|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: debelušne nosečke združimo se
21.2.2009 14:53:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Uf....Jasna...teb se pa izteka....in zdej zdej boš dobila v roke tisto mehko,dišečo in jokajočo štručko....jaz pa moram še čakat....
Pa srečno če te zagrabi user posted image

Ja, ja. Mene to čaka kmalu. Po pravici pa bi kr malo zamaknila, podaljšala vse skupi za kak mesec, dva. user posted image V prvo, ko ne veš kako in kaj se mi zdi, da sem bila bolj sproščena, bolj pričakovala in čakal tisti dan. Sedaj pa imam kr malo cmoka v grlu, ker sem takrat po dolgem "mučenju" rekla, da se tega še enkrat pa ne grem. user posted image Ampak moj dela tako lepe otroke, da sem si kmalu premislila. Upam, pa da bo tale otročiček še kaj bolj miren in bolj priden jedec in bo rad spal.

Drugače pa sem o tvoji družini že večkrat brala in videla slikce. Pa takrat, ko so bile v Železnikih poplave se mi zdi, da si bila na Tv-ju, če prav vem na POP-u. Pa kakšne informacije od takšnih multi-mam pridejo še kako prav. Že veliko časa nazaj sem brala kako za mazanje dojk po porodu, ko se začneš dojit priporočaš uno kremo od Aventa,...

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
21.2.2009 15:34:07   
dodi
A to si brala na Mami?
Pod kaj pa tam pišeš...na marčevkah?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
21.2.2009 15:35:36   
Anonimen
ojla "debeluške"user posted image

Ja sem zdaj v 13. tednu in se še nič nisem zredila, celo 2 kili manj imam. Pa ne hujšam, da ne bo katera tega mislila, ampak mi ne paše dosti jest, živim pa tak samo od sadja in zelenjave. Upam da bo to kmalu minilo in bom brez problema lahko vse pojedla.

dodi ti si pa itak carica, že dolgo te oz. vas berem na Mami pod Velike družine, res ste vse zakon in upam da se vam kdaj pridružimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
21.2.2009 15:45:03   
dodi
Zdej mi bo pa še nerodno ratal...user posted image user posted image
Hvala punce! user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
21.2.2009 15:59:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

A to si brala na Mami?
Pod kaj pa tam pišeš...na marčevkah?

Hmmm, ne vem kje sem to brala, ker se mi zdi, da sem preko googla najdla katero kremca je najboljša. Sem aktivna samo na RR, pa včasih sem bila še na Bambino pod jjasna (ampak že 2 leti nisem več). Drugače pa "visim" na MON, ampak samo berem (predvsem Pušenjaka).

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
23.2.2009 14:16:52   
*raci*
Punce živjo!

Me veseli, da je še kakšna malo bolj okrogla tuki gor. SE mi zdi, da so same suhice user posted image user posted image
NO, jaz sem v drugo noseča, zdaj imam 84,5 kg pri višini 170 kg in sem v 9. tednu. Od kar vem, da sem noseča, se nisem nič zredila, čeprav se mi zdi da jem non stop. Upam, da bo šlo tud naprej tako.
Drugač, sem pa v prvi nosečnsoti zanosila pri 73 kg in se do 26. tedna zredila do 87 kg. Pol sem pa že rodila. Joj, kaj bi blo, da bi donosila, do konca.user posted image

V glavnem,  mislim, da bom mogla počas že kakšne nove hlače kupit. Mal me skrbi kako bo čez poletje tista vročina pa ta odvečni "špeh"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 331
23.2.2009 15:37:24   
Anonimen
U, kaka dobra tema user posted image
Tudi zame, čeprav zase menim, da nisem debelušna... ampak me nekaj mori. Kaj in zakaj...

Vedno sem bila bolj močna, itak da sem bila v šoli potem "bajsa" in "krof"... potem pa sem kile kar izgubila, brez hujšanja, in brez rasti user posted image . Nisem suha (bila), ampak mislim, da sem imela čisto ok postavo. Tudi vsi, ki so me videli, so hvalili, kako dobro postavo da imam, da sem suhcena in drubčkena (hehehe, to ravno ne, sem pa res znala spraviti skupaj prave cunjice)... In potem mi na tehtanju pri zdravniku grdo gledajo, ko pišejo kile. Ker jih pač nimam čarobnih višina-minus-110. Haloooo??? Ker da prevelika teža zdravstveno ogroža... Haloooo? Nikomur, ki me pozna, na kraj pameti ne pade, da sem predebela. Potem me pa sestra gleda izpod očal, ko povem kilažo, kot da sem atomska bomba. Da ne rečem, da je bilo nje za tri mene.

No, in sedaj me seveda tehtajo, ker sem noseča. Redim se še ne tako kritično, ker očitno obseg (ki pa je nadpovprečen) pridobivam od nevemkod. Menda ne bom hujšala. In zaenkrat imam srečo, ker ne sestra ne ginekologinja nista niti pisknili o kilah (očitno sta normalni), ko pa berem vseposod opozorila, kako se ne smeš zrediti in kako nekatere zdravniki kregajo... Pa dajmo no, a ni bilo že dokazano, da mere barbik niso realne za ženske???

Saj ne gre za nič drugega, samo ni mi jasno, zakaj za boga se zdaj dela tak halo iz kil pri nosečnosti? Jaz, razumem, da 50 dodatnih kg ni ok, ampak... a ni malo pretirano?

eh, očitno sem se morla samo malo izkašljat, grem hitro kako pečeno miško pojest user posted image

(odgovor članu *raci*)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
23.2.2009 17:27:00   
Anonimen
*raci* - Ne, nismo vse nosečke suhice - bile. user posted image Sedaj smo že itak tako okrogle, da se ne opazi več unega špehca okoli popka. Pa želim, da tokrat traka nosečnost vsaj do 37t, ko je otrok v bistvu donošen. user posted image

Anonimna
- Tudi meni se zdi, da mi je čist pasala teža višina - (minus) 100. Ampak to je bilo pred prvo nosečnostjo, pa bomo enkrat tud še prišli nazaj tja. user posted image In ponavadi une sestre in dr. solijo pameti, k so sami še malo bolj okrogli kot mi. Moram pa rečt, da meni niso ne v prejšnji ne v tej nosečnosti nikoli karkoli komentirali glede kilaže. Je pa res, da sem se v tej zredila "le" 10kg in sem tudi sama zelo zadovoljna. Se pa ne redim tako hudo kot prvič, pa mislim da imam čist isto prehranjevanje, pa tudi tokrat malo zatekam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
23.2.2009 17:49:06   
Anonimen
men pa mi ni moja G. ne moja dr. nista nikol nič rekli da sem predebela, hvala bogu ker bi imela prc kaj za povedat, saj nismo vse suhcane kot so barbikeuser posted image sem pa danes enga gospoda ful zabila nazaj, je reku kakšna bajsa, pa me gleda, jaz pa njemu nazaj jaz sem noseča, kakšen izgovor imate pa vi, mu ni blo nič jasno, pa ima tam nekje 150kg, kako mi lahko reče da sem debela on je bil pa glih tak kot en pršičuser posted image user posted image user posted image mislem sem bla ful jezna! naj pospravlja pred svojim pragom ne pa pred sosedovim, a ni tako

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
24.2.2009 6:36:23   
Anonimen
dobro jutro punce

kako ste spale jaz za en k......... me je možek zbudu z njegovim smrčanjemuser posted image

no ja saj nima veze, zdaj sem tukaj, za zajterk sem že štrudelj pojedla, pa en čaj spila, tako da sem čist o.k.user posted image user posted image

kako ste pa ve, kako kaj bušiji, moj kar miga sam danes je nekaj mirenuser posted image ga moram mal kontrolirat, da ne bo kaj narobeuser posted image včeraj je ob takem času samo brcal danes pa še nič, no ja očitno je bolj zaspan kot jazuser posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
24.2.2009 7:26:18   
dodi
user posted image

To so pa moje maškarce...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
24.2.2009 7:26:30   
Anonimen
Cveka30 - Tudi jaz sem imela danes že po 6 uri budilko - sinkota, pa sploh nisem dobro spala ponoči in sem kot zombi. Ma, če sem spala vsega skupi 4-5 ur je pa veliko, ampak v kosih se razume.
Kar se pa akrobacij v bušiju tiče pa moram rečt, da tudi najina pupi ne miga vsak dan ob istem času in da je kakšen dan bolj mirna, kakšen dan pa mislim, da bo kar čez trebuh ven pogledala. Še en teden... user posted image user posted image (no, tam nekje).

Dodi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
24.2.2009 7:38:14   
Anonimen
dodi:user posted image user posted image user posted image user posted image super maškare

jasna: ja taki so naši user posted image no zdaj bom šla pa mal še počivat, ker sta moja dava fanta šla v vrtec in imam miruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
5.3.2009 21:15:09   
dodi
Kaj je zdaj?A ste vse tolk shujšale,da ni nobene več tukaj gor? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
6.3.2009 9:52:33   
Lsica
Ma kaki, mene je moja G zadnjič lepo nagovorila, da naj pazim malo na prehrano (5 obrokov,....) pa sem pazila kaj pojem, pa je vseen šlo kar gor (kile mislim). Zdaj pa ne upam več na vagouser posted image ...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 340
6.3.2009 9:57:16   
Anonimen
živjo punce

ja smo vse zginleuser posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
6.3.2009 10:14:06   
dodi
jaz se pa zdajle ne redim pretiroma...sem se za +4,5 kg...bolj me skrbi pol po porodu...pol se pa povzdignemo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
6.3.2009 18:03:02   
Anonimen
Zdravo!

No, jaz sem zopet tu, nič več 2v1, ker imamo doma malo Katjo. user posted image Mala je pridna k angelček, pridno ziza in res ni veliko dela z njo.

Evo še poročilo o stanju kil... user posted image Do poroda sem potem pridelala +12kg, 4 dni po porodu jih imam -8kg... Teh 4 in še malo prejšnjih viška bo pa tudi šlo že dol. user posted image

(odgovor članu dodi)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
6.3.2009 18:57:58   
dodi
Iskrene čestitke in veliko  zdravja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
7.3.2009 16:50:54   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Zdravo!

No, jaz sem zopet tu, nič več 2v1, ker imamo doma malo Katjo. user posted image Mala je pridna k angelček, pridno ziza in res ni veliko dela z njo.

Evo še poročilo o stanju kil... user posted image Do poroda sem potem pridelala +12kg, 4 dni po porodu jih imam -8kg... Teh 4 in še malo prejšnjih viška bo pa tudi šlo že dol. user posted image

čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
27.6.2011 7:32:43   
JUJA
No,naj povem da jaz pa nisem tako pridna kot nekatere,ko sem zanosila sem imela 92kg(saj sem se v pol leta zredila 20kg)zdaj pa sem v 26.tednu in imam(nazadnje merjeno mesec nazaj)120kg...sem tik pred tem da me "raznese"...žal se ne morem upreti dobri hrani...najbolj pa se bojim ker bo šla teža zdaj še bolj intenzivno gor...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?