Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:38:42
|
|
|
|
Tina 28
|
Imamo skupen vhod...sam v veži smo pregradna vrata naredl, ki pa nimajo ključavnice...sam kljuko
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:40:27
|
|
|
|
Tina 28
|
bom še mal kašljala....mamo krušno peč...po bajti je iz nje speljana centralna. Kurva zdaj že dve let samo midva, ker se gor noben ne spomni...drva tud moj začel rihtat za v peč...gor pa ona še v en kamin skoz mečle in vse radiatorje ma odprte pa na stežaj vsa okna....sem si prav dnevnik pisala. Mi mamo pa mraz, ker gre toplota gor.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:40:30
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Midva se dojiva na 3-4 ure (ponoči pa na 5-6ur), ker vmes noče jest, ampak dokler pridobiva na teži ne bom komplicirala. Ker očitno že ni lačen. lunca - sm dobila ja No, pri nas je pa ravno obratno, mogoče je pa to to. Ker ponoči se redno zbudi na 3 urce, včasih 3,5 in lepo papca, samo podnevi mi ga sračka.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:40:52
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Pa dej Tina, dej se ji mal gor postav, povej ji, da ne morejo bit otroc skoz pr teb, ker maš dojenčka... Pa res je orenk usekana baba! Sej od mojga žlahta tud bliz stanuje in majo dva mejhna otroka, ki z veseljem hodta našga dojenčka gledat, jaz pa seveda nisem zmeraj navdušena in se ju kmal znebim, ko rečem, da zdej gre pa Luka spat in da se nej počas spokata domov... Ej, sorry, sej maš rad otroke, sam kar je pa preveč je pa preveč...Kot si rekla, premehka si, sej sem jaz tud včas, ko ni treba, pol se pa itak največkrat izkaže, da bolj si dober, bolj najeb Go Tina, go Tina, go Tina ....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč bejbe jst grem počasi v mižule, ker ne vem ali bo Luka dans spet spal do 4h al bo že prej alarm. Lahko nočko, fajn spite.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:44:21
|
|
|
|
sasa.vracko
|
A tvoj jim pa ne more nč rečt??? Moj bi jih sigurn kam poslal, si nora, da se sploh ne brigajo za kurjavo????
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:46:20
|
|
|
|
Tina 28
|
To je to....saj na šihtu jo tud nč ni ko skoz ene čudne bolniške preboleva s badbinton loparjem pred basjto....pač , če pokažeš da se te da ponucat...pol eni navalijo na ful. Jaz pa nočem nikol benga nč prosit, ker se nočem dolžno počutit. Rajš vse sama zrihtam. Saj jaz tud pol kar naumim, da gremo mi zdaj z Nejcem na sprehod...da se jih na fini načimn odkrižam, ker se jih že mami skoz hoče...nočem bit še jaz taka čarovnica (čeprav jih mam polhen kufer...sam se Nejc pol z njima igra)
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:47:04
|
|
|
|
sasa.vracko
|
nya - lepo noč, pa ne se tolk sekirat zarad glasovanja, jaz glih zarad tega ne sodeluje, ker bi bla pol tkole razočarana, ti veš, da je tvoj škratek najlepši, sem ti pa itak rekla, da je men najbolj cart na oni slikci, ko plava v obročku! Pa večkrat glasujem zate! Pa dej nas razvesel in nam pokaž kaj pripravljaš za razstavo, please !!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:49:02
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz sem vedno rajš sama,ko sem vidla da nobenga ni bliz...prej je blo vnajprej rečen...kdor prej pride...pol je pa men tud pasal, da ni skoz en hodu v mojo kuhno...kjer se pač kur. Zdaj pa je to kar tko, da midva sebi kurva...onadva pa pol skupne drva še gor skoz okn meščleta v kaminu. Letos pa je moj kar reku, da bo on za nas drva zrihtal...za v kamin naj si jih pa sami!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:49:23
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Tina, ja res maš pestro, ni kaj, ni čudn, da si tolk super šlank, ko se ti skoz tolk dogaja... Mater, sem ti pa postave fovš! Pa dva otroka, kdo bi reku...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko nya - lepo noč, pa ne se tolk sekirat zarad glasovanja, jaz glih zarad tega ne sodeluje, ker bi bla pol tkole razočarana, ti veš, da je tvoj škratek najlepši, sem ti pa itak rekla, da je men najbolj cart na oni slikci, ko plava v obročku! Pa večkrat glasujem zate! Pa dej nas razvesel in nam pokaž kaj pripravljaš za razstavo, please !!! Bom, bom, sam moram poskenirat zadeve, pa boste vidle. Morda čez kak teden, ko bom mela že kaj novega.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:51:04
|
|
|
|
Tina 28
|
kva sem zamorila...sem kar zašvicala in si kar en radler odprla...mi je kar zakuhal, k sem ugotovila, kolk jeze mam v sebi. SE OPRAVIČUJEM, ZA TELE KLOBASE....POLČITLJIVE, KER SO V HUDEM GNEVU PISANE. Alpa mi je že radler v glavo stopu . ne bom več...oblubm!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:52:26
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ma sej, a veš, se pa itak pr vsak bajt nekaj najde, da se človek žre. Sej mam jaz tud enih par zadev, ko me morijo, pa se tolažim, da če ne bi blo pa preveč fajn.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:53:55
|
|
|
|
RMRM
|
Tina, reci ji da ima Nejc eno nalezljivo bolezen in da se njeni otroci ne morejo dol igrat. Mogoče ji bo pa kapnilo Saj vem, lahko je govorit, realnost je pa čisto nekaj drugega, sam te vsaj tako mal poskušamo spravit v dobro voljo. Je pa težko, če sama nisi tak tip, da bi otroke odslovila, sem sama ista. Je moževa sestra pred leti določila, da se otroci med vikendi ne igrajo skupaj (smo sosedi, ampak k sreči sta obe parceli tolk veliki, da to ni moteče )jaz in moja otroka smo se tega držali, oni pa ne in so se njeni otroci veselo igrali pri nas, jaz sem bla pa tud lepo tiho , amak to je blo pred enimi 5., 6. leti, danes bi pa tud jaz drugače odreagirala.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:56:22
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Pa na zdravje z Radlerjem! Ti si kr prvoš!!! Sej se je treba mal spovedat, da pol lažje spimo! No, jaz grem počas, moj že kako uro hrči na sedežni, pa zmer reče, da bo film gledu... Pa ja de! Še v kinu ponavad zmer zadrema, mi je pol kar nerodn, ko luči pržgejo, on pa cel zadreman , pa mu zato že na začetku govorim, da mi bo mogu pol obnovo povedat... Ajde punčke, lepo spančkajte, pa vaši malčki tud!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:56:29
|
|
|
|
Tina 28
|
hvala saša, ker si se trudla brat in mi ploskaš . Mater, sam sem res eno prjazno bitje, da vse to prenašam...alpa glupo...kokr vzameš. Drgač sem pa res včasih mela več težav s kilažo...sem skoz neke diete mela, pa 5 kg gor, pa 5 dol...dokler nisem rodila Nejca...pol mi je pa vse dol zlezl, še en kup od prej in od takrat se nisem več redila. hujšam pa nič več od nNejčevega rojstva naprej. Mam šlafh...ampak bom kar kako aerobiko rajš užgala...ker diete te uničijo! Da priznam...sem mela mal bolj krute scene s prehranjevanje...pa sem zarad Nejca ven zlezla in kot nagrado za spametovanje sem dobila vitkejšo postavo. Sem pa premagala nekaj hudega in sem ponosna nase (6 let nazaj je tega)....verjetno sklepate...bolezen današnjih deklet!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:57:43
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Letos pa je moj kar reku, da bo on za nas drva zrihtal...za v kamin naj si jih pa sami! Ti kar iz sebe daj, se boš bolje počutila, zato pa smo tukaj a ne punce
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 22:59:01
|
|
|
|
Tina 28
|
Hvala punce....pa po dolžini mojih postov je videt...da mi je radler res stopu v glavo. ni kondicije za pitje . Saša...situacija moja...tud on smrči na kavču ker je hotu gledat film od chana...vsak dan ista pesem....moj spi, jaz pa popivam
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:00:22
|
|
|
|
lunca14
|
šmrk,šmrk,eva sem prebrala za nazaj in sedaj nobene več gor,pa nobena me ne šmirgla..šmrk,šmrk,šmrk...........no bebike lahko noč,upam,da se vam jutri lahko kaj pridružim pri čveku Vsem ki rabite za hranjenje po flaški,za hranjenje po zizi,za izbiro prstana,za nesrečne sosede,da bi se čimprej odselili,za smotane taste in tašče.......
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:01:44
|
|
|
|
anaj22
|
Tina če govoriš o tako imenovanih motnjah v prehranjevanju mi je prav dor znano sem jestbtud kr globoko zabredla in me je zdej kakršnih kol diet kr mal strah da neb prevč not padla
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:02:23
|
|
|
|
Tina 28
|
RMRM...pol zasptopiš kaj hočem povedat....ne morš otrok v red dajat, če starši ne vejo kolk je ura. Veš kako se zmenmo....čez pet let jaz tud ne bom več tiho...zdaj sam diplomatsko v vato zavijem in upam da bo skužila. . Še najbolj, da rečem, da mam jaz AIDS...pol bo pa mir...sam pol me ben ne bo več maral, ker je naš kraj ko en kotu, k se vse trikrat prekuha in začini
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:02:39
|
|
|
|
anaj22
|
lunca jest sem še tuki
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:02:52
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca, hvala, sem si eno pikopoko kar prisvojila, za mojega Lukaska, da se poredi in da nama rata spet se samo dojit.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:04:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 RMRM...pol zasptopiš kaj hočem povedat....ne morš otrok v red dajat, če starši ne vejo kolk je ura. Veš kako se zmenmo....čez pet let jaz tud ne bom več tiho...zdaj sam diplomatsko v vato zavijem in upam da bo skužila. . Te popolnoma razumem. Še najbolj, da rečem, da mam jaz AIDS...pol bo pa mir...sam pol me ben ne bo več maral, ker je naš kraj ko en kotu, k se vse trikrat prekuha in začini , to pa bohvar
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 23:06:15
|
|
|
|
Tina 28
|
Anaj...si ugotovila...in nobene diete več v življenju in že 6 let je tako. In se mi je tudi telo k sebi spravlo...še bolj pa psiha...in to sam zarad sončkov, ki sta mi dala drug smisel, kot moja podoba..... Drži se...pa ne trapaj....če veš kako je to...pol veš da je gadn! Lunca....jaz tko pišem, da se mi trena...popivam, pa mam referate ....smo še kle...sicer bom jaz zdej zdej omagala....ostale pa bojo rajš prej ušle
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?