ronja
|
Cilj je bil do novega leta zgubit kilo na teden Madona, ti maš pa ornk našponane cilje! Kilo na teden? Dobra si, če ti to rata! Sicer se meni pozna, da mi je moja ljuba g. dovolila plavat 1x na teden po pol urce - jo raztegnem na 45 min, hehe , pa saj to itak ve, zato mi je pa rekla manj , ker me pozna (je tak dober psiholog). Pa še cuker so mi nekak omejili, ker sem imela glukozni test visoko (ne še čez mejo, ampak tik pod mejo - do 7,8 je normalno, mela sem pa 7,7). malo se tolažim, da ej bilo mogoče zato, ker sem tisto noč pojedla 150 g mandolata (nisem vedla, da 12 ur prej ne smeš jest...), sicer pa me je itak zdaj poslala spet na ta test in sem ga ravno danes delala. Upam, da mi bojo jutri hoteli povedat rezultate, da vem, koliko se moram pazit... NO, ko sem zmanjšala sladkarije, sem seveda shujšala - itak, jaz veliko tega požrem, rada pečem, pa rada jem . Tak da sem bila že nazaj na 62, ampak potem smo šli k očetu (dediju) na obisk in tam se vedno (tudi če nisem noseča) zredim, ker pač non stop nekaj ponuja in moraš non stop nekaj jest... Tak da zdaj sem spet na 64. Zaenkrat sem še kar zadovoljna, da se je zadeva malo ustavila in upam, da bo tako ostalo do konca - to bi bilo idealno (pa da bi bil konec januarja, seveda, ne prej ). Ampak ker prihajajo prazniki... nisem čisto prepričana . Pa saj pozimi moramo met kako kilco več, a ne? Z apetitom pa jaz nimam težav, sploh pa ne v , vsakič, ko sem noseča, pojem še več - no, zdaj v 3. trimesečju se je umirilo (prejšnjič tudi), ampak na splošno vsekakor rada jem
|