Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:03:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca -kako je z vašim hranjenjem? Si prebrala tisto, kar sm ti nalimala?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:03:17
|
|
|
|
Tina 28
|
Pr nas je prej ful padala sodra, da je blo prav belo. Sem Nejca nahecala, da je sneg padal in da gremo jutr smučat...je bil ful navdušen...itak smo se ful smejal. Nya...mene pa čaka OPB, ko pridem nazaj, ker pač tko na koncu ne bi bla glih dobra razredničarka. Nisem pa še bla v OPB-ju in mi bo verjetno mal čudno na začetku. Ful me moti, k s temi otroci res težko kaj začneš delat, ker skoz starši kapljajo in jih hodijo iskat...No ne vem, pol verjetno že notr padeš, ko pogruntaš, kdaj je najbolj idealen čas, da se kaj lotiš z njimi. Didlina...bravo za spanje...naša ma pa zdaj dva dni čudn....sicer fajn ritem...ob 2-eh se zbudi in je...pol pa kar do 8-ih vleče. Jaz se drgač tud med umetniške dušce štejem, sam tole s slikanjem pa vklučuje tud tehniko...sem bolj ročni-risarski tip.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:03:35
|
|
|
|
Anonimen
|
oooouuuujjjjjjjeeeeeeee že tretjič danes
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:04:32
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya A ste vidle datum prispevka??? lansko leto je bilo tudi tako tekmovanje...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:04:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol je vsako leto tole glasovanje, al kaj?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Nya...mene pa čaka OPB, ko pridem nazaj, ker pač tko na koncu ne bi bla glih dobra razredničarka. Nisem pa še bla v OPB-ju in mi bo verjetno mal čudno na začetku. Ful me moti, k s temi otroci res težko kaj začneš delat, ker skoz starši kapljajo in jih hodijo iskat...No ne vem, pol verjetno že notr padeš, ko pogruntaš, kdaj je najbolj idealen čas, da se kaj lotiš z njimi. Jaz sem ful rada v OPB-ju, ampak tud tega očitno ne bo, ker nimam jajc - dobesedno. Pri nas se namreč zaposlujejo jajčkarji.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:06:11
|
|
|
|
*Mojca*
|
nya sem prebrala, hvala. Prej je jedu normalno, 20min vleku kot pr norcih, zadnji obrok pa isto sranje kot prej. M2 min vleče, potem pa histerija. Ko mu dam dudo se umiri. Potem jo menjam za jošk in spet histerija se bomo pač futrali na 2 uri Nič, grem jaz počasi v horizontalo...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:06:23
|
|
|
|
RMRM
|
za AS, da bo čim lažje prebrodila te težke trenutke, in tista ki se z njo sliši, naj jo tud od mene res lepo pozdravi, ker njene št. nimam. za Mašo in njeno mamico taankaa, jutri pa maksimalno uživaj ob izbiri prstanov . Kaja, vama pa želim da čimprej najdeta hiško, kjer boste uživali, ker verjamem da to s sosedi je pa . Tudi tebi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:06:31
|
|
|
|
anaj22
|
prispevek: sej če nočjo otrok gledat pol nej pa stran pogledajo nya oooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:06:58
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* kaja ja nič, naredimo projekt in kupimo dvojčka nekje ven iz lj. Mi nismo glasni...razen ko mečemo krožnike in kozarce u luft ja najbolš
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:07:07
|
|
|
|
l.daisy
|
pičim tudi jaz v pančevo.... nočko, punce.... čim manj vstajanja ponoči;)
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: nya A ste vidle datum prispevka??? lansko leto je bilo tudi tako tekmovanje... Ja, ampak dejte si pogledat letošnje "top favorite"
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:07:54
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: nya A ste vidle datum prispevka??? lansko leto je bilo tudi tako tekmovanje... Ja, ampak dejte si pogledat letošnje "top favorite" meni so nikakvi...sorry. Ne otročki, ampak slikce niso nič posebnega...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:09:41
|
|
|
|
anaj22
|
Ja, ampak dejte si pogledat letošnje "top favorite" brez komentarja
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:12:21
|
|
|
|
anaj22
|
kaja upam da čim prej najdete rešitev glede soseda kakšenga smrdlivca mu v stanovanje vrži
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:12:52
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy pičim tudi jaz v pančevo.... nočko, punce.... čim manj vstajanja ponoči;) nočko
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:14:24
|
|
|
|
Kaja08
|
hvala punce za vzpodbudne besede....mah dons sem spet bolj slabe volje zarad njih....grem kar spat počas. Mogoče bom pa prej zaspala, preden začneta sexat in bo on spet jamru....preklet bebec se beremo spet jutri!! lahko noč bejbe
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:14:52
|
|
|
|
Tina 28
|
Kaja...jaz mam tud ful drek s tazgornimi. Ona skoz neki rab...pa skoz tamale dol pošilja...pa ji crkne šporget pa pros če lohk kaj skuha...no problem, sam ko pa ob 10-ih kar pride in pol neki tam čaj kuha in kompote in vse...me pa mine. Pa tamaledva mi res najedat....sam Nejcu sobo zmečeta pol pa čau. Pa če lohk pinceto posodim, pa da grejo, da ne bom zaklepala....pa kar v spalnico mi pride kaj povedat.... in ne vem, kako mora bit taka mona, ko jaz iz principa že dve leti kar sem kle nisem Nejca gor spustila, da bi blo njej jasn, da mam rada mal miru in ko nikoli sploh ne stopim gor. Zadnjič me je izpred mojih vhodnih vrat...ko je pospravljala drva...par m od mene zunaj...poklicala pop mobiju, če lohk grem Miji kruh odrezat...halo...glih tolk daleč bi ji blo treba k men pa še po mobiju kliče. Pa skoz je na bolniški pa sam puca...saj v bisvtu ni slab človek sam občutka nima pa nobenga!!! Pa derejo se tud ko norci...sploh ona ma skoz ene jebele cete nad tamalim, da jo cela vas sliši...triletnik pa sam skoz okol bajte cvil in kaj tolče EVO PA SEM SE TUD JAZ SKAŠLJALA...PA BI VSAK DAN LOHK FUL NAŠTEVALA. No glih sexat jih pa ne slišim, ker po mojem ne . no saj mi tud zdaj ne glih preveč...no ja ...khmhkhmh...za vzorec
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:15:14
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* nya sem prebrala, hvala. Prej je jedu normalno, 20min vleku kot pr norcih, zadnji obrok pa isto sranje kot prej. M2 min vleče, potem pa histerija. Ko mu dam dudo se umiri. Potem jo menjam za jošk in spet histerija se bomo pač futrali na 2 uri Nič, grem jaz počasi v horizontalo... Mojca,pri nas je zlo podobno, zdej mu pa še flašo vsiljujem, tko da je vse pomešano, enkrat flaša, enkrat joška, otrok pa zbegan. Pa tud mi ful joka pred hranjenjem, pa kadar je na flašo poje okrog 60, redkokdaj do 130, več pa sigurno ne. Prej sva se dojila na dve do tri urce, in se je res lepo redil, sedaj pa včasih celo dopoldne nič, pa pol ene 100, me je groza kaj bo v ponedeljek, ko imava pregled in tehtanje,. Pa tko sem žalostna, ker sva se prej tako lepo dojila, zdej pa kar nekaj.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:15:28
|
|
|
|
anaj22
|
nočko kaja pa bolhice in za mirno noč
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:17:59
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: nya A ste vidle datum prispevka??? lansko leto je bilo tudi tako tekmovanje... Ja, ampak dejte si pogledat letošnje "top favorite" meni tud ni jasno, kaj je na tistem otročku,ki je bil ene pol urce nazaj favorit simpatičnega ves popackan od hrane po obazu Nya, ne sekiraj se, tvoja slikca in tvoj Luka Patrik sta res ful simpatična in ti to veš, ni vredno se sekirat, ker je tko al tko vse en šmorn pri teh tekmovanjih.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:18:33
|
|
|
|
Tina 28
|
Aja so bla obdobja, ko so njeni otroci visel cele dni pr men, da mi je šlo že na jok...zdaj ko bo spet zima bo isto, če ne bom zanorela. Da swe še iz službe, ko sva z Nejcem pršla in naju je vidla...še sezula se nisem, jih je dol poslala...pol se jih pa do 7-ih nisem mogla znebit nje pa od nikoder...za sesalcem pač. Ful mi je težko neki otroke odganjat, k niso nič krivi, jaz jih ne mislim vzgajat...sam ona bi pa lohk mela mal občutka!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:19:38
|
|
|
|
anaj22
|
RMRM ne obupat nad dojenjem, Jaka je mel tud obdobje da se je ful dru preden je začel jest pa še pol je neji časa jamru zdej ga je pa minil in spet lepo je. da vam spet zalufa
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Nya, ne sekiraj se, tvoja slikca in tvoj Luka Patrik sta res ful simpatična in ti to veš, ni vredno se sekirat, ker je tko al tko vse en šmorn pri teh tekmovanjih. RMRM - sej vem, sam smešno je, da so očitno bli tudi lani taki favoriti
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:20:35
|
|
|
|
Tina 28
|
Ko je men mala tko sračkala sem bla čist v podnu...pa mi je pediatrinja rekla, da zdaj mal podaljšujejo čas med obroki. In sem sklepala, da pač ni lačna. Zdaj jo pa na 3 ure dojim in je O.K. samo upam, da ni prej lačna!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?