|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
1.10.2008 7:30:27   
tatly
ojla punce kaj se vse ajate??
naty ta kavica tvoja je bla odlična

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
1.10.2008 7:30:57   
tatly
eh naty -SANDRA MISLIM

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
1.10.2008 7:54:54   
naty13
Jutro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sandra hvala za user posted image . Danes mi dvojna ne bi pomagala. user posted image

Za mano je katastrofalna noč. Zvečer ne zaspat, ko sem se pa odpravila spat, se je pa Nejc zbudil in me klical, je šel potem user posted image  k njemu, potem je pa njega klical in nergal - in to več kot eno uro. jaz budna in ne zaspat, ura pa že krepko čez 1h. user posted image  Ob 3.30 se je zbudil Jošt, pojedel in spal. jaz sem zaspala kmalu, a sem se zbudila ob 5h, ko je zvonila ura, da je šel user posted image  delat, jaz pa spet ne zaspat. Ob 7.15 sem pa komaj s postle vstala, ko je bil alatm. user posted image  Jošt je pojedel, je v ležalniku, jaz pa komaj gledam. user posted image user posted image user posted image

Pa še mleka za v kavo nimam v hladilniku. user posted image user posted image user posted image

pa še na banko sem klicala, pa očitno ob 8h začnejo delat. user posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
1.10.2008 7:55:47   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Danes smo stari 2 meseca user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

joj! mi bomo tukaj kmalu 3 mesecev stari user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
1.10.2008 7:59:47   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Aja, da še pokažem naš izdelekuser posted image

user posted image

Upam da se vidi..

Kako je lepo user posted image  
Jaz sem s šminko naredila, ko je bila 3 tedna stara in še enkrat, ko bi morala imeti PDP user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
1.10.2008 8:01:49   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

Punce rabim vašo pomoč:

Pri dojenju je moja user posted image  popila nekaj kri. Opazila sem šele ko je začela polivati.Polila je precej mleka pomešanega s krvjo. Zanima me če je kaj nevarna ta kri? Kaj naj naredim?

Jaz sem že o temu brala in koliko se spominjam, da ni navarno, vendar P vpraši, da boš 100%

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
1.10.2008 8:08:25   
Neža7
Sedaj pa DOBRO JUTRO user posted image

Mi smo super spali. Od 20:00 do 5:00 in še sedaj user posted image  user posted image

Malo me je skrbelo, ker mi je bolj ali manj celo dan spala včeraj, ko sva bila na terenu user posted image  Sem že mislila, da bo mogoče zbolela, vendar zujtri se je popolnoma vesela zbudila. Bomo videli čež dan kako bo. Temperatura je tudi normalna.

Grem pogledat kako je user posted image  Še stanovanje imam popolnoma čisto, ker nisi takoj user posted image  ven na teren, ko jo nahranim.

Lep dan vsem želim user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
1.10.2008 8:24:18   
sayuri
Jutro še z moje strani. user posted image  
Sandra, kavica je bila čudovita. user posted image  JAz te tukaj zelo zelo pogrešam, nočem pa težit, ker vem, da imaš veliko dela. user posted image  Vse pohvale, da obe samo dojiš user posted image  In da ti uspe obe naenkrat namontirat user posted image  Ste že bili v prvi posvetovalnici? Koliko sta kaj težki pupi?
bella tole sprehajanje sem in tja je meni čist znano. user posted image  Me totalno razpizuser posted image , če si me kdo tkole privošči. Sploh, če prej telefonsko preverim, kaj in kako. SAm da si uredila potem. In tole glasbeno zvezdico moram res kupit.user posted image  

Tudi jaz se pridružujem klubu katastrofalne noči user posted image . Ob treh sem bila že tko crknjena, da sploh nisem slišala Zare, ki je spet hotla mojo joško. Me je mož moral zbudituser posted image . Ob 4h sem Lovru pucala nos z baby vacom. SAj se mi je potem tkoooooo lepoooo smejal, da se mi je kar srce topilo, ampak podočnjake mam pa zdaj do kolen nekje user posted image .

Nekaj stvari imam še za uredit, potem odpeljem Zaro v varstvo k moji mami, midva z Lovrom pa šibava proti LJ na UZ glavice. Držite pesti, da bo vse ok. user posted image

Aja, Erin.....ful ful ful lep odtis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
1.10.2008 8:27:19   
tejkaz
Jutro

Za nami je ena krasna noč. Prvo hranjenje ob 3.30, drugo ob 7.15. Zdaj pa ribice tolče na previjalni mizici, Eva hiško sestavlja, jaz pa v miru zajtrkujem in pijem kavico. Upam da vreme zdrži in gremo kasneje kaj ven.

Sandra, bi ti kar podarila kakšno noč in bedela namesto tebe. Upam da se kmalu pozdravite in se kmalu naspite.

Naty, škoda za takšno noč. Spremembe vremena tudi vplivajo na naše mulčke. Eva je enkrat ponoči stokala, sam HB ravno ob tisti uri ko mora dobiti AB.

Tamy, naš tudi samo da avto vidi že spi. Včasih malo pogodrnja pri rdeči luči, drugače pa spi. Enkrat je bedel celo pot, vozili smo se več kot eno uro, ampak to je bila izjema.

Jaz sem Evi naredila odtis s šminko ko je bila stara 2 meseca, zdaj čez nekaj dni moram pa še Jaši.

Včeraj sem posnela en super filmček, potem mi je pa baterij zmanjkalo da bi ga naložila in pokazala. Zdaj čez noč so se filale in ga bom danes tekom dneva pokazala.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
1.10.2008 8:40:16   
tatly
mis mo pa danes stari 1 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
1.10.2008 8:50:20   
anita goitan
jutroo,
evo sva meli namen v Lesce h kolegici it, pa dobim ob 6ih sms da je ta 2.otrok zbolel in so šli h dr.user posted image , pa naslednjič.
Punce glede noči, mi smo spali fajn, samo od 3.naprewj bi Zoja tud na vsaki dve uri na joški viselauser posted image , ma ni panike mama ji ustreže ker me itak vse tišči.
Se beremo, šibam jo nežnooo položit v gugalnik da kaj po flatu postorim ker se moj user posted image zgraža da sem doma stanovanje pa  beri-po njegovo v razsulu, čeprav ni glih tako.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
1.10.2008 9:03:59   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

mis mo pa danes stari 1 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se samo jaz hvalim s temi prespanimi nočmi? No, pa Neža7 user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
1.10.2008 9:09:04   
tatly
t6ejkaz-tudi mi dobro spimo...za enkrat spet

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
1.10.2008 9:21:56   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejka ne hvali dneva pred nočjouser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
1.10.2008 9:42:09   
matejchi
anita kako ne moreš moških razumet... oni ja hodijo v službo, me smo pa doma... haha
naty tudi jaz sem včeraj ne imela mleka v hladilniku, samo meni je to dragi povedal še preden je odšel, tako da vsaj nisem znorela, ko bi imela kavo že kuhano... tako sem si pa pol naredila eno iz vrečke... pa človek bi te kar objel, ker tako obupano deluješ, upam da ti vsaj bankomat vrne denar, jaz bom pa zdaj popizdila, ker mi sosed še zmeraj s cokli nabija, saj si sploh ne predstavljate, meni gre pa ful na živce.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
1.10.2008 9:54:04   
Krysia
Dobro jutro in hvala za kavico - jo rabim ...

Matejchi, a ne moreš temu sosedu coklov ukrast? Al pa če mu greš rečt, sam verjtno ne bo nič pomagal ...

Erin, ful lep odtis - hvala za idejo ...

Sayuri, dobro opravite v LJ!

Naša noč je bila kar ok, je bil pa zato večer katastrofa ... od 17h do 21h je spal 20 minut, vmes se je pa drl kot da ga dajem iz kože. Krči seveda ... jaz sklerozna kot sem sem pozabla mu dat kapljice predvčerajšnjim ... Pa še dragega ni bilo doma in na koncu sva oba jokala, ko je prišel mož domov ...

No, evo, spet imamo alarm. se še kaj javim

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
1.10.2008 9:54:36   
Zoja Miša
Sandra hvala za kavico. Super je! Svaka ti čast da dojiš še obe punci.
Sayuri, dobro rihtaj z Lovrom!user posted image

Anita, očitno imava ene ''tečne'' dece glede pospravljanja. Mene tudi user posted image  ob živce spravlja, ko pride domov in teži, da imava vse nastlano. Beri - košara je na tleh in gugalnik na mizi. In mogoče kakšna revija kje leži. Praha po tleh in na omarah pa sploh ne vidiuser posted image . Madona sem jezna potem ko user posted image .

Tejkaz, tvoje noči so pa res super! Kako pa narediš odtis s šminko??? Samo hmmm, jaz šminke nimam.user posted image  Lip gloss najbrž ne bi bil doberuser posted image .
Neža, user posted image  za vaše noči.

MI smo se pa včeraj nekaj zvečer matrali zaspati. Je šele ob 22.30 ji uspelo. Potem je spala do 3h. Od 4.30h naprej se je pa sam premetavala, tako da sva obe spali do 7h samo z eno učkouser posted image . Sedaj spi. Jaz pa sem posesala in prah pobrisala. user posted image  In sonček se je pokazal, lahko bova šli ven! Pa itak bi šli, samo, da ni dežja.

Moram vam povedati, da se moja princeska prav lepo smeji na previjalni, ko imava prave telovadne vaje ponavadi. Ji je zelo všeč. Pa kar povedala bi mi že kaj. Pa mami itak razume njene oooooo in uuuuu in aaaaaaauser posted image .

Naty, upam, da urediš s kartico in denarjem. Joj tile bankomati!

Tatly, čestitke za 1 mesec. A bo tortica?

Nekaj me zanima. Ali se otrokom čistijo ušeska? In če, kako??? To me je danes prešinilo, ko sem si čistila svoja. user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1742
1.10.2008 9:56:33   
Zoja Miša
Matejchi, napiši oglas in ga nalepi na vhodna vrata, da prosiš, če lahko ljudje nosijo doma copate!user posted image  Tako je naredil en naš sosed, ampak mu je nekdo na ta oglas napisal, da je bedakuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
1.10.2008 10:02:47   
cebrca
Julija08 živijo! user posted image user posted image da si našla čas in se oglasila, pa user posted image user posted image za user posted image .

sandra123 seveda smo te pogrešale, pa upam, da se hitro pozdravite.

Erin to pa zelo lepo zgleda! user posted image

buhtlčk
za čokolado nisem probala, sicer je pa skoraj nič ne jem. Ivan bi spal, pa zadremlje za 15 min, pa ga kar pokonci vrže ko ga zagrabi krč. HB vsaj ponoči kolikor toliko spi. Sem tudi poskušala, da bi Ivan zaspal prej kot ob 21:30, pa nikakor ne uspe. Se bomo potem s tem ukvarjali, ko se bodo nehali krči.

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste imele težke noči. Naša je bila sicer še kar, ampak ne taka kot ponavadi. Se je zbudil že od petih zaradi krčev, se je najedel in mi zaspal na joški, čez pol ure pa spet alarm in od takrat še nič ne spi, oziroma za par minut do naslednjega krča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdajle ga HB malo user posted image prevzel, jaz pa na RR da me malo matejchi spravi v dobro voljo.
Včeraj smo pa ravno pravi čas ušli ven, smo ravno pred vetrom ušli noter. Danes pa že od zjutraj močno piha, pa mi je tako žal ker je tako lep sonček zunaj!

Zdaj pa šibam na zajtrk, mi je dal user posted image eno uro časa, preden odpeketa delat.

< Sporočilo je popravil cebrca -- 1.10.2008 10:08:56 >

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
1.10.2008 10:08:01   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Nekaj me zanima. Ali se otrokom čistijo ušeska? In če, kako??? To me je danes prešinilo, ko sem si čistila svoja. user posted image

V MŠ je rekla da ne, oz samo ta zunanji uhelj, , notri v sluhovod pa absolutno ne. Večinoma mu jih umijem, ko ga kopam. Potem pa s tistimi širokimi paličkami za ušesa spucam tiste zavojčke na ušesku, drugage pa nič. Aja, pa naša P vedno pogleda, če je za ušeskom umit! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
1.10.2008 10:08:17   
Zoja Miša

user posted image  Takole se smejim mamici.

user posted image  Pri podiranju kupčka me včasih zmanjka.

user posted image  Mobile - uživam pri gledanju vrtečih se igračk in poslušanju Mozarta

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
1.10.2008 10:12:14   
cebrca
Zoja Miša kako lepeeeeeeeeeee slikice!

sayuri  tako hitim, da vedno pozabim napisat user posted image user posted image da dobro opravita na slikanju glavice!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1747
1.10.2008 10:21:06   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

user posted image  Takole se smejim mamici.

user posted image  Pri podiranju kupčka me včasih zmanjka.

user posted image  Mobile - uživam pri gledanju vrtečih se igračk in poslušanju Mozarta

oooo kašen srček je tvoja bejba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1748
1.10.2008 10:39:35   
gajka
Zoja Miša - ful je cartkana tvoja pupa! user posted image Rok je pravi pleško proti njej. user posted image

matejchi - mogoče pa lahko sosedu podariš kake tople copate in mu prijazno poveš, da ti bo ful veliko pomenilo, če jih bo rad nosil. user posted image Lahko mu pa začneš z metlo po stropu tolčt, čeprav dvomim, da mu bo potegnilo, zakaj... user posted image A pa res nič ne pomaga, če mu kaj rečeš?

sayuri - dobro opravite! user posted image

Pri nas pa je bil obupen večer. Ob 7h zvečer je Rok začel maximalno kričat, veliko hujše od joka in je kričal celih 20 minut kot da bi mu kožo pri živem telesu dol trgali. user posted image Nič ni pomagalo, ne nošenje, ne masaža, ne petje... user posted image Sploh nisem vedela, da lahko tako kriči, da ti resnično kar ušesa para. user posted image Potem je naenkrat zaspal na mojih rokah; ne vem, a ga je kričanje zmatralo ali pa je bolečina (?) popustila. Nadaljevanje večera je bilo pa kot da se ni nič zgodilo. user posted image Spal je od 21:30 do 7:30, vmes pa samo ob 3h jedel. user posted image user posted image Takih noči bi rada še čimveč, ampak takih večerov pa nikoli več! user posted image Sploh ne vem, kaj mu je bilo zvečer... user posted image

Je pa fante prav očitno zgruntal, kje je desni palec in ga že prav vešče tisšči v usta... user posted image Dude pa ne in ne!

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.10.2008 10:43:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 1749
1.10.2008 10:42:22   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

user posted image user posted image  bom kar nehala, ker vsi vejo, da Neža od 18.09.2008 spi celo noč user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?