zimbra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27 Hej.... dobro jutro.... punce Kako ste? Jaz spet zbujena, ta noč tok hitr mine.... Čist smo ponorele z oblekicami zdaj ko je nova kolekcija, sam poročni Salon Grazia pa še je nima na spletni strani Pri salonu Grazia nikoli nimajo oblek na spletni strani, vsaj kar jaz vem ne. Tam so samo linki na spletne strani proizvajalcev, potem moraš pa tja it pogledat katere obleke imajo in katere ne. Žal nimajo vseh oblek. Tudi jaz sem si izbrala par oblek proizvajalca, ki jih zastopa Mod Art, ko pa sem prišla tja, jih niso imeli . Bom že našla ta pravo . Kaj ste vidle poročno obleko od Mateje ko se je v soboto poročila z ElTybom? Sej ne vem če sem prav napisala, pač.... men osebno je imela tok grdo obleko, pa sandale, pa šopek... ne vem no vse mi je imela grdo, edino lepo je bila namazana in lepo frizuro je imela, to nekak bo jo jaz tudi imela.... Nisem vidla, moram malo pogooglat . Najini avti bodo imeli sam mašne v črki b spredaj po avtu pa od svatov tudi.... Ne vem no, sem ful bila neki časa za cvetje, pa sem zadnjič videla en avto, pa mi je bil preveč nakičen....stvar okusa... Zakaj pa črko b? Tudi rože znajo biti zelo lepe, če so seveda okusno narejene. Sem vidla že par avtomobilov, ki so mi bli zelo všeč, minimalistični in čudoviti. Se strinjam s tabo, da preveliko rož naredi le kič. Kaj ve že kaj razmišljate kam boste šle na učne ure plesa???? Jaz sploh ne vem ne kam ne kdaj, če pa pridem tok utrujena in službe, te pa nam pravijo, da mi bančniki držimo noge na mize pa dobre plače vlečemo.... Pojma nimam, to je tudi meni največji problem. Me že dajejo nočne more zaradi tega. Daj prosim svetuj. Zdaj pa že jaz razmišljam če bi se preoblekla na poroki, če se vas pa večina ne bo Ti naredi kot tebi paše in kot se boš ti najbolje počutila, ne oziraj se na nas. Jaz osebno se tako lepo počutim ko dam gor poročno obleko, saj veš tisti posebni filing, da je tisti dan gotovo ne bom slekla. Že tako bo dan prehitro minil. Bi se vam javla iz službe, pa še zmeri ne vem gesla pozabila sem ga..... V glavnem se slišmo, lep dan vam želim in komaj čakam da se končno 1x vidimo in gremo nekam na kako tortico in pijačko ČAO ČAO Daj najdi geslo, ker te s puncami kar pogrešamo. Pa za tisto pijačo bi se tudi že lahko zmenile.
|