|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
3.10.2008 23:07:03   
anaj22
Jest sem tud mal utrujene grem pod tuš pa spat.
Dobr pančite pa bolhice, pa krtke in pikepolonice za lahko noč.
Nočkouser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
3.10.2008 23:07:06   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Tina če govoriš o tako imenovanih motnjah v prehranjevanju mi je prav dor znano sem jestbtud kr globoko zabredla in me je zdej kakršnih kol diet kr mal strah da neb prevč not padla

Jaz sem se tega ful bala.Je moja hči imela pred časom eno tako čudno obdobje,ko je tud kar nekaj govorila, da je debela... sam sva se z možem takrat ful o tem pogovarjala z njo, pa mislim da je to pomagal. Je čist prenehala s tistim razmišlanjem.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
3.10.2008 23:09:30   
anaj22
oooooooojjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa

pa sem na koncu še novo stran odprla

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
3.10.2008 23:12:18   
Tina 28
Lunca....nč obupat...jazsem tvoja prjatlcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
3.10.2008 23:15:45   
Tina 28
No, saj jaz bom tud šla...RMRM...saj jamranje še ni znak...to itak vse punce, ko hočjo slišat...saj nisi. To je totalno zakomplicirana stvar ti rečem.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
3.10.2008 23:15:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: annnna

mene pa zanima kam odložite bebice ko likate, kuhate, pospravljate, ali tolko spijo...ker moj namreč mogoče kako uro na dan spi...pol mate vmes pa še z rr čas....

pa zadnjič sem vprašala za risanke dojenčke, če se dajo na internetu kje dobit, če ste slučajno spregledale vprašanje....

lep večer

risanke za dojenčke - baby tv - siol ima, sam naš jih še ne gleda, on sicr bi, sam mami ne pustiuser posted image
Jaz ga dam v ležalnik, ali pa v center ali pa v voziček, se zna kr sam zamotit

(odgovor članu annnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2031
3.10.2008 23:18:12   
Tina 28
Saj zdaj bi najrajš ves tale jamranje v mojih postih zbrisala...ampak sem se skašlala....hvala, ker ste brale in se prebijale...sem mela svojih 5 minutuser posted image user posted image user posted image in ubila vse debate.

Zdaj pa grem pod tuš in spat

lepo pančajte

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
3.10.2008 23:19:25   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

No, saj jaz bom tud šla...RMRM...saj jamranje še ni znak...to itak vse punce, ko hočjo slišat...saj nisi. To je totalno zakomplicirana stvar ti rečem.

Veš, si ne predstavljam, sem pa vesela, da si s tem zaključila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
3.10.2008 23:21:15   
RMRM
Jaz grem tud v mižule, nočko in lepe sanje vsem

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
3.10.2008 23:22:29   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
4.10.2008 8:18:58   
babysolza
jutro

sam da vas na hitro pozdravim, Sabina je namreč sklenila da ona pa nebi spala in se morava igrat. user posted image user posted image  
A je tud pr vas tako smotano vreme?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
4.10.2008 8:21:10   
babysolza
me te mamo rade

ma sej vem. user posted image user posted image  jaz tud vas, VSE! user posted image user posted image

Ajde, kričačka je že nestrpna user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
4.10.2008 8:34:26   
D.anna 76
Jutro,

Pri nas je dež. Mali je spal d 21.30 do 7.00. Priden sedaj se pa z očitom v postli pogovarja, beri: oči spi on se pa pogovarja.

Mi gemo danes v Pulo na vikend še nekaj pospravit, pa bomo do jutri dol. Menda se bo pa vreme itak zrihtalo in napoved za jutri je menda sonček. Za kopat sicer ne bo user posted image user posted image user posted image , ampak morski zrak je pa kljub temu zakon!!!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
4.10.2008 8:38:03   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: annnna

mene pa zanima kam odložite bebice ko likate, kuhate, pospravljate, ali tolko spijo...ker moj namreč mogoče kako uro na dan spi...pol mate vmes pa še z rr čas....

pa zadnjič sem vprašala za risanke dojenčke, če se dajo na internetu kje dobit, če ste slučajno spregledale vprašanje....

lep večer

risanke za dojenčke - baby tv - siol ima, sam naš jih še ne gleda, on sicr bi, sam mami ne pustiuser posted image
Jaz ga dam v ležalnik, ali pa v center ali pa v voziček, se zna kr sam zamotit

Jaz Maksa dam pred TV za kake pol ure ene 2 x na dan, tko glih mal za pokušino. Ponavadi, če sem sama tkole zjutraj in bi se šla glavo umit pa mal zrihtat on pa epo pred televizijo mirno počaka.

Pol mu pa ugasnem pa moj dragi pravi: Revček, te je mami spet v informacijsko blokado dala. user posted image user posted image user posted image user posted image
Je v predvolilnem času ful z zanimanjem predvolilna soočenja spremljal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
4.10.2008 8:45:09   
*anamor*
Jutro,
vidim, da ste včeraj še kar precej naklofotale. Pridne. Jaz sem pa še vedno sama, joj joj kje še je ponedeljek. Verdu,d a je moja sestra tukaj.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
4.10.2008 8:51:10   
Anonimen
jutrouser posted image

pri nas je bila po dolgem času ena mirna noč, Ema jedla ob ravno ob 3 tako, da sem ji še takrat dala antibiotik in še zmeraj spiuser posted image

Vas grem prebrat za nazaj k ste tako načvekale, pri nas je pa zvečer tako grmelo, da sem vse rajš izklopila.

(odgovor članu annnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2041
4.10.2008 8:52:16   
Anonimen

meni Ema še veliko spi in  naredim marsikaj takrat ali pa jo dam v ležalnik in jo nesem v kuhinjo ko kuham...včasih je pa na tleh in ji dam center da se igra

(odgovor članu annnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2042
4.10.2008 8:56:10   
Anonimen
taanika- pri nama bo pa sedaj 22.10 eno leto kar sva poročenauser posted image

romy-čestitke za zvezdicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2043
4.10.2008 8:57:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, oooooooooooooujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee, punca mojega bratranca je pravkar rodila punčko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2044
4.10.2008 8:59:13   
Anonimen

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, oooooooooooooujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee, punca mojega bratranca je pravkar rodila punčko

ime ji je maša, velika je 51 cm in težka 3.320 g... user posted image user posted image user posted image

lepo imeuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
4.10.2008 9:02:16   
Anonimen
RMRM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
4.10.2008 9:02:32   
mtinca1
dobro jutro,
vreme-očitno turobno po vsej slo.
lunca - user posted image user posted image user posted image  za Maja
nya - tvoja črnobela fotka - krasna, mi je res dobra, tako da večkrat glasujem za njo (sem tekmovalni tip)
romy - tudi za Taja glasujem, je ful "kjut" na tej fotki, pa tud nekaj posebnega je ta slikca.
a.s. - user posted image user posted image user posted image !
v četrtek smo bili na prvem cepljenju - nismo imeli nobenih negativnih posledic - juhuuu.
včeraj smo skočili v lj in nabavili avtosedež 0+ do 18 kg, concord ultimax alaska. sem bla mal razočarana, ker jim pustiš 200eur, pol ti pa kr sedež z police vržejo na voziček, brez original embalaže. pa še navodil nam ne bi dali, če ne bi vstrajala. user posted image . imeli so samo ena navodila v slovenščini, pa jih morajo fotokopirat in jih bodo poslali po pošti. saj v bistvu jih ne rabimo, ker je itak vse na netu, pa še video je, kako se sedež namontira, ampak gre za princip.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
4.10.2008 9:12:55   
*Mojca*
jutro babe žabe. Naredila sem en album, ki ga morate videt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekaterim sem poslala povabilo, upam da bo delalo. Sporočite kako sem vam zdi user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
4.10.2008 9:17:51   
*Mojca*
pa da komenitram še malo od včeraj:

ko imam kaj za delat ga dam v igralni center ali pa na ležalnik in se zabava kake pol urce.

Spali smo spet slabo, jedli ene 4krat, dudo tlačli v usta ene 5krat. Je pa od 5h spal pri meni in zjutraj dobil šus v čelo od mene. Tako sem bila v komu ko je začel jokat, da sploh nisem videla kje je in bum. Sej ni bilo hudo... user posted image

Tina28: tako kot taanikaa se boš tudi ti morala postavit zase in verjemi da ti bo lažje. Nimajo oni tebi kaj srat po glavi v tvojem stanovanju user posted image user posted image

RMRM: upam da ti bo dojenje zalaufalo. Jaz sem se odločila vztrajat, pa če tudi to pomeni futranje na pol ure...

če sem še kaj pozabila se opravičujem, je še zgodaj....

l.daisy: mislim da sem rešila svet in ugotovila kje je catch pri albumih user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
4.10.2008 9:27:13   
*anamor*
Ja hvala vsem za čestikte za zvezdico. Zdaj pa hitro po novo. Ja vreme je tudi pri nas katastrofa. Že včeraj nisva šla nič ven, očitno danes tudi nebova mogla.
Ninny - mi smo tudi danes dali antibiotik ob 3 in jedli smo. Zbudlili pa smo se nato ob 7 in zdaj sem ga dala spet spat. Upam,da bo zaspal.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?