
NEVESTA2009

27.6.2009

žabicamala

user posted image

user posted image

5.9.2009
orka**

user posted image

user posted image  

26.12.2009
pupika27
user posted image

user posted image
Neveste 2009

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
8.10.2008 21:58:32   
poli*
Že res, da že dolgo nisem nič pisala pod to temo, ampak zakaj je izginila moja poroka?? user posted image  20.6.09

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
9.10.2008 8:08:57   
Pupsika
Memole, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Poli, mogoče je Lyra spregledala tvoj post in zato nisi na seznamu.
Ko bo videla, bo ziher popravilauser posted image .

Kako ste nevestice?
Tale naša tema je tako zamrlauser posted image ...sej vem, vsaka ima svojo službo, obveznosti...No upam, da bomo malo bolj čvekale, je pa res, da se zdjle itak pri nobeni nič ne dogaja glede poroke, tko, da logično, da nimamo veliko za pisat.
Ziher bo po novem letu boljšeuser posted image .

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
9.10.2008 9:03:40   
zimbra
Bravo Lyra, končno spet naš seznamček
user posted image

Memole, dobrodošla.

Lacey, res je ta naša tema malo zamrla, ta glavne stvari smo že rezervirale, za malenkosti je pa še prezgodaj, a ne? Kot si rekla, po novem letu bo boljše.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
9.10.2008 9:21:31   
memole
Jutro!

Hvala za dobrodošlico!

In kako ste kaj?
A ve mate že rezervirane večje stvari?

Midva nimava še nič rezervirano mava pa ta mesec namen rezervirat!user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
9.10.2008 9:50:47   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Jutro!

Hvala za dobrodošlico!

In kako ste kaj?
A ve mate že rezervirane večje stvari?

Midva nimava še nič rezervirano mava pa ta mesec namen rezervirat!user posted image

Imava rezervirano gostilno band, fotografa, datum in kraj poroke urejen na UE, uglavnem tevelike stvari poštimaneuser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
9.10.2008 10:00:48   
zimbra
Isto kot Lacey, uro in dan poroke na UE, band ... le za gostilno se morava še dogovorit. Do konca meseca bo tudi to.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
9.10.2008 11:47:27   
total
Zdravo punce,kako kej?? Jaz sem pa pucala stanovanje,juter bom še okna,pa bo spet mir z generalko.

Midva mava zdaj fiksni datum,5.09.2009,Iyra dej me na seznam....user posted image .
Imam razerviranega fotografa in pa ansambel,ostalo je še v teku,ker vedno najdem nekaj novega in boljšega...user posted image .

Kateri ansambel imate punce??? Kaj pa obleke,kakšne so vam všeč,bolj preproste,bolj polne,kičaste??? Jaz definitifno bi mela čist preprosto..upam da najdem takšno.

Zdaj grem po malčka v vrtec pol pa polodne delat....pa tak lep sonček je....user posted image

Uživajte,pa kaj več se oglašujte...user posted image user posted image

Pa pa

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.10.2008 11:59:12   
Pupsika
total, super, za fotografa in ansambel.user posted image

Jst sem defintino za minimalistično obleo , v stilu less is moreuser posted image .Ima pa vsaka svoj okus in karkšnakoli že bo bo lepauser posted image .
Jst svoj obleko že imam, no narejeno še ne, imam pa že slikco kakšna bouser posted image .

tole bo moja obleka:

http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=3&style=JD2003

< Sporočilo je popravil Lacey -- 9.10.2008 12:00:54 >

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.10.2008 12:01:55   
memole
Jaz ansambla ne bom imela mi bo od sestrične mož igral!user posted image

Hm obleke toliko sem jih že vidla in vse se razlikujejo sicer so mi pa všeč dolge da mal vlečeš krilo zasabo!user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.10.2008 14:25:18   
memole
Pozdravljene!

Midva greva danes ob 20h rezervirat restavracijo je moj govoril z šefom te restavracije in je rekel da naj prideva ob 20h tja!
Komaj čakam bo ena skrb manj!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.10.2008 17:35:24   
majcci
Se vam lahko po dolgem času spet malo javim. Ta teden sem prvič ob normalni uri doma.
Dragi pa kot ponavadi pride domov po 19h, tako da sem sama in malo skačem po netu, ter berem kaj ste lepega napisale.
Midva še nisva utegnila kaj urediti. Med tednom tako ni možno. upam da nama bo kaj uspelo ta vikend.
V kateri gostilni bi imela veva, prav tako za forografa, ampak ni koga, da bi kaj več naredil user posted image . Pomanjkanje časa. Ko sva doma, nama tako najbolj paše lenarjenje in se nama niti iz hiše ne da user posted image .
Sva bila pa v soboto na eni poroki. Mislim da smo za letos zaključili, razen če bo še kakšna nepričakovana. Drugo leto je pa že najina user posted image .
Starši že vsi po vrsti sprašujejo kdaj se bova poročila, midva pa modro molčiva user posted image . V kratkem bova uradno povedala (če me bo dragi uradno zaročil user posted image ). Malo se hecam. Verjetno bova ta vikedn ali pa naslednji sporočila, ko bodo vsi na kupu.
Lep pozdrav vsem

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.10.2008 21:36:35   
memole
Čer čveke!

Evo gostišče je rezervirano!user posted image user posted image
Ena skrb manj!user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
10.10.2008 9:49:53   
total
Jutro punce,častim z kavico.....user posted image user posted image . Kako ste drgače? Vikend je pred vrati in kako ga boste skoritile? Mi bono delovni čez vikend,ker delamo pri hiši izkop za ogrevanje,bo še pestro.

Lacy men so tut na tej strani najlepše obleke,so mi  v učke padle,fantastične so...škoda kaj niso v SLO.Takoj bi šla probat...user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
11.10.2008 21:23:25   
Martina27
Čao punce...
Kako ste? No, jaz sem super, da vam povem, da sva se v četrtek dobila z fotografom Dobranom Laznikom, da nama je pokazal poročni album....čudovit album, res, tok sem srečna, da sem še to zdaj poštimala. V glavnem dogovorili smo se, da se še pred poroko slišimo, da gremo na eno poskusno slikanje in tako....user posted image

Da vam še povem, da sem videla novo kolekcijo za te svečane oblekce, ena me je pa čist fascinirala, vam jo mom prilimala.... evo vam jo, pa mi povejte vaša mnenje, sam iskrena... pa take barve sandalčkov bi imela zraven, sem gledala ene take roza z dvema pasekoma in tam ko so prsti so na paseku tako briljanti.... noro lepi z to tanko petko.... krasni...user posted image

Evo vam slikico od moje oblekce po polnoči...
user posted image  ne gre jo prilepit.....pa daj kakšni so.....eh naj grejo nekam.

Konc oktobra grema v poročni kotiček gleda vabila, da jih, ker jih morma naroči kmalu, da jih dama eni moji prijateljici in bratrancu, ki je v Nemčiji....
Ostala bova pa razdelila januarja, al pa februarja.....
Sej niti ne vem kakšno obleko še bom imela....no vem, sam mogoče mi bo katera lepa od kolekcije 2009, sam še Grazia nima noč predstavljeno na spletni strani.......

Joooj, jaz komaj čakam ta dan, res, sploh ko začnem kaj razmišljat o poroki, sam edino kaj še ne vem je to, kam se naj vpiševa v plesni tečaj...kje je fajn pa tko...
Sej mi boste ve kaj pomagale z nasveti, pa kam boste kaj ve šle pa potem že bo.

Nič lep sobotni večer, pa se kaj slišmouser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!