|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
13.10.2008 19:29:27   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Glede imena pa je zdaj najbolj v izboru Luka ali pa Jaša. Mogoče tut Val ali pa Vid...user posted image  Bom po pravici rekla da se mi ne sanjauser posted image

Meni sta Luka in Vid všeč, pa Svituser posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
13.10.2008 19:30:19   
Pupsika
Pikapolonica, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Najini avta bosta okrašena s cvetjem, svatovi pa z mašnicami ali baloni.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
13.10.2008 19:31:40   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Lacey, a ti si se že odločila ali boš oblekco dala šivat ali si jo boš izposodila? Je mogoče katera šla ta vikend na razprodaje po poročnih salonih? Jaz sem komaj čakala da bojo te razprodaje mimo in dobijo novo kolekcijo. A si videla v poročnem kotičku oblekco Lombardie? Malce me spominja na tisto od tvoje kolegice, ki jo je sešila mama in mi je kar všeč. Mogoče jo bom šla celo pomerit. user posted image

Grem zdele takoj na njihovo spletno stran pogledatuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
13.10.2008 19:33:03   
Pupsika
Zimbra, svetovna jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image Huda...čisto po najinem okusu ane?user posted image
Wow, res je odbita, bravo, dober izboruser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
14.10.2008 6:05:38   
Martina27
Hej.... dobro jutro.... punce

Kako ste? Jaz spet zbujena, ta noč tok hitr mine....
Čist smo ponorele z oblekicami zdaj ko je nova kolekcija, sam poročni Salon Grazia pa še je nima na spletni straniuser posted image

Kaj ste vidle poročno obleko od Mateje ko se je  v soboto poročila z ElTybom? Sej ne vem če sem prav napisala, pač.... men osebno je imela tok grdo obleko, pa sandale, pa šopek... ne vem no vse mi je imela grdo, edino lepo je bila namazana in lepo frizuro je imela, to nekak bo jo jaz tudi imela....

Najini avti bodo imeli sam mašne v črki b spredaj po avtu pa od svatov tudi.... Ne vem no, sem ful bila neki časa za cvetje, pa sem zadnjič videla en avto, pa mi je bil preveč nakičen....stvar okusa...

Kaj ve že kaj razmišljate kam boste šle na učne ure plesa???? Jaz sploh ne vem ne kam ne kdaj, če pa pridem tok utrujena in službe, te pa nam pravijo, da mi bančniki držimo noge na mize pa dobre plače vlečemo....user posted image

Zdaj  pa že jaz razmišljam če bi se preoblekla na poroki, če se vas pa večina ne bouser posted image

Bi se vam javla iz službe, pa še zmeri ne vem geslauser posted image pozabila sem ga.....

V glavnem se slišmo, lep dan vam želim in komaj čakam da se končno 1x vidimo in gremo nekam na kako tortico in pijačkouser posted image

ČAO ČAOuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
14.10.2008 8:06:49   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Lacey

Zimbra, svetovna jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image Huda...čisto po najinem okusu ane?user posted image
Wow, res je odbita, bravo, dober izboruser posted image

A res??? A ti je res všeč? Potem bom pa tle sodelavko nahecala da bo šla naslednji teden z mano jo probat. Sestra bo šele v decembru v Sloveniji, do takrat pa se mi ne čaka... Pa še ene dve sta mi tudi ok, tako da bom sprobala še tisti.. Poročam.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
14.10.2008 8:16:55   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Hej.... dobro jutro.... punce

Kako ste? Jaz spet zbujena, ta noč tok hitr mine....
Čist smo ponorele z oblekicami zdaj ko je nova kolekcija, sam poročni Salon Grazia pa še je nima na spletni straniuser posted image

Pri salonu Grazia nikoli nimajo oblek na spletni strani, vsaj kar jaz vem ne. Tam so samo linki na spletne strani proizvajalcev, potem moraš pa tja it pogledat katere obleke imajo in katere ne. Žal nimajo vseh oblek. Tudi jaz sem si izbrala par oblek proizvajalca, ki jih zastopa Mod Art, ko pa sem prišla tja, jih niso imeli user posted image . Bom že našla ta pravo user posted image .

Kaj ste vidle poročno obleko od Mateje ko se je  v soboto poročila z ElTybom? Sej ne vem če sem prav napisala, pač.... men osebno je imela tok grdo obleko, pa sandale, pa šopek... ne vem no vse mi je imela grdo, edino lepo je bila namazana in lepo frizuro je imela, to nekak bo jo jaz tudi imela....

Nisem vidla, moram malo pogooglat user posted image .

Najini avti bodo imeli sam mašne v črki b spredaj po avtu pa od svatov tudi.... Ne vem no, sem ful bila neki časa za cvetje, pa sem zadnjič videla en avto, pa mi je bil preveč nakičen....stvar okusa...

Zakaj pa črko b? Tudi rože znajo biti zelo lepe, če so seveda okusno narejene. Sem vidla že par avtomobilov, ki so mi bli zelo všeč, minimalistični in čudoviti. Se strinjam s tabo, da preveliko rož naredi le kič.

Kaj ve že kaj razmišljate kam boste šle na učne ure plesa???? Jaz sploh ne vem ne kam ne kdaj, če pa pridem tok utrujena in službe, te pa nam pravijo, da mi bančniki držimo noge na mize pa dobre plače vlečemo....user posted image

Pojma nimam, to je tudi meni največji problem. Me že dajejo nočne more zaradi tega. Daj prosim svetuj.

Zdaj  pa že jaz razmišljam če bi se preoblekla na poroki, če se vas pa večina ne bouser posted image
Ti naredi kot tebi paše in kot se boš ti najbolje počutila, ne oziraj se na nas. Jaz osebno se tako lepo počutim ko dam gor poročno obleko, saj veš tisti posebni filing, da je tisti dan gotovo ne bom slekla. Že tako bo dan prehitro minil.

Bi se vam javla iz službe, pa še zmeri ne vem geslauser posted image pozabila sem ga.....

V glavnem se slišmo, lep dan vam želim in komaj čakam da se končno 1x vidimo in gremo nekam na kako tortico in pijačkouser posted image

ČAO ČAOuser posted image

Daj najdi geslo, ker te s puncami kar pogrešamo. Pa za tisto pijačo bi se tudi že lahko zmenile.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
14.10.2008 14:34:04   
total
Zdravo punce,kako kej,jaz kuham kosilu,potem pa ven na sončeka....user posted image ,sma se malo z malčkom potepala in zapravljala...

Iyra dober izbor,kje pa majo to kolkecijo,ker sem jo že vidla??  Men je pa ta v učke padla..

http://www.porocnikoticek.si/template/system/sys_image.php?1160
bom šla verjetno kmalu probat...joj že komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Martina kje pa so slikice od Mateja in Eltayba,da jih vidim??

< Sporočilo je popravil total -- 14.10.2008 14:44:22 >

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
14.10.2008 15:09:57   
zimbra
Total a slučajno veš, če so v poročnem kotičku že dobili novo kolekcijo? Da se ne naročam brez veze... user posted image user posted image user posted image .

Lyra, kakšna lepa imena. Meni sta tudi Luka in Vid všeč, še bolj pa Svit. No, zdaj pa se res že približuješ dnevu D.
Tvoja izbrana obleka pa je tudi nekaj posebnega. Meni so sicer bolj všeč preprostejše obleke, a ko sem si eno tako simpl pomerila sem bila kot v spalni srajci user posted image . Zdaj pa iščem nekaj vmes..

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
14.10.2008 15:20:47   
lyra*
Heeej babuškeuser posted image

Jaz sem že vedno 3v1 :D
Danes mislim,da je polna luna in bo mogoče to kaj delovalo na naša falotauser posted image

Glede okraševanja avtov tud midva neboma nekaj ful pretiravala ker hitro pride do kičauser posted image
Mela boma najbrž rože, svati pa mašne.

Evo samo,da sem se vam javla....se še oglasim zvečeruser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
14.10.2008 16:13:49   
Taia005
Čao...
punce, zdaj sem si na novo odprla služben RRuser posted image  Ne vem več gesla... tko da zdaj se bom pa lahko javla tudi med službo...

Aja, nisem mislila da bova imela avte okrašene v obliki črke B, ampak V, sem se zmotila.... kok sem se nasmejala, ko sem brala post od Zimbreuser posted image ..kako da bova imela črko B......

Čao bao.... Martina27

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
14.10.2008 16:38:14   
lyra*
čau čau

super,da si si nov nick izbralauser posted image  A si si ga kar zmislila? Prvo mi sploh ni blo jasno kdo pišeuser posted image

Me je pa zdj nekaj začelo špikat in je kar močno....user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Taia005)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
14.10.2008 18:04:44   
Pupsika
Punce sej  če imaš rože na avtu še ne pomeni, da bo kičastouser posted image ...
Jst že skoz ponavljam, da bom imela vse v stilu "less is more"...
Se strinjam z zimbro( itakuser posted image user posted image ), lahko je zelo lepo in zelo okusno tudi če so rožice, samo dobro more biti narejeno kot vsaka stvar.

Zimbra, oblekca je res svetovna, resnično mi je ful všeč...Poskusi jo, bi te ful rada videlauser posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
14.10.2008 18:10:44   
Pupsika
Meni so prej kakšne obupne obleke kičaste kot pa rože.

Ja, sem videla obleko od une, vsak ima svoj okus ampak  meni je bila njena obleka obupnauser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
14.10.2008 18:26:37   
soraia
pozdravljene, že nekaj časa se nisem javila, in vidim, da ste v s pripravami v polnem teku, super.

Pa kje ste videle, slikice od mateje in tayba?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
14.10.2008 18:30:43   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Lacey

Meni so prej kakšne obupne obleke kičaste kot pa rože.

Ja, sem videla obleko od une, vsak ima svoj okus ampak  meni je bila njena obleka obupnauser posted image

Od koga ti je bila obleka obupna??

Midva bova mela avto okrašen v meji normale,ostali svatje bojo meli po vsej verjetnosti samo balone,ker bom mela v barvi belo-modro,po vsej verjetnosti....
Zimbra ne več če so jo dobili,ker bi jaz tut to rada vedela,da grem kaj pogledat..user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
14.10.2008 18:32:23   
soraia
mislim, da govori od mateje big brother

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
14.10.2008 18:44:45   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

mislim, da govori od mateje big brother

tako jeuser posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
14.10.2008 19:00:39   
total

pozdravljene, že nekaj časa se nisem javila, in vidim, da ste v s pripravami v polnem teku, super.

Pozdravljena,to tut mene zanima...????Ve katera???

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
14.10.2008 19:18:18   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Pozdravljena,to tut mene zanima...????Ve katera???

V Novi!!!!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
14.10.2008 19:19:09   
Pupsika
Pa zdi se mi , da ji je bila malo premajhna...mah sej nima veze, važn, da je blo njej kul.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
14.10.2008 20:01:44   
soraia
in kako pa ste z izbiro rinkic

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
14.10.2008 20:49:21   
Martina27
Hej....
sem si v službi spremenila nick, tako da se bom lahko zdaj tudi iz službe mal oglašala.....user posted image user posted image
Ja men je mela Mateja vse grdo od obleke, do sandalov, šopka edino frizuro mi je imela lepo in lepo je bila namazana....

V Novi sta ja....kr neki....

Men osebno ni všeč cvetje na avtu, pač to je stvar okusa, sej zato pa smo različni in je zato posledično tudi bolj pestro v življenju....

Sem danes klicala v poročni salon Grazia in so mi rekli da že imajo kolekcijo 2009 tako da si jo lahko pridem ogledat......user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
14.10.2008 20:58:05   
Martina27
soraia- midva še nimava nič točno določeno, sam vema da bova imela velo zlato..... Gledala sva jih pa v ZC

Neposredna povezava do sporočila: 1274
14.10.2008 21:11:40   
total
Midva bova mela belo zlato. Martina a na nijihovi strani že majo gor kolecij 2009?? 

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.