|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
11.10.2008 21:37:54   
total
Martina super...user posted image user posted image user posted image ,skoraj vse bomo mele istega fotografa....user posted image user posted image user posted image ,jaz mam tut njega. Sam se še nismo dobili,ker ni nekak časa,sem pa videla njegov narejn album,ko je slikal kolegico letos ko se je ženila,res sanjske slike.
Men so všeč v poročnem kotičku obleke,zadnaj kolekcija...noro res,tam grem prvo pogledat,pa tut vabila boma tam naročila. Dej probaj prilepit slikico,da vidimo kaj ti je všeč.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
11.10.2008 21:56:57   
lyra*
Olaaa....user posted image

Evo jaz sem končno prišla tut do vasuser posted image  
Da se pohvalim sem naredila vzorec vabilauser posted image user posted image user posted image user posted image  Sploh ni tako težko ti pa vzame kar nekaj časa,če hočeš bit natančen.

Če ne prej bom čez 1teden če mamiuser posted image user posted image user posted image  Ja...naslednji teden mi sporžijo poroduser posted image  Že komaaaj čakam.

Sma pa danes bila v gostilni,ko boma midva imela poroko,so ravno pripravljali mize za drugo porokouser posted image  Pa sma malo poslikala in bom slike dala v naš album.user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
12.10.2008 8:09:13   
Martina27
Dobro jutro....
pa sem se naspala....
pa ve...
Ja Lyra še malo pa boš mamicauser posted image
Upam, da se nam boš še potem kaj oglasila in nam povedala kako in kaj napredujeta tvoja otročka in tvoja poroka..da nas ne boš zapustilauser posted image

Mene pa je včeraj moj user posted image  peljala na Bled na kremšnito....

Bom vam zdaj še enkrat prilepila slikico če bo šlo malo drugače....

OBLEKCA
Kliknete na cocktail collection in potem na desni strani na RIMINI!

No zdaj pa je končno šlo....user posted image

Lepo se imejte... pa pa

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
12.10.2008 9:35:45   
total
Jutro punce...sem se zdaj šele vstala,kolk paše spat.....user posted image . Zdaj pijem kavico,malček zajtrkuje,pol pa mal pospravit ker dobimo obiske ...user posted image

Martina lušna oblekca,sam men osebno je lepša Sanremo,ta zadna....jaz se pa ne bom nič preoblekla po polnoči.Kje pa majo to kolekcijo???

Iyra kako si??  Malčki še pridno počivajo v bušiju??

Oglasite se še kaj..pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1229
12.10.2008 9:52:35   
Martina27
Men sta obe ful lepi....tudi ta Sanremo, sam mi bolj paše roza, ker sem črnolaska, pa še sandalčke mam take nagledane....tko da bom vidla no....sam se bojim, da se jih ne da tuki dobit.... sej bom šla vprašat v ta salonuser posted image

Kok si ti fajn, da se še vsaj ti javiš, ker če ne bi ta forum spet sameval...
A ti imaš tudi enga nagajivčka doma? Moj je ta vikend pri babici, da sem se jaz malo naspala in spočila, ker če ne, počne same lumparije in se vstane že ob 6 ali 6.30user posted image

Jutri pa spet delat...user posted image  Ta vikend tako hitro mine, jaz pa vsa adijo, se mi zdi da sem tok psihično izčrpana, da aleluja.....

Total uživajte, fajn se mejte pa dobro papajteuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
12.10.2008 9:54:12   
lyra*
Jutroo bejbe......

No moja noč je bla katastrofalna,če koga zanimauser posted image  In hodim okoli,ko en zombiuser posted image . Debela,ko slon pri glavi pa vsak las na svojo stran...aja pa še maskara je malo razmazana pri levi okiuser posted image

martina ma itak,da pridem. Ko pridem iz P mi daste še kakšn tedn pol pa se bom probala vsak dn javit. Če ne drugače ti napišem iz mobitela mailuser posted image
Oblekca mi je pa všeč....samo sem jaz z kratkimi oblekami malo skreganauser posted image

Drugače pa ste vse vabljene na obisk pogledat moja sončkauser posted image

Aja..glede preoblačenja,se tut jaz nimam namena preoblečtuser posted image  Mislim,da se bom samo enkrat poročila in bom celi dan uživala v poročni oblekiuser posted image  Če bo le dovolj udobnauser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
12.10.2008 9:55:44   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Kok si ti fajn, da se še vsaj ti javiš, ker če ne bi ta forum spet sameval...

Jaz se tudi javljamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
12.10.2008 9:57:06   
sonček33
Sem brala, da imajo zdaj v poročbem salonu Grazia odprodaja poročnih in slavnostnih oblek brejšne kolekcije po ugodnih cenah. Če katero zanima.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
12.10.2008 11:05:09   
Martina27
Kje si pa to bralauser posted image  Jaz nisem nič zasledila.... v poročnem kotičku ja, v Grazii pa ne?

Kaj a piše kdaj dobijo novo kolekcijo? Me ful matra že, da vem kakšna vabila naj izberem, ker če bom imela to, ki sem jo rezervirala, potem vem, če ne pa.....
Lyra.... ne se tko grdo opisovar ti si tud ena....user posted image  Zakaj pa si slabo spala?

Šibam...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
12.10.2008 12:08:29   
sonček33
Martina brala sem v Oni. Ne piše pa nič o novih kolekcijah.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1235
12.10.2008 14:10:40   
total
Martina boš že dobila take šuhe z k oblekici,po moje jih majo...boš lepa,kot pepelka po polnoči...user posted image .
Ja, doma mam 4 letnika,pravi falot je...user posted image ,zdaj spi po kosilu.Kolk je pa tvoj star? Jaz sem bla pridna,pričakujem goste,naredila sem kanalone z šunko in sirom,francosko solato in spekla kokosova kocke.....user posted image ,mm bo dober..

Kje je ta kolekcija mi nisi še povedala????  Danes treba skoristit lepo nedeljo,juter pa spet delovno....

Se javim še kaj zvečer...pridne bojte..Iyra moja,drži se,bo kmal za teboj...user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
12.10.2008 15:42:12   
Martina27
Za kam total....za k modri oblekci?? Men sta obe ful lepi, sam bi ju morala probat, pa da vidim, se pol lažje odločiš?
To je na spletni strani od MOD"ART pod kolekcijo poročnih oblek Marylise in potem ti to vse ven da... in ta glasbena podlaga...men je tok všeč, da dol padeš in sem rekla, da si ti želim za poročno podlago..... moj je že zavijal z očmi, ampak se mi prilagaja in podrejauser posted image kok ga mam jaz rada...

Moj pobalinček je star 3,5 februarja po 4 in je pravi nagajivček, vse mora bit po njegovo itd..... Pol grem po njegauser posted image

MMMMM ti si pa prava kuharca, te kokosove imam jaz tudi rada, sej jih moram 1x spečt....

Lepo se imejte!!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
12.10.2008 20:10:32   
total
Ojla nevestice....mi smo se meli krasno,mojega nečaka sem cel popoldne pestvala,kak cuker je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martina mislila sem čevlje za k roza oblekici,a nisi to spraševala če se jih da dobit???
Men so pa tuk dobri modeli v Poročnem kotičku,sem spet gledala..tele so mi ful kjut...

http://www.porocnikoticek.si/template/system/sys_image.php?840

http://www.porocnikoticek.si/template/system/sys_image.php?1164

http://www.porocnikoticek.si/template/system/sys_image.php?1168

komentirajte..user posted image

< Sporočilo je popravil total -- 12.10.2008 20:14:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 1238
12.10.2008 22:30:51   
Pupsika
total, taprva mi je ful všeč, sem jo tudi jst gledala..ostale pa niso moj stiluser posted image .

Lyra., super, da si se oglasila...še malo pa bosta tvoja dve pikic v varnem naročju mamicein atijauser posted image user posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
12.10.2008 22:35:12   
Pupsika
Martina. jst te prav vidim v tej roza oblekci...je čisto stvoj stiluser posted image ..čeprov je meni najbolj všeč Cannes..kako je odbita. huuuudouser posted image user posted image
Od poročnihmi sta pa Ella in Destiny čist hudeuser posted image user posted image user posted image , pa Stefanie, wow!!

< Sporočilo je popravil Lacey -- 12.10.2008 22:37:34 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
13.10.2008 6:44:05   
Martina27
Jutro....

....TOTAL ta zadnja mi je ful všeč..... mava podoben stil, kar se tiče poročnih oblek....
Ne, mislila sem, če se da oblekco tukile dobit.....al pa da bi jo dala šivat, sam sej veš, ziher nebi bila takšnauser posted image

Kacey- a si me res predstavljaš? To so mi vsi rekli, da bi mi ful pasala in moj ful navija za tole roza....user posted image user posted image

Vam javim kako in kaj bo....

Lep začetek dneva...user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
13.10.2008 6:46:45   
Martina27
Lacey- Cannes je men tud ful ful huda, sam to je če greš h komu na poroko, jaz sama je na poroki nebi imela oblečeno, al pačuser posted image
Je pa res ful lepa......

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
13.10.2008 8:16:33   
pikapolonica 24
Pozdravljene.
Poroka- drugo leto februarjauser posted image

Na Mauriciusu.

Jujuhu, komaj čakam.

Joj, me je kar malo zaneslo.
user posted image

Lp,

Petra

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
13.10.2008 9:33:30   
zimbra
Pozdravljene punce,

vidim da ste med vikend veliko bolj živahne in več pišete kot med tednom user posted image , jaz pa vikende izkoriščam za pohajkovanja in počivanje. Računalnika mam že v službi dovolj user posted image .

Torej, Martina, meni je tvoja oblekica res ful všeč in verjamem, da boš v njej čudovita. Še posebej z sandali kot jih opisuješ. Jaz se sicer ne mislim preoblačit po polnoči, ker en dan v življenju bom imela poročno obleko gor in ga hočem izkoristit do konca. Le čevlje si bom preobula v kaj udobnejšega za ples. user posted image

Lyra, joj kako čas beži, ti si že pred porodom... Boš videla da bo vse ok in ni lepšega kot držati svojega otročka v naročju. Ti pa boš imela kar dva!!! A ime za fantka sta že zbrala? Le glej, da nas ne "pozabiš" obvestiti, ko se bo veseli dogodek zgodil.
Pa kakšno slikco vabil daj v album, da vidimo kako lepa vabila si naredila. Tudi midva bova vabila delala sama, pa še iščem navdih user posted image .

Lacey, a ti si se že odločila ali boš oblekco dala šivat ali si jo boš izposodila? Je mogoče katera šla ta vikend na razprodaje po poročnih salonih? Jaz sem komaj čakala da bojo te razprodaje mimo in dobijo novo kolekcijo. A si videla v poročnem kotičku oblekco Lombardie? Malce me spominja na tisto od tvoje kolegice, ki jo je sešila mama in mi je kar všeč. Mogoče jo bom šla celo pomerit. user posted image

Total tudi meni so tako kot Lacey bolj všeč preprostejše obleke, a tudi tvoje so čudovite. Zeloooo poročne in boš prava princeska v njih.

Pikapolonica24 dobrodošla. Tudi midva sva se najprej pogovarjala o možnosti poroke nekje na kakem otoku, a se ne maram poročiti brez svojih staršev in sestre, vseh pa ne morem peljati s sabo, predrago. Tako da morje ostaja za poročno potovanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolonica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
13.10.2008 9:45:08   
total
Jutro punce,malčka sem prej pelala v vrtec,je spla do po devetih....sem ga čakala da se zbudi,pol pa še jok v vrtcu...user posted image ,ojej...bo že

Ja Martina mava podoben okus sam da poročne ne bomo mele iste....user posted image user posted image user posted image

Zimbra,sej sem jaz tut bolj za preproste,sam to človek more probat kaj ti sploh paše...odvisno kakšno postavo maš..bom ša probat pol pa akcija...jaz sam upam,da ne bom preveč komplicirala glede oblek,ker bo moja sestra znorela(je poročna priča)....če ne bom mogla zbrat..user posted image user posted image user posted image

Punce mene nekaj zanima,koliko prostih dni ti pripada za poroko v službi,da bom vedla si planirat za druo leto dopust???

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
13.10.2008 10:13:55   
zimbra
Total, pripada ti tri dni dopusta, ampak jaz še malo letošnjega šparam, da bo naslednje leto res dovolj prostih dni. Računam da me vsaj mesec dni ne bo v službo, najprej poroka, potem pa še potovanje. HB da za dopust ni težav v službi..user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
13.10.2008 10:20:17   
total
Aha ok,tako da vem se org.,..hvala.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
13.10.2008 15:27:21   
lyra*
Heeej

martina tut jaz navijam za rozouser posted image  Sploh ker imaš temne lase in si bolj temna...tako,da bi bla prekrasnauser posted image

pikapolonica wellcomeuser posted image

zimbra jz naši nevestici sporočim,ko grem v P in ko bom rodila tako,da vam bo ona vse posredovalauser posted image  Ker če b jaz mojemu kaj rekla bi tak vse zamešaluser posted image
Glede imena pa je zdaj najbolj v izboru Luka ali pa Jaša. Mogoče tut Val ali pa Vid...user posted image  Bom po pravici rekla da se mi ne sanjauser posted image

Sem pa zdaj gledala slike dekoracije avtov...A že imate v mislih kaj boste imele? Al samo rože ali one trakove...?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
13.10.2008 15:57:51   
lyra*
Če bo možnost bom jaz to obleko probalauser posted image user posted image sem se čisto zaljubila v njouser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
13.10.2008 19:28:29   
Pupsika
zimbra, obleko bom dala šivat, mi je tako lepa tista,ki jo imam v mislih, da me zaenkrat še ni nobena druga tako zelo prepričalauser posted image

Martina, ja , res te vidim v njejuser posted image , prav pasala ti bo na ten in pa barvo las, ker si temnješa, čudovita bošuser posted image user posted image .
Ja se strinjam s teboj Cannes je ful huda, ampak res ni primerna za poroko.

Jst se ne bom preoblekla po polnoči zato, ke rmi bo obleko zašila tako, d bom lahko spodnji del dala stranuser posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.