|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
3.10.2008 21:41:43   
total
Iyra,sej bo nič se sekirat...user posted image ,me smo stabo...user posted image   A meli bosta dva user posted image user posted image ??

Jaz mam Nika...drgač mi je pa še všeč: Tian,Anej,Mark,Kristian

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
3.10.2008 21:57:59   
Pupsika
ne, ne total, sej je kul..sej vem, vsak ima svoje mnenje ampak to, da nekdo  reče, da lokal zapirajo je pa že več kot mnenje...user posted image
Sej ni panike...jst sem prepričana, da bo vse okuser posted image . Mogoče bova pa imeli celo isto gostilnouser posted image ...Kdaj pa se poročita vidva?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
3.10.2008 22:04:36   
total
Sej jaz tut tako rečem,vsak ma svoje mnenje,enim je všeč tole drugim uno,eni pravijo ne sem,drug ne tam....eh sem že čist zmešana ko kura...user posted image

Mogoč pa res bomo mele v isti gostilni,,,,grem gledat v ponedelje pa ti javim...mava pa datu 29.8 al pa 5.9..se morama odločit zdejle..boš ti mela prej pa boš mi vse povedala....

Rože bom pa jaz mela vrtnice z kakšnim dodatkom ker drugih,ker bi rada mela poroka svojo v modri beli kombinaciji..okrasitev mislim...pa tut moj šopek...to mam zdaj v mislih.

Pa ve???

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
3.10.2008 22:10:09   
total
Martina kje boš mela pa ti poroka,ko toliko stane?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
5.10.2008 9:06:51   
Martina27
Hej...
drage nevestice "bodoče"!
Total- midva se poročiva na Galeriji Repanšek-pride pa naju poroka za cca 55 ljudi 5400€. Takoj sva dala 300€ zdaj v oktobru še neseva 1000€ ostalo pa mesec dni ali 14 dni pred poroko. Tuki noter je zajet civilni obred z pogostitvijo, in pa večerja. Kje pa se vidva poročita?
Ne vem katera me je spraševala za Miloša Horvata, če mi je že kaj poslal? Ne ni mi mič poslal, pa vendar je obljubil, tako da se z njim več ne mislim obremenjevat, ker se ne splača, sam glede na njegovo delo, bi se lahko obnašal ali vedel malo bolj profesionalno kot seuser posted image
Zdaj bova imela Dobrana mislim da je Laznik, tko da imava z njim že vse dogovorjeno.

Kaj kaj počnete? Evo jaz še šibam v trgovino, zdaj so nam ga odprli tuki meni na nosu in sem važnauser posted image ,ker ta trgovina pa je tuki bila res potrebna.

Zdaj bova pa resno začela iskat plesno šolo in počasi začela delat na tem.
Sej boste videle, kako bo šlo to leto hitro mimo. Pa bo že leto 2009 in se bodo začele naše resne priprave na naš najlepši danuser posted image

Nič, zdaj pa res šibam v trgovino pol pa kuhat.

Pa pa nevesticeuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
5.10.2008 18:12:55   
Pupsika
Ej  Martina,, ti imaš Dobrana jst pa Matjažauser posted image ..isti teamuser posted image .

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
5.10.2008 20:20:06   
Martina27
A res al kaj? Ja sej sem jaz prvo pisala Matjažu pa je ta najin termin zaseden.
Kje pa si ju našla ti? Meni ju je ena kolegica priporočila.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
5.10.2008 21:35:20   
total
Zdravo punce,jaz sem doma pr starših je mel nečak danes krst,tako da smo se meli fajn...user posted image

Martina fajn,tam je baje ful lepo.Midva še kraj poroke zbirava,se morama ta teden odločit,mava kr nekaj opcij...vam sporočim vse...user posted image ..kdaj se pa poročiš???

Punce midva mava tut tega fotografa Dobrana Lažnika....je ful dober sem vidla slike,ko je slikal kolegico. A ne ta dva skupaj slikata na poročni dan,eden nevesto, drugi ženina?

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1183
6.10.2008 7:32:36   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Punce midva mava tut tega fotografa Dobrana Lažnika....je ful dober sem vidla slike,ko je slikal kolegico. A ne ta dva skupaj slikata na poročni dan,eden nevesto, drugi ženina?

Lp

Ni nujnouser posted image ....midva sva se dogovorila samo z Matjažem, če bo pa zraven pripeljal še Dbrana pa tud pravuser posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
6.10.2008 7:34:59   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

A res al kaj? Ja sej sem jaz prvo pisala Matjažu pa je ta najin termin zaseden.
Kje pa si ju našla ti? Meni ju je ena kolegica priporočila.

Priporočala mi ga je ena nevestica 2008user posted image .
Ko smo se dobili in sem videla končni izdelek enega poročnega albuma, sem bila čisto navdušena..sploh album je hud, in takega bova midva vzela, rdeče usnjene platnice, notri pa črni listi, huuuuuuudo!!!
To je to kar hočem...moj stil moj okus...všeč mi je da so slike A4 format, da so tudi črnobele, da so spontane, zanimive in da niso kičaste, ker ne maram tistih vzorcev , pa oblačkov, volančkov...sej veste kaj mislimuser posted image .
Pa še tolk je simpatičen in fajnuser posted image ...uglavnem sem zadovoljna, ker res obvladauser posted image .

Aja, pa dobro jutrouser posted image

< Sporočilo je popravil Lacey -- 6.10.2008 7:36:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 1185
6.10.2008 8:43:55   
didikaa
evo me...user posted image se opravičujem, ker tako dolgo nisem nix odpisala...sma bla z mojim čez vikend v najinem novem domeku ( ni še dokončano ) pa tam še nimam interneta zato sem komaj zdaj tuuu user posted image  

zimbra to si dala zdaj res dobro idejo...nikol nisem pomisla, da bi nekje bližje prespala... za to gostilno ne vem če ma kakšne sobe...user posted image

total meniji so 30 eur po osebi ...kar se mi ne zdi tako dosti ... je pa to tista klasika... najprej govedina pa restan krompir...potem juha ( gobova+goveja),različno meso( pečenka, ocvrti piščanec,...) pa krompir, riž ter solata  potem pa še kisla juha po polnoči + ves čas sadni bife.... ima pa ta gostilna fulll gužvo...majo zasedeno že nekaj za drugo leto ... letos pa sploh noben vikend več frajj

ne vem kaj ste kaj ostale mele za jest ? mi2 definivno na hrani ne bova šparala...

Lacey zgleda, da bova mi2 tudi mogla začet kaj rezervirat pa to...glede na to, da so nekatere gostilne že vse zasedene...

drugače bi pa jaz mela tudi šotor doma na dvorišču in catering...

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
6.10.2008 13:22:37   
total
Ojla punce..kako ste? Lacy sem šla gledat gostilno pa je danes zaprta,sma si ogledala od zunaj,grema juter al pa v sredo ko bo odprto.

Didika cena je pa čisto normalna in tut hrana je ta dobra,ker jaz hočem imet enostavno pa dobro hrano,ne neke specialitete da mi ne bojo jedli.

Punce poroko bom pa mela najverjetneje tukaj....Vec informacij,  
Grema še gledat...user posted image

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
6.10.2008 14:18:33   
didikaa
total ma ja...to kar je standard ... jaz tud tak mislim...je pa mi ta dvorec gočova malo tak...mogoče preveč na nivoju in ne verjamem da bi se moji gostje vredu počutli ... ker smo pač vsi čist preprosti ljudje...ne vem...groza me je kaj se tega tiče...zbiranja pa vsega, polek tega znam pa bit še ful zakomplicirana .. in ker bo to pač moj dan si želim da je popoln, in zdaj mam problem že pri gostilni...user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
6.10.2008 19:02:07   
total
Kje pa je naša Iyra??? Si še v enem kosu..?? Didika kdaj se ti poročiš???

Danes pa moj dragi praznuje RD,bova mela romantični večer...jupiuser posted image ,tko po domače...user posted image

Punce kje pa boste si sposodle obleke??

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
6.10.2008 19:28:03   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Punce kje pa boste si sposodle obleke??

Meni jo bo sešila prijateljičina mami, modna oblikovakauser posted image
Drugače ima pa za moj stil Krinolina najlepše obleke...sem ji par poskusila in sem čisto navdušena.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
6.10.2008 19:28:34   
Pupsika
Lepo praznujta danes, totaluser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
6.10.2008 19:30:28   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: didikaa

total ma ja...to kar je standard ... jaz tud tak mislim...je pa mi ta dvorec gočova malo tak...mogoče preveč na nivoju in ne verjamem da bi se moji gostje vredu počutli ... ker smo pač vsi čist preprosti ljudje...ne vem...groza me je kaj se tega tiče...zbiranja pa vsega, polek tega znam pa bit še ful zakomplicirana .. in ker bo to pač moj dan si želim da je popoln, in zdaj mam problem že pri gostilni...user posted image

didikaa, ne se preveč sekirat in se obremenjevat...sej vem, da bi rada imela vse popolno, vsak od nas si to želi..jst pa mislim, da male nepopolnosti naredijo vse skupaj še lepšeuser posted image .
Jst vse jemljem bolj uizi...najbolj je važno, da bo vama všeč, saj veš, da ne moreš nikoi vse zadovoljit.
Jst sem sprejela to, da enim(vama) bo kul, drugim malo manj, važno, da bo nama všeč ker je to NAIJN/ VAŠ danuser posted image

< Sporočilo je popravil Lacey -- 6.10.2008 19:31:12 >

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
6.10.2008 19:45:28   
total
Lacey,jaz si jo bom sposodila,so mi pa padle v oči dveh poročnih salonih,komaj čakam da grem jih pomerjat,bom mela sestro sabo,(mojo poročna priča),ma dober okus in vem da bomo najboljšo zbraleuser posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
6.10.2008 20:12:16   
Martina27
Ojla...
No, jaz pa si bom sposodila obleko v Grazi-i,tam so se mi še zdele najlepše.

To pa vem da Dobran in Matjaž delata skupaj, sam mi je napisal Matjaz, da je ta termin(13.6.2009) že zaseden.

Jaz se kar nisem našla gesla od RR, da se lahko v službi prijavim, tako da vas lahko sam berem.

Pridne bodite, in uživajte, total, vidva se pa maximalno lepo imejta in izkoristita ta dan.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
6.10.2008 20:22:01   
total
Ja Martina hvala se boma potrudila..user posted image user posted image user posted image . Jaz grem gledat tut v Grazio in Poročni kotiček,že komaj čakam....user posted image .

Kaj pa vabila jih boste delale same al jih naročile? Jaz jih bom verjetno kr naročila,sem vidla ful lepe.

Neposredna povezava do sporočila: 1195
6.10.2008 20:32:34   
Pupsika
Jst bom vabila vzela v poročnem kotičku, imajo ful lepa...Pa jst nisem nek umetniški tipuser posted image ...naj bo raje dobr narejeno kot pa en zmazek, ki bi ga jst nardilauser posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
6.10.2008 20:48:05   
lyra*
Čeeeruser posted image

Še vedno v 1kosuuser posted image

Obleke še sploh nisem probalauser posted image  Bom pa takoj,ko bom shujšalauser posted image  Sem pa vidla eno sanjsko...samo je kr daleč vstran od mene! Pa nemorem vam je pokazat ker negreuser posted image  Drugače pa bom kar v Hollywood šlauser posted image

Glede vabil jih bom naredila sama,če bosta user posted image user posted image  tak pridna,da bom mela čas prčkat to zravenuser posted image  Vem pa točno kak bi imelauser posted image

martina a se boš sprehodla kaj na MSN?user posted image

total ko si vprašala,če bomo imeli user posted image  user posted image .... Mogoče sta user posted image  user posted image  ali pa user posted image  user posted image
Dva fanta pa ziher nistauser posted image
Maximalno uživajta danes...vama kar zavidamuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
6.10.2008 20:55:59   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Lacey

Jst bom vabila vzela v poročnem kotičku, imajo ful lepa...Pa jst nisem nek umetniški tipuser posted image ...naj bo raje dobr narejeno kot pa en zmazek, ki bi ga jst nardilauser posted image .

Enako Laceyuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
6.10.2008 20:58:07   
total
Aha Iyra sem mislila da veš za spol....user posted image ,sam da bosta zdrava sej ni važen kaj je.Dži se,pa javi nam takoj ko moreš...user posted image

Grem dat otročka spat,da se pol dragemu posvetim...user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
6.10.2008 21:56:52   
didikaa
 total poročim se 9.5.2008....izbran datum ampak še nix rezervirano...user posted image bravo jazuser posted image

Lacey sam imaš prav...ampak znam jaz stvari zakomplicirat... moj pravi, vse maš ti prek tak kot boš ti hotla....user posted image user posted image  sam da neoš pol žalostna....

pridn b. možek...user posted image  sam hrano ma on prek...ker pri nama je pač tak da on kuha in ma tud to preko....

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.