Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:21:08
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 punce meni se tudi zdi da nekdo goljufa. Pa še nekaterim gre to zelo v nos, ste opazile? Ene so zares tukaj na tem forumu samo da se kregajo. Nič mi ni jasno.......kaj ,a misliš na našem forumu ......malo več o tem.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:21:51
|
|
|
|
lunca14
|
uuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeeee,obrnila sem stran,prišla,videla,zmagala
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:22:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 RMRM ne obupat nad dojenjem, Jaka je mel tud obdobje da se je ful dru preden je začel jest pa še pol je neji časa jamru zdej ga je pa minil in spet lepo je. da vam spet zalufa Tudi mi se ponujamo s hrano, ma se ne sekiram, vsaj zaenkrat - sej po moje bo zalaufalo. za vašga Lukasa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:22:28
|
|
|
|
anaj22
|
Tina jest ne bi bla tiho, bi ji lepo rekla da rabim mir. Pa tud otroke bi dam poslala sej vem da niso krivi če majo tako mamo.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:24:06
|
|
|
|
anaj22
|
Lunca oooooooooooooooojjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:24:08
|
|
|
|
RMRM
|
Ma sej bi blo vse v redu, če se nebi zadnji mesec ful premalo zredil. Prej se je oba mesece vsakič po eno kilo, zadnji mesec pa samo 250 gramov, zato sem panična in mu tišim flašo, samo sva pol oba nervozna, je pa še slabš. Pa še vsa sem depresivna zaradi njegovih očk, enkrat sledi predmetu, drugič pa spet kar nekam gleda. Pol je pa to ko začaran krog, pa še mojga med tednom ni doma, je pa še težje, Sej ko je doma, mi pokaže, da otrok vid, samo očitno je bolj počasen z razvojem, upam.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:24:43
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja Mojca....ne bluzi preveč s flašo zraven...lahko prisde do sesalne zmede. Kar vztrajaj...naj ve, da je to papica in ni alternativ. Tud pol mu ne boš posebej kuhala. No, upam, da ne...mene to jezi, da enim mamice vse posebi skuhajo, ker nč nočjo probat alpa jim kao ni dobro. Men Nejc je vse... . Sem mela dve leti nazaj enga fanta v šoli v naravi, ki ni maral nič...samo drl se je cel tedn za krožnikom in da mu kao mami pa hrenavko skuha lapa grejo na hamburger . Fant je bil tko bogi in šfoh, da sem ga mela skoz ob seb in smo mu mogl mal s disciplino skoz prste pogledat, da je sem in tja dobil kak rogljič iz kuhne.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:25:42
|
|
|
|
*Mojca*
|
RMRM jaz mu bom flaško skenslala in se bom raj matrala. Me pa pogreje moj ko non stop pravi: ja lačen je, za jest mu dej. Hallloooo, tudi jaz moram včasih kaj pojest, se posrat pa malo na RRju viset No babe žabe, grem jaz pančat za kako urco... Nočko...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:26:47
|
|
|
|
anaj22
|
RMRM noč bit pametna probejta se na dve uri dojit pa brez dodajanja pa bi se mogu redit
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:28:14
|
|
|
|
RMRM
|
Tina, a pa ta soseda je tvoja žlahtnica al kar tko ena? Ker sori, ne mislim nič slabega, sam men tud moji starši al pa moževi nimajo kaj delat v spalnici, pa po kuhni tud ne šart, kaj šele soseda. No, sej pol v hiški bo pa bolš, boš vidla. Ti pošiljam da čimprej začnete gradit.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:28:16
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa nya meni je pa zlo podobno fotko Jaz sem tud dobila to fotko,sem jo poslala nayi,da bi jo dala na forum,pa vidim,da jo je že prejela od a.s. in da vam jo je že posredovala
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:28:26
|
|
|
|
anaj22
|
nočko Mojca
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:29:39
|
|
|
|
Tina 28
|
Mojca...ti kar svojga napni, da ti pa mogoč mleko ne teče, ker te psihira in da mora bit zato še bolj razumevajoč. Drgač je men ful čudno, da mora tamala vsaj dve min vlečt, da mi steče in to je kar nekaj potegov...in seveda se jezi zraven...MOGOČE JE PA TO.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:30:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* RMRM jaz mu bom flaško skenslala in se bom raj matrala. Me pa pogreje moj ko non stop pravi: ja lačen je, za jest mu dej. Hallloooo, tudi jaz moram včasih kaj pojest, se posrat pa malo na RRju viset No babe žabe, grem jaz pančat za kako urco... Nočko... Jaz mam pa takega carta, da mi kar on pripravi za jest. Ker meni dojenje , previjanje in podiranje kupčka znese natanko 1 uro. In da bo mleka dovolj, mi on ful pomaga. Pa itak se samo nalivam. Ko grem mimo lijaka, spijem 3 kozarce vode.Poleg vseh sokov. Nič babe žabe, jaz grem tud postlo peglat, ker me očke pečejo danes.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:31:07
|
|
|
|
anaj22
|
men se pa vid da sem dons sama in loh skoz na rr visim in težim bi blo fajn če bi dons še kej nardila, ne bom rajš pustila za jutr k bo še doma da mi bo mal pomagu. a sem žleht
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:31:10
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 RMRM noč bit pametna probejta se na dve uri dojit pa brez dodajanja pa bi se mogu redit sem vesela vseh nasvetov, brez skrbi. Ko mu ponudim joško ali flaško, se začne histerično jokat, in pol samo duda pomaga, tako da sem vidla da ni lačen. Sem ga tud s sladkimi kapljicami poskusla mal prelisičit,pa ni šlo. Res upam da se nama to čimprej uredi. Ker en dan je super, se samo dojiva, naslednji dan pa spet ne je. Pa drugač je zdrav, tko da res več ne vem.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:32:05
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kaja...jaz mam tud ful drek s tazgornimi. Ona skoz neki rab...pa skoz tamale dol pošilja...pa ji crkne šporget pa pros če lohk kaj skuha...no problem, sam ko pa ob 10-ih kar pride in pol neki tam čaj kuha in kompote in vse...me pa mine. Pa tamaledva mi res najedat....sam Nejcu sobo zmečeta pol pa čau. Pa če lohk pinceto posodim, pa da grejo, da ne bom zaklepala....pa kar v spalnico mi pride kaj povedat.... in ne vem, kako mora bit taka mona, ko jaz iz principa že dve leti kar sem kle nisem Nejca gor spustila, da bi blo njej jasn, da mam rada mal miru in ko nikoli sploh ne stopim gor. Zadnjič me je izpred mojih vhodnih vrat...ko je pospravljala drva...par m od mene zunaj...poklicala pop mobiju, če lohk grem Miji kruh odrezat...halo...glih tolk daleč bi ji blo treba k men pa še po mobiju kliče. Pa skoz je na bolniški pa sam puca...saj v bisvtu ni slab človek sam občutka nima pa nobenga!!! Pa derejo se tud ko norci...sploh ona ma skoz ene jebele cete nad tamalim, da jo cela vas sliši...triletnik pa sam skoz okol bajte cvil in kaj tolče ja, sej vem, da teb ni smešno, sorry, jaz na srečo nimam takih težav...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:33:09
|
|
|
|
Tina 28
|
Ne...so v zgornjem štuku bili podnajemniki moje stare mame...in ker smo mi vsi rekli, da ne bo noben tu živel...sta kao bodoča kupca hiše. Mama je par let nazaj umrla onadva pa sta zgoraj ...kot je blo zmenjeno tud z mojo mami. Spodnji štuk sta pustla pr mir...itak je blo vse v razsulu in staro. Jaz sem pa dve leti šla narazen z bivšim in je bla pač ta možnost takrat zame idealna....tko, da je hiša last moje mami...onadva pa sta bodoča kupca. Jaz sem si pošmikala (res je stara hiša ) in mamo zdaj luštno...sam zasebnosti pa nobene!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva se dojiva na 3-4 ure (ponoči pa na 5-6ur), ker vmes noče jest, ampak dokler pridobiva na teži ne bom komplicirala. Ker očitno že ni lačen. lunca - sm dobila ja
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:35:23
|
|
|
|
Tina 28
|
Ma ja vem...se premehka...vsakemu skušam ustreč...sam ona je tko upokana, da nobenih namigov ne šteka. Sem rekla, da ko bo tamala, pa Otroc navjo mogl kle skoz viset....pa je bla komaj mesec stara, ko sta bla že veselo pr Nejcu vsak dan....sam sem jih takrat lohk ven najagala igrat z Nejcem vred. nočem bit jaz tista, ki jih viža...zato jo majo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:36:29
|
|
|
|
anaj22
|
RMRM ne obupaj z dojenjem, naš tud en dan je na dve uri nasledni dan pa na štiri ure
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:37:20
|
|
|
|
RMRM
|
Tina, poskusi imet vhodna vrata zaklenjena, pa kao da ne slišiš ko hoče kdo vstopit. Sej vem da je to mal primitivno, sploh če nisi tega navajen, samo le tko boš prišla do svojega miru,ki ga rabiš in seveda da ste s tvojima sončkoma sami, ne da so vedno še sosedovi otroci zraven. Upam da razumeš kaj hočem povedat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:37:26
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ah, kako neumno mi je pa, kako so eni "narejali" fotke... dva meseca star dojenček z odraslimi sončnimi očali, duhovito za popent... No, zdej pa resno vprašanje. Kakšna e vam zdi moja fotka - tko z umetniškega vidika? Kot veste sem likovnica in če bo vse posreči bom imela enkrat decembra samostojno razstavo - kje in točno kdaj vam sporočim. Bo pa to razstava nekaj fotografij in pa grafik. Lepa..............lep...........lepejša......nartalepejša..........brez hecov umetniška.....
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:37:31
|
|
|
|
Tina 28
|
aha Saša...tebe je pa res lahko v smeh spravt......dons se mi je čit v črn humor obrnlo. Ma mal že morm skašlat. Še dobr, da ne seksajo, ker pol bi bla pa čist zafrustrirana...k ...mi khm khm za vzorc
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:38:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša ko ima poskok, pije na 2 uri. Ponoči pa spimo. proti jutru se zbudi, poje in spet spi, da ujame svojo 12 urno spanje. Boljši spanc kot žganc. Ampak vsi otročki vam bodo enkrat začeli spat ponoči.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?