|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
3.10.2008 8:12:01   
zimbra
OOOOooo didika, fotke teh pripravljenih miz so čudovite. A v tej gostilni nimajo nobene sobe za vaju? Pri svatih je vedno tako, da kaka ženska manj pije in potem se po avtih malo razporedijo in teh 40km ne bo tak problem. Vidva pa lahko tam ali kje v okolici rezervirata sobo za poročno noč, pa še nekaj posebnega bo, ker ne bosta prespala doma. Moja prijateljica je naredila tako, čeprav je bila gostilna od doma oddaljena le 3km. Pravi da si bo tisto noč posebej zapomnila.. Ne vem ali zaradi hotelske sobe ali zaradi česa drugega user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
3.10.2008 8:21:38   
majcci
Jutro vsem!
Končno se spet lahko malo javim. Imam malo časa v službi.
Drugače pa se pri nama ni kaj posebej premaknilo.
Sva pa zdaj 100%, da se drugo leto poročiva (prej še ni bilo 100% zaradi financ, zdaj se je pa vse uredilo. Jupi user posted image ).
Tako, da naslednji teden oz. vikend začneva malo bolj intenzivno urejati zadeve. Ta vikend naju namreč ni doma, med tednom pa moj pozno domov hodi, tako da le vikendi ostanejo.
Me pa dragi že prepričuje za dojenčka user posted image . Saj jaz sem tudi za, ampak zdaj moram pa res malo planirati, da ne bom z velikim trebuhom na poroki skakala. Tako da konec leta ali pa začetek drugega leta pa res bolj intenzivno začnema delati na tem user posted image . Saj vadiva že - za proočno noč in dojenčka user posted image .
Lep dan vsem kljub dežju

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
3.10.2008 9:22:02   
total
Jutro nevestice,kako kej? Danes grema na grad Mokkrice pogledat,pa bomo videli kako je tam...se bo treba počas odločit....user posted image
Didikaa lepa gostilna,kolk pa majo menije???
Punce mene tuk moti ko majo ene gostilne takše čudne menije,da je za znoret..ko berem jaz to sploh ne bi jedla..sploh več ni tistih enostavnih menijev,kr neke specialitete....

Zdaj grem mal pospravit,pol pa že počas za kosilo prpiravit,danes bom delala lazanjo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
3.10.2008 9:32:53   
Bubamaraa
o moja total...kuk sem vesela za vaju, da se poročitaaa.....user posted image user posted image user posted image user posted image

komi čakam, da dons pride moj mož domov, da mu povem.....user posted image user posted image user posted image user posted image .....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
3.10.2008 9:38:15   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

o moja total...kuk sem vesela za vaju, da se poročitaaa.....user posted image user posted image user posted image user posted image

komi čakam, da dons pride moj mož domov, da mu povem.....user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Hvala,draga moja.....tut jaz sem bila za vaju...resno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
3.10.2008 10:08:50   
zimbra
Majcci, vidva kar pridno vadita, ker vaja dela mojstra.user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
3.10.2008 10:15:39   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Lacey, ti maš pa res super gostilno. user posted image Saj je to tista iz albuma, ne? Na našem koncu ni žal nič takega..user posted image

ja, je, ja..hvalauser posted image

Upam, da tudi ti najdeš takšno kot si želiš!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
3.10.2008 10:16:18   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Jutro punce,ste za kavicouser posted image ?? Jo glih pijem,sma z malčkom se mal prej zbudila,še kr kašlja ko vrag...user posted image .
Lepo da vadite za poročno noč,to je nabolj pomembno....user posted image user posted image
Danes še dobim poročne jedilnike,da vidim kaj majo.....da se odločim.
Lacey poročila se bova po vse verjetnosti na gradu Mokrice,greva v petek tam na sestanek,da vidima kako je,druga opcija je Otočec,tako da bom juter veela....že komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce bom dobila geslo???

A res?user posted image
Jst sem tudi imela v mislih Mokrice, pa sva se potem odločila za Otočecuser posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
3.10.2008 10:17:37   
Pupsika

Lacey jaz sem tut na začetku gledala tole gostilno in ti praviš da je ok?? Ti maš že razervirno in kolk pridejo meniji v Hramu??

Ful je prekrasna gostilna in hrana tudiuser posted image .
Ja imam rezervacijo, midva se poročiva 30.5, izbrala pa sva meni za 30€!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
3.10.2008 10:21:02   
Pupsika
Didikaa, dobrodošlauser posted image user posted image

Midva se poročiva 30.5 in sva že na UE Novo Mesto vse uredila, rezervirala fotografa, gostilno in banduser posted image ..madona sva hitra...
Amapk mi je kul , ker sva lahko izbirala uro kdaj se poročivauser posted image ...Na Otočcu ob 18h, potem pa ob 20h v gostilni.
Razdalja od Otočca do gostilne je 15 min, se mi zdi lih prav.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
3.10.2008 10:21:58   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Me pa dragi že prepričuje za dojenčka user posted image . Saj jaz sem tudi za, ampak zdaj moram pa res malo planirati, da ne bom z velikim trebuhom na poroki skakala. Tako da konec leta ali pa začetek drugega leta pa res bolj intenzivno začnema delati na tem user posted image . Saj vadiva že - za proočno noč in dojenčka user posted image .
Lep dan vsem kljub dežju

ooo majcci, čestitam za tako lepo odločitevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
3.10.2008 10:22:18   
Pupsika
No, fino zdej ni pa nobene...imam monologe očitnouser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
3.10.2008 10:28:13   
majcci
Hvala za lepe želje.
Imata pa kar pozno uro poroke.
Midva se bova civilno poročila okoli 15h, cerkveno pa okoli 17h.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
3.10.2008 10:34:31   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Hvala za lepe želje.
Imata pa kar pozno uro poroke.
Midva se bova civilno poročila okoli 15h, cerkveno pa okoli 17h.

Ja, sva hotela čim kasneje....Itak se pa samo civilno poročiva...
Meni je fino, da se vse skupaj ne vleče cel dan, ker potem bi itak živčnega fasalauser posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
3.10.2008 10:49:16   
total
Lacey super,veš jaz bom šla tut še pogledat še tole gostilno Hram,ker sem hotela že na začetku it tam pogleda,pa mi je prijatelj odsvetoval,ker pravi kot da so o hoteli že lani zapret....pa ne vem kaj še..pol sem pa odnehala...

Ampak,ti praviš da je ok....kašne menije pa majo,majo normalno hrano???

Ker sem našla novo opcijo za poročit,grema še tut gledat drug teden..bomo videli kako je...bi bla ta gostilna tut blizu za nas...

Zdaj se morem odločit,ker konce slo si bomo zbrala..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
3.10.2008 10:55:38   
Pupsika

Lacey super,veš jaz bom šla tut še pogledat še tole gostilno Hram,ker sem hotela že na začetku it tam pogleda,pa mi je prijatelj odsvetoval,ker pravi kot da so o hoteli že lani zapret....pa ne vem kaj še..pol sem pa odnehala...

Ampak,ti praviš da je ok....kašne menije pa majo,majo normalno hrano???

Ker sem našla novo opcijo za poročit,grema še tut gledat drug teden..bomo videli kako je...bi bla ta gostilna tut blizu za nas...

Zdaj se morem odločit,ker konce slo si bomo zbrala..user posted image user posted image user posted image user posted image

A res?? Zapreti??? Čisto nič ne vem o tem...Mi smo bili kak mesec nazaj tam na kosilu in je bilo ful ljudi...hm...joj upam, da je vse ok...me je kar malo zaskrbelo tole...
Hrana je ful dobra, meniji tudi...sej sem zdele v mejlu iskala menije, ki so mi jih poslali pa ne najdem, očitno sem izbrisala mejl.....faaaaaaaaaaakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Najin meni je ful dobr, za vsakega nekaj ..malo klasičen malo specialitet...tko, no, res za vsakega nekajuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
3.10.2008 11:53:48   
total
Ja sej pravim,upam da je vse ok,jaz bom šla vseeno pgledat,ker sem mela to namen na začetku,dej če najdeš menije mi pošli prosim.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
3.10.2008 16:03:15   
lyra*
Daaan.

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
3.10.2008 16:04:09   
lyra*
Prosim poglejte število mojih objav in pa zvezdiceuser posted image user posted image

Zdaj pa sem ponosnauser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
3.10.2008 19:30:37   
total
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Daaan.

Čeeeeeeeeer,kje pa se ti potikaš????

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
3.10.2008 20:24:24   
Martina27
Hej...
Ja res sem zatrokirala na celi črti, ampak v službi se ne znam prijavit gor na RR, ker več ne vem geslauser posted image
Drugače pa vas pogledam v službi in sem danes vidla, da ste bile res pridne...user posted image
Ja midva morva ta mesec nest 1000€ na Galerijo, tko da potem pa še sam mesec pred poroko 4000€.
A ste že ve videle kaj novo kolekcijo oblek? Men ni nič kaj posebna nouser posted image
Se mi zdi, da bom kar ostala pri izbrani..... ne vem no...
Jutri pa grem v Mbuser posted image user posted image user posted image ...... k mami na govejo juhouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ve ste pa priden, ene delajo na otročkih, ene pipravljelo vse za svoj najlkepši dan, jaz pa zabušavamuser posted image
Sem mal depresivna, ker bi jaz morala ta teden bit v Egiptu,,,,,,jaz pa delamuser posted image

Nič, pofočkala sem se....tko da veste, da sem še nekje in da vas čekiram, ko bom pa ugotovila geslo v službi pa se javimuser posted image

Lepo bodite.....

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
3.10.2008 20:57:03   
lyra*

IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Daaan.

Čeeeeeeeeer,kje pa se ti potikaš????

Čakam na popadkeuser posted image

No jaz komaj sedim za mizo ker mam tak veliiik trebuh,da ful težko pišem in še hrbtenica me boliuser posted image  

user posted image user posted image  imata zdaj akrobacije in se mi zdi da sploh nočeta it venuser posted image

Sem pa tut jaz čist depresivna....tašča me zajebava in se norca delauser posted image  Pa še glede imena za user posted image ....user posted image  Se mi zdi da mi bi blo najboljše da bi kr dve pupiki ble...

Glede delanja otrok....user posted image  Sploh nevem kaj je touser posted image

Aja....a že veste kakšno cvetje boste imeli na poroki?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
3.10.2008 21:02:06   
Pupsika
total, veš kaj mene zanima...zakaj pa naj bi zaprli Hram? A je to preverjena informacija al samo rekla-kazala??
Ker jst bom kar tja poklicala in vprašala kako in kaj, da ne bi slučajno ostale brez gostilneuser posted image ..

Lyra, pa kaj tebe ta tvoja user posted image tašča tolk živcira, pismo..pa kako lahko??
Joj, za fantka pa tud jst nisem imela nobenega imena..edina kar mi je kul:
Nejc, Matic, Domen, David, Arne, Aljaž...nekaj takega...kaj sta pa vidva imela v mislih??

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
3.10.2008 21:03:10   
Pupsika
za cvetje pa še ne vem...všeč so mi orhideje, lilije...pol se pa že nehauser posted image . So mi pa svetovali, da so najbolj trpežne rože vrtnice in za poroko so fajn, ker dolgo zdržijo...hm...bomo videli.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
3.10.2008 21:36:00   
total
Lacey ne se ti nič sekirat,pač men je to tko reku tale in ne vem,sam d zdaj so normalno obratovali.ker so kao lani ful stregli sam študenjte,ni bilo veliko zapolenih.....sam po moje vsak ma komntar na eno gostiln al pa na nekaj...

Itak,pa grem jo jaz tut gledat v ponedeljek,mi je danes poslal menije,pa bom vprašala ...ker sem jo mela v mislih ta prvo...

sorry če sm te prestrašla,sam če se že pogovarjamo,vsak nekaj sliši a je tko??

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.