Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:40:56
|
|
|
|
*anamor*
|
Ja daisy sem poslušala in mi je postalo kar slabo in ta država je res v . Delodajalci imajo prevelike pravice in država očitno raje vidi, da je več ljudi živi na koruzu, kot pa da jih je poročenih. Raje sploh ne razmišljam o tem, ker se kar razjezim
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:41:20
|
|
|
|
*anamor*
|
Spet mi je uspelo. UUUUUUUUUUUUUjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:42:13
|
|
|
|
*anamor*
|
Ja saj daisy meni je tud ful žal da sem ga prijavila
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
babe žabe..pravkar sem govorila z AS..se je pomirila,se vsem zahvaljuje za podporo in pozdravlja vse...pravi da je osebje super,Lovro je zdej lahko z njo,so se je le usmilili ..so jo mal živci izdali,ampak je zdej vredu,pač kolikor je v dani situaciji lahko..je močna ženska,svaka ji čast ..jo je pa ful presenetilo,je bil šok totalen sigurno,iz danes na jutri...punce k ste v LJ dejte jo kej obiskat,če jo boste lahko...bo pa not do četrtka al pa petka...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 Evo enaka situacija. Groza. Zanima me tudi kako lahko nekdo v 3 dneh dobi 1000 glasov. To mi je pa res full čudno. Boljše bi bilo če bi bilo glasovanje preko mailov. Daš en glas in to je to. evo, zato jaz take "nagradne igre" ignoriram..... ampak sem pa vsem junijčkom dala 5 zvezdic... isto..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:45:29
|
|
|
|
*anamor*
|
O super za AS. Samo vseeno mora biti kriza, da imaš oba otroka v bolnici. Ja punce, ki ste z Ljubljane res jo obiščite. Če bi bila jaz na njenem mestu bi bila full vesela, da bi me nekdo takšen iz foruma obiskal.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je pa a_s poslala tole fotko:
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:46:59
|
|
|
|
l.daisy
|
včer me je kar imelo, da bi šla dol na trenja, pa jim povedala svoje.... ko se je šlo zaradi podražitev... haloooooooooooooooooooo, trgovino odpreš zato, da SLUŽIŠ z njo, da imaš od nje dobiček, ne pa da si socialna podpora..... pol se pa bunijo, da trgovci niso krivi za podražitve.... my a.s.s. jooooooooooj, evo, še zdaj se vsa stresem, ko se spomnim na argument, da je hrana v avstriji 30% dražja...... aaaaaaaaaaaaaaaa boli mene, kako je v avstriji... v avstriji nima noben upokojenc 300 € pokojnine, pa noben ne dela za 350 €/mesec po možnosti na tri šihte, ups... sem spet malo preveč noter padla...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:47:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ja v tolažbo ji je osebje k je ful fajn pravi,da ravnajo z otroci kot da so njihovi ja jst osebno bi bla vesela da bi me kdo iz foruma obiskal ,k smo res tko domače tle gor pridem še pol mal pokukat me še čaka mal pospravljanja
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:47:47
|
|
|
|
*anamor*
|
Pa kaj si nor. Kar na jok mi gre ko tole vidim. Čeprav je ta veliki videti prav dobre volje. Samo predstavljajte si Lovra tako mali pa že v bolnici. Samo glavno je da je pri mamici. Kaj pa ati? Kako šele mora biti atiju. As je vsaj zraven otrok 24 ur.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:48:03
|
|
|
|
Anonimen
|
nya meni je pa zlo podobno fotko
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:49:05
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Meni je pa a_s poslala tole fotko: ooooooooo, srčkano, kako veliki bratec drži ta malega.... saj prav, da je Lovro z njima, pa verjetno tudi Jerneju podzavestno pomaga....
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:49:20
|
|
|
|
*anamor*
|
daisy jaz enako tako noter padem. Ja tudi mene razp... ko vidim, da vedno slabše živimo. Full se že nam pozna. Gledam na vsak cent.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:49:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ati je doma k majo še eno punčko 7 let staro
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:50:56
|
|
|
|
*anamor*
|
Aja točno. Kako sem sklerozna. Bogi. Res kar kurjo polt dobim ko se spomnim v kaki situaciji so.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:51:22
|
|
|
|
l.daisy
|
vem, taanika... sem malo preletela prijavljene mulčke na tistem tekmovanju.... in sem našla tegale: Kaše pa že ne celje | 15. 9. 2008, 12:56 | Boštjan Imperl otrok: Jaka Imperl, rojen 13.12.2008 - 3000 Celje starša: Boštjan Imperl, Čopova 25, 3000 Celje Suzana Čretnik, Čopova 25, 3000 Celje rojen 13.12.2008
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:52:38
|
|
|
|
*anamor*
|
halo 13.12.2008. Zdaj lahko da je prišlo do napake, ali pa se ljudje res delajo norca
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:53:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Veste kaj pa mene pizdi? Da si kr neki plače dvigujejo - ma bi blo treba tko kot na kitajskem s kakim iz oči u oči
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:54:10
|
|
|
|
*anamor*
|
Punce samo 5 postov še pa dobim zvezdico
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:55:01
|
|
|
|
*anamor*
|
Ja samo pri nas iz oči v oči nebi vžgalo. Ker takrat pa se vsi poskrijejo v svoje brloge.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:57:47
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Veste kaj pa mene pizdi? Da si kr neki plače dvigujejo - ma bi blo treba tko kot na kitajskem s kakim iz oči u oči eeeeh.... neverending story...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:57:47
|
|
|
|
anaj22
|
ojla čvekle da vam razložim zakaj bo AS z sončkoma 1 teden v bolnici, Jerneju večkrat na dan lahko tudi na eno uro vzamejo kri in merijo krvni sladkor, na podlagi izmerjenih sladkorjev mu bodo potem določili koliko enot inzulina more dobiti na enkrt in na koliko časa. Če pa bo že takoj dobil črpalko pa da mu bodo pravilno nastavili krivuljo.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:58:09
|
|
|
|
Tina 28
|
nya...jaz sem prej prpopala 5-ko. Drgač se je pa anja dons zaenkrat sam trikrat oglasla v eni uri dosedaj. Je mal boljš ko pa včeri.... Anna: Drgač mislim, da se našim mali s TV-jem nič ne mudi. Prva taka risanka, kjer naj bi otroci kaj razumel in mel kaj od nje so pomojem telebajski (vsaj pri Nejcu je blo to superca)...mpak tam od leta in pol dalje. Zdaj pa pomojem, če spote gleda, bo isti učinek kot kaka risanka. Če pa že misliš, da bi lohk kaj gledal...pa daj telebajske gor...so veliki, živi, lepa glasba, počasno dogajanje. Amak jaz zaradi očk in vsega mislim (splošna zasvojenost), da jih še mal stran držmo!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 20:59:57
|
|
|
|
*anamor*
|
Jaz sem pa že danes pošteno utrujena. Se vidi, da sem bila sama za vse cel dan. No bo že.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?