Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:17:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: babysolza ola, a lahko odtečem en krog/stran današnjega maratona z vami? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... iiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:18:10
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza šmirgl, šmirgl Če me ne marate, pa kar grem. Ne ne, se hecam. Sem resno mislila, da bom mal čvekala z vami. Sam sem sama doma s tamalo (pa še cel vikend bom, do torka ) in sem tolk sesuta, da komi gledam. Pa še hrant se bo treba kmali, bolje da grem spat. Se bom oglasla kej zjutri, lepo pančkite! me te mamo rade će greš pa spat pol pa bolhice pa za mirno noč
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:18:34
|
|
|
|
anaj22
|
nya ooooooojjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:20:56
|
|
|
|
l.daisy
|
ah, kako neumno mi je pa, kako so eni "narejali" fotke... dva meseca star dojenček z odraslimi sončnimi očali, duhovito za popent...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:21:06
|
|
|
|
anaj22
|
en vic k se mojmu ful dopade Moški je odkril barve in si izmislil slikarstvo. Ženska je odkrila slikarstvo in si izmislila make up. Moški je odkril besede in si izmislil pogovor. Ženska je odkrila pogovor in si izmislila brbljanje. Moški je odkril kmetijstvo in si izmislil prehranjevanje. Ženska je odkrila prehranjevanje in si izmislila dijeto. Moški je odkril prijateljstvo in si izmislil ljubezen. Ženska je odkrila ljubezen in si izmislila poroko. Moški je odkril ženo in si izmislil seks. Ženska je odkrila seks in si izmislila migreno. Moški je odkril delo in si izmislil denar. Ženska je odkrila denar in od takrat dalje je vse .... šlo v ****
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 nya ooooooojjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa oooouuuujjjjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:23:08
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 en vic k se mojmu ful dopade Moški je odkril barve in si izmislil slikarstvo. Ženska je odkrila slikarstvo in si izmislila make up. Moški je odkril besede in si izmislil pogovor. Ženska je odkrila pogovor in si izmislila brbljanje. Moški je odkril kmetijstvo in si izmislil prehranjevanje. Ženska je odkrila prehranjevanje in si izmislila dijeto. Moški je odkril prijateljstvo in si izmislil ljubezen. Ženska je odkrila ljubezen in si izmislila poroko. Moški je odkril ženo in si izmislil seks. Ženska je odkrila seks in si izmislila migreno. Moški je odkril delo in si izmislil denar. Ženska je odkrila denar in od takrat dalje je vse .... šlo v ****
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:24:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ah, kako neumno mi je pa, kako so eni "narejali" fotke... dva meseca star dojenček z odraslimi sončnimi očali, duhovito za popent... No, zdej pa resno vprašanje. Kakšna e vam zdi moja fotka - tko z umetniškega vidika? Kot veste sem likovnica in če bo vse posreči bom imela enkrat decembra samostojno razstavo - kje in točno kdaj vam sporočim. Bo pa to razstava nekaj fotografij in pa grafik.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:27:36
|
|
|
|
Tina 28
|
aja Nya...se mi je zdela tvoja slika čist drugačna...umetniška. Vsi hočjo tamale cortke nardit in slikat...ti pa si ga prav umetniško slikala. Res je lepa!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:30:15
|
|
|
|
Tina 28
|
Zarad dnarja sem pa jaz že včeraj norela...najprej evro, da ti sesuje občutek za vrednost denarja...pol pa podražitve. ...saj pravim...pred evrom sem mela več dnarja...zdaj pa bolj švoh, ker sploh nimam občutkasa za evro, pa še vse je ful drago!!! In mi se mislimo drugo leto lotit hiše . Sva samo za davek pri prepisu skrbništva za posest plačala 5000€ in 1000 za notrarja...pa je sorodnik
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:30:18
|
|
|
|
l.daisy
|
tale fotka je res dobra, izvirna, ma se ne more primerjati z drugimi.... sploh pa črnobela tehnika ruls...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:31:14
|
|
|
|
Tina 28
|
Neverending story....ko pridem klepetat....ma saj vem, prepozna si Tinči
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:32:43
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 aja Nya...se mi je zdela tvoja slika čist drugačna...umetniška. Vsi hočjo tamale cortke nardit in slikat...ti pa si ga prav umetniško slikala. Res je lepa! se podpišem pod kar je rekla/ napisala Tina
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisi, nisi - klepetamo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:33:18
|
|
|
|
anaj22
|
Tina jest sem tle Kako si kej?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:33:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 aja Nya...se mi je zdela tvoja slika čist drugačna...umetniška. Vsi hočjo tamale cortke nardit in slikat...ti pa si ga prav umetniško slikala. Res je lepa! se podpišem pod kar je rekla/ napisala Tina Hvala, vam bom ob priliki naredila album tehle fotkic, ki jih nameravam razstavit, pa kašno grafiko bom poskenirala, da boste vidle moje delo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:33:48
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ah, kako neumno mi je pa, kako so eni "narejali" fotke... dva meseca star dojenček z odraslimi sončnimi očali, duhovito za popent... No, zdej pa resno vprašanje. Kakšna e vam zdi moja fotka - tko z umetniškega vidika? Kot veste sem likovnica in če bo vse posreči bom imela enkrat decembra samostojno razstavo - kje in točno kdaj vam sporočim. Bo pa to razstava nekaj fotografij in pa grafik. za samostojno razstavo. Ti pa le sporoči kdaj in kje bo. Slika mi je pa fenomenalna, meni sploh sedejo črnobele fotke. Jaz bom dala v mojo delovno sobo fotografijo otrok v črnobeli velikost 100 x 150 cm veliko, samo da tamauček še mal zraste.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, naša že spi. Mam mir do 6:30. Goljufanje je z glasovanjem, sej se vidi, če le malo spremljaš. Tapravi hekerčki naložijo programček in jim skoz nabija glasove. Stara fora. Hvala bogu, da je pri AS vse ok. Tolk lepa cjute slika.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:35:37
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Zarad dnarja sem pa jaz že včeraj norela...najprej evro, da ti sesuje občutek za vrednost denarja...pol pa podražitve. ...saj pravim...pred evrom sem mela več dnarja...zdaj pa bolj švoh, ker sploh nimam občutkasa za evro, pa še vse je ful drago!!! In mi se mislimo drugo leto lotit hiše . Sva samo za davek pri prepisu skrbništva za posest plačala 5000€ in 1000 za notrarja...pa je sorodnik tina ja, gradnja hiše je res vreča brez dna, samo ravno tko kar gre, boš vidla, je pa potem toliko večji užitek.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:36:06
|
|
|
|
anaj22
|
nya super si, jest bi bla tud mal umetniška dušica. No sej se včasih kakšne stvari lotm se je ponavadi
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:36:18
|
|
|
|
l.daisy
|
evo moji eksperimenti s fotičem: pa fotke so take, kot so nastale, nič popravljene ali kaj drugega...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:38:05
|
|
|
|
RMRM
|
i.daisy,lepo,lepo A pa slikaš s profi fotoaparatom?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Evo, naša že spi. Mam mir do 6:30. Jaz bi tudi. Sej bo počasi tud naš spal celo noč. Aja, sem bla dans pri šefici - in seveda mi ni nič konkretnega rekla. Bom pa po novem letu mela delavnice za nadarjene, pa če me bodo rabili za kako nadomeščanje, bom šla, bom vsaj še kak dan dopusta pridobila.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:38:28
|
|
|
|
anaj22
|
l.daisy kej si pa to slikala če smem vprašat
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 21:40:16
|
|
|
|
anaj22
|
jet sem tud ful vesela da Jaka spi celo noč, je mami pol ful spočita
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?