|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
4.9.2008 14:18:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Jaz pa grem danes na REBELDEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst tudi, imam vip karto in jih bom lahko spoznalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
4.9.2008 18:27:51   
lyra*
Ojlauser posted image

Vi se hecate o RBD jaz bi pa res šlauser posted image user posted image  Sem včasih tut nanizanko pogledala,ko mi je bil dolgčas...pa tut kakšen lep fant se not najdeuser posted image

martina še 1× čestitke za novo službouser posted image user posted image  Joj danes pa bo veselo pri tebi...user posted image

poopsika jz bi tut gleslo prosmuser posted image  Si me zdaj prav evforično naredla z Tino Turneruser posted image  Jaz bi tut šla...sam takrat bom jz že mamica in bom kr doma mela dve pevki otroškega jokauser posted image

Sem pa razmišljala,da nebom kaj dost hujšala,če bom dojilauser posted image  Ker mi je prijateljica rekla,da baje ko dojiš nesmeš hujšat...
No kakorkoli se bom pač debela poročilauser posted image

Drugač je pri meni vse po starem...imam nekaj težav in se mi zdi,da bom kr naslednji teden šla rodituser posted image  Nonstop mam neke krče,slabo se počutim pa še želodec me neznansko boliuser posted image  In sem bla včeraj v P in me niso hoteli pregledat in še ena nosečka je bčla tam in je niso hotl pogledat in pol sta se moj user posted image  in njen kr razjezila....ampak nič ni pomagalo!
In razmišljam,da sploh nebi šla rodit v Mb...
No dovolj mojega jamranjauser posted image

Zdaj pa nekaj resnegauser posted image  Kaj je z našim srečanjem????? Jaz bi lahko še samo naslednji teden..če nebom v porodnišnici rojevalauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 927
4.9.2008 20:05:51   
Anonimen
Lyra, upam, da bo vse ok in da se težave prenehajo, pa da bosta tvoji princeski še malo počakaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Za srečanje,pa jst sem za,amapk se moram ornk zment kdaj in pa kje.

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 928
5.9.2008 7:29:18   
Martina27
Dobro jutro!!!

Dons sm pa komaj vstala, včeraj sem bial na RBD- noro, jaz vam povemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdravniški pregled sem opravila, oz v ponedeljek moram poklicat, če je vse ok in potem oni pošljejo na SKB. Mislim, da začnem oktobra, sej itak še moram tuki bit do konc septembra.

V torek gremo pomoj novi avto, da se bom lahko spet malo vozila z njim po vodiuser posted image

Joj jaz sem se včeraj tak cartala, malo z nečakinjo, malo z mojim malim princem, tak je bilo fajn.

Aja, to sem vam še hotela povedat. Zdravniški pregled sem morala opravljat na Metelkovi v Zdravstvenem domu (sej tiste ko ste iz Lj veste kje je to) ampak, kaj pa tuki vse vidiš, spodaj ko prideš v zdravstveni dom, ej to pa je groza, sami drogeraši in dva (fant in punca)sta tam čakal z par mesecev starim dojenčkom, da vam sploh ne govorim, kako je ta otrok izgledal,kako je bil oblečen, ta dva pa ko mrličauser posted image  Mislim, da pa takim pustijo otroka, ko itak ne skrbita zanj kot bi mogla- no ne vem, dvomim pa da ja vse kot bi moralo bit. To pa je res grozno videt, kaj eni delajo iz sebeuser posted image

Dovolj kritiziranja, sam morala sem povedat, kar sem videlauser posted image

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 929
5.9.2008 9:03:01   
zimbra
Martina, je moj dragi včeraj okoli šestih se želel peljati mimo Tivolija in je rekel da je bilo praktično nemogoče. Je čakal pol ure, potem pa se obrnil. Čestitke za avto (pa navodila preberi, ziher kje piše da ni za v vodo user posted image user posted image user posted image ).

Glede Metelkove pa sem slišala ja, da je tam metadonska ambulanta in se pred ZD zbirajo sami uporabniki tega "zdravila". Kolegica, ki ima tam svojo ginekologinjo mi je povedala, da so ji enkrat ko je parkirala v sosednji ulici v avto vdrli. Zdaj se tja vozi samo še z avtobusom. user posted image

Da pa zaradi odvisnosti staršev trpijo otroci, je pa nedopustno. Vsaj za čas zdravljenja in dokler niso dokazano ozdravljeni bi ti otroci morali živeti drugje. Mi je kar slabo, če pomislim, kako en tak otroček živi s takimi starši. Pa ne gre samo za to kako je oblečen (marsikateri otrok nima lepih oblekc, pa je vseeno srečen z ljubečimi starši), bolj se bojim da ga čustveno zanemarjajo in slabo skrbijo zanj. Groza.

Neposredna povezava do sporočila: 930
5.9.2008 9:59:41   
Anonimen
zimbra a si ti iz Lj?

Drugače pa dobro jutro punceuser posted image .

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
5.9.2008 10:00:39   
Anonimen
Metelkova je pa itak za user posted image . Mene je kar groza, če bi mogla še kdaj tja.
Sem enkrat šla tja k zobarju in so bli sami đankurji zraven mene...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 932
5.9.2008 10:01:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Da pa zaradi odvisnosti staršev trpijo otroci, je pa nedopustno. Vsaj za čas zdravljenja in dokler niso dokazano ozdravljeni bi ti otroci morali živeti drugje. Mi je kar slabo, če pomislim, kako en tak otroček živi s takimi starši. Pa ne gre samo za to kako je oblečen (marsikateri otrok nima lepih oblekc, pa je vseeno srečen z ljubečimi starši), bolj se bojim da ga čustveno zanemarjajo in slabo skrbijo zanj. Groza.

zimbra, se moram podpisat, ker si tako dobro napisala.
Bogi otročki, kakšna država smo, da dopuščamo, da se to dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image , za kozlat.

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
5.9.2008 10:13:21   
zimbra
Ja, Poopsika iz Ljubljane sem. Če si zaradi srečanja mislila, meni bolj odgovarja med tednom. Če se bomo še dolgo menile, bo Lyra res prej rodila user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 934
5.9.2008 11:02:04   
Anonimen

Ja, Poopsika iz Ljubljane sem. Če si zaradi srečanja mislila, meni bolj odgovarja med tednom. Če se bomo še dolgo menile, bo Lyra res prej rodila user posted image .

joj, kok sem jst grozna, ker zmeraj mešam tebi in pa majjci.
Imata obe podoben stil pisanja( zabavenuser posted image ) in potem mešam podatke, sorči.

Super, da si iz Lj, se bomo res lahko kdaj za kako kavico zmenili.

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
5.9.2008 11:02:40   
Anonimen
A nismo bile za danes nekaj zmenjne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
5.9.2008 11:07:05   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

joj, kok sem jst grozna, ker zmeraj mešam tebi in pa majjci.
Imata obe podoben stil pisanja( zabavenuser posted image ) in potem mešam podatke, sorči.

Super, da si iz Lj, se bomo res lahko kdaj za kako kavico zmenili.

user posted image user posted image user posted image
Nič ne vem, da bi bile za danes zmenjene. Najbolje Poopsika, da kar določiš datum, uro in kraj, potem pa, kdor pride pride, kogar pa ne bo, ga pač ne bo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
5.9.2008 11:25:46   
Anonimen
Kaj , potem rečemo  drug teden enkrat?
V sredo imam jst probo v Krinolini in ne morem, lahko pa katerikoli drug danuser posted image .

Recimo, torek, 9.9.
Vam je ok?

< Sporočilo je popravil poopsika -- 5.9.2008 11:32:09 >

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
5.9.2008 11:29:30   
zimbra
Meni je v redu. Martina, Majcci, Lyra in ostale? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 939
5.9.2008 11:59:31   
majcci
Se na hitro oglasim, ker imam kar gužvo v službi.
Žal na srečanje ne morem priti, ker imam predaleč. V eno smer imam okoli 2h vožnje. In to je med tednom žal malo preveč. Če bi imela naslednji dan fraj, potem ne bi bil problem. Žal pa ne morem dobiti v sredo fraj.
Se vam bom pa kdaj drugič pridružila.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 940
5.9.2008 15:34:52   
lyra*
Sm na hitrco povem pol pa grem na pregleduser posted image

Poopsika hvala za geslo! Fuuuul lepa oblekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede srečanja je meni vseeno itak morm prit do Lj...user posted image  Lahko tut 9.9

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 941
6.9.2008 7:45:40   
Martina27
Hej gospodične!

Včeraj nisme imela nič časa v službi, da bi se kaj oglasila, vidim pa, da ste se menile za srečanje. Jaz v torek ne morem, ker gremo po avto zameuser posted image user posted image
No, če bo ta dan fiksen, mene žal nebo, obljubim pa, da se kdaj drugič zagotovo dobimo oz. da jaz pridem. Sam a nebi bilo bolj smiselno 1x med vikendom, da še lahk dam jaz Žana v varstvo, ker drugače ga moram pripeljat sa sabo to pa mi ni, pa ne zato, da bi bilo kaj narobe, ampak moj Žan zahteva mene celo in se ne ozira kje sem in potem se nebi morala z vami nič pogovarjatuser posted image

Sej vam itak sledim in bom videla kako se boste dogovorile glede srečanja.
Lahk se pa dobimo še 1x v decembru, takrat ko je Ljubljana prekrasna, pa še jaz imam rojstni dan, da vas malo počastimuser posted image

poopsika- jaz bi tudi imela geslo, da vidim tvojo oblekicouser posted image , če mi ga daš sevedauser posted image

Mi pa danes gremo v Tivoli na Lunin festival, naj se imajo otorčki lepo in uživajo a neuser posted image

Aja, pa med vikendom bi še lahko naša Majcci prišla, ki ni ravno blizu nas domauser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 942
6.9.2008 8:34:38   
Anonimen
Martina, jutro.
Geslo ti dam, ampak to ni moja oblekca, to je obleka, ki jo je sešila moja šivilja svoji hčeri, ko se je poročilauser posted image .

Mi gremo tudi na Lunin festivaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 943
6.9.2008 9:01:48   
Martina27
No, te pocukam ko te vidimuser posted image

Aja, sam tale ti jo bo pa šivala a ne? Pa kaj, a bo oblekca na podoben način narejena? Kaj pa blago, ga sama nabaviš ali ti ga bo sama dala?

Greste zdaj dopoldan?
Midva greva zdaj, se dobimo na tržnici z kolegico in njeno tamalo, pa gremo da se bodo otročki malo zabavali in uživali, drug teden je pa bazaruser posted image user posted image

Uživajta in se lepo imejtauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
6.9.2008 9:19:41   
Anonimen
Martina, material bo fina čipka, ona hodi to iskat v Bologno( Italijo), tko, da meni ni treba čisto nič, jst samo plačamuser posted image .
Želea sem vam samo pokazat kako dobre kreacije riše in kako dobro naredi obleko. Ima pa skoz modne revije in tudi na sejmu poroka razstavljauser posted image .

Mi gremo po kosilu!
Lepo se imejte.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 945
6.9.2008 18:58:58   
Anonimen
Juhuhuuser posted image .

Kako smo se imeli pa mi danes lepo. Smo bili skoraj 3 ure na Luninem festivalu.
Tamala je res uživala, pa poslupali smo Neco Falk in Romano Kranjčan, ki jo naša tamala ful rada posluša.user posted image
Pa tolk je bilo stvari za počet, otroci so se res zabavali.
Bi moglo biti večkrat kaj takega za otroke ne pa samo 1. na leto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
6.9.2008 19:38:29   
lyra*

user posted image
Neveste 2009

user posted image  

2.5.2009
*csaje*
user posted image

23.5.2009
majcci

23.5.2009
soraia
user posted image

30.5.2009
poopsika

user posted image
user posted image

6.6.2009
lyra*

6.6.2009
klara-1

6.6.2009
zimbra

user posted image  

13.6.2009
martina27

user posted image

20.6.2009
_andreja_
user posted image  

27.6.2009
Lepotica

27.9.2009
NEVESTA2009

27.6.2009

žabicamala

user posted image

user posted image

5.9.2009
orka**

user posted image

user posted image  

26.12.2009
pupika27
user posted image

user posted image
Neveste 2009

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 947
6.9.2008 19:46:57   
lyra*
Dober večer bejbe.

Danes je bolj tišina tukaj...uživateuser posted image

Danes sem mela bolj na easy. Zjutraj sem šla k frizerju in sem spet blontna postalauser posted image Pol pa sm še šla na nosečniško masažo in je blo tko supeeeruser posted image  Mmmmmm...bi kr še tam ostalauser posted image

Pol sm se dobila z kolegico in sva šetale po mestu gor in dol...in sm si spet kupla miljon enih stvariuser posted image  Zdaj na koncu jz tak veselo kupujem samo nevem kaj bom pol z nosečniškihi stvarmiuser posted image

Čist na koncu sm pa šla še v Europark z mojim lubijem sva šla v mehiško jest pol pa čez most peš...

Je pa danes ful porok v Mariboru. Sm vidla 7poročnih avtov.
Eno sm si posebej zapomnila! Ženin in nevesta sta se peljala v črni limuzini in sedela na srehi pa mahala venuser posted image  Je blo ful lušno za videt... Sm kr kurjo polt dobila! No sej še malo pa bomo dočakale svoj dan. Še dobrih 8mesecevuser posted image

Glede srečanja...hja meni pa bi bolj odgovarjalo med tednomuser posted image  Sploh zato ker se nemorm sama pelat,že mam prevelik trebuhuser posted image  In pol bi me moj pelu in šel do bratranca pol pa bi prišel po mene...

Nič...šibam pod tuš

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 948
6.9.2008 19:48:23   
lyra*
Čez točno devet mesecev bom jaz ob takem času že gospauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 949
7.9.2008 19:20:45   
Nončika
Alo punce!

spet se vam oglašam poooo dddooolllgggemmm času. vidim, da nas je vedno več, ki bi se rade poročile v letu 2009.

naj vam povem kaj se nama je z mojim dragim zgodilo. evo, in vsega je kriv moj preljubi dragi. na najin datum, ki sva ga predvidevala za najino poroko je padel v vodo. namreč tako dolgo je odlašal, da je moj bratranec iz Nemčije naznanil svojo poroko na dan 2.5.2009.

hja in zdaj sva se končno nekako sporazumela, da poroko prestaviva na september. danes sma najino namero povedala njegovima staršema in pa bo treba počasi naznanit tudi pri mojih starših.

torej orka** se ti pridružujem. poroko načrtujema septembra 2009.

kar pridno se pripravljate na veliki dogodek. ste prav pridne.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.