|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: debelušne nosečke združimo se
4.9.2008 9:43:51   
Anonimen
pozdravljene .. a je katera tuki ki ima blizo 100kg? user posted image

(odgovor članu TINKA05)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
4.9.2008 10:24:58   
Anonimen
Ojla!

jaz ne samo, da jih imam blizu 100 jih imam čez 100user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
4.9.2008 10:40:06   
Anonimen
aha dobrouser posted image user posted image user posted image ... ker kot berem govorijo da so štartale s 60 zdaj da jih imajo 70-80 .... a ve veste sploh kaj je okrogel človek ....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
4.9.2008 11:55:39   
Majuska
Brez skrbi, anonimna, da vemo. Vsaj nekatere user posted image

Tinka05, trgovina Popek brez problema popravi ali sešije po tvoje meri, jaz sem tam kupila prve nosečniške hlače in majčko "pridem julija". Je pa res, da praktično nobena stvar ne stane manj kot 50 €. Drugače pa sem tudi jaz največ stvari zase dobila v C&A.

Cita, mislim da je tu dobrodošla vsaka, ki je prišla pokukat na temo user posted image

Ronja, takole ko punce pišete mere ali težo, sem realna in se mi zdi, da vas veliko sploh ni debelih, čeprav se - ne vem zakaj - uvrščate mednje. Par kilc viška še ne pomeni biti debel, zato ne komentiram ker hočem biti prijazna, ampak samo navajam dejstva. Ti želim še najprej lepo nosečnost user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
4.9.2008 14:02:27   
TINKA05
Majuška: vem za Popek, da tudi sešije po meri ampak mene bi kavbojke v Popku prišle nekaj čez 70 EUR, v Pikapolonici so bile pa še polnih  40 EUR ne.  Popek je res malo drag. H&M pa C&A sta pa zakon. Samo da trofiš robo. V petek sem bila, ni bilo nič pametnega (od hlač), da bi blo dost veliko.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 230
4.9.2008 18:14:40   
meta21
Ooooooo, vidim, da vas je kar nekaj novih. Kar se mene tiče, pozdravljene in dobrodošle vse po vrsti, čeprav jaz 60 kg nisem imela od 6. razreda OŠ.user posted image user posted image user posted image

Vem pa kako je če se počutiš debel. Pred 4 leti sem hodila v Linea Snello v LJ in shujšala na 71 kg (velika sem 172) in tako prišla do konfekcije 40. Ko zdaj gledam slike, se mi zdi, da sem bla skoraj popolna, če se pa spomnim, kaj sem si mislila o sebi... Itak, da se mi je zdelo da če nimam vsaj 60 kg ne morem bit suha, halo!user posted image

No zdaj imam 104 kg in 6 dni do poroda in bi dala vse za tistih 71 kg. Če nič drugega me tolaži vsaj to, da zmorem. In zato tudi nisem žalostna ... Pravzaprav sem se od začetka nosečnosti, ko sem bila skoraj depresivna zaradi kil pripravila do tega, da grem ponosno po cesti ko kakšna manekenka. Sama sebi se zdim lepa ...user posted image

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.9.2008 8:26:53   
ronja
user posted image meta, tako se dela! Ja, res je vse v glavi - mislim, da me teh 61 kg sploh ne bi sekiralo, če bi lahko migala, šla od doma, kadakoli bi hotela, dvignila tamalo, skakala, plavala... Tako pa je to samo vidni dokaz, da nimam tega, kar bi rada - to je gibanje - in mislim, da me predvsem zato jezi. NO, se bom pa mogoče naučila pojest manj sladkarij, to itak vedno prav prideuser posted image .

Prej sem namreč pač malo več migala, če sem več pojedla, nikoli v življenju še nisem namerno hujšala in sploh ne znam, zato me včasih malo skrbi, kako naj se tega kasneje sploh lotim, če se preveč poredim. Jedla sem vedno vse, res je, da imam rada sadje in zelenjavo in obožuejm jogurte, ampak tudi slakdarije (trenutno sem pojelda 2/3 škatle tofifijev, ki sem jih včeraj dobila od prijateljiceuser posted image , tudi user posted image )...

Enkrat sem morala biti na dieti zaradi pomanjkanja železa in mi je bilo groooozno - pa količine niso bile nič omejene, samo moral si jest določeno hrano za določen obrok... Je pomagala za železo, sem pa ugotovila, da diete niso zameuser posted image . Kako vam rata - ve imate očitno že precej izkušenj s tem... Svaka čast!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 232
5.9.2008 19:14:14   
meta21
Ja, izkušnje pa res mamo! Ne, punce?

Pri dietah je po moje bolj tako-ni vsaka dieta za vsakogar. Med hrano, ki jo lahko ješ si moraš izbrat tisto, ki jo imaš rad in si iz tega sestavit dieto. Pri meni samo to vžge! Če se tlačim z nekimi zdravimi neredilnimi stvarmi, ki mi grejo bolj gor kot dol, bom hitro obupala.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 233
7.9.2008 12:06:49   
cebrca
Živijo po dolgem času!

Pozdravljene nove, ki ste se opogumile in prišle pogledat kaj se dogaja!

Za vse ki se sekirate koliko vas je skupaj naj povem, da sem imela pred med in sedaj po nosečnosti še edno trimestno cifro! Pa se zaradi tega nisem nikoli sekirala!
meta je tako kot si ti napisala, sem se ves čas nosila kot manekenka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo da se malo pohvalim. 22.7. se je naša družinica povečala na tričlansko. S CR rezom se nama je rodil sinek Ivan! user posted image
Vse do sedaj enostavno ni bilo časa, da bi vas prišla prej pogledat!
Sem pa tudi jaz na koncu noro zatekala in praktično nobenih čevljev nisem več mogla obut! Vse skupaj sem pridelala 19kg plusa. Iz P sem prišla domov lažja za 8 kg in kar sem doma je šlo dol še 3 kg. Ful pogrešam sadje in zelenjavo, ker moram pazit kaj pojem, ker ima mali krče! In po moje sem v enem mesecu pojedla že toliko kruha, kot ga prej dve leti nisem skup. Se pa dojiva na polno in je Ivan od odpusta reci in piši dobil gor 1kg in 700g in ima zdaj malo manj kot 5 kg. Sestra, ki ga je vagala je kar pogledala!
Ko bom lahko kruh zamenjala s čim drugim, bodo šli tudi kg hitreje dol.

Sem pa opazila da tudi jaz (tako kot je ena napisala prej) švicam ko konj! Vsako noč ko je alarm se zbudim premočena kot da bi me nekdo polil z vodo in očitno gre še vedno odvečna voda ven! Moji gležnji so se vrnili in spet lahko obujem skoraj vse čevlje od prej!

Imejete se rade in uživajte vsak trenutek dneva, ker čas teče prehitro!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 234
7.9.2008 18:21:34   
meta21
Pozdravljena, cebrca! Čestitke za malega Ivana!

Švicam pa jaz že zdaj, kaj šele bo. Potem se mi začnejo pa še lasje kodrat. Jao, kakšna bom med porodom. Moram hitro noge skup stisnit, da ne bo mali nazaj notri ušel, ko me bo zagledal.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 235
9.9.2008 18:24:26   
M_mojca
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

.... a ve veste sploh kaj je okrogel človek ....

O ja, vsekakor nekatere vemo kaj to pomeni. Vsaj jaz....sm kot user posted image !! Komaj že čakam da rodim, ker se ne počutim dobro v tako obilni obliki.... Še en mesec počakamo - no, morda kak dan manj, če nas porod preseneti in nato sledi hujšanje. Aja, da me ne boste linčale - vem da drastične diete odpadejo, vem pa tudi to, da če dojiš, moraš popazit, da ne zbašeš ravno vsega v usta. To bo začetek. user posted image user posted image
Kar se pa diet tiče, pa res ni vsaka za vsakogar. Jaz sem prvič shujšala 35kg po načelu "jej vse,a v malih količinah in MIGAJ!!" Tudi drugič bo takouser posted image

meta, vidim da si še kar med nami!user posted image user posted image Lepo! Upam da se dobro počutiš!! Ko bosta z user posted image doma, se nam pa le oglasi in sporoči kako se počutita!! Hvala za lepe želje!! Že komaj čakam našega fantiča!!!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cita
Aja me sprejmete med vas??Sm kr tko mal se urinila

Vsekakor!! Dobrodošla cita! Le napiši nam kaj, da ne bo dolgčas! Kdaj imaš pa ti PDP?Kaj posebnosti v nosečnosti?

ronja, jaz te štejem bolj med suhiceuser posted image user posted image a ne me narobe razumet, dobrodošla pri nas! Več nas je, bolj je zanimivo!!user posted image
Te pa razumem, kako ti je ker ne smeš migat! Meni sicer ginekologinja ni prepovedala, se mi je pa pri telovadbi zelo vrtelo in enkrat bi skoraj skup zlezla, tako da sem se takšnim podvigom odpovedala. Na orbitreku sem bila morda 5x, zdaj se le še sprehajam, če le ni prevroče. A kilce kar letijo gor...user posted image
ceberca, čestitke ob rojstvu Ivana!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim, da je že pravi korenjak in prav je tako!!! Družinici želim mirnih noči, da bi krčki hitro minili in da boste srečni!!!

Vsekakor pa se pridružim vsem user posted image , ki švicate....jst švicam menda kar cel dan v velikih količinah, a noge mi še kar zatekajo....pa obraz...user posted image user posted image user posted image user posted image ...zjutraj ko vstanem sem kot bi me nekdo napihnu!!
Drugače pa sva bla dans z user posted image v materinski šoli in sem že dobila podpis v materinsko knjižico za oba, v primeru da nas kaj prehiti. Dans smo meli dihalne vaje. Fajn je blo, ampak vroče za znoret....he he he, pa smo spet pri švicanjuuser posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
9.9.2008 19:53:27   
meta21
Jap, jaz imam pa do uradnega D dneva samo še par ur. No bomo vidli, kaj bo mali šefe rekel na to.user posted image

Sem pa v zadnjih parih dneh pridelala skoraj 2 kili pa sploh ne vem od kod. Res da mam malo zatečene noge, ampak jih imam že skoz. user posted image

Upam, da čim prej rodim. Če sem malo egoistična-če mi bo uspelo, se bom zvagala preden grem od doma in v trenutku ko pridem spet domov. To bo sigurno najhitrejša shujševalna kura v mojem življenjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 237
10.9.2008 7:19:19   
TINKA05
Meta: če si pridelala 2 kilci tko na hitro ni to popolnoma nič drugega kot voda. Ta pa ne gre v "špehek". Veš da bo to kmalu za tabo, in da boš par kilc zgubila s tako hitrostjo, kot še nikoli. A ni to fajn.
Upam, da ti porod hitro in čimprijetneje mine (če je prijetno sploh mogoče user posted image ). Držim pesti.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 238
10.9.2008 21:09:08   
KIKA1984
hej nevem punce zakaj se tako sekirate,važn da se imate ve rade in da se dobro počutite tudi jaz imam večkot 75 kg in sem majhna pa se ne sekiram kaj si drugi mislijo o meni... tako da punce nič se sekiratuser posted image user posted image

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 239
10.9.2008 21:43:59   
M_mojca
IZVIRNO SPOROČILO: KIKA1984

hej nevem punce zakaj se tako sekirate,važn da se imate ve rade in da se dobro počutite tudi jaz imam večkot 75 kg in sem majhna pa se ne sekiram kaj si drugi mislijo o meni... tako da punce nič se sekiratuser posted image user posted image

Ah, malo se pa moremo, da nam ni dolgčas pa da mamo kej za napisat in potarnatuser posted image
Jst vedno pravim: če z optimizmom gledaš na svet, veliko lažje prideš čez težave vsakodnevauser posted image

(odgovor članu KIKA1984)
Neposredna povezava do sporočila: 240
11.9.2008 9:05:34   
meta21
Saj po moje še ne jamramo tak zlo... Predstavljajte si, da bi odprle temo NOSEČE MANEKENKE. Tam bi blo enga tarnanja in prehranjevalnih nasvetovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 241
11.9.2008 14:48:31   
M_mojca
O meta, še vedno z nami? Je vašemu fantičku lepo v trebuščku, da noče venuser posted image user posted image user posted image

Ha ha hauser posted image user posted image user posted image user posted image Tam bi blo šele jamranja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Po moje bi kr spletno stran NOSEČKE - MANEKENKE na novo odprle in komplicirale, jamrale, dajale nasvete v stilu kako jest da bo zgledalo da si velik pojedu, a sploh nisi,....lol...user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne hvala, sem že raje takšna kot semuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 242
12.9.2008 10:38:44   
Vesnozaver
Kuku drage souser posted image ,

jaz sem startala z 85 kg, sedaj sem 18.teden, 87 kg, jem pa kar dosti....se posebej ta teden, sem imela napade junk food ....mcd in podobno...
no hotela sem vam recti, kako mi je sedaj fajn, ko trebuh veselo ven tiscim....prej pa sem ga not vleklauser posted image

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 243
12.9.2008 13:36:52   
meta21
O pozdravljena, Vesnozaver! Kar s takim ritmom naprej!

Jaz sem štartala s kakšno kilo več kot ti, pa sem do zadnjega meseca pridelala nekje 10-12kg, zdaj pa v parih dneh še 3 (upam, da vode). Sem pa 2 dni čez rok!

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 244
12.9.2008 14:20:48   
ronja
meta, da bi bilo čimprej! Pa da bi ti kilce po porodu čimhitreje skopnele!

vesnozaver, čestitke, ti se pa res nisi zredila!user posted image Meni gre precej hitreje gor! Zdaj sem že na 62,3 kilah (smo se ravno danes vagali vsi 3je, sva hotela vedet, koliko je tamala težkauser posted image ), torej sem dobila že 8 kil - pa sem komaj 23 tednov noseča, upam, da se bo tole naraščanje malo ustavilo. Sem bila kar vesela, da v 14 dneh ni šlo nič gor, pa je spet poskočilo...

M-mojca, sem zadnjič ujela en odlomek ene oddaje, kjer je ena manekenka rekla, da je izgubila menstruacijo, ker pač tako malo je, pa da jo sicer malo skrbi, ker bi nekoč rada imela otroke, samo da se vseeno splača, ker so take punce zdaj v modiuser posted image . Tak da NOSEČE MANEKENKE očitno sploh ni možno, ker ne morejo več zanosituser posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 245
12.9.2008 20:48:50   
M_mojca
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

je ena manekenka rekla, da je izgubila menstruacijo, ker pač tako malo je, pa da jo sicer malo skrbi, ker bi nekoč rada imela otroke, samo da se vseeno splača, ker so take punce zdaj v modiuser posted image . Tak da NOSEČE MANEKENKE očitno sploh ni možno, ker ne morejo več zanosituser posted image .

O joj, kam je ta svet prišel!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da bo barok spet kdaj v modi in baročne obline tudi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 246
13.9.2008 8:55:07   
Zvezdica
Ojla,

men ste tok luštne za bratuser posted image

Naj povem, da sem v prvo user posted image štartala s 54 kg rodila pa z 87 in sem se skoz diobro počutilauser posted image . Sicer sem šla iz porodnišnice z 71 kg, ker me je bila res sama voda, ampak hočem povedat, da je čas za vitkost ko rodimo.

Zdaj v drugo sem šla na IVF, imela sem 60 kg, pa sem samo v času postopka pridobila 9 kg (v 10ih dneh) in ker še kar emljem progesteron tehtam že 76kg. In kaj čem zdaj? Nič, še naprej sem vesela, se smejm in srečna, ker si lahko privoščim vse in bo moj sin zdrav tako kot prviuser posted image . Sem pa v 21t.

Sem se morala pridružit in povedat, da sem tudi sama iela dni ko sem se počutila debelo, ampak vse mine. Tudi touser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 247
14.9.2008 14:17:20   
M_mojca
Ojla! user posted image
madona, danes je pa res en turoben dan. Pa še ful mrzlo je!  Prav nič se mi ne da počet! Še dobro da sem juho za kosilo skuhala že včeraj, tako da danes skuham samo še krompir, meso je pa že v juhi. Sicer pa skoz nekaj stikam po hladilniku - se vidi, da me en dolgcajt preganja...he he heuser posted image No ja, dela imam dovolj, samo spravit se je treba kaj delat...user posted image user posted image

Na forumu sem zasledila da je meta21 rodila, tako da ISKRENE ČESTITKE!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Družinici želim mirnih noči in zdravja!

Jutri grem pa v labaratorij, saj me v sredo čaka pregled - končno! Saj je od prejšnjega minil že cel mesec! Jaz pa komaj čakam, da vidim našega user posted image , da zvem koliko je že velik in težak! Mogoče bom mela tudi CTG. Oh, pa spet bo tehtanje...user posted image user posted image user posted image Uh, tisti dan - the day se približuje!!user posted image user posted image user posted image Še malo, pa bom tudi jaz imela našo štručko v naročju! Pa tudi moj dragi že komaj čaka na dojenčka!! He he he, me prav zanima kaj bo rekel, če bo ponoči jok in stok (seveda upam na čim manj teh težavic, a nikoli se ne ve)... bo kr vesel, ko bo na vrsti nočna smena...he he heuser posted image
Nič, grem pripravljat kosilo, saj bo moj lubek doma kot bi mignil!
Drage moje user posted image , lep preostanek dneva vam želim in izkoristite priložnost za stiskanje in crkljanje pri vaših user posted image , saj je dan kot nalašč za to! user posted image
papa

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 248
14.9.2008 14:50:21   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

Kuku drage souser posted image ,

jaz sem startala z 85 kg, sedaj sem 18.teden, 87 kg, jem pa kar dosti....se posebej ta teden, sem imela napade junk food ....mcd in podobno...
no hotela sem vam recti, kako mi je sedaj fajn, ko trebuh veselo ven tiscim....prej pa sem ga not vleklauser posted image

Vesnozaver, si mi vzela z jezika vse napisano user posted image Razen, da sem jaz v 14. tednu, da sem zdaj na 86 kg (prej med 83-85 kg, odvisno od dneva v tednu, haha). In tko fajn zgledam z bušijem user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 249
1.10.2008 20:32:42   
meta21
Hvala za lepe želje!

Ja malo sem vas zanemarila, ker imam zdaj doma 18 dni starega kričača in mi kar nekak ne znese prit do računalnika.

Drugače smo pa super, porod BP, mali tudi vse OK, malo nas mlekec zafrkava, ker ga je premalo ampak pač dodajam in to je to.

Pa še naša aktualna tema-rodit sem šla s +16kg, zdaj sem pa na +4kg. Do sem je šlo brez truda.user posted image user posted image user posted image

M_mojca še malo, ne? Držim pesti, da bo čimprej (čez rok je groza čakat) in čim hitreje.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?